|
دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
|
|
۶:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک را خدا آزاد کرد ... صبح همگی دوستان بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. ![]() یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم ![]() 1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. ![]() 2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت بخوره ( نوش جان )3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع... 4- دعوا و اسپم ممنوع... 5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه. 6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی ![]() ![]() ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... ![]() http://www.aparat.com/v/1hg6d ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۹, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
با اجازه!
دوستان هر دوره اي لذت خودشو داره.مجردي ي لذتي داره و متاهلي ي لذت ديگه و هر وقت ،وقتش بشه سراغ همه مياد. پس به خودتون سخت نگيريد .فعلا از مجردي استفاده كنيد تا به موقع از متاهلي هم بتونيد لذت ببريد. ولي خداييش من عاشق اين صبحونه اي هستم كه عكسشو گذاشتين.هرچند من اينارو اكثرا عصرونه هم ميخورم.با نعناع خشك و چايي شيرين ![]() موفق باشيد
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
جاتون خالی دیروز رفته بودیم مراسم عقد...
اولش که رامون نمیدادن میگفتن دختر مجرد نباید تو اتاق عقد باشه!!بختش بسته میشه!!! ولی به زور خودمونو جادادیم!!دومش این که به دوماد گفتن آیا وکیلم؟ دیدیم چیزی نگفت!! هی پرسید هی پرسید!!آخر فهمیدیم زیرلفظی میخواد!!![]() ولی جاتون خالی ....کلی چیز یاد گرفتیم!!! |
|||
|
|
۰:۳۷, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۴)حضرت عشق نوشته است: فال ازدواج پسران مجرد!! من که خیلی خوشحالم در پوست خودم جا نمیشم |
|||
|
|
۰:۴۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
پس بگو چرا بخت من بستست؟ عجب حماقتی کردم سر عقد خواهرم با چه خوشحالی قند سابیدم!!!!!!! چرا هیشکی به من هیچی نگفت؟
حالا با یه تن هنا هم بختم باز نمیشه!!!! چه خاکی تو سرم بریزم؟ |
|||
|
|
۰:۴۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
چرا نگران نباشم، خودم با دست خودم، خودمو بستم
![]() هیییی چه آرزو ها داشتم!!!! میخواستم یا مادر شوهرم دعوا کنم! غذای شور جلوشون بذارم! همش یه بادرفت
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱:۱۰ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
![]() فرزاد و فرشید و فرید تو سه ماه متوالی به دنیا اومدن ![]() این مرررررررررد الگوی ماست ![]() تازه شما فکر کن خیلی از بچه هاش هم شهری نیستن |
|||
|
|
۱:۰۷, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
از همین الان دلم برای مادر خانومم
تنگ شده ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. 
. برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. 
بخوره ( نوش جان )

![[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2fd33182510ff4e61.jpg)

ولی به زور خودمونو جادادیم!!
هی پرسید هی پرسید!!آخر فهمیدیم زیرلفظی میخواد!!