|
دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
|
|
۶:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک را خدا آزاد کرد ... صبح همگی دوستان بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. ![]() یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم ![]() 1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. ![]() 2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت بخوره ( نوش جان )3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع... 4- دعوا و اسپم ممنوع... 5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه. 6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی ![]() ![]() ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... ![]() http://www.aparat.com/v/1hg6d ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بچه ها من الان میخوام به یه نفر اینجا گیر اساسی بدم....اشکالی نداره؟؟عایا
|
|||
|
|
۱:۱۹, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم چرا این آقایون متاهل میان تو این تایپیک قدم میزنن و تشکر میزنن.... این همه تایپیک چرا اینجا قدم میزنید؟
خوب برید یه تایپیک برای متاهل ها درست کنید دیگه!!!!! خوبه یه تایپیک متاهلی بزنید هی ما بیایم قدم بزنیم! |
|||
|
|
۱:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
با اجازه صاحب تاپیک
آقای علمدار 133 اگه من جای خانوم شما بودم اون لپ تاپ و از پنجره پرت میکردم تو خیابون یه کامیون از روش رد شه خداحافظ ...من یه مدتی نمیام اینورا......... |
|||
|
|
۱:۲۷, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
با اجازه!!!
خداييش اينهمه تاپيك زديم گفتيم مجردا نظر ندين يادتونه.حالا ببينيد متاهلا تا حالا چي ميكشيدن از دست مجردا ![]() البته اين پياده رويها و از اينجا رد شدنها بيشتر واسه همين فصله .چون هوا گرمه اكثرا مشغول پياده روي هستن.شما ببخشيد
|
|||
|
|
۱:۳۵, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
|
۲:۲۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
|
۶:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
مجرد که باشی مجبور نیستی ساعت6صبح بیای مغازه
میگیری تا لنگ ظهر تخت میخوابی
|
|||
|
|
۶:۳۱, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
|
۷:۳۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۴)حضرت عشق نوشته است: حد اقل یه چیزی میگفتی بگنجه آخه. ![]() از وقتی فال آبانو گذاشتی بابام لپ تاب و گوشیمو گذاشته تو کمد درش هم قفل کرده.
|
|||
|
|
۷:۴۳, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۷:۴۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
لطفا ﻫﺮﮐﯽ ﻫﺮ ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﺩﺭ ﻣﻦ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﺑﮕﻪ ﺗﺎ
. . . . . . . . . ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺰﻧﻤﺶ تا نظرش عوض شه ﻭﺍﻻ ... ﻣﻦ ﭼﻪ ﺍﯾﺮﺍﺩﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ؟ ! ﻣﻦ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﻭ ﺟﺬﺍﺑﯽ ! ﺍﯾﻨﻘﺪﻡ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩ ﭘﺬﯾﺮﻡ ﺗﺎﺯﻩ ...
|
|||
|
|
|
|
|

بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. 
. برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. 
بخوره ( نوش جان )

![[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2fd33182510ff4e61.jpg)

![[تصویر: g65.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/yahoo/g65.gif)

![[تصویر: 9bzh0ul6xeik5jo26puq[1][1].gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/9bzh0ul6xeik5jo26puq[1][1].gif)