|
دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
|
|
۶:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک را خدا آزاد کرد ... صبح همگی دوستان بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. ![]() یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم ![]() 1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. ![]() 2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت بخوره ( نوش جان )3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع... 4- دعوا و اسپم ممنوع... 5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه. 6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی ![]() ![]() ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... ![]() http://www.aparat.com/v/1hg6d ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۳, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام جناب Mohammad Trustببخشید من یه سوالی داشتم.
کاربرد این قسمت از تالار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ شما چرا غیبت زدین ولی حضور دارین؟؟؟؟؟؟؟ فلسفه اش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۹:۱۲, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۹:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . دوستان ، خصوصا روی سخنم با صاحب تاپیکه . شما تو پست اولت گفتی که : نقل قول:در مورد همه چی که نمی شه باشه،مثلا من یه تاپیک بزنم در مورد همه چی توش هر چی می خواید بنویسید،!!ً! اما بقیه نکاتی که گفتید و در فوق آوردم میشه عامل جدا کننده این تاپیک از تاپیک های دیگه، . . خوب ، حالا من پست های این تاپیک رو خواندم، 90 درصدشون،اصلا ربطی به چیزهایی که شما گفتی ندارن، (فعالیت روزانه و ...) کلا دو تا حالت دارن : 1-در خنده حلال می گنجن. 2-اسپم هستن. . . خوب،اسپم ها که تکلیفشون مشخصه، اونهایی هم که در خنده خلال می گنجن،چه دلیلی داره که در تاپیک دیگری پیگیری بشن، . . الان خدایی شما جای من بودید چه می کردید ؟؟؟ آیا اینجا فیس بوکه، ؟؟؟ ما اینجا میایم که وقتمون تلف بشه ؟؟؟ و ده تا تاپیک سبک خنده حلال داشته باشیم ؟؟؟ اینجا میایم که چت کنیم ؟؟؟ ما نمی خوایم به چیزهای مهم تر هم وقتمون رو بگذرونیم ؟؟؟ الان این تاپیک چه سودی به حال ما و شما داره رفقا ؟؟؟ . . ==================================================================================== . لطفا فعلا در مورد همه چی ،چیزی نذارین ،تا اول یک سود از این تاپیک مشخص بشه .... |
|||
|
|
۹:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۳ ۹:۱۲)میلاد.م نوشته است: بسم الله
|
|||
|
|
۹:۳۴, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۳ ۹:۲۳)Tishtar نوشته است:. ببین برادر عزیزم، تالار گفتگو،یعنی گفتگویی که به یه چیزی ختم بشه،و گفتگو وسیله ایه برای رسیدن به هدف والاتری . اما چت روم هدفی نداره،صرفا حرف زدن در هر موردی هدفشه، . خوب اونوقت نباید بین گفتگویی که اینجا هست و گفتگویی که تو چت روم هست فرقی باشه ؟؟؟ اگه فرقی نباشه،که خوب اصلا تفاوتی نداره اینجا جمع بشن و یا در چت روم، . شما اگه یک بار کل تاپیک رو بخوانی می بینی که 80 درصدش برای خنده حلاله،و اکثرا جک هایی هست که دو مورد مجرهاس. خوب این ها رو میشه در خنده حلال پیگیری کرد . . ما گذاشتیم دو تا تاپیک این شکلی باشه دیگه ، هم خنده حلال و هم اندر احوالات من و تالار ، اگه اینجوری باشه ، هر روز یکی از رفقا میان می گن بذارید یه تاپیک اینجوری باشه. بعد یه مدت می بینیم صد تا تاپیک ایجوری داریم. . |
|||
|
|
۹:۵۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۳ ۹:۳۴)میلاد.م نوشته است: .آفرین خود شما دارید میگید دو تا تایپیک،چرا گذاشتید دو تا تایپیک باشه؟ خب اندراحوالات رو هم میشد توی خنده حلال پی گرفت. چون موضوع اندراحوالات صحبت های خنده داریه که در مورد بیداری اندیشه ست ! خب حالا موضوع این تایپیک هم فرضا صحبت های خنده داری باشه که درباره ی مجرد هاست :| در ضمن من هم گفتم که نباید کپی پیست جوک باشه، اما صحبت های روزمره جوون ها و مجرد ها...فکر نمیکنم جای دیگه ای توی تالار داشته باشه؟ |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . اون ترول هایی هست که ساخته میشه و در مورد بچه های تالاره، اون رو هم با کلی اصرار بچه ها،نهایتا تاپیک مجزا ماند، . . . اینطوری پیش بریم باید برای متاهل ها،برای دانشجو ها ،برای معلم ها و .... تاپیک خنده بزنیم. . . قصد جدل ندارم،من دلایلم رو گفتم ، واضح و مبرهن . فعلا تاپیک رو می بندم تا با صاحب تاپیک صحبت کنم ، و با تیم مدریتی هم مشورت کنم، نهایتا تصمیم نهایی رو اعمال می کنم. ان شاالله که خیر است. . . التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. 
. برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. 
بخوره ( نوش جان )

![[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2fd33182510ff4e61.jpg)

![[تصویر: 5sm73ibg4zbj3zanvom1.png]](http://8pic.ir/images/5sm73ibg4zbj3zanvom1.png)