|
امام حسین(علیه السلام) بهترین الگو برای همه
|
|
۱۴:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱۴:۴۸ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یاران صمیمی
توی این تاپیک قصد داریم الگویی کامل ومورد اعتماد برای تعالی نفس و تهذیب نفس ارایه بدیم . متن پست ها رو سعی میکنم کوتاه و کم بزارم تا دوستان عزیز خسته نشن. قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):حسین منی و أنا من حسین:حسین از من است و من از حسین. به راستی ایشان چه کردندتا نبی خدا اینطور بگوید؟؟؟ 1) همانند انبیا هدایت گر مردم است. قرآن کریم درباره ی انبیا می فرماید : «آنان را پیشوایانی که به امر ما هدایت میکنند، قرار دادیم.»و پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حسین (علیه السلام) را چرا غ هدایتمعرفی میکند و می فرمایند : «همانا حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است.» ادامه دارد . . . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۸, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
10)جوانمردی امام حسین (علیه السلام)
مردی از انصار به انگیزه ی طلب حاجت و سوال خدمت ایشان رسید . امام در فرازی بلند و اخلاقی فرمود : «ای برادر انصاری ! آبرویت را حفظ کن و آن را باخواهش کردن عزیز نما . آنچه میخواهی در یک کاغذ یادداشت کن. به خواست خداوند من آنرا براورده می سازم و تورا خوشحال خواهم کرد » آن مرد نوشت :« ای اباعبدالله من پانصد دینار بدهی دارم و بدهکار اصرار برگرفتن دارد . از تو میخواهم که از او برای من مهلت بگیرید .» امام حسین با خواندن نوشته به منزل رفت و کیسه ای که داخل آن هزار دینار بود برداشت و به آن مرد انصاری فرمود : با پانصد دینار آن دینت را ادا کن و باپانصد دینار دیگر ، زندگیت را سروسامان بده .جز از سه نفر چیزی طلب مکن : دیندار و جوانمرد وانسان با شخصیت .زیرا آدم دینداربه دستور دینش آبروی تورا حفظ میکند و جوانمرد خم شرمنده میشود و حاجتت را برآورده خواهد ساخت و آدم با شخصیت هم میداند که تو آبرویت را پیش او گرو گذاشته ای برای برآوردن نیازت ، لذا تورا دست خالی بر نمی گرداند. بهر حال آبرومند زیستن یک اصل اخلاقی و اسلامی است که از گفتار و کردار پیشوایان دینی کاملا آشکارو پیدا است. امام حسن (علیه السلام) در نامه ای به امام حسین (علیه السلام) نوشت : شنیده ام که به شاعران پول میدهی امام حسین در جواب نوشت: شمابهتر از من میدانی که بهترین ثروت آنست که در راه حفظ آبرو مصرف شود . زمانی که مروان ، فرزدق را از مدینه بیرون کرد ، فرزدق نزد امام حسین (علیه السلام) آمد ، آن حضرت چهار صددینار به وی بخشید ، به ایشان گفتند : فرزدق شاعر فاسق و هتاکی است . حضرت فرمود : بهترین مال آنست که به وسیله ی آن آبرویت را حفظ کنی . |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
11)فداکاری در راه مکتب
امام حسین با عمل خود به انسان های مومن آموخت هنگامی که اساس مکتب با خطر مواجه میشود ، باید در راه حفظ آن از هیچ گونه فداکاری دریغ نورزید . امام حسین وقتی دید زمام جامعه اسلامی به دست فردی مثل یزید افتاده است که به صورت علنی احکام الهی را زیر پا میگذارد ، قیام کردو مردم را هم برای مبارزه با یزید فرا خواند و در این راه ازجان و مال و فرزندان و یارانش گذشت و اجازه نداد مرد فاسقیچون یزید احکام الهی را پایمال سازد و فرمود : « ای شمشیر ها اگر دین محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جز با قتل من حفظ نمیشود،مرا در بر بگیرید.» بدین ترتیب عمل آن حضرت الگویی شد برای تمام انسان های مومن که در مواقع به خطر افتادن ارزشهای الهی با سرمشق گرفتن از عمل کرد امام حسین (علیه السلام) در برابر طاغوت ها قیام کرده ، جلو تعدی آنها را بگیرند و از این طریق ارزشهای دینی را در طول قرون متمادی از خطرها حفظ کنند . |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۰:۲۱ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
حضرت نوح در کربلا
وقتی کشتی نوح بر روی آب سیر میکرد به سرزمینی که نوح از تلاطم شدید آن ترسید که کشتی غرق شود . گفت : همه ی دنیا را دور زدم و مثل این سرزمین ، دلهره و و نگرانی به من دست نداد ، جبرییل نازل شد : اینجا سرزمین کربلا و قتلگاه حسین (علیه السلام) فرزند آخرین پیامبرخدا است . حضرت نوح (علیه السلام) و اصحابش برای مظلومیت آن حضرت گریه کردند و برقاتلش لعن نمودند. حضرت ابراهیم در کربلا حضرت ابراهیم (علیه السلام) وقتی سوار بر اسب بود ، از این سرزمین میگذشت ، پای اسبش لغزید و از اسب زمین خورد و سرش شکست ، گفت : الهی ! چه لغزشی از من سر زده که این چنین شد؟ به اردت الهی اسبش به سخن آمده و گفت : این سرزمین کربلاست و فرزند آخرین پیامبر الهی را در اینجا میکشند ؛ بخاطر همدردی با خون پاک آن عزیزِ زهرا ، خون سرت جریان پیدا کرد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,150 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| درخواست معرفی کتاب برای شناخت امام حسین (علیه السلام) | soheyl68 | 2 | 1,137 |
۹/مهر/۹۵ ۲۰:۰۳ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,188 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| 25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم | آفتاب | 1 | 1,967 |
۸/مرداد/۹۵ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: sagheb |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,875 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,505 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|