|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۶, ۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۰:۲۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
38th صلوات هم که تو امضام هست
|
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
به نام حضرت دوست
![]() 1. نهج الحسین(علیه السلام) 2.azade 3.Arash.j 4.دختر خورشید 5.Ali#59 6.شیدا 7.amirhq21 8.علویون 9. seyed reza 10.حسین14 11.soheyl68 12.ساجد 13.اولولالباب 14.یاســـین 15.mahyamatin 16. السا 17. عبدالرحیم 18.مجنون الحسین 19.MohammadSadra 20. منادی حق 21.هادی... 22.hessam 23.صبا 24. SkyGirl 25. ballista 26.mohamad 27.farzaneh 28.Havbb 110 29.Just God 30.help me 39.؟؟؟31. Aryha 32.میلاد.م 33.رهگذر... 34.soora 35.اندیشه نو 36.sabrina 37.حضرت عشق 38.مجتبی 110 پ.ن1 :همشاگردی عزیز بعدی! لطفا اسمتون رو در ادامه ی فهرست بالا اضافه کنید ![]() پ.ن2:همرهان طریق لطف کنید ایمیل هاتون رو به صورت پ خ برای آقا سید ابراهیم بفرستید |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
با سلام. خدمت دوستان عزیزم، بسیاری از دوستان برام هنوز ایمیلشان نفرستادند.
با اجازه تان تاپیک بسته می شود و ان شاالله تا شنبه ظهر اولین جلسه خدمت دوستان گرامی ارسال می شود. بازهم با اجازه تان یه چند نفر هم از بیرون از تالار هم هستند. از الان بگم: نمرات هر تمرین در این تاپیک گذاشته می شود. و اساسا این تاپیک به صورت خبر رسانی رسمی کلاس هست لذا کمال دقت را داشته باشید. دیگه انصراف هم قبول نمی کنیم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
نقل قول: میشه شماره دانشجویی بهمون بدین، طبق اونا نمره ها رو بذارین ؟؟ :دی |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی ام.
به حول و قوه الهی اولین جلسه منطق ارسال گردید. با تمرکز بخونید. هرچند درس اولی خیلی سخت نیست. دوستانی که خواندند و کامل هم متوجه شدند و سوالی هم نبود باید یا در پیام خصوصی و یا در ایمیل به بنده اوکی را بدهند تا برویم سراغ درس بعدی. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۲۰:۲۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیزم.
بچه ها درس دوم هم ارسال شد. البته این بار تمرین هم دارید .... احتمال هم داره نمره ها این وسط بیارم. ![]() ![]() آخ آخ آخ واقعا ببخشید الان بررسی کردم دیدم درس را نفرستادم... عجب سوتی دادم ![]() ![]() ![]() ![]() خب اولین نمره مردودی برای من. قبول دارم ببخشید الان هم به اون ایمیلم دسترسی ندارم تا شنبه... واقعا شرمنده ببخشید. نمیدونم چی بگم. آنقدر ذوق داشتم بهتون برسه... لعنت خدا بر شیطان
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
یه ایمیل با عنوان درس دوم برا من اومده این چیه پس اگه نفرستادید
|
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز با عذرخواهی فراوان.
درس دوم نیز ارسال گردید. این بار دیگه درست.
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
منطقیون عزیز!
تمارین چی شد. بعضی ها نفرستادن... اسماشونو بگم؟؟/ بگم؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,284 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. 

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)