کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دست بریده . . .
۱۳:۴۰, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱۴:۰۱ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

عالم جلیل القدر ، محدث متقی ، آیت الله حبیب کاشانی رضوان الله تعالی علیه فرمودند :

« یک عده از شیعیان عباس آباد هندوستان دور هم جمع می شوند و شبیه حضرت عباس (علیه السلام) را در می آورند، هرچه
دنبال شخص تنومند و رشید گشتند ، تا نقش حضرت عباس (علیه السلام) را روی صحنه درآورد پیدا نکردند.
بعد از جستجوی زیاد ، جوانی پیدا کردند ، ولی متاسفانه پدرش از دشمنان سرسخت اهل بیت (علیه السلام) بود ، بناچار اورا

در آن روز شبیه کردند ، وقتی شب فرا رسید و جوان راهی منزل میشود موضوع را به پدرش میگوید.

پدرش می گوید :
مگر عباس را دوست داری؟ جوان میگوید:
چرا دوست نداشته باشم؟ جانم را فدای او میکنم.
پدرش می گوید : اگر اینطور است بیا دستهایت را به یاد دست های بریده ی عباس قطع کنم.

جوان دست خود را دراز میکند . پدر ملعون بدون ترس دست جوانش را می برد ، مادر جوان گریان و ناراحت میشود
و میگوید: ای مرد تو از حضرت فاطمه زهرا شرم نمیکنی؟؟ مرد میگوید :اگر فاطمه را دوست داری بیا تا زبان تورا هم

ببرم.خلاصه زبان آن زن را هم قطع میکند و در همان شب هر دو را از خانه بیرون می اندازد و میگوید :
بروید شکایت مرا نزد عباس بکنید.

مادر و پسر هر دو به مسجد عباس آباد می آیند و تا سحر دم منبر ضجه و ناله می زنند ، آن زن می گوید :

نزدیکهای صبح بود که چند بانوی مجلله ای را دیدم که آثار عظمت و بزرگی از چهره هایشان ظاهر بود . یکی از آنها

آب دهان روی زخم زبان من مالید ، فوری شفا یافتم . دامنش را گرفتم و گفتم : جوانم دستش بریده و بی هوش
افتاد ، بفریادش برسید.

آن بانوی مجلله فرموده بود آن هم صاحبی دارد . گفتم :شما کیستید؟
فرمود : من فاطمه مادر حسین هستم .این را فرمود و از نظرم غایب شد ، پیش پسرم آمدم ، دیدم دستش خوب و سلامت است .. گفتم چطور شفا یافتی؟

گفت : در آن موقع که بی هوش افتاده بودم ، جوانی ناب دار بر بالینم آمد و فرمود : دستت را سر جای خود بگذار
وقتی نگاه کردم اثری از زخم ندیدم و دستم را سالم یافتم .

گفتم آقا میخواهم دست شما را ببوسم .یک وقت اشکهایش جاری شد و فرمود :ای جوان عذرم را بپذیر چون دستم

را کنار نهر علقمه جدا کردند.

گفتم :آقا شما کی هستید؟؟ فرمود : من عباس ابن علی (علیه السلام) هستم...یک وقت دیدم کسی نیست.»
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، m.hossein ، soheyl68 ، حضرت عشق ، ali0077 ، Aryha
۱۴:۰۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
این جور چیزا باورشون خیلی سخته ، نه اینکه نباشه ولی بخوای واسه بعضیا تعریف کنی یه جوری نگاهت میکنن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، ballista ، حضرت عشق
۱۵:۵۶, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
منبع هم داره ان شاءالله ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، حضرت عشق ، لبخند خدا
۱۶:۳۶, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
شایداتفاق نیفتاده باشه
اما معتقدیم که شدنیه
اگر شدنی نبود، منبع نمی خواستیم.
همین که شبیه این اتفاق افتاده و بهش باور داریم مهمه و جای شکر داره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، لبخند خدا
۲۳:۰۲, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۵/تیر/۹۳ ۱۵:۵۶)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:  منبع هم داره ان شاءالله ؟!!
خیر منبع ندارم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا