کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر های خیلی خووووب از طرف مجردها ...
۳:۰۰, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۳:۰۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

این تاپیک در مورد خبرهای خوش در مورد ازدواج و خاستگاری و مطرح کردن موضوع با خونواده س. هیچ! تاکید میکنم هیچ موضوع یا کل کل یا موانع و این جور چیزا که تاپیک در موردشون زیاد هست، اینجا خواهشا و لطفا تکرار نشه!
این تاپیک فقط مربوط به خبر های خوشحال کننده از طرف مجرد های تالاره

اولین خبر هم خودم میدم

اینقدر هول شدم الان نمیدونم از کجا شروع کنم...

اقا یادتونه یه دوسالیه گفتم چقدر درگیر مطرح کردن این موضوع با خونواده هستم و هیچ مدلی نمیشه؟ قرار بود تا ماه اینده یه جوری این موضوع رو بگم، ولی امشب، یعنی همین یه ساعت پیش، یه جوری مامان رو گیر اوردم و بهش کل موضوع و حتی شخص مورد نظر رو معرفی کردم. البته اول خودش حدس زد!!!!Huh تا گفتمش بیا بشین بات حرف بزنم ...

خلاصه اینکه تا اینجاش خیلی خوب بوده و خودش گفت گزینه های زیادی هم خودش مد نظر داره

الان در پوست خودم نمیگنجم، یه باری که حدودا دو سال بود رو دوشم سنگینی میکرد و کمرم رو خم کرده بود رو، احساس میکنم زمین گذاشتم.

خلاصه اینکه برخورد خیلی خوب بود، انتظارشو نداشتم. عالی بیست.

اقا به مادر ها بگید ، کمکتون میکنن، خیلی هم کمک میکنن. هر شب از بی حالیو پر فکری خوابم نمیبرد، الان از خوشحالی و پر فکری.

با تشکر از همه ی کیایی که دعا کردن منو. راستی بگم که مجرد های عزیز، 40 روز زیارت عاشورا بخونید. من الان روز ششم ام و تا اینجاش خیلی خفن جواب داده

پ.ن: دوستان میتونن خبر های خوبشون رو اعم از مطرح کردن، خاستگاری رفتن، جواب بله گرفتن و یا جواب بله دادن ! رو اینجا پست بذارن تا توی شادیشون شریک بشیم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، Reza2035 ، سید ابراهیم ، مرهم ، شیدا ، زینب خانوم ، رهگذر. ، Ali#59 ، اولولالباب ، soora ، ضحی ، azade ، میرزا احمد ، Hadith ، aakbarib ، عبدالرحمن ، M03TAFA ، Aryha ، Farzaneh ، SAViOR ، ilidin ، ELENOR ، ballista ، help me ، مجتبی110 ، Night_World ، گمنام 313 ، فدايي ولايت ، سیمرغ ، عشقم کربلا ، Havbb 110 ، ali0077 ، أین المنتظر ، السا ، یا ابوالفضل ، mahyamatin ، علمدار133 ، مجید املشی ، حضرت عشق ، مجنون الحسین ، 1441361 ، MohammadSadra ، hessam ، mahdy30na ، zahra11 ، Bamdaad ، صبا ، Ramin_Ghn ، fatemeh ، ساجد ، Mitsonary ، mahpare ، MohammadMeraj ، sarallah ، مهسا110 ، دوره جوانی ، Anti gods ، nasimesaba ، یاســین ، محمد حسین ، یا زهرا ، fafa* ، fiftynine ، حسین14 ، sabrina

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۲, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۱۷:۲۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۶/تیر/۹۳ ۱۷:۰۴)Reza2035 نوشته است:  منظورم اینه که این مسئله نیاز کاذب نیست که وقتی انکارش میکنی و یا خودتو مشغول بهش نکنی , اونهم بهت بی توجهی کنه ! منظورم هم صرفا نیاز جنسی نیست ... چون اون خودش به طرق مختلف اطفاء میشه ! نیاز به همسر مثه نیاز به نفس کشیدنه , شما میتونی بگی من از امروز دیگه نفس نمیکشم ؟ سر دقیقه به مرز خفگی میرسی , میتونی بگی من یه هفته نمیخوابم چون این یک نیاز کاذبه ؟ نه !

ولی میتونی بگی من توی این سن نیاز به ماشین ندارم , طبیعتا بهش فکر هم نکنی خیلی راحت باهاش کنار میای , چون خودت برای خودت نیاز تعریف کردی و خودت هم حذفش کردی ...اما در مورد زندگی مشترک میتونی بگی من خودم این نیاز رو بوجود اوردم ؟ حالا اگه بهش فکر نکنم , کلا از زندگیم حذف میشه Huh

شدیدا زندگیت رو تحت تاثیر قرار میده این قضیه و اینکه زوده هم حرف کسایی هست که هیچ شناختی از دین ندارن , حالا نه اینکه من فاضل هستم و انالحق میگم Smile فقط در حد همین یه جمله میدونم که خدا هیچ دلیلی رو و هیچ عذری رو واسه گناه نمیپذیره ! یعنی توی دین بگردین ببینین کجا خدا میگه من مجوز دادم واسه گناه ...اصلا همچین چیزی وجود نداره .

حالا خانواده , مشاوره , دوستان و خیلی های دیگه به بهانه های مختلف بخوان این مسئله رو واست حاصل تغییرات سنین نوجوانی بدونن تغییر در اصل قضیه ایجاد نمیشه , اونهم اینه که وقتی پا توی سن بلوغ گذاشتی خدا یه نیاز جدید رو واست تعریف کرده .

حالا من خودم زیاد به این قضیه توجه نکردم و چوبش رو الان دارم میخورم , این رو انکار کنی نیازهای کاذب رو واسه خودت تعریف میکنی :

فیلم
موسیقی
بازی
کامپیوتر
گوشی
خوانندگی
نویسندگی
تفریح

اینها همش کاذبه ولی خب وقتی انسانی طبیعی زندگی نکنه , واسه رفع این نیازش باید سراغ اینها بره ...عمدتا هم جواب نمیده ولی مثه مواد مخدر تسکین لحظه ای داره , البته مختص شما هم نیست این قضیه ولی حواست باشه سرتو با حرفهای قلمبه سلمبه شیره نمالن .

به خدا منم همینو میگم.یعنی اینکه تو پست قبلیم اومدم دو تا جمله گفتم ، اینطور نیست که اصل قضیه همین باشه!
من به مدت مدیدی شدیدا درگیر صحبت با خانواده و مشاور و ... بودم اما وقتی دیدم این همه دو زدن آخرش هیچی نمیشه ، تصمیم گرفتم برای دوسه سال خودم سر خودمو شیره بمالم! من اگه همین الان بهم بگن میتونی ازدواج کنی ، هنوز به آخر جملتون هم نرسیده باشین من با خانواده دم در خونه طراف وایستادمBig Grin
کاریشم نمیشه کرد.خودم الان خیلی مشکلات دارم سر همین مسائل عاطفی و دینی و نه جنسی، اما به هرکی میگم تنها جمله ای که میشنوم اینه که ماهم اینارو گذروندیم!
چاره ای جز صبر نیست.هست؟
تو اون برهه زمانی چندین ماهه دیگه اینقدر با این و اون حرف زدم که کلا بیخیال شدم.یه عده فکر میکنن حالا من چون 16-17 سالمه هیچی حالیم نیست فقط خودشون میفهمن، درحالیکه اینطور نیست...
و اینطور میشه که چاره ای جز صبر ندارم!
یا علی

نقل قول:این تاپیک در مورد خبرهای خوش در مورد ازدواج و خاستگاری و مطرح کردن موضوع با خونواده س. هیچ! تاکید میکنم هیچ موضوع یا کل کل یا موانع و این جور چیزا که تاپیک در موردشون زیاد هست، اینجا خواهشا و لطفا تکرار نشه!
من واقعا از آقای محمد تراست عذر میخوام، دست من نبودBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Reza2035 ، M03TAFA ، شیدا ، mahyamatin ، مجید املشی ، aakbarib ، حضرت عشق ، MohammadSadra ، azade
۱۹:۵۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
فقط اینو میدونم که نباید به خاطر ترس از بی پولی ازدواج نکنیم شما پشتتو به ائمه گرم کن دلتو به خدا قرص کن برو جلو واسه ازدواجت پا پیش بذار ببین خدا چجوری تو همین سن 17 سالگیت کار جور میکنه روزیتو میرسونه . عزیزم روزی هر بنده ی خدا دست خداست . از اینا نترس که اخر عاقبت ترس از بی پولی و به فکر این بودن که من هنوز اماده نیستم یا ترس از مسخره کردن دیگران کاری سرت میاره که اخر سر مثل من به گناه بیوفتی حالا شاید تو ایمانت قوی تره گناه کمتری بکنی اما نیاز به شریک و همدم تو زندگی و نیاز به استقلال و حتی نیاز به مسئولیت پذیری بعد از نوجوانی اگه بهشون پاسخ داده نشه خوردت میکنه ...

ماها وقتی بچه ایم تو تشکمون ی زن هست (مادر) وقتی ازدواج میکنیم هم هست (همسر) پس اینجوری خوابیدن (نه از نظر جنسی از نظر عاطفی) برای انسان خوابیدن طبیعی و جزو حق های پایه ای هر انسانی عنوان میشه نه مثل الان من و شما که حد اقل 10 ساله داریم بالش بغل میکنیم میخوابیم

خیلی از رفتار های طبیعی انسانی تو جامعه ما داره ترد میشه چیزایی که قبلا داشتیم مثل گرفتن دست ها یا به آغوش کشیدن اینا بار احساسی که داره باعث تخلیه روانی میشه اما خیلیا اینارو میچسبونن به مسائل جنسی ...

ختم کلام :
آقا از من میشنوی هرچه زود تر زن بگیر که بی پولی هم حتی از دردی که بی همسری بهت میده خطرناک تره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فدايي ولايت ، aakbarib ، حضرت عشق ، MohammadSadra
۲۰:۰۰, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
بچه ها میخواین زیارت عاشوراتون قطعی جواب بده برا بقیه هم دعا کنید تا خدا در حق خودتون مستجاب کنه.RoseRoseاینم راه حل من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، مجید املشی ، aakbarib ، MohammadSadra ، M03TAFA ، azade ، pure ، Bamdaad ، fafa*
۲۰:۳۹, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۲۰:۴۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۶/تیر/۹۳ ۱۹:۵۶)Mosi34 نوشته است:  فقط اینو میدونم که نباید به خاطر ترس از بی پولی ازدواج نکنیم شما پشتتو به ائمه گرم کن دلتو به خدا قرص کن برو جلو واسه ازدواجت پا پیش بذار ببین خدا چجوری تو همین سن 17 سالگیت کار جور میکنه روزیتو میرسونه . عزیزم روزی هر بنده ی خدا دست خداست . از اینا نترس که اخر عاقبت ترس از بی پولی و به فکر این بودن که من هنوز اماده نیستم یا ترس از مسخره کردن دیگران کاری سرت میاره که اخر سر مثل من به گناه بیوفتی حالا شاید تو ایمانت قوی تره گناه کمتری بکنی اما نیاز به شریک و همدم تو زندگی و نیاز به استقلال و حتی نیاز به مسئولیت پذیری بعد از نوجوانی اگه بهشون پاسخ داده نشه خوردت میکنه ...

ماها وقتی بچه ایم تو تشکمون ی زن هست (مادر) وقتی ازدواج میکنیم هم هست (همسر) پس اینجوری خوابیدن (نه از نظر جنسی از نظر عاطفی) برای انسان خوابیدن طبیعی و جزو حق های پایه ای هر انسانی عنوان میشه نه مثل الان من و شما که حد اقل 10 ساله داریم بالش بغل میکنیم میخوابیم

خیلی از رفتار های طبیعی انسانی تو جامعه ما داره ترد میشه چیزایی که قبلا داشتیم مثل گرفتن دست ها یا به آغوش کشیدن اینا بار احساسی که داره باعث تخلیه روانی میشه اما خیلیا اینارو میچسبونن به مسائل جنسی ...

ختم کلام :
آقا از من میشنوی هرچه زود تر زن بگیر که بی پولی هم حتی از دردی که بی همسری بهت میده خطرناک تره

پس یعنی میگید الان برم تو روی مامان بابام نگاه کنم بگم زن میخوام؟؟؟
فکر کرید خیلی تعجب کردم؟؟! نه بابا...من پاسال اینکاررو کردمBig Grin
ولی بعد از یه عالمه بحث و گفت و گو آخرش به طرز کاملا واضحی مارو ... کردن و گفتن شرایط جامعه فلان و بهمانه پس نمیشهRolleyesو ما همچنان در آرزو موندیم...
خودمو هم زدم به اون راه ...ولی خودمونیم، مشکلات و نیاز عاطفی و ... بدجور واسم مشکل ساز شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Mohammad Trust ، aakbarib ، MohammadSadra ، azade ، Bamdaad ، fafa*
۲۰:۴۳, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
اقا یه قراری داشتیم

(۶/تیر/۹۳ ۳:۰۰)Mohammad Trust نوشته است:  این تاپیک در مورد خبرهای خوش در مورد ازدواج و خاستگاری و مطرح کردن موضوع با خونواده س. هیچ! تاکید میکنم هیچ موضوع یا کل کل یا موانع و این جور چیزا که تاپیک در موردشون زیاد هست، اینجا خواهشا و لطفا تکرار نشه!

لطفا رعایت کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aakbarib ، M03TAFA ، Bamdaad
۲۰:۴۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
(۶/تیر/۹۳ ۲۰:۴۳)Mohammad Trust نوشته است:  اقا یه قراری داشتیم

لطفا رعایت کنید

به جان خودم بقیه دارن منو به حرف میگیرن...من بی تقصیرمRolleyes2
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Mohammad Trust ، عشقم کربلا ، aakbarib ، حضرت عشق ، mahdy30na ، azade ، Bamdaad ، Mitsonary
۲۲:۱۸, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۲۲:۱۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #27
آواتار
همه باهم برای مجرّدین تالار دعا می‌کنیم..Smile

دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، شیدا ، رهگذر. ، حفیظ ، علمدار133 ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، aakbarib ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، MohammadSadra ، Ali#59 ، mahyamatin ، mahdy30na ، azade ، انتصـار ، Bamdaad ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، مجتبی110 ، fafa*
۹:۵۷, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۰:۰۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #28
آواتار
داداش من دو ماه بعد سربازيش تموم ميشه. (20 ساله)Soldier

ديروز داشتم بهش مي گفتم دو ماه بعد راه بيفتيم بريم برات زن پيدا كنيم.Cool

من: مي خوايم برات زن بگيريم CoolCoolSmile
اون در ظاهر: نه هنوز زوده!!!!! BlushBlushBlush
اون در باطن: Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من:AngelAngelAngelAngelAngelAngel

پ.ن.
يه همچين داداشي هستيم ما.Rose
ميگم حالا كه بازار دعا گرمه، براي من هم دعا كنيد. بالاخره خدا قوانينش تطبيقيه ما خشك مقدسيم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، Ali#59 ، رهگذر. ، mahyamatin ، علمدار133 ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، شیدا ، انتصـار ، Bamdaad ، MohammadMeraj ، fafa*
۱۱:۰۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
کسی ماشین عروس خواست به من بگه
[تصویر: awa3icf0jd90p1lbgvu.jpeg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، zahra11 ، یاســین ، Ali#59 ، azade ، انتصـار ، MohammadSadra ، عشقم کربلا ، Bamdaad ، مجتبی110 ، fafa*
۱۱:۴۳, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۱:۴۴ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #30
آواتار
خب ! خب! خب!

بنده بسیار مشعوفم که بالاخره محمد جان با صحبتهای من .و خانم موزه از راه بدر شدBig Grin و موضوع رو با مادرشون مطرح کرد!تبریک می گم این طوری پیش بری سال دیگه ماه رمضون تو همین تاپیک بابا شدنت رو اعلام می کنی!!!Big Grin

من خودم به عنوان یه مادر این اعتقاد راسخ رو دارم که پسر خودش باید اصرار به ازدواج داشته باشه و باید یکمی هم قلقلکش

بدیم! که پس فردا رفت سر خونه زندگیش یادش باشه که با درد سر این زندگی رو به دست اورده و باید پای زندگیش محکم به

ایسته!!!

ولی خب همگی بدونید که این طرف زندگی سهل و رمانتیکه!! اون طرفش واقعیه!!باید با مشکلات دست و پنجه نرم کنید!!

ولی به قول حافظ: عشق آسان نمود اول**** ولی افتاد مشکلها

مجردهای عزیز تالار (بزودی متاهل ) بدونید که هر شب سر نماز برای همتون دعا میکنم زودتر از ترشیدگی نجات پیدا کنید!Big Grin

ولی حفظ زندگی از شروع زندگی مهمتره ها با کسی ازدواج کنید که تا آخر عمر برای هم و برای بچه ها تون بمیرید! و لذت ببرید!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رضوانه ، Ali#59 ، azade ، M03TAFA ، زینب خانوم ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، amirhq21 ، Aryha ، انتصـار ، MohammadSadra ، Havbb 110 ، عشقم کربلا ، Bamdaad ، mahyamatin ، fatemeh ، MohammadMeraj ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]