کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراقب اين دكمه سبز دانلود باشيد!!!
۸:۴۹, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۰:۲۴ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حتما شما هم این روزها در سایت های مطرح ایرانی دکمه های سبز دانلود رو می بینید که لینک اونها هم اکثرا به آدرس “http://go.ad2up.com/afu.php?id” می باشد. ولی اگر چک کنید خود سایت ad2up وجود خارجی ندارد! از همینجا به ماجرا مشکوک شدم و پیگیر اطلاعات هاست و دامین آن شدم و به سایت iLivid رسیدم! چیزی که روزهای قبل خیلی مشاهده کرده بودم یادم افتاد.

[تصویر: 1899386927957715381-300x228.png]

در کامپیوترهایی که به اینترنت وصل بودند جدیدا اونها رو چک می کردم یک دانلود منیجر جدید در اونها دیده بودم با نام iLivid Free Download Manager که کلا از ریشه کارش مشکوک بود و دیتای ارسال و دریافت اون بدون دانلود کردن هم به من ثابت کرد این نرم افزار ویروس هست و درحال دزدی اطلاعات هست.

وقتی کامپیوترهای زیادی رو به همین منوال چک کردم دیدم اکثر آنها به این ویروس گرفتار شدند و کاربران اونها هم از وقتی این رو نصب کردند حس می کنند سرعت اینترنت آنها کم شده و صفحه اول تمامی مرورگرهای آنها به سایت ناشناسی لینک شده و در صورتی هم که از اینترنت استفاده نمی کنند خودبه خود سایت هایی باز می شود که اکثر آنها فی*ل*تر هست!

بله این دکمه های سبز که در سایت های ایرانی مشاهده می کنید وقتی کلیک کنید این دانلود منیجر نصب می شود و سیستم شما را به راحتی آلوده می کند و اطلاعات شما را می دزدد. ولی چرا سایت های ایرانی آن را در مطالب خود می گذراند؟

دلیل این را هم دیشب بعد از کمی جستجو فهمیدم سازنده این ویروس در سیستمی از وب مسترها می خواهد تا با گذاشتن لینک دانلود آن در سایت های خود در قبال هریک نصب این نرم افزار ۱٫۲۵ دلار به آنها به پردازد و واقعا هم این کار را انجام می دهد و از آنجایی که دلار عزیز در ایران ما گران هست هر نصب نرم افزار با چنج شدن به پول ما ۳۷۵۰ تومان به حساب آنها می رود و اگر خود صاحب سایت حساب بین المللی داشته باشد که هیچ ولی با سیستم های چنج ارزی و حساب مجازی که جدیدا راه افتاده و با پورستانت برای شما کار می کنند کم کم از این ۳۷۵۰ تومان ۳۵۰۰ تومان به جیب مبارک سایت های ایرانی می رود که از هر تبلیغات خودی بهتر هست. ولی واقعا خود آنها خبر ندارند درحال منتشر کردن چه ویروسی هستند؟

از شما کامپیوتر دوستان خواستار این هستم که در هر سایت ایرانی این مورد را مشاهده کردید در اولین فرصت در نظرات آن اطلاع دهید شاید صاحب سایت از ویروس بودن این نرم افزار خبری ندارد. در آخر این نرم افزار که ۱٫۲۵ دلار هزینه کرده برای نصب بودن از جیب خودش چیزی نداده! این سایت هایی که بعد از نصب برای کاربر به صورت خودکار باز شده قسمتی از هزینه ها را از این راه در می آورد و با اطلاعاتی که از سایت هایی که شما درحال مشاهده آن بودید را برای سازمان های مربوطه خود با هزینه های گران می فروشد و در کل کلی سود می کند! برای اثبات ویروس بودن این نرم افزار می توانید لینک های زیر را مطالعه کنید که همگی مرجع می باشند:

About.com
MalwareTips.com
و سایت های دیگر…

همچنین این ویروس DNS سیستم را نیز عوض می کند و شما نمی توانید هر سایتی را مشاهده کنید و اطلاعات ارسالی و دریافتی شما دقیقا از درگاه iLivid می گذرد! یعنی دزدی اطلاعات در روز روشن!!
نقل از عماريون...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، گمنام 313 ، mahdy30na ، soheyl68 ، مرهم ، rezamohammadi ، فدايي ولايت ، aaaaa ، aakbarib ، help me ، انتصـار ، fiftynine ، Bamdaad ، لبخند خدا ، علمدار133 ، 1441361 ، hamediran ، SHA.453 ، azade ، Aryha ، Mitsonary ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، mohamad ، MohammadMeraj ، مجنون العباس ، iranvelshok ، mehrdad539 ، سربازسیدعلی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۴, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۲:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:. حتی اگه شما اصلا از اینترنت استفاده نکنید. باید سیستمتون رو کاملا بلاک کنین(که خداقل 30 ساعت طول می کشه) بعد با اطمینان تمام بیاین و اون نرم افزار رو باز کنید و ببینید که چیزی میده یا می گیره.
30 ساعت؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر گرامی راه های نسبتا ساده ای دارد ...
برنامه sandbox زیادی برای این کار وجود دارند ... نه تنها ارتبطات شبکه یک برنامه رو کلا مانیتور می کنند ...همه فعالیت های سیستمی و فایلی و .... را لاگ میگرند و ارائه می دهند ...
مطالعتون رو زیاد کنید دوست من ... خواستید بگید کتاب هم معرفی می کنم

نقل قول:تبلیغات کذب و دروغ در مورد امنیت که توسط شرکت های مثل Intel یا Sisco و ... انجام میشه. ملت و می ترسونن و باعث می شه بیشتر برن و از آنتی ویروس ها خریداری کنن
سیسکو؟؟؟
اینتل؟؟؟
می شود چند تا تبلیغ کذب امنیتی از اینتل و سیسکو بیاورید!!
این ها که 90 درصد فعالیت هاشون کلا تو سخت افزار است!!!!!!!!
چه کار دارند به آنتی ویروس ها؟؟
حرف هایی می زنید ها دوست من !

نقل قول:ادمه یه عزیزی به من می گفت که سیاست پولی، جهان رایانه رو آلوده کرده. الآن دارم می بینم. برای مردم نیاز های کذب درست می شه و اونا میرن و از محصولات مختلف خریداری می کنن
بک کمی وارد برنامه نویسی حرفه ای در زمینه بد افزار ها بشوید میفهمید که اصلا این تئوری ها صحیح نیست ...
برای کسی که بلد باشد ویروس نویسی خیلی راحت است ....
کلی برنامه نویس با انگیزه های مختلف وجود دارد...مالی ...شهرت ...انتقام ...
همشون هم دارند هر روز بیشتر و بیشتر ویروس و بد افزار می نویسند ...
آدم بدجنس و بد کار و مریض و باهوش و کنجکاو و ... تو هر علم و زمینه کاری هست...
خروجیش در کامپیوتر می شود ویروس کامپیوتری
شرکت های آنتی ویروس انقدر سرشون شلوغه
به همین خاطر که وقت فکر کردن به هم چین کار هایی را هم ندارند .... بی کارند؟
کلی گروه زیر زمینی ویروس نویسی تو همین ایران هست .... نصفشون الکی خوشن
نصفشون هم هدف دارند ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Arash.j ، فدايي ولايت ، مصطفي مازح7610
۱۲:۵۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام.ممنون از اطلاع رسانيتون.

حالا من از كجا بدونم كه اين برنامه تا حالا تو سيستم من نصب شده يا نه؟؟Huh

آخه من اين شكل دانلود رو انگار استفاده كردمDodgyConfused

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aaaaa ، مصطفي مازح7610
۱۳:۱۷, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۳:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱۲:۵۶)ترنم نوشته است:  سلام.ممنون از اطلاع رسانيتون.

حالا من از كجا بدونم كه اين برنامه تا حالا تو سيستم من نصب شده يا نه؟؟Huh

آخه من اين شكل دانلود رو انگار استفاده كردمDodgyConfused
بروید در کنترل پنلتون ... بعد programs
بعد اسمش را سرچ کنید
اگر بلد نیستید کنترل پنل کجاست و ...
اسم سیستم عاملتون رو بگید راهنمایی دقیق کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مصطفي مازح7610
۱۳:۳۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
این که این لینک دانلود سبز ، مورد داره رو مطمئنم ، تو خیییلی از سایتای ایرانی هم دیدم...اما به هر حال اختیار با خودتونه ، مخواید قبول کنید میخواید نه
درضمن دنیای تکنولوژیو دیگه اینقدر هم مخوف نکنید !
فقط یک سوال.یک آنتی ویروس رایگان درجه یک سراغ ندارید؟ فکر کنم اگه آنتی ویروس درست و حسابی باشه ، در مورد همه این برنامه ها اختار میده و ...
من ایست 5 دارم ، رایگانش البته.اصلا خوب نیست.خیلی خیلی ممنون میشم اگه به صورت اطمینانی و قطعی یک آنتی ویروس رایگان مناسب و قوی (از همه جهات) و با آپدیت دائمی به هممون معرفی کنید تا سیستممون یه نفسی بکشه .بی ربط به تاپیک هم نیست!
یا علی
۱۳:۴۰, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۳:۴۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:این که این لینک دانلود سبز ، مورد داره رو مطمئنم ،
تبلیغات می کند ... این مورد را دارد ... ولی ویروس نه ...
یک نوع بد افزار است از دید برخی از ویروس یاب ها
نقل قول:من ایست 5 دارم ، رایگانش البته.اصلا خوب نیست.خیلی خیلی ممنون میشم اگه به صورت اطمینانی و قطعی یک آنتی ویروس رایگان مناسب و قوی (از همه جهات) و با آپدیت دائمی به هممون معرفی کنید تا سیستممون یه نفسی بکشه .بی ربط به تاپیک هم نیست!
یا علی
http://antivirus.comodo.com/download-free-antivirus.php
http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
http://www.cloudantivirus.com/en/

هر کدوم یک مزایا و معایبی دارد ... امتحان کنید ...
۱۳:۴۹, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۳:۵۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول: هر کدوم یک مزایا و معایبی دارد ... امتحان کنید ...
فقط همین سه تا هستن؟ میشه بصورت خلاصه بفرمیید مزایا و معایبشون چیه؟ واقعا ممنون میشم Blush

و یک سوال...این آنتی ویروسهایی که توی مجموعه های نرم افزاری به همراه کرک و اینجور چیزا هستن ، اعتبارشون درچه حده؟ و نسبت به چیزایی که معرفی کردید چطورن؟
۱۴:۰۱, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۴:۲۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱۱:۵۰)گمنام 313 نوشته است:  سلام یه سوال داشتم
(ربطی به موضوع نداره)
کسی نرم افزار برای دانلود سراغ داره؟غیر از IDM

آخه تو این هیرو ویریHuhBlushWink

(۹/تیر/۹۳ ۱۲:۲۴)ELENOR نوشته است:  مطالعتون رو زیاد کنید دوست من ... خواستید بگید کتاب هم معرفی می کنم

حالا معرفی کن ببینیم چی چی هسWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، گمنام 313
۱۴:۱۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
ممنون دوست عزيز

آنتي ويروس و آنتي سكوريتي كمودو Commodo واقعا عاليه. سندباكس هم داره. فايروالش خيلي قويه. رايگان هم هست. نسخه پولي هم داره ولي براي كاربران خانگي فرقي نداره. (يعني پوليش مزايايي داره كه به درد كابران خانگي نميخوره مثلا گارانتي و پشتيباني آنلاين كارشناس و ...) من الان بيشتر از يك ساله رو سيستمم نصبه مشكلي نداشتم...

http://antivirus.comodo.com/download-free-antivirus.php

كاربري كه دانلود ميخواد نرم افزار free Download Manager كه رايگان هم هست. برنامه خوبيه در اين زمينه. برنامه هاي ديگه : Flash GetDownload Accelerator PlusGet RightEagle Get
سري نرم افزارهاي دانلود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۴:۳۲, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:حالا معرفی کن ببینیم چی چی هس[تصویر: wink.png]
[تصویر: practical_malware_analysis.jpg]
http://it-ebooks.info/book/2227/

نقل قول:فقط همین سه تا هستن؟ میشه بصورت خلاصه بفرمیید مزایا و معایبشون چیه؟ واقعا ممنون میشم [تصویر: blush.png]

و یک سوال...این آنتی ویروسهایی که توی مجموعه های نرم افزاری به همراه کرک و اینجور چیزا هستن ، اعتبارشون درچه حده؟ و نسبت به چیزایی که معرفی کردید چطورن؟
1.بهترین از نظر من این سه تا
2. کومودو فایروال دارد آن دو تای دیگر ندارد ...ولی کار کردنش باهاش آسون نیست...پاندا اسکن اتوماتیک usb دارد ولی کومودو ندارد
باید کار کنید باهاشون ببینید زاضی هستید یا نه ...
3. آنتی ویروس های پولی اکثرا قابلیت های اضافی دارند ... تست vpn و وایرلس و دیوار آتش و تست فرآیند ها و ...
این ها رو می توانید اکثرش رو در نسخه های رایگاه در کنار هم پیدا کنید
آنتی ویروستون رو پاندا کند و فایروالتون رو کومودو...
۱۴:۴۹, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:و یک سوال...این آنتی ویروسهایی که توی مجموعه های نرم افزاری به همراه کرک و اینجور چیزا هستن ، اعتبارشون درچه حده؟ و نسبت به چیزایی که معرفی کردید چطورن؟
این آنتی ویروسای کرک شده در چه حدن؟ اینو جواب ندادینا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]