کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مراقب اين دكمه سبز دانلود باشيد!!!
۸:۴۹, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۰:۲۴ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حتما شما هم این روزها در سایت های مطرح ایرانی دکمه های سبز دانلود رو می بینید که لینک اونها هم اکثرا به آدرس “http://go.ad2up.com/afu.php?id” می باشد. ولی اگر چک کنید خود سایت ad2up وجود خارجی ندارد! از همینجا به ماجرا مشکوک شدم و پیگیر اطلاعات هاست و دامین آن شدم و به سایت iLivid رسیدم! چیزی که روزهای قبل خیلی مشاهده کرده بودم یادم افتاد.

[تصویر: 1899386927957715381-300x228.png]

در کامپیوترهایی که به اینترنت وصل بودند جدیدا اونها رو چک می کردم یک دانلود منیجر جدید در اونها دیده بودم با نام iLivid Free Download Manager که کلا از ریشه کارش مشکوک بود و دیتای ارسال و دریافت اون بدون دانلود کردن هم به من ثابت کرد این نرم افزار ویروس هست و درحال دزدی اطلاعات هست.

وقتی کامپیوترهای زیادی رو به همین منوال چک کردم دیدم اکثر آنها به این ویروس گرفتار شدند و کاربران اونها هم از وقتی این رو نصب کردند حس می کنند سرعت اینترنت آنها کم شده و صفحه اول تمامی مرورگرهای آنها به سایت ناشناسی لینک شده و در صورتی هم که از اینترنت استفاده نمی کنند خودبه خود سایت هایی باز می شود که اکثر آنها فی*ل*تر هست!

بله این دکمه های سبز که در سایت های ایرانی مشاهده می کنید وقتی کلیک کنید این دانلود منیجر نصب می شود و سیستم شما را به راحتی آلوده می کند و اطلاعات شما را می دزدد. ولی چرا سایت های ایرانی آن را در مطالب خود می گذراند؟

دلیل این را هم دیشب بعد از کمی جستجو فهمیدم سازنده این ویروس در سیستمی از وب مسترها می خواهد تا با گذاشتن لینک دانلود آن در سایت های خود در قبال هریک نصب این نرم افزار ۱٫۲۵ دلار به آنها به پردازد و واقعا هم این کار را انجام می دهد و از آنجایی که دلار عزیز در ایران ما گران هست هر نصب نرم افزار با چنج شدن به پول ما ۳۷۵۰ تومان به حساب آنها می رود و اگر خود صاحب سایت حساب بین المللی داشته باشد که هیچ ولی با سیستم های چنج ارزی و حساب مجازی که جدیدا راه افتاده و با پورستانت برای شما کار می کنند کم کم از این ۳۷۵۰ تومان ۳۵۰۰ تومان به جیب مبارک سایت های ایرانی می رود که از هر تبلیغات خودی بهتر هست. ولی واقعا خود آنها خبر ندارند درحال منتشر کردن چه ویروسی هستند؟

از شما کامپیوتر دوستان خواستار این هستم که در هر سایت ایرانی این مورد را مشاهده کردید در اولین فرصت در نظرات آن اطلاع دهید شاید صاحب سایت از ویروس بودن این نرم افزار خبری ندارد. در آخر این نرم افزار که ۱٫۲۵ دلار هزینه کرده برای نصب بودن از جیب خودش چیزی نداده! این سایت هایی که بعد از نصب برای کاربر به صورت خودکار باز شده قسمتی از هزینه ها را از این راه در می آورد و با اطلاعاتی که از سایت هایی که شما درحال مشاهده آن بودید را برای سازمان های مربوطه خود با هزینه های گران می فروشد و در کل کلی سود می کند! برای اثبات ویروس بودن این نرم افزار می توانید لینک های زیر را مطالعه کنید که همگی مرجع می باشند:

About.com
MalwareTips.com
و سایت های دیگر…

همچنین این ویروس DNS سیستم را نیز عوض می کند و شما نمی توانید هر سایتی را مشاهده کنید و اطلاعات ارسالی و دریافتی شما دقیقا از درگاه iLivid می گذرد! یعنی دزدی اطلاعات در روز روشن!!
نقل از عماريون...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، گمنام 313 ، mahdy30na ، soheyl68 ، مرهم ، rezamohammadi ، فدايي ولايت ، aaaaa ، aakbarib ، help me ، انتصـار ، fiftynine ، Bamdaad ، لبخند خدا ، علمدار133 ، 1441361 ، hamediran ، SHA.453 ، azade ، Aryha ، Mitsonary ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، mohamad ، MohammadMeraj ، مجنون العباس ، iranvelshok ، mehrdad539 ، سربازسیدعلی
۹:۰۹, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۲:۲۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #2
آواتار
هر برنامه ای رو می خواهید تست کنید ((افراد غیر حرفه ای)) که ویروس هست یا نیست می توانید از سایت زیر استفاده کنید
https://www.virustotal.com

این برنامه رو هم اگر از سایت اصلیش دانلود و در این سایت تست کنید می بینید که ویروس نیست ...
http://bit.ly/V0eJNj
13 تا آنتی ویروس آلارم می دهند بهش که اکثرا هم به خاطر Unwanted-Program بودن و تبلیغاتش است
تنها آنتی ویروس مطرحی که هم باهاش مقابله می کند Kaspersky است که می نویسد
not-a-virus:WebToolbar.Win64.SearchSuite.d

پس به خودی خود ویروس نیست ...به احتمال خیلی زیاد
تغییر DNS و ارسال و دریافت اطلاعات مخفی هم چیز خیلی تابلویی است و آزمایشگاه های تست ویروس سریع می فهمند و بقیه ماجرا ها ...
سایت هایی هم که لینکش آمده لینک دقیق تاپیک مورد نظر نیست و این ها هم سایت های مرجع رسمی در زمینه بد افزار نیستند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصطفي مازح7610 ، mahdy30na ، soheyl68 ، aakbarib ، انتصـار ، لبخند خدا ، علمدار133 ، farzad313 ، SHA.453 ، azade ، hessam
۹:۲۶, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:در کامپیوترهایی که به اینترنت وصل بودند جدیدا اونها رو چک می کردم یک دانلود منیجر جدید در اونها دیده بودم با نام iLivid Free Download Manager که کلا از ریشه کارش مشکوک بود و دیتای ارسال و دریافت اون بدون دانلود کردن هم به من ثابت کرد این نرم افزار ویروس هست و درحال دزدی اطلاعات هست.
این دانلود منیجر یه روش دانلود سنگینه. iLivid یه سرور ابری هست که مسلما نمی تونه اجازی دانلود بیش از 800 مگ را همزمان بده مگر با یه نرم افزاری که خودش ساخته.
شما هرجایی هم اینو نمی بینید. باید از اون سرور دانلود کنید تا بتونید این دانلود منیجر رو دریافت کنید.
در ضمن امثال اینها زیاده. خود 4Shared و RapidShare و UploadBaz هم از اینا دارن.
نقل قول:همچنین این ویروس DNS سیستم را نیز عوض می کند و شما نمی توانید هر سایتی را مشاهده کنید و اطلاعات ارسالی و دریافتی شما دقیقا از درگاه iLivid می گذرد! یعنی دزدی اطلاعات در روز روشن!!
دقیقا تعویض DNS چه ربطی به محدودیت ها داره؟
اصلا این DNS چجوری عوض می شه؟
نقل قول:بله این دکمه های سبز که در سایت های ایرانی مشاهده می کنید وقتی کلیک کنید این دانلود منیجر نصب می شود و سیستم شما را به راحتی آلوده می کند و اطلاعات شما را می دزدد. ولی چرا سایت های ایرانی آن را در مطالب خود می گذراند؟
میشه یه سایتی رو معرفی کنین که همچین کاری کرده؟
نقل قول:دلیل این را هم دیشب بعد از کمی جستجو فهمیدم سازنده این ویروس در سیستمی از وب مسترها می خواهد تا با گذاشتن لینک دانلود آن در سایت های خود در قبال هریک نصب این نرم افزار ۱٫۲۵ دلار به آنها به پردازد
اگه میشه آدرس اون سایت رو هم بدین
نقل قول:
About.com
MalwareTips.com
2-SpyWare.com
دوست عزیز!
لطفا خبرتون رو بررسی کنید.
لینک اول که یه ستاد خبری محلی هست. نمیشه بهش استناد کرد.
لینک دوم یه فروم تبلیغاتی هست و اونم نمی شه بهش استناد کرد.
لینک سوم که دیگه نوبرشه! این دومین رو که هنوز کسی نخریده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، لبخند خدا
۱۰:۳۷, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۰:۴۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #4
آواتار
می تونید از افزونه WOT استفاده کنید که پیش از وارد شدن به سایت های خطرناک و تبلیغاتی اجازه ورود از شما میگیره و حتی میتونید به سایت ماهیت و نمره خطرناک بدین که دیگه وارد اون نشید و لینک های تبلیغاتی باز نشه

https://chrome.google.com/webstore/detai...ndpbikblnp

https://www.mywot.com

[تصویر: wotlogo.jpg]
مثلا همین تالار بیداری که نماد برنامه سبز میشه و نشان از امنیت اونه
[تصویر: 1111%20(1).jpg]
و سایت پیوندها که پر از لینک هست رو با رنگ قرمز اخطار میده البته رنگ زرد هم داره که باید احتیاط کنید
[تصویر: 1111%20(2).jpg]
در مقابل سایت های که در گوگل سرچ میکنید هم میتونید متوجه محتوا سایت مورد نظر بشید
[تصویر: 111111111111111111.jpg]
من که راضیم ازش
قبل وارد سایت شدن از امنیت و ریسکش آگاه میشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، soheyl68 ، Bamdaad ، لبخند خدا
۱۰:۵۴, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱۰:۳۷)captaincharisma نوشته است:  می تونید از افزونه WOT استفاده کنید که پیش از وارد شدن به سایت های خطرناک و تبلیغاتی اجازه ورود از شما میگیره و حتی میتونید به سایت ماهیت و نمره خطرناک بدین که دیگه وارد اون نشید و لینک های تبلیغاتی باز نشه

https://chrome.google.com/webstore/detai...ndpbikblnp

https://www.mywot.com

[تصویر: wotlogo.jpg]
مثلا همین تالار بیداری که نماد برنامه سبز میشه و نشان از امنیت اونه
[تصویر: 1111%20(1).jpg]
و سایت پیوندها که پر از لینک هست رو با رنگ قرمز اخطار میده البته رنگ زرد هم داره که باید احتیاط کنید
[تصویر: 1111%20(2).jpg]
در مقابل سایت های که در گوگل سرچ میکنید هم میتونید متوجه محتوا سایت مورد نظر بشید
[تصویر: 111111111111111111.jpg]
من که راضیم ازش
قبل وارد سایت شدن از امنیت و ریسکش آگاه میشم

سلام
جناب کاپیتان این برنامه که گفتین خوبه ولی بعضی سایتای مذهبی و ... که با عقیدشون جور نباشه رو توصیه میکنه اصلا وارد نشین و خطرناکن و ...
یه مدت داشتم ولی دیگه قشنگ رو اعصاب بود . اگه اشتباه نکنم چند باری همین بیداری و چند سایت دیگه ( برای اینکه تبلیغ نشه نمیگم Blush اسک دین و اسک قران و ..) کاملا خطرناک و .... معرفی میکرد.
البته باید دقت کرد که همه اینها از یه جادارن تامین میشن اطلاعاتشون.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، captaincharisma ، لبخند خدا
۱۱:۱۵, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۱:۱۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #6
آواتار
تو رو خدا!
تو رو به حق پنج تن!
نمی دونم به چی قسمتون بدم!
بس کنید این کارا رو.
این حرکت ها اصلا مناسب نیست.
این وسواس های اصلا درست نیست.
مثل اینه که هر وقت می خوای بری سر کوچه نون بخری باخودت یه جعبه کمک های اولیه هم ببری
این وسواس های مسخره می دونم از کجا داره آب می خوره و اعصابم از همین مسئله خورد می شه. واسه ی چی هی می خواین از حرکت های کذب اونها تبعیت کنید و فضای مجازی رو بیش از حد واقعی اش ناامن کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۱۱:۲۵, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
كاربر عزيز بيدل.....
شما فكر نميكني زيادي خوشببيني؟
كدوم گربه اي براي رضاي خدا موش ميگيره؟
حداقل كاري كه برنامه هاي رايگان ميكنند تبليغاتيه كه تو محيط پيرامونش ديده ميشه. با نصب اين برنامه send‌و recieve به طرز كاملا مشهودي بيشتر ميشه. اين تبادل اطلاعات پشت پرده به نظر شما اسمش چيه؟
منظورتون كدوم حركت نامناسبه؟ كدوم حركت به نظر شما مناسبه ؟
وسواس مسخره ؟ فكر نميكنيد اين واژه مناسب اين ماه مبارك نيست؟ فكر نميكنيد توهينه؟
اگه هم اين تاپيك شما رو آزار ميده نيازي به هيچ قسمي نيست. من ادامه نميدم از دوستان هم ميخوام ديگه اينجا مطلب نزارن. شما اعصابتونو خورد نكنيد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، فدايي ولايت ، iranvelshok
۱۱:۴۴, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۱:۴۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #8
آواتار
من اعصابم خورد نشد که!
نقل قول:حداقل كاري كه برنامه هاي رايگان ميكنند تبليغاتيه كه تو محيط پيرامونش ديده ميشه.
جنبش های زیادی هستن که سال ها روی پروژه های مختلف تمرکز می کنن اما در انتها پروژه به صورت رایگان بین عموم پخش میشه. فقط به خاطر پیشرفت اینکار می شه.
شما اگه کاربرد این نرم افزار رو بررسی کنی متوجه میشین که در حدی نیس که تبلیغات کنه. یه نرم افزار کمکی دانلود برای سرور LIVID هستش. برای کاربرایی که می خوان از اون سرور چیزی دانلود کنه. خودتون حتما می دونین که درآمد سرور هاستینگ از کجاست.
نقل قول:وسواس مسخره ؟ فكر نميكنيد اين واژه مناسب اين ماه مبارك نيست؟ فكر نميكنيد توهينه؟
خو مسخره است دیگه! صداقت توی ماه رمضون حرومه. مصداق حرف من فقط این برنامه نبود. دیدم که دولپی استفاده می کنن از نرم افزار های مختلف و بعدش کلی فحش و مقاله که امنیت ندارن اینا. دلم واسه اون برنامه نویس بیچاره می سوزه. هیچ وقت نمی تونید درکش کنید.
نقل قول:اگه هم اين تاپيك شما رو آزار ميده نيازي به هيچ قسمي نيست.
بحث سر تاپیک شما نیست. شما هیچ تقصیری نداری.
مشکلی که هست سیاست های شرکتی و سرمایه گذاری آمریکاست(لطفا نخندین)
تبلیغات کذب و دروغ در مورد امنیت که توسط شرکت های مثل Intel یا Sisco و ... انجام میشه. ملت و می ترسونن و باعث می شه بیشتر برن و از آنتی ویروس ها خریداری کنن.
یادمه یه عزیزی به من می گفت که سیاست پولی، جهان رایانه رو آلوده کرده. الآن دارم می بینم. برای مردم نیاز های کذب درست می شه و اونا میرن و از محصولات مختلف خریداری می کنن.
این نرم افزار هم به حتم یکی از پیامد های اون پروژه است. این مقاله حاصل دید غلطی هست که توسط همین سیاست مداران تعبیه شده.
اگه می خواین مطمئن شین که امن هست یا نه برید و از Listener و BL_Cracker استفاده کنین. یا امثال دیگه اش. اینجوری می فهمین که چی رد و بدل شده این وسط.
در ضمن. شما می شه توضیح بدی که Sent و Recived های کامپیوترتون زیاد شد؟ آخه خود سیستم داره بیست و چهار ساعته می فرسته و می گیره. حتی اگه شما اصلا از اینترنت استفاده نکنید. باید سیستمتون رو کاملا بلاک کنین(که خداقل 30 ساعت طول می کشه) بعد با اطمینان تمام بیاین و اون نرم افزار رو باز کنید و ببینید که چیزی میده یا می گیره.
۱۱:۵۰, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام یه سوال داشتم
(ربطی به موضوع نداره)
کسی نرم افزار برای دانلود سراغ داره؟غیر از IDM
۱۲:۰۴, ۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۳ ۱۲:۰۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۹/تیر/۹۳ ۱۱:۱۵)bidel نوشته است:  تو رو خدا!
تو رو به حق پنج تن!
نمی دونم به چی قسمتون بدم!
بس کنید این کارا رو.
این حرکت ها اصلا مناسب نیست.
این وسواس های اصلا درست نیست.
مثل اینه که هر وقت می خوای بری سر کوچه نون بخری باخودت یه جعبه کمک های اولیه هم ببری
این وسواس های مسخره می دونم از کجا داره آب می خوره و اعصابم از همین مسئله خورد می شه. واسه ی چی هی می خواین از حرکت های کذب اونها تبعیت کنید و فضای مجازی رو بیش از حد واقعی اش ناامن کنید؟
آقا آقااااااا آقا حساس نشو
ما واسه ویروس تروجان میگیم
مگر بده ویندوزت اوکی کار کنه ویروسی نشه
Big Grin حرص نخور جوون

نقل قول:
سلام

جناب کاپیتان این برنامه که گفتین خوبه ولی بعضی سایتای مذهبی و ... که با عقیدشون جور نباشه رو توصیه میکنه اصلا وارد نشین و خطرناکن و ...

یه مدت داشتم ولی دیگه قشنگ رو اعصاب بود . اگه اشتباه نکنم چند باری همین بیداری و چند سایت دیگه ( برای اینکه تبلیغ نشه نمیگم
[تصویر: blush.png]
اسک دین و اسک قران و ..) کاملا خطرناک و .... معرفی میکرد.

بله درست میفرمایید بیشتر واسه سایت های ناشناخته کاربرد دارد مخصوصا سایت های خارجی
البته شما با دادن رای میتونید در تغییر نمره سایت کمک کنید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]