|
انتقادات و پیشنهادات جنگ نرم
|
|
۱۳:۲۸, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
.اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارید که بتواند به اهداف ما کمک کند . در این تاپیک قرار دهید با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۵, ۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونم باید این درخواستو اینجا مطرح کنم یا جای دیگه می نویسم در هر صورت اگه یه چند نفری بحثا و کلیپایی که توی whats app - viber - line ... مطرح میشه بررسی کنن و درست و غلطشو یه جایی توی تالار بذارن و بحث کنن روش بنظرم کار خوبیه یه نمونش یه خاطرس که درباره رهبریه . اینکه مادر شهیدی خواب می بینن ایشون میرن خونشون بدون اینکه خبر داشته باشن رهبری میخوان برن خونشون و اینکه امام گفتن به رهبر بگین اینقدر طلب مرگ نکنید و فرج نزدیکه و میخوان نشون بدن رهبری مظلومن و این صحبتا یا یه سری کلیپایی که به بهانه روز پدر دیدم مال موسسه راز شیراز با همون لوگوی کتاب راز و فیلمی که دیدیم و میشناسیم و ..... |
|||
|
۱۷:۱۸, ۲۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
به نظر حقیر مشکلی که هست اینه که جنگ نرم با صنعت سینما خیلی نزدیکه.این دو تالار نزدیک به هم هستند.میشد صنعت سینما رو زیر مجموعه جنگ نرم کرد.
|
|||
|
۸:۵۵, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
با عنایت به اینکه در منطقه خاور میانه و در حال حاضر تهاجمات نظامی نیز مظاعف بر تهاجم فرهنگی است و باعث نابودی زیر ساختهای کشورهای مورد تهاجم در این منطقه است ..خواهشمندم موضوعی به نام جنگ سخت را نیز در این بخش بگنجانید تا در کنار اشنایی دوستان با مبانی جنگ نرم ..به ابزار های جنگ سخت هم اشنایی پیدا کنیم . با تشکر |
|||
|
۱۲:۴۰, ۲۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی
من یه تاپیک به نام جنگ سخت در داخل تاپیک جنگ نرم گذاشتم و از دوستان تقاضا دارم که برای اینکه بتوانیم با ابزارهای جنگی هم اشنایی پیدا کنیم این تاپیک رو به صورت مستقل پر بارش کینم تا همگی اعضا بتونند از مطالب اون استفاده کنند یا حق
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |