|
در سختی ها چگونه دعا نکنم و چگونه دعا کنم؟!!
|
|
۱۴:۰۳, ۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۷:۲۶ توسط راوی110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم
رسول خدا صلوات الله علیه و آله فرمود: به هوش باشید تا کاری همچون کار بنی اسرائیل نکنید و خداوند را به خشم نیاورید و آمرانه از او چیزی نخواهید و هرگاه یکی از شما در روزی یا زندگانی خویش به امری ناخوشایند دچار شد مبادا چیزی در نظر آورد تا از خداوند بخواهد! چرا که شاید موجب مرگ یا نابودی او شود! بلکه باید بگوید: خداوندا! به حقّ شکوه محمد و خاندان پاکش، اگر در آنچه ناخوشایندش می شمارم، خیری برایم قرار دارد و برای دینم بهتر است، مرا بر آن صبور گردان و توانی عطا فرما تا تحمّلش کنم و نیرومندم ساز تا سنگینی بارش را به دوش گیرم، و اگر خیر در چیزی غیر از آن است، پس همان را بر من ارزانی فرما و مرا در همه حال به قضای خود خشنود گردان که سپاس و ستایش برای توست. پس اگر تو چنین گویی، خداوند آن چه را خیر است برایت مقدور و مقدّر می سازد. ترجمه تفسیر البرهان، جلد دوم، ذیل آیه 62 سوره بقره، ح1، ص319 متن عربی حدیث شریف: قال رسول الله (صلى الله عليه و آله): ألا فلا تفعلوا كما فعلت بنو إسرائيل، و لا تسخطوا الله تعالى، و لا تقترحوا على الله تعالى، و إذا ابتلي أحدكم في رزقه أو معيشته بما لا يحب، فلا يحدس شيئا يسأله، لعل في ذلك حتفه و هلاكه، و لكن ليقل: اللهم بجاه محمد و آله الطيبين إن كان ما كرهته من أمري خيرا لي و أفضل في ديني، فصبرني عليه، و قوني على احتماله، و نشطني على النهوض بثقل أعبائه، و إن كان خلاف ذلك خيرا فجد علي به، و رضني بقضائك على كل حال، فلك الحمد؛ فإنك إذا قلت ذلك قدر الله و يسر لك ما هو خير. البرهان في تفسير القرآن ؛ ج1 ؛ ص228 |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چگونه دعا نکردن رو نمیدونم ولی چگونه دعا کردن رو امامان معصوم به ما آموختند ولی ما به سراغشان نمی رویم...
همین صحیفه سجادیه و دعاهای موجود در مفاتیح رو نگاه کنید. همه اینها چگونه دعا کردن رو نشان می دهند. یا حق |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۷:۳۴ توسط راوی110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برای اتقان بیشتر متن عربی حدیث شریف اضافه شد
|
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۳ ۱۴:۱۱)rezamohammadi نوشته است: چگونه دعا نکردن رو نمیدونم ولی چگونه دعا کردن رو امامان معصوم به ما آموختند ولی ما به سراغشان نمی رویم... احسنت. دقیقاً همینه. مثلاً مناجات طلب خیر از درگاه باریتعالی که دعای 33 از صحیفه هست مضمون دعای بالا رو داره و خیلی لطیف و دقیق و جالب هس. یه بار حداقل از روش بخونیم. قشنگه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندیشه ورفتار پیرو اهلبیت چگونه است؟ | aliabad | 19 | 4,585 |
۴/آبان/۹۵ ۲۳:۴۲ آخرین ارسال: aliabad |
|
| چگونه میتوانیم به حقیقت دست یابیم؟ | aliabad | 14 | 3,440 |
۱۵/مهر/۹۵ ۱۱:۱۲ آخرین ارسال: aliabad |
|
| چگونه بدانیم نزد امام رضا(علیه السلام) چه جایگاهی داریم؟ | در جستجوی سختی | 1 | 1,276 |
۲۵/شهریور/۹۲ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: mohammad727 |
|
| چگونه صدای اذان در کل جهان قطع نمیشود؟ | یاوران مهدی | 19 | 8,151 |
۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۹ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| چگونه بود ابتدای خلق پیامبر، علی، فاطمه، حسن وحسین؟ | دستهای سبز | 1 | 1,494 |
۱۵/آذر/۹۱ ۰:۵۹ آخرین ارسال: دستهای سبز |
|
| چه رنج سختی!!! | Anti-satanism | 1 | 1,199 |
۱۶/آبان/۹۱ ۱۹:۴۸ آخرین ارسال: freewish |
|
| رابطه شیطان با جلسه اخلاق/ چگونه میتوان روی آب راه رفت! | AMINI | 0 | 1,751 |
۲/مهر/۹۱ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: AMINI |
|