کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط یک فونت با حادثه 11 سپتامبر
۱۹:۲۸, ۱۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام.
همانطور که می دانید در سیستم عامل ویندوز تعدادی فونت بصورت پیشفرض وجود دارد. در این تاپیک به بررسی دو لغت خاص در دو فونت متفاوت می پردازم.
شماره پروازی که در روز یازدهم سپتامبر به آن حادثه منجر شد، Q33NY بود.
اگر کلمه Q33NY را با فونت Wingdings تایپ کنید نتیجه بصورت زیر می شود.
[تصویر: 32349973.gif]

لغت Wingding به معنای "میهمانی پر سر و صدا" می باشد.
اینبار همان کلمه ی Q33NY را با فونت Webdings تایپ کنید. نتیجه بصورت تصویر زیر خواهد شد.
[تصویر: 18101192.gif]

حال کلمه NYC که مخفف New York City می باشد را با هر دو فونت امتحان می کنیم.
[تصویر: 69520328.gif]
[تصویر: 10619628.gif]

جستجوی گوگل در مورد Q33NY

...نتیجه گیری بر عهده شما دوستان عزیز...

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، m.shirazi80 ، hamed ، rahbin ، ANTi666 ، zarati313 ، Mahdy2021 ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، abbas313 ، CR-SH ، -Ali- ، MohammadMeraj ، ANTI satan ، MARTINI80 ، مجید121 ، sasa ، فاطمه خانم ، mehrdad_libra ، MiladYLH ، shafagh_mah ، montazer ، boghz ، محمود ، mohammad008 ، mohsen . ، r_bashiri89 ، أین المنتظر ، vavp ، زهرا خانم ، alasor ، بیداری12 ، فرید ، در جستجوی سختی ، zoha ، mostafa1367 ، خادمة الزهرا ، am_po ، keyvan-rostamy ، arman mohseny ، mhvvhm ، عبدالرحمن ، bi-ehsaas ، m.hossein

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۷, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31

(۸/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۹)ghadimi2 نوشته است:  دوست گرامی بنده این دلایل شما اصلا درحدی نیست که من حتی بخوام یه مقدار ترغیبب بشم،
شما با چه اطمینانی عرض میکنیید که شاهدان ماجرا گفتن که یک هواپیما بوده که به برج ها اصابت کرده؟؟؟
آیا این طبیعیه که دوربینهای فیلم برداری از قبل از ماجرا باخبر باشند و همزمان با برخورد هواپیما از اون صحنه فیلم برداری کنند؟؟؟
به نظره من این امر غیرقابل پذیرش هست ومن معتقدم وقتی صورت مساله مشکل داره((برخورد هواپیما به برج)) دیگه بحث رو شمار هواپیما قاعدتا لازم نیست،
بهتره که ابتدا بیایم و خودمون رو در این مورد توجیح کنیم که آیا هواپیمایی در کار بوده اصلا یا نه
چون شاهدان گفتن این مسئله رو
مشاهده بفرمایید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-592.html

نظریات دیگه ای هم بوده مثل اینکه هواپیما اصلا مسافربری نبوده و اون رو شبیه هواپیمای مسافربری درستش کردن(حالا یا هواپیمای نظامی بوده یا موشک بوده)

اما نظر مشهور بین فقها هواپیماست Smile
مستند رو اگر دیدید می تونیم بیشتر بحث کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۲۷, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
(۸/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۷)علائم ظهور نوشته است:  
(۸/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۹)ghadimi2 نوشته است:  دوست گرامی بنده این دلایل شما اصلا درحدی نیست که من حتی بخوام یه مقدار ترغیبب بشم،
شما با چه اطمینانی عرض میکنیید که شاهدان ماجرا گفتن که یک هواپیما بوده که به برج ها اصابت کرده؟؟؟
آیا این طبیعیه که دوربینهای فیلم برداری از قبل از ماجرا باخبر باشند و همزمان با برخورد هواپیما از اون صحنه فیلم برداری کنند؟؟؟
به نظره من این امر غیرقابل پذیرش هست ومن معتقدم وقتی صورت مساله مشکل داره((برخورد هواپیما به برج)) دیگه بحث رو شمار هواپیما قاعدتا لازم نیست،
بهتره که ابتدا بیایم و خودمون رو در این مورد توجیح کنیم که آیا هواپیمایی در کار بوده اصلا یا نه
چون شاهدان گفتن این مسئله رو
مشاهده بفرمایید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-592.html

نظریات دیگه ای هم بوده مثل اینکه هواپیما اصلا مسافربری نبوده و اون رو شبیه هواپیمای مسافربری درستش کردن(حالا یا هواپیمای نظامی بوده یا موشک بوده)

اما نظر مشهور بین فقها هواپیماست Smile
مستند رو اگر دیدید می تونیم بیشتر بحث کنیم

مستند رو دیدم ولی من عقیده ندارم که ما باید این رو قبول کنیم که شاهدان، هواپیمایی دیدند...
به نظر من این نظر که ادمهایی که در انجا حضور داشتند هواپیمایی رو دیدند که اصابت کرده بدون پایه و اساس هست و اگر یکی مثه من بخواد دنبال سندی برای اثبات این مساله باشه کسی جوابگو نیست پس من حق دارم که ادعا کنم اصلا هواپیمایی درکار نبوده.
انشاا... بزودی مطالب تکمیلی رو برای ادعام در این جا قرار میدم تا روش بحث کنیم
۱۱:۳۷, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #33

ای بابا!!! با این حرف شما که میشه همه چیز رو زیر سوال برد

منم قبول نمی کنم که ناو وینسنس آمریکا یک موشک به هواپیمای ایرانی زد!!!
منم قبول نمی کنم که شهیدان رجایی و باهنر با بمب شهید شدن!!!

به نظرم اگر بخوایم بدیهیات رو زیر سوال ببریم، جایی برای بحث کردن باقی نماند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۳:۵۶, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:دوست گرامی بنده این دلایل شما اصلا درحدی نیست که من حتی بخوام یه مقدار ترغیبب بشم،

سلام

عجب حرفی میزنید ها SmileSmile پس اون شیئی که به برج خورد چی بوده ؟ مگس ؟ Big Grin در این که خود فیلمبردار ها از قبل آمادگی داشتند که فیلم بگیرند که شکی نیست البته برای هواپیمای اول. اما این که ما بگیم که آیا هواپیما بوده یا نه خب معلومه که بوده. البته مسلمه که هواپیما عامل فرو ریختن برج ها نبوده .
و درمورد پنتاگن و هواپیمای سوم . همه ی شواهد روشن کرده که به پنتاگن یک موشک خورده چرا که نه اثری از هواپیما پیدا شده و نه هواپیما میتونسته به اونجا برخورد بکنه . و هواپیمای سوم که قار بوده بار به یه جای دیگه برخورد بکنه هرگز وجود خارجی نداشته .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا