کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قرار مدار های اینترنتی
۶:۵۵, ۱۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۸:۲۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: 14588.jpg]

سلام خدمت دوستای گلم!
مقدمه نمیگم...
دوستان به من لطف دارن و منو محرم اسرار میدونن و گاهی با من چند کلامی اختلاط میکنن...
در بین این نامه ها و درد دل ها، واقعاً به نکات جالبی برمیخورم که دوست دارم با همه در میون بذارم...
روی صحبتم بیشتر با دختر خانومای تالاره...
اما اگه پسرا هم خوندن، عیبی نداره...
بچه ها!
من دارم به وضوح میبینم که برخی فرق بین دنیای مجازی و حقیقی رو نمیدونن...
در بعضی از موراد عدم تمایز بین فضای مجازی و حقیقی منجر به ضربه های جبران ناپذیری میشه ...
شاید نشنیده باشید مواردی که طرف از اون عشق اینترنتی اش یه برد پیت ساخته بوده و رفته بود سر قرار و یارو قلیدون از آب درآمده بود...
مواردی بوده که طرف رفته و دیده اون یکی طرف دختر نبوده و پسر بوده و حتی تنها و تنها با یک نوشیدنی مثل آب معدنی و نوشابه و ... دختر بیهوش شده و وقتی به هوش اومده دیگه کار از کار گذشته بوده...
مواردی بوده که طرف وقتی نوشته های اون یکی طرف رو میخونه، با فهم و شعور نویسنده ارتباط خاصی برقرار میکنه و بعد از ازدواج میفهمه که طرف اونقدرا هم باشعور نبوده...
مواردی بوده که طرف از فضایل خانواده سخن به میان آورده و بعد دیده شده طرف اصلاً احترامی برای خانواده قائل نیست....
میدونین بچه ها، به قول حسین رفیعی اگه خناق هم مثل وبا کشته میگرفت، الآن هیشکی رو زمین نبود...
دروغ که خناق نیست...
دروغه...
والا دروغه...
بلا دروغه...
توی این فضا من میتونم به شما بگم اسمم قلیدونه...
کنتور که نمی اندازه...
100 تا دروغ به شما بگم...
به قول اون پیرزنه توی مدرسه مادربزرگ ها "آدم باید خودش عاقل باشه"...
آخه دختر جون!
شما که فقط 17-18 سالته!
پاشدی رفتی سر قرار...
مطابق سنت و تربیت خانواده ات کودکانه رفتار کردی، اون وقت توقع داری یارو یه دل نه صد دل عاشق تو بشه؟
معلومه که وقتی طرف از دیدن شما لذت های کافی رو برد، دیگه با شما بیرون نمیره...
ضربه اش رو هم خودت میخوری...
یا بر عکس!
دختر خانم و فهمیده ای پاشده به هوای این که طرف دانشجوی پزشکیه، رفته دیدن یارو، فهمیده آقا کارمند بیمارستانه...
تو وبلاگ هم با هم آشنا میشین...
توی فیس بوک با هم آشنا میشین...
توی ایمیل های گروهی با هم آشنا میشین...
حتی توی همین تالار با هم آشنا میشین...
بعد با هم میرین بیرون؟
در بهترین حالت که آقا قصد بی شرمی و بی عفتی نداشته باشه، از شما خواستگاری میکنه دیگه...
وقتی میرین بیرون یعنی چی؟
یعنی من تا حدودی از طرز تفکر شما خوشم میاد، برم ببینم از قیافه ات هم خوشم میاد یا نه...
بندگان خدا!
ضربه میخورین...
قدم اول قیافه باید ارزیابی بشه...
قبل از این که توی دل هر کدومتون تصوری از اخلاق ها و خانواده طرف شکل بگیره...
فکر کنین من قیافه ام شبیه مادر فولاد زره دیو باشه و اخلاقم حسنه...
مادامی که تو اینترنت با یکی در ارتباطم، خوشحالم...
چون این ارتباط کمی آدم ها رو شاد میکنه...
بعد که روز دیدار فرا میرسه، من باید به هزار در بزنم که قیافه ام واسه طرف جذاب باشه...
بعد اون طرف میاد و قیافه منو نمیپسنده...
حالا که 100 بار توی پیامهای رد و بدل شده حرفهایی زده شده که دختر و پسر روش تکیه کردن، حالا دیگه نگاه کردن به ظاهر، به آدم برمیخوره...
متوجه منظورم میشین؟
اگه یه روز این آقا پسر با خانواده اش میومد خونه من زشت و از من خوشش نمی اومد، شاید اینقدر ناراحت کننده نبود که حالا که کمی با تفکرات من آشنا شده و وقت منو گرفته و حالا از قیافه من خوشش نیاد...
این توهینه...
والا و بلا توهینه...
در مورد پسرها هم همینطور...
مگه شما خواهر و مادر ندارین که دستتون رو بگیرن و ببرن برای امر خیر که اینترنتی تقاضای ازدواج میکنین؟
تااازه عرض کردم که ...
این در بهترین حالته که طرف واااقعاً قصدش ازدواج بوده باشه...
اگه پسر قصدی غیر از ازدواج داشته باشه و این کار هر شب و روزش باشه که دیگه هیچــــــــــــــــــــی!!!
دوستان گلم!
دخترای خوب!
علی الخصوص کم سن و سالاش...
فکر نمیکنین طرف میتونه شما رو تعقیب کنه یا یکی رو بفرسته دنبال شما؟
آدرس خونه ات رو پیدا کنه و از فرداش مزاحمتون بشه که در بهترین حالت فقط ازتون پول بخواد...
شما این صفحه حوادث روزنامه ها رو نمیخونین؟؟؟
چرا همیشه فکر میکنیم این اتفاقا واسه ما نمی افته؟
چرا فکر میکنیم من همیشه میدونیم چی کار باید بکنم؟
آشنایی از طریق تالارهای مهدوی که نور علی نوره...
طرف با یه تیر دو تا نشون میزنه...
هم یکی که علاقه به امام زمان داره رو از راه به در میکنه و ناامید از درگاه خداش میکنه...
هم این که باعث میشه طرف تا عمر داره، هر وقت اسم مذهبی و امام زمانی بیاد، حالت تهوع بهش دست بده...

از من کوچیک تر به شما بزرگواران نصیحت!
تشریف داشته باشین خونه ها تون و ازدواج رو با خواستگاری سنتی پیش ببرین...
10 جلسه برین خونه همدیگه و با هم صحبت کنین...
اما تو کوچه و خیابون جای شناخت نیست...
یکی از دوستای من 5 سال با دوست پسرش دوست بود...
5 سال کم زمانی نیستا!!!
توی این 5 سال از گل نازک تر بهش نگفته بود...
2 ماه بعد از عقدش با دست شکسته و صورت کبود، رفت تقاضای طلاق کرد...
بعد از عقد، رفته بودن شهر بازی، روسری دوستم افتاده بود و شوهرش اونجا چیزی بهش نگفته بود...
وقتی با هم دوست بودن اصلاً چیزی نمیگفت...
وقتی رسیدن خونه پسره، حالا کتک نخور، کی کتک بخور...
اجازه بدین توی پروسه ازدواج پدر و مادر ها هم نظر بدن...
شما مو میبینید و اونا پیچش مو...
از من به شما نصیحت!
دنبال عشق از طریق اینترنت نباشین...

خوشحال میشم اگه دوستان تجربیاتشون رو در اختیار بقیه بذارن...
تجربیاتی که لزوماً نه واسه خودشون، اما ممکنه واسه آشناشون پیش اومده باشه...
شاااید درس عبرتی بشه واسه اونایی که اینترنتی قرار میذارن...
منتظرم...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، Justice Bringer ، Mitsonary ، Mohammad Trust ، شیدا ، میثاق ، حسن عزتي ، amirhq21 ، عبدالرحمن ، soora ، مجنون العباس ، azade ، فدايي ولايت ، عشقم کربلا ، مجتبی110 ، mahdy30na ، حوریه سادات ، Farzaneh ، هادی... ، اولولالباب ، help me ، zahra11 ، أین المنتظر ، السا ، لبخند خدا ، soheyl68 ، fiftynine ، fatemeh ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
۶:۴۷, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
ممنون از نکات خوبی که فرمودید خانوم moze84
یکی از مواردی که باید همیشه مدنظر داشته باشیم؛ حساسیت و دقت روی ارتباط های مجازی هست.
هرچند خدارو شکر تالار بیداری اندیشه با محیط پاک و بی آلایش و فضای خوبی که در اون حاکمه؛ به میزان زیادی دور از مشکلات محیط های مجازی معمول هست. اما حتی این هم دلیلی برای عدم دقت به نکات مطرح شده نیست.
ارسال زیر رو هم برای دقت بیشتر در ارتباط ها مدنظر داشته باشید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid266103
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۳:۰۱)مجید املشی نوشته است:  
غرض اینکه مدنظرم هست با قصد تاکید به مجموعه ی این نکات مطرح شده و همچنین چند نکنه ی جدید، به صورت مختصر و تیتروار اشاره ای داشته باشم:

1- پیغام های خاص، غیر معمول و مشکوک کاربران را با مدیران درمیان بگذارید. خصوصا کاربران جدید

2- اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید
این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید .
مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود. اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست
.

3- به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید:

"من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم "
"من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم "
" آیدی قبلی من فلان بوده "
"من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید )
"فلانی راجع به من فلان فکر را دارد "
" من راجع به مسئله ... نگران هستم "
و...

4- شناخت در فضای مجازی سطحیست

5- از در اختیار قرار دادن اطلاعات شخصی و خانوادگی خودتون در قالب درددل و ... به کاربران دیگر در محیط مجازی پرهیز کنید
پیامهای دعوت به همکاری در خارج از تالار با اشخاص و سازمانها، توسط ما قابل پیگیری و تایید صحت و سقم نیست. لذا در دادن مشخصات شخصی و شماره تماس خود دقت لازم را داشته باشید.

به عنوان فرستنده ی پیام هم همیشه در محتوای پیام ارسالی خود نهایت دقت را داشته باشد که در صورت افشای احتمالی آن توسط گیرنده، موجبات ناراحتی و دردسر برای شما و دیگران فراهم نشود.

6- حتی الامکان تمام کارهای مربوط به تالار رو در پیام خصوصی پیگیری کنید و از ابزارهایی مثل مسنجرها سعی کنید استفاده نکنید. تاکید این مسئله به خصوص در مورد ارتباط خانوم ها در مقابل آقایون هست. و همچنین از در خواست آی دی ها و اکانت های دیگر افراد، مثل آی دی مسنجرها و ... سعی کنید اجتناب کنید.

7- اجازه ی سوء استفاده از احساسات رو به دیگران ندهید. ویژگی هایی چون احساساتی بودن و یا زود اعتماد کردن احتمال بروز مشکلاتی در زمینه ی ارتباط را افزایش می دهد. البته این به معنی بد بینی محض نیست بلکه منظور افزایش دقت و حساسیت شماست.

در چنین مواردی پیشنهاد ما این هست که:

1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید .
2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند .
3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید. از همان اول، ماجرا را اطلاع بدهید .

و نکته ی پایانی اینکه همونطور که خودتون هم مستحضرید خوشبختانه تالار بیداری اندیشه به فضل الهی با محیط پاک و بی آلایشی که داره و فضای خوبی که در اون حاکمه به میزان زیادی دور از مشکلات محیط های مجازی معمول هست. اما حتی این هم دلیلی برای عدم دقت به نکات مطرح شده نیست و از همه ی عزیزان خواهش می کنم توصیه های مطرح شده رو جدی بگیرن.

امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، میثاق ، زینب خانوم ، Justice Bringer ، 135 ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، soora ، مجنون العباس ، Hadith ، azade ، مجتبی110 ، Farzaneh ، هادی... ، اولولالباب ، السا ، لبخند خدا ، fiftynine ، fatemeh ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
۷:۰۸, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
خطاب به جوونا و نوجوونای گل و گلاب ، واقعا دوستی اینترنتی چیز مسخره و بچگانه ایه ! حتی با نیت ازدواج ! حتی با نیت دوستیه سالم ! درسته عصر ، عصره ارتباطاته ولی این یه حرف رو از من قبول کنید که اگه دنبال نامزد مجازی ! خاستگار مجازی ، دوست دختر/پسر رفتید ، "این راه که میروی به ترکستان است" راه رو اشتباه میری داداشه من. و صد البته ابجی های تالار ، شما بیشتر حواستون باشه ، چون شما بیشتر اذیت میشید اگه مشکلی پیش اومد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میثاق ، زینب خانوم ، Justice Bringer ، مجید املشی ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، soora ، Hadith ، رضوانه ، مجتبی110 ، Farzaneh ، help me ، السا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
۷:۵۱, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا
سلام
تشکر از خانم موزه84 بخاطر موضوع بسیار عالی که مطرح کردن...

و اما...
آقای املشی و دیگر دوستان لطفا خیلی هم به پاک و بی آلایش بودن تالار بیداری مطمءن نباشید...
منافق همه جا هست...میدونید که اصلا خاصیت منافق اینه که افکار و اعمال پلیدش رو پشت ظاهر بسیار مذهبی و موجه پنهان میکنه و بیچاره اونایی که اعتماد میکنن به این افراد...
آخرش چی میشه!؟
واااااااای عجب هفت خطی بود
واااااااای من چقدرررررررر ساده بودم که بهشاعتماد کردم!!!!!!
وااااااااای خدااااااااااا....فلانیو میگی!؟ اصلا باورم نمیشه!!!!!!
وااااااااای خدا اینکه به من گفته بود فلان...ای دروغ گوی بدذات!!!!!!!
واااااااااای خدا من به مومن بودنش اعتماد کردم که باهاش ارتباط برقرررررار کردم!!!
وااااااااای....واااااااااای... وااااااااای...
قصدم اینه که بگم خواهر من برادرمن بخصوص دخترخانومای گل، هرکی اومد چارتا بحث مذهبی کرد و عکس فلان شهیدو گذاشت آوارتش و مدام دم از اهل بیت زد فکرنکنید باایمانه یک درصد فکر کنید شاید منافق باشه که داره موجه و یواش یواش سوءاستفاده میکنه جوری که کسی بویی نبره...
این افراد بسیار بی ریشه و بی اصالتن...مراقب باشید...
این یه توصیه نیست یک هشدار بسیار جدی هست...
چون پشیمونی سودی نداره و زمان تلف شدت برنمیگرده...

پس حیف وقتتون هست که با افراد به آدم نرفته تلف کنید...!
فعلا همینقدر کافیه...بقیه ش بماند واسه بعد....
مررررررراقب باشید
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، زینب خانوم ، مجید املشی ، 135 ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، soora ، مجنون العباس ، azade ، رضوانه ، مجتبی110 ، حوریه سادات ، Farzaneh ، هادی... ، help me ، السا ، لبخند خدا ، fatemeh ، Aryha ، ترنم ، nasimesaba
۱۳:۳۵, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۳:۳۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
خانوم موزه واقعابه موضوع خوبی اشاره کردید ازتون ممنونم
اینکه تو سایت های دیگه این روابط شکل میگیره که هیچ چهار چوبی توش نیست خیلی میتونه خطر ناک باشه

اما فکر نمیکردم تو یه سایت مذهبی هم کسانی که ادعای مذهبی دارن پشت ظاهر مذهبی خودشون مخفی بشن....
خانوم میثاق درست می‌فرماید این جور آدم هارو میشه گفت منافق که پشت ظاهر بسیار موجه هشون پنهان شدن ! شاید میشه گفت این دست آدم ها کسانی هستن که مشکل اخلاقی و روانی دارن که با قیافه حق به جانب گرفتن و گفتن چندکلمه آیه برای خودشون برو بیایی کسب کرده باشن. ، دریغ از اینکه آدم ذات واقعی اینها رو بشناسد
ایندسته. آدم هایی که قیافه و ادای آدم های با اعتقا و در میارن از همه خطرناک تر از کسانی هستن که تو سایت های غیر مذهبی هستن....

دخترهامون باید یاد بگیرن مرگ فقط برای همسایه نیست مردی که به خودش اجازه بده توی فضای مجازی پیشنهاد دوستی و ازدواج بده به 1000 نفر دیگه هم پیشنهاد. میده. پس باید مواظب باشن
به تنها کسانی که میشه اعتماد داشت خدا. پدر و مادر....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، مجنون العباس ، azade ، رضوانه ، عشقم کربلا ، مجتبی110 ، زینب خانوم ، هادی... ، Mohammad Trust ، Justice Bringer ، السا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
۱۴:۲۷, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6

(۱۹/تیر/۹۳ ۷:۰۸)Mohammad Trust نوشته است:  خطاب به جوونا و نوجوونای گل و گلاب ، واقعا دوستی اینترنتی چیز مسخره و بچگانه ایه ! حتی با نیت ازدواج ! حتی با نیت دوستیه سالم !
حتی دوستی غیر مجازی هم چیز مسخریه! با چشم دیدم دوستان رو که به چه فلاکتی افتادن. Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، میثاق ، مجنون العباس ، هادی... ، Mohammad Trust ، Reza2035 ، شیدا ، اسکای ، help me ، السا ، لبخند خدا ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
۱۴:۴۱, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
دوست !!!!! چه واژه عجیب غریبی.....کلی میگم..

نقل قول:
قصدم اینه که بگم خواهر من برادرمن بخصوص دخترخانومای گل، هرکی اومد چارتا بحث مذهبی کرد و عکس فلان شهیدو گذاشت آوارتش و مدام دم از اهل بیت زد فکرنکنید باایمانه یک درصد فکر کنید شاید منافق باشه که داره موجه و یواش یواش سوءاستفاده میکنه جوری که کسی بویی نبره...

دوستی تو نت برابر با ساد لوحیه.........

ساده لوح نباشید اصن خوب نیست...[تصویر: wassat.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، زینب خانوم ، soora ، Mohammad Trust ، حوریه سادات ، اسکای ، zahra11 ، help me ، السا ، مجید املشی ، لبخند خدا ، ترنم ، nasimesaba
۱۶:۲۵, ۱۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #8
آواتار
این دوستیایی که میگین آره واقعا مسخرست و چیز بچگونه ایه ولی با خواستگاری سنتی مخالفم..به دلایل خیلی زیاد..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Eve ، nasimesaba
۱۸:۲۸, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
ضمن احترام به نظر دوستان!!
من خودم ازون افرادی بودم که هیچ اعتقادی به آشنایی و اطمینان در اینترنت نداشتم و همیشه بچه هامو میترسوندم از آدمهای توی نت!!!
ولی یه اتفاق خیلی خیلی عجیب تو زندگیم افتاد که فهمیدم چقدر آدمهای خوب میشه تو نت پیدا کرد و بهشون اطمینان هم کرد!!! منتها اطمینان باید با چشم باز باشه!!! باید عقل و منطق وجود داشته باشه !!!!

دوستانی که به شما هشدار می دن همه درست میگن و خیر خواه هستند!! بدون شک !!! ولی این طور نیست که آدمهای توی نت هیولا Big Grinباشن و آدمهای بیرون نت آدمهای خوب!! توی هر دو محیط خوب و بد پیدا می شه!! ولی نه اینکه خود سرانه بدون اجازه و بی دلیل مثل این دلایلی که دوستان گفتن(دوست دارم! عاشقتم) خودتون رو بندازین تو هچل!!! یادتون باشه که همیشه اطمینان و اعتمادتون چه در محیط مجازی و چه واقعی اول به پدر و. مادرتون باشه!! و در هر موردی اونا در جریان قرار بدید!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، حوریه سادات ، مجنون العباس ، السا ، ELENOR ، زینب خانوم ، Eve ، مجید املشی ، لبخند خدا ، شیدا ، Hadith ، fatemeh ، soheyl68 ، Aryha ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
۲۱:۱۶, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
البته این جملات بیشتر در بین رابطه دختر و پسر صدق میکنه

خود من الان سه تا دوست اینترنتی دارم ( البته توی 5 سالی که توی اینترنتم آ ) که با هرسه تاشون هم دیدار داشتم واقعا دوستان خوبی بودن

سومین نفرشون که دوست شدم و رابطمون به بیرون از دنیای مجازی کشیده شد ،
میدونید کی بود ؟؟

(مدیرکل اصول و عقاید شیعه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، Eve ، السا ، شیدا ، مجید املشی ، لبخند خدا ، help me ، زینب خانوم ، عبدالرحمن ، Hadith ، عشقم کربلا ، حضرت عشق ، ترنم ، nasimesaba
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا