کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود معجزات علمی قران
۲۳:۰۷, ۱۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۲۱:۵۶ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
در این تاپیک قصد دارم مطلبی رو قرار بدهم که مربوط به قران هست .بنده به این نکته پی بردم که مردم در زندگی روزمره متاسفانه توجه خیلی خیلی اندکی به جواهر گرانبهای اسلام از جمله قران می کنند . البته بنده هم جزء همین افراد بودم و هستم . بنا بر این تصمیم گرفتم تا مطالبی رو به صورت مناسب تهیه کنم تا شاید بتوانم وظیفه خودم رو در حد وسعم انجام بدم. اما به نظر بنده این نوشته کمی با نوشته های دیگر فرق می کند :
1- بنده سعی کردم تا سخنان پیامبر و امامان را نیز در کنار معجزات قران بیاورم.
2-تمام آیات مربوط به معجزات همراه با صوت آنها در حد امکان وارد کنم.

البته این مقاله با زبانی نوشته شده است که مناسب افراد نا آشنا به دین اسلام است اما با این همه برای شما برادران و خواهران نیز فکر کنم مفید باشد .
البته این مقاله کامل نیست و خواهش میکنم برای کمک به تکمیل این مقاله با ینده همکاری کنید ...
در آخر بنده و خانواده ام را در این ماه مبارک رمضان دعا کنید .

لینک دانلود

**توجه : به منظور استفاده از این مطالب کسب اجازه شرعا و قانونا الزامی است**
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، آفتاب ، aakbarib ، Detector ، m.hossein ، 135 ، حضرت عشق ، help me

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۶, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹)namekarbary نوشته است:  مطمئنا منظور این نبود که تفسیری از این آیه آورده بشه. هدف این سوال نمایش تناقض قرآن با ادعای مطرح شده در کتاب بود. پس بذارید این رو هم خودم جواب بدم!
باسلامی دوباره به دوست عزیز
اینکه بنده فقط تفسیر رو آوردم به خاطر این بود که بگم می تواند معنی آن نه به صورت علمی ترجمه شود بلکه شاید از نطر فلسفی معنی این آیه درست باشد.
البته ما افراد عادی نمی توانیم در مورد بعضی از آیه های قران بحث کنیم چرا که این تضادی که شما میگویید در قران سرشار است اما باید دید منطور از این سخنان چیست .

(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹)namekarbary نوشته است:  این حرف نادرسته.

«وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا»

این آیه ناراستی این ادعا رو آشکار می کنه. همون طور که معلومه سراج و منیرا دقیقا در کنار هم استفاده شدن که معارض ادعای کتابه.

آینه‎ای بودن ماه هم البته از چند صد سال قبل یه حقیقت مسلم شناخته می شده.

در قران نور در آیه هایی در کنار ظلمت آمده:
سوره فاطر آیه 20 :

وَلَا الظُّلُمَاتُ وَلَا النُّورُ
[٣٥:٢٠]

و هیچ ظلمت با نور مساوی نخواهد بود.

پس می تواند دو منطور داشته باشد :
1- منطور از نور هدایت باشد
2- منظور از نور همان امواج و انرژی باشد یعنی خود نور

و در سوره توبه آیه 9 :

يُرِيدُونَ أَن يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَن يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
[٩:٣٢]

کافران می‌خواهند که نور خدا را با دهانشان (به نَفَس تیره و گفتار جاهلانه خود) خاموش کنند و خدا نگذارد تا آنکه نور خود را در منتهای ظهور و حد اعلای کمال برساند هر چند کافران ناراضی و مخالف باشند.
منطور از نور هدایت گری خداوند است

همانطور که دیدید در هر آیه کلمات متناسب با کلمات دیگر و همچنین متناسب با جمله معنی می شوند .
پس در این آیه یعنی سوره نوح آیه 16 که می فرمایند :

وَجَعَلَ الْقَمَرَ فِيهِنَّ نُورًا وَجَعَلَ الشَّمْسَ سِرَاجًا
[٧١:١٦]

و در آن آسمانها ماه شب را فروغی تابان و خورشید روز را چراغی فروزان ساخت؟
می توان بین ماه و خورشد و نور و سراج ارتباطی پیدا کرد که چیزی جز این که خرشید مانند چراغ است و ماه مانند فروغی تابان معنی نمی دهد.

و مورد دیگر اینکه شما می گویید این پدیده قبلا کشف شده بود شاید درست باشد اما اینان را یک مرد امی و درس نخوانده نمی دانست و همچنین این که در بین اعراب زمان جاهلیت فکر نکنم کسی به فکر این موضوعات بود .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD
۲۲:۰۵, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۲۲:۵۸ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #32

نقل قول:و مورد دیگر اینکه شما می گویید این پدیده قبلا کشف شده بود شاید درست باشد اما اینان را یک مرد امی و درس نخوانده نمی دانست و همچنین این که در بین اعراب زمان جاهلیت فکر نکنم کسی به فکر این موضوعات بود .

من نگفتم قبلا کشف شده بوده. گفتم یک حقیقت مسلم شناخته می شده، طوری که انتظار دارم هر فرد درس نخوانده ای هم ازش آگاه بوده باشه.

نکته این که در این عبارت «وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا» که دو کلمه (سراج و منیر، و نه سراج و ضیا) در کنار هم استفاده شدن برای دروغ بودن ادعای کتاب کفایت می کنه. با وجود معنای تشبیهی مسلمی که به کار برده شده استدلال شما درست نخواهد بود، چون در این بحث ساختار عبارت مد نظر هست، نه مفهوم جمله. بنابراین باید ضیاء در کنار سراج استفاده می شد اگر کتاب راست می گفت.

...

اما آیا واقعا آیه چنین چیزی می گه. آیه می گه خورشید درخشنده و ماه تابان هست. چیزی که هر فردی تنها با نگاه کردن به خورشید و ماه بهش پی می بره. (گفتن این جمله به دونستن این که ماه از خودش نوری نداره هم نیازی نداره)
۱۲:۲۶, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۲:۳۹ توسط III I III.)
شماره ارسال: #33

(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹)namekarbary نوشته است:  این که شما از تاریخچه جنین شناسی آگاه نیستید قرآن رو به یه معجزه علمی تبدیل نمی کنه. همون طور که گفتم جنین شناسی قرآن از جنین شناسی یونانی ها تجاوز نمی کنه و البته یه بحث تخصصی می طلبه که اگه بخوایم شروعش کنیم نظم تاپیکو بهم می زنه.

به نقل از سایت ویکیپدیا قسمتی از تاریخچه جنین شناسی رو مجدد مطالعه می کنیم:

تا سدهٔ ۱۸، پیش‌ساخت (به انگلیسی:Preformation) باور غالب در جنین‌شناسی انسانی به شمار می‌آمد.
این باور بر این پایه استوار بود کهمایع منیدارای جنین که یک نوزاد کوچک یا «آدمک» (homunculus) است می‌باشد که تنها برای تکوین نیاز به بزرگتر شدن دارد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%8...8%B3%DB%8C

نه تنها یونان باستان تا سده ی 18 جنین شناسی در این خد مضحک بوده است

اما در 1400 سال پیش دقایقی در باب جنین شناسی مطرح میشه که بشر مدرن با این همه ابزار کمتر از 30 سال است که به آن دست یافته به خصوص اینکه ابتدا استخوان شکل میگیره و بعد روی آن گوشت میاد!

آیه 14 سوره مومنون:

ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَمًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لحَْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا ءَاخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الخَْالِقِي

آنگاه از آن نطفه ، لخته خونی آفریدیم و از آن لخته خون ، پاره گوشتی، واز آن پاره گوشت ، استخوانها آفریدیم و استخوانها را به گوشت پوشانیدیم، بار دیگر او را آفرینشی دیگر دادیم در خور تعظیم است خداوند، از آن بهترین آفرینندگان

در این مستند هم : مستند «کتاب الهی» The Divine Book
به آن مفصل اشاره شده توسط کسی که پروفسور جنین شناسی است!

چقدر جالب هست انکار بدیهیات توسط کافران!

چه جونی میکنند که حق رو بپوشانند!

چه شگفت انگیز اصرار بر کفر کافران! در عین وجود این بدیهیات متقن

بعضی وقتا برام سوال میشد چطور معجزه رو هم میدیدن ایمان نمی آوردند

بعضی از دوستان و تلاش پیگیرشون برای پوشاندن حق و انکار حق باعث شد مقداری درک کنم که چگونه میشه منکر معجزه هم شد و با وجود معجزه اقرار نکرد و زیر بار حق نرفت

(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹)namekarbary نوشته است:  مطمئنا منظور این نبود که تفسیری از این آیه آورده بشه. هدف این سوال نمایش تناقض قرآن با ادعای مطرح شده در کتاب بود. پس بذارید این رو هم خودم جواب بدم!
هیچ تناقضی وجد نداره

زبان قرآن و ادبیات و سیاق قرآن مقاله علمی نیست که با ساختار ادبی مشخص نوشته میشه! در ساختار قرآن بارها و بارها از بسیاری از صنایع ادبی استفاده شده و یکی از وجوه اعجازش هم اعجاز ادبی قرآن هست!
یکی از صنایع ادبی تشبه هست!

خدا از باب هادی بودن و هدایت گر بودنش برای مخلوقاتش خود را در آن آیه به نور تشبیه کرده است
همانطور که نور عامل هدایت گمراهان در بیراهه هست خداوند هم هدایتگر است و هدایتگری از صفاتش!

مسئله ساده است و بسیار واضح

اما همانطور که این کاربر کافر بنا به اعتراف خودش! منکر بدیهیات بسیاری شده که یک از اونها اعجاز علمی قرآن در باب جنین شناسی هست خیلی دیگر از بدیهیات را این کاربر کافر به خدا به اعتراف خودش منکر می شود و این بسیار بسیار جذاب استSmile

در ضمن به نظرم اگر کسی سر سوزنی با خودش صادق باشه و به دنبال حقیقت همین حکم واجب بودن ختنه آن هم در 1400 سال پیش که برای عرب جاهلی که بسیار هم سخت بوده پذیرشش در آن زمان برای اثبات حقانیت و الهی بودن احکام اسلام کفایت میکنه
چیزی که شکی توی محاسنش نیست و علم روز شدیداً به آن تأکید داره! ختنه ای که برای محاسنش به زور داره فرهنگ سازی میشه تا انسان مدرن غربی انجامش بده امروز بعد از 1400 سال!
1400 سال پیش هر مسلمانی باید انجامش میداده!

مسئله بسیار واضح است منتها برای کسی که خواب است نه کسی که خود را به خواب زده و با لگد هم بیدار نمیشه Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۵۳, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۲:۲۶)III I III نوشته است:  بعضی از دوستان و تلاش پیگیرشون برای پوشاندن حق و انکار حق باعث شد مقداری درک کنم که چگونه میشه منکر معجزه هم شد و با وجود معجزه اقرار نکرد و زیر بار حق نرفت
وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا (اسراء-82)
و از قرآن، آنچه شفا و رحمت است برای مؤمنان، نازل می‌کنیم؛ و ستمگران را جز خسران (و زیان) نمی‌افزاید.
۱۲:۵۷, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۳:۰۴ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #35

نقل قول:خدا از باب هادی بودن و هدایت گر بودنش برای مخلوقاتش خود را در آن آیه به نور تشبیه کرده است
همانطور که نور عامل هدایت گمراهان در بیراهه هست خداوند هم هدایتگر است و هدایتگری از صفاتش!
مرحبا به این دوستمون که نکته رو این قدر سریع گرفت. ما هم چیزی جز این نگفتیم. پیامبر به چراغی تشبیه شده که منیر هست نه ضیاء (برعکس ادعای کتاب که ادعا می کنه چراغ منیر نداریم). خدا هم به نور تشبیه شده نه ضوء (باز هم برعکس ادعای کتاب که ادعا می کنه که نور روشناییست که بازتاب یافته).

ظاهرا پیشروهای اعجاز علمی قرآن، این کتاب رو به دقت نمی خونن.
من قضاوت رو به خواننده هوشیار می سپارم در هر حال. می خوام برم سراغ مورد بعدی کتاب.
۱۳:۰۷, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۳:۰۸ توسط III I III.)
شماره ارسال: #36

(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹)namekarbary نوشته است:  همون طور که گفتم جنین شناسی قرآن از جنین شناسی یونانی ها تجاوز نمی کنه

به نقل از سایت ویکیپدیا قسمتی از تاریخچه جنین شناسی رو مجدد مطالعه می کنیم:

تا سدهٔ ۱۸، پیش‌ساخت (به انگلیسی:Preformation) باور غالب در جنین‌شناسی انسانی به شمار می‌آمد.
این باور بر این پایه استوار بود کهمایع منیدارای جنین که یک نوزاد کوچک یا «آدمک» (homunculus) است می‌باشد که تنها برای تکوین نیاز به بزرگتر شدن دارد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%8...8%B3%DB%8C

نه تنها یونان باستان تا سده ی 18 جنین شناسی در این خد مضحک بوده است

اما در 1400 سال پیش دقایقی در باب جنین شناسی مطرح میشه که بشر مدرن با این همه ابزار کمتر از 30 سال است که به آن دست یافته به خصوص اینکه ابتدا استخوان شکل میگیره و بعد روی آن گوشت میاد!

آیه 14 سوره مومنون:

ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَمًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لحَْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا ءَاخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الخَْالِقِي

آنگاه از آن نطفه ، لخته خونی آفریدیم و از آن لخته خون ، پاره گوشتی، واز آن پاره گوشت ، استخوانها آفریدیم و استخوانها را به گوشت پوشانیدیم، بار دیگر او را آفرینشی دیگر دادیم در خور تعظیم است خداوند، از آن بهترین آفرینندگان

در این مستند هم : مستند «کتاب الهی» The Divine Bookبه آن مفصل اشاره شده توسط کسی که پروفسور جنین شناسی است!

چقدر جالب هست انکار بدیهیات توسط کافران!

چه جونی میکنند که حق رو بپوشانند!

بعضی از دوستان و تلاش پیگیرشون برای پوشاندن حق و انکار حق باعث شد مقداری درک کنم که چگونه میشه منکر معجزه هم شد و با وجود معجزه اقرار نکرد و زیر بار حق نرفت
Smile

مسئله بسیار واضح است منتها برای کسی که خواب است نه کسی که خود را به خواب زده و با لگد هم بیدار نمیشه Smile

(۳۰/تیر/۹۳ ۱۲:۵۷)namekarbary نوشته است:  من قضاوت رو به خواننده هوشیار می سپارم.

منم همینطور
قضاوت در مورد این اظهارات این کاربر کافر به اعتراف خودش را به خوانندگان هوشیار می سپارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۱۲, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
من زیاد علاقه ای به پاک کردن ندارم.

ولی این روند افاضات القاب را اصلا نمی پسندم. چه به خودمون بگیم و چه بدتر طرف مقابلمون را کافر بنامیم...

این بدترین نحوه مباحثه است. اگر بحثی هست بفرمایید (هر دو طرف)، ولی اینکه بخواهیم با دادن القاب به همدیگر بحث را جلو ببریم، این بی انصافی است... از همه مهمتر بی انصافی در حق وقت دیگران.

یا علی مدد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، yashar1374 ، ISOD ، مجتبی110 ، اولولالباب ، m.hossein ، حضرت عشق
۱۴:۱۳, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۴:۱۴ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۱۲:۵۷)namekarbary نوشته است:  مرحبا به این دوستمون که نکته رو این قدر سریع گرفت. ما هم چیزی جز این نگفتیم. پیامبر به چراغی تشبیه شده که منیر هست نه ضیاء (برعکس ادعای کتاب که ادعا می کنه چراغ منیر نداریم). خدا هم به نور تشبیه شده نه ضوء (باز هم برعکس ادعای کتاب که ادعا می کنه که نور روشناییست که بازتاب یافته).
بنده به دلیل اینکه اطلاع کاملی از معانی دقیق کلمات و همچنین از بابهای عربی ندارم پس سعی می کنم خیلی مراعات کنم .

اولا شما اگر در گوگل ترانزلیت کلمه ضوء را بنویسید همان معنای نور را می آورد .
دوما منیر با توجه به مطالبی که خواندم معنای نور افشان می دهد چرا که در این آیه ینی :
«وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا»
سراح در کنار منیر آمیده یعنی چراغی نور افشان
و در این آیه یعنی :

تَبَارَكَ الَّذِي جَعَلَ فِي السَّمَاءِ بُرُوجًا وَجَعَلَ فِيهَا سِرَاجًا وَقَمَرًا مُّنِيرًا
[٢٥:٦١]

سراج برای خورشید و منیر برای ماه آمده که باز هیچ ضدیتی دیده نمی شود . دلیل اینکه در آیه قبل منیر را در کنار سراج آورده به نظر من ( با توجه به اطلاعاتی که از عربی دبیرستان یادم مانده ) برای تاکید است .
پس هیچ فرقی نمیکند که منیر را برای خورشید به کار بریم یا برای ماه و یا برای هرچیز دیگر که نور می دهد .
۱۴:۱۵, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۴:۱۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #39

با اجازه از سید ابراهیم
دوستان قرار نیست کسی رو بزور مومن کنید. خوکشی نکنید و از اون بدتر تکفیر نکنید.
چون به قول مولانا
پای استدلالیون چوبین بود
پای چوبین سخت بی تمکین بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، ISOD ، m.hossein ، حضرت عشق
۲:۳۹, ۳۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۶:۳۹ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #40
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من دوست ندارم در چیزی که بهش علم ندارم اظهار نظر کنم و خودم را متهم کنم مثل بعضی معجزات قرآن. اما من شیرین عقل این دلیل پایین تون رو با اون عقل کمم نمی تونم بپذیرم چون منطقی نیست. و میگم چرا منطقی نیست.

نقل قول:من نگفتم قبلا کشف شده بوده. گفتم یک حقیقت مسلم شناخته می شده، طوری که انتظار دارم هر فرد درس نخوانده ای هم ازش آگاه بوده باشه.

این دلیلتون خیلی بی منطقی و بی انصافی بود. چون اول شما هیچ مدرکی و دلیلی ارئه نکردی بر مسلم بودن این حقیقت در آن زمان که همه می دانستند و این هم که همه می دانستند منطقی نیست.

در ثانی مثالی عینی میزنم در همین عصر حاضر تا قبل از اینکه شخصی بیاید این آیه را بخواند(حدودا سه سال پیش) منی که علوم تجربی می خواندم من این را نمیدانستم(نه کلی ها) بلکه بصورت جزئی مراحل را نمیدانستم. منی که سواد داشتم و بعضا مطالعات خارج از علوم درسی این حقیقت مسلم را بطور جزئی نمی دانستم

ثالثا شما در بحث قبلی فرمودید شرائط را در نظر می گیرید تمدن عرب قبل از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با سوادهاشون خیلی کم بودند بعضی هاشون خواندن و نوشتن عربی بلد نبودند آثار یونانی می خواندند؟ آثار و کتب یونانی اکثرا در دوره ی بنی العباس به عربی ترجمه شد.
پیامبری که نوشتن و خواندن بلد نبود وقتی قرآنی با آن فصاحت و بلاغت آورده که مادیونی چون ابن ابی العوجا و شاعران بزرگ عرب در مقابل آن کم آوردند این دیگه بی انصافی همچین حرف هایی.
بخش معانی قرآن در کلمات عربی واقعا بی نظیره که چه کلمه ای کجا بیاید چطور بیاید.

یاعلی(علیه السلام)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، yashar1374
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]