کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باطبي: من شيطان پرست هستم!
۱۵:۵۰, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
باطبي: من شيطان پرست هستم

[تصویر: 37643.jpg]
احمد باطبي كارشناس بي بي سي فارسي شد و همزمان اعلام كرد كه "من يك شيطان پرست هستم" ...
به گزارش باشگاه خبرنگاران، احمد باطبي ضدانقلاب مقيم آمريكا كه ابتدا همكاري رسانه اي خود در امريكا را با شبكه صداي آمريكا آغاز كرده بود، اخيرا به جمع كارشناسان شبكه بي بي سي فارسي پيوسته و در حالي كه پيش از اين به بي بي سي روي خوش نشان نمي داد، اما اكنون چندين بار است كه به پاي ثابت مصاحبه هاي اين شبكه انگليسي تبديل شده است.
احمد باطبي كه پس از فرار از ايران هيچگاه در نوشته هاي خود علاقه اش به "آب جو" و رفتارهاي شخصي خارج از عرف مسلماني را پنهان نكرده بود، سه شنبه شب در صفحه فيس بوك خود بخشي از اعتقادات دروني خود را به صراحت بروز داد و نوشت: "من خيلي از شيطان پرست بودن خوشم مي آيد؛ لااقل شيطان با آدم روراسته و مثل خدا دغل باز و فريبكار نيست"!
گفتني است بي بي سي فارسي همواره از مبلغين اصلي فرقه هاي انحرافي مانند بهائيت و گروه هاي شيطان پرستي بوده است و اخيرا پخش اظهارات ضدخدا و ضددين نيز در برنامه هاي مختلف اين شبكه افزايش يافته است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، وحید110 ، میرزا احمد ، خیبر110 ، أین المنتظر ، EMPERATOR ، خادمة الزهرا ، am_po ، Ramin_Ghn ، sarbaz 313 ، janali ، فاطمه خانم ، علائم ظهور ، 313 ، Maysam-1st ، oO DaViD Oo ، عبداللهی ، سدرة المنتهی ، خادم الامام ، mofa

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۴, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
sarbaz313 تا زمانی که حب علی(علیه السلام) و ائمه اطهار در قلب ما باشد اجازه نمیده تا مثل این انسانهای مفلوک به شیطان پناه ببریم
در پناه حق باشید
یا علی مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، انتصـار
۴:۲۳, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12

نتیجه ی ایستادن در مقابل نظام اسلامی در 18 تیر 78
[تصویر: n00000675-b.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، انتصـار ، mofa
۲۳:۴۲, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
خوب حالا همچین هم مهم نیستSmile
یک دانشجو ی اخراجی بود همش
۰:۰۰, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام

من این بنده ی خدا رو نمی شناسم
ولی فکر کنم که این حرف رو از روی لجبازی داره می زنه
با خودش لج کرده !؟
با مسئولا لج کرده !؟؟
با خدا لج کرده !!!؟؟؟؟؟

آخرش هم می فهمه راه حق کدوم راهه

فقط از خدا می خوام که ما رو اصلاح کنه که یک وقت با رفتار اشتباهمون باعث دین زدگی کسی نشیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abas_341 ، انتصـار ، mofa
۰:۳۲, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا
انشاالله خداوند همه ما بندگان گنهکار را ببخشد و بیامرزد
انشاالله خداوند دوستان ما را در راه حق پایدار و استوار بدارد
انشاالله خداوند دشمنان ما را به راه راست هدایت کند
و اگر قابل هدایت نیستند شر آنها را از سر مسلمانان و مؤمنین کم کند
آمین یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: warior ، انتصـار ، mofa
۰:۳۶, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۷/مهر/۹۰ ۰:۰۰)oO DaViD Oo نوشته است:  سلام

من این بنده ی خدا رو نمی شناسم
ولی فکر کنم که این حرف رو از روی لجبازی داره می زنه
با خودش لج کرده !؟
با مسئولا لج کرده !؟؟
با خدا لج کرده !!!؟؟؟؟؟

آخرش هم می فهمه راه حق کدوم راهه

فقط از خدا می خوام که ما رو اصلاح کنه که یک وقت با رفتار اشتباهمون باعث دین زدگی کسی نشیم

این آقا 18 تیر یک دانشجوی ترم 2 بود.البته بعضیا میگن اصلا دانشجو نبود.خلاصه جزو معترضا بوده و همین عکسش که بالاست تو دنیا پخش شد
بعد دستگیرشدنش از مرز ترکیه به اروپا و بعدآمریکا فرار کرد و یک شبه خبرنگار و کارشناس و فعال حقوق بشر شد
من شنیده بودم مسیحی شد.ولی اینو نشنیده بودم
خدا میدونه با کی لج میکنن
اینا با نظام مشکل داشتن تا چیزای دیگه
۱۶:۵۷, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
تند روي نکنن دوستان من لطفا مبحث هاي زير رو مطالعه کنيد . با يک طرز تفکر نگين شيطان پرست.
ولي جاي تامل داره که چرا بايد اين حرف رو بگه .

ضمن عرض سلام
دوست گرامي آيدين مطالبي رو در اينجا درج کرده اند بسيار مفيد مبباشد. دوستان دقت داشته باشند نميتوان شيطان پرستي رو بطور کل ريشه کن کرد براي اين امر بايد منتظر امام مهدي باشيم .
به همين دليل بايد سعي و تلاش داشته باشيم و با تقويت ايمان از گسترش آن در کشور و ديگر کشورهاي اسلامي که بيشترين ضربه را دربرابر اين تهاجم ميبينند تلاش کنيم .
چون در خيلي از مواقع اين عقايد بنيادي هستند که در برابر تفکرات منفي و پوچ گرايي پاگانيسم ها و شيطان پرستان صدمه ميبينند و بايد در شرايط هاي خطرناک با حفظ ايمان به شناخت راه چاره تلاش کرد
دوستان گرامي من اين قول را بشما ميدم با اين که سرگرم دروس دانشگاه هي هستيم در گروهي تقريبا گسترده مشغول فعاليت هاي فرهنگي و آنتي ساتانيسم هستيم بزودي اسنادي جديد از اين گروه را در تالار قرار ميدم که دهن اين همه ياوه گوي شيطان پرست و بلک متال پرست ها رو که فکر ميکنن بدون اطلاع از چيزي حرف ميزنيم ببندم . چون که ما هر چي گفتيم مرلين منسون و اين گروه هاي بلک متال شيطان پرست هستند . ما رو تهمت زدند و انکار کردن . با عنايت حق تعالي و توجهات امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اسناد قوي و بي بروبرگردي از اين تشکل ها بدست اومده که حتي خود بنده تعجب کردم تا آنجايي که از گفتگو هاي رد و بدل شده مرلين و گروه هاي بلک متال در جلسات خصوصي با رهبران شيطان پرست از بارتون گرفته تا پيتر گليمور که معبد ست رو دارن اداره ميکنن .
دوستان بياد داشته باشيد بنيان گذار فرقه نوين شيطان پرستي آنتوان لاوي ( لعنت خدا بر او و خانواده اش ) بوده و در حال حاضر دوستان و زن و فرزند اين فرد ادامه راه او را گرفته اند و فعاليت ميکنند . اما اين اميد ما هميشه هست که بزودي با عنايت حق تعالي از بين خواهند رفت و اين وعده الهي در قرآن استو
نگفتم شيطان پرست هستن
[تصویر: download.php?file=hj665bfqsufsd67391f3.jpg]
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، احمد باطبی ضدانقلاب مقیم آمریکا که ابتدا همکاری رسانه ای خود در امریکا را با شبکه صدای آمریکا آغاز کرده بود، اخیرا به جمع کارشناسان شبکه بی بی سی فارسی پیوسته و در حالی که پیش از این به بی بی سی روی خوش نشان نمی داد، اما اکنون چندین بار است که به پای ثابت مصاحبه های این شبکه انگلیسی تبدیل شده است.
احمد باطبی که پس از فرار از ایران هیچگاه در نوشته های خود علاقه اش به "آب جو" و رفتارهای شخصی خارج از عرف مسلمانی را پنهان نکرده بود، سه شنبه شب در صفحه فیس بوک خود بخشی از اعتقادات درونی خود را به صراحت بروز داد و نوشت: "من خیلی از شیطان پرست بودن خوشم می آید؛ لااقل شیطان با آدم روراسته و مثل خدا دغل باز و فریبکار نیست"!
گفتنی است بی بی سی فارسی همواره از مبلغین اصلی فرقه های انحرافی مانند بهائیت و گروه های شیطان پرستی بوده است و اخیرا پخش اظهارات ضدخدا و ضددین نیز در برنامه های مختلف این شبکه افزایش یافته است..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، abas_341 ، warior ، محمود ، mofa
۱۰:۲۹, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار

لعنت الله علی قوم الظالمین و المنافقین و الوهابین

دوستان عزیز دعا کنید هدایت بشن انشاالله, خداوند دعای مومنین رو قبول میکنه

انشاالله توبه کنند وبا بازگشت خودشون دست صهیونیسم رو هم برای افرادی

که هنوز نور امیدی در دل دارند و کاملا سیاهی دلهاشون رو نگرفته رو کنند.

انشاالله

حتی یک نفر هم از صف دشمنان اسلام کم بشه خاریست به چشم شیطان

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، meta ، انتصـار ، abas_341 ، mohammad790
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]