|
باطبي: من شيطان پرست هستم!
|
|
۱۵:۵۰, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باطبي: من شيطان پرست هستم
احمد باطبي كارشناس بي بي سي فارسي شد و همزمان اعلام كرد كه "من يك شيطان پرست هستم" ... به گزارش باشگاه خبرنگاران، احمد باطبي ضدانقلاب مقيم آمريكا كه ابتدا همكاري رسانه اي خود در امريكا را با شبكه صداي آمريكا آغاز كرده بود، اخيرا به جمع كارشناسان شبكه بي بي سي فارسي پيوسته و در حالي كه پيش از اين به بي بي سي روي خوش نشان نمي داد، اما اكنون چندين بار است كه به پاي ثابت مصاحبه هاي اين شبكه انگليسي تبديل شده است. احمد باطبي كه پس از فرار از ايران هيچگاه در نوشته هاي خود علاقه اش به "آب جو" و رفتارهاي شخصي خارج از عرف مسلماني را پنهان نكرده بود، سه شنبه شب در صفحه فيس بوك خود بخشي از اعتقادات دروني خود را به صراحت بروز داد و نوشت: "من خيلي از شيطان پرست بودن خوشم مي آيد؛ لااقل شيطان با آدم روراسته و مثل خدا دغل باز و فريبكار نيست"! گفتني است بي بي سي فارسي همواره از مبلغين اصلي فرقه هاي انحرافي مانند بهائيت و گروه هاي شيطان پرستي بوده است و اخيرا پخش اظهارات ضدخدا و ضددين نيز در برنامه هاي مختلف اين شبكه افزايش يافته است. |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
کاش حداقل اسم احمد را از روی خودش برمی داشت |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
صادق صبا هم بهایی هست(فک کنم) رئیس بخش فارسی بی بی سی!
|
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
منم با 7زهرا7 خانوم موافقم |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انقدر مسلمانها دروغگو و آدم های بد و بی هنری شدند که مردم به شیطان پناه می برند!
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
البته همه مسلمونها اینطوری دروغگو و ... نیستن اما متاسفانه تعدادشون کم شده. البته اینها برای افراد معلوم الحال بهانه هست. ما هم زیاد مسلمان ظاهری و دروغگو و ظالم و ... دیدیم. اینکه دلیل نمیشه بریم سراغ معدن شرارت و پستی.
|
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حالا که ایشون اینقدر با شیطان حال میکنه ما هم واسش دعا میکنیم با همون شیطان محشور شه
![]() تو آتیش جهنمم با هم جلز و ولز کنن... |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
به قول یکی از بزرگان ، خدا رو شکر ، دشمنان ما رو یه عده افراد احمق و نادان تشکیل دادن...! |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر می کنم دشمنانمان را از احمق ها قرارداد.
اون یه طرد شده ، مفلک رو به خدایی گرفته که خودش خدایی دارد. |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اگه نمي گف شيطان پرسم بايد شك مي كردين!اينكه خوبشه!!!!!
خدايا نزا ما به اين راها كشيده بشيم:s |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |