|
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
|
|
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین برای تبری از ظالم برای نشان دادن همبستگی برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام) برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و .... برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها) باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟ هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم هیهات من الذله تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۹, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۰ ۲۰:۰۱)خادم الامام نوشته است: بسم الله الرحمن الرحيموبلاگ خیلی نامرتبه و مطالب توهم توهمه |
|||
|
۲۱:۰۶, ۱۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۱:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش اقای خادم الامام گفتند من هم وبلاگ بسازم .بنده هم گفتم بسازید مانعی نداره در مورد این که وبلاگ نهایی چی باشه (من این رو نگفتم ).فرقی نداره .۱۰۰ تا وبلاگ هم که داشته باشیم باز خوبه . یا حق |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خب اگر می خواستید،می گفتید که من پسورد همین وبلاگ را در اختیارتان قرار بدهم که بهتر مدیریت کنید و یا نظراتتان را اعمال کنید.
من مشکلی ندارم،بخواهید،ادامه می دهیم،نخواهید هم،هر انچه از دستم بر می آمد،انجام دادم،بقیه اش با شما..
|
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۱۲:۵۸ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
فعلا فقط تونستم با یکی از مراجع ارتباط برقرار کنم...( البته با عرض شرمندگی) آقای مکارم شیرازی گفتند باید فرهنگ سازی بشه تا مردم به هیچ عنوان از عربستان خرید نکنند و این کار جایزه. باز هم معذرت میخوام! من بازم سعی خودمو میکنم... این آقایون در قم دفتر پاسخگویی به مسائل شرعی دارند و این پاسخ ها رو دادند : آقای شبیری زنجانی : اشکال ندارد، حتی اگر کسی عمره هم نرفت مشکل ندارد. ترغیب دیگران هم به خرید نکردن کالاهای عربستان جایز است. آقای صادق شیرازی : از هیچ نظر اشکالی ندارد. جایز است. |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۱۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۳ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
ميدونستم سو ء تفاهم ميشه.من ديدم اون وبلاگ راكد مونده گفتم بهتره يكي ديگه باز بشه شايد سازنده اون وبلاگ كار داره نميتونه برسه همين
![]() وبلاگ خیلی نامرتبه و مطالب توهم توهمه [/quote] ببخشيد ميشه بگيد كدوم مطالب نامرتبط اند؟و كجاش توهمتوهمه؟ |
|||
|
۱۹:۴۰, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اون وبلاگ مثل همه ی وبلاگ ها قسمت نظرات داشت و آقای "وحید110" طی نظرات ،به بنده اعلام می کردند که چه تغییراتی باید اعمال بشود.
بعد هم،باید مطالب اول به تایید ایشون می رسید و به من می گفتند که روی وبلاگ بذارم... تقریبا" کاری گروهی و کار برنامه ریزی شده... سوء تفاهمی پیش نیومده...چون این کار شما برای من چیزی رو عوض نکرد.. |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۱۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۲۰:۳۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
قابل توجه دوستانی که حکم شرعی میخواستند.با تشکر از دوست عزیز seyyedi
صحيفه امام ج10 63 پيام به آقايان محى الدين انوارى و فضل الله محلاتى(وظايف سرپرستان حجاج). ..... ص : 61 مقتضى است كسانى كه مىخواهند حج استحبابى به جا آورند، هزينه آن را صرف در احتياج برادران و خواهران خود كنند، كه ثواب آن نزد خداوند تعالى بسيار برحج استحبابى ترجيح دارد. و نيز كسانى كه به عنوان سوغات مصارف ناروا مىنمايند يا تشريفات و مهمانيهاى خارج از رويه در وقت برگشت از حج مى نمايند، مقتضى است اين نحو هزينهها را صرف احتياج برادران و خواهران عليل و مستمند خود نمايند كه خداوند تعالى به آنان اجر و بركت عنايت فرمايد. از خداوند تعالى عظمت اسلام و سعادت ملت مسلمان را خواستار، و موفقيت همگان را در كوشش براى به ثمر رسيدن نهضت مقدس اميد دارم. والسلام عليكم و على جميع المؤمنين و رحمة اللَّه وبركاته .. امام در این حکم استحباب کمک به فقرا را بر استحباب حج ترجیح میدهد .وای به روزی که حج مستحبی وسیله کمک به ظالم و قتل عام انسانها شود |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
باسمه تعالي
تمامي اعضاي تالار توجه كنند كه در تماس تلفني كه با حضرت آيت الله مكارم داشتم(با خودشون)فرمودند كه: "اگر تمامي كشور هاي مسلمان حج رو قطع ميكردند ما هم حكم ميداديم ولي چون هيچ كشوري قطع نكرده ،قطع حج از طرف ايران چندان ضرري به حال آل سعود نداردوحج مشكلي ندارد." در مورد خريد وسايل از آل سعود و عربستان نيز گفتند: "چون چاره اي نداريم مشكلي ندارد" «ارجوا لكم التوفيق» |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
ببخشید سئوالتان چی بوده؟؟
البته از پاسخش معلومه ولی می خوام دقیق بدونم!! |
|||
|
۱۳:۱۱, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام نظر آیت الله مکارم شیرازی به عنوان یک مرجع تقلید 100% مهم و قابل احترام است! اما به نظرم یکمی بهتره در این مورد تامل بشه....... 1-مگر ما مسئول این هستیم که دیگران به وظیفشون عمل میکنن یا خیر؟ الان حاکم تونس و یمن در عربستان پناه گرفتن.تمام انقلابهای منطقه با دخالت مستقیم پادشاه ملعون عربستان دچار چالش شدن امام خمینی:« ما مکلف به تکلیف هستیم نه موظف به نتیجه» «ما مکلف هستيم که اسلام را حفظ کنيم. اين تکليف از واجبات مهم است؛ حتي از نماز و روزه واجبتر است. همين تکليف است که ايجاب ميکند خونها در انجام آن ريخته شود.» 2-طبق آمار مقامات سالی 100 هزار نفر از جمهوری اسلامی ایران به حج عمره مشرف میشن: http://www.abna.ir/data.asp?lang=1&Id=245620 این رقم واقعا چشمگیر است.فعال کردن هواپیمایی سعودی، پر کردن هتل ها، خرید کالا و خدمات زائرین ایرانی در این تعداد ناچیز است؟ گردش مالی سالیانه این سفر بالای 100 میلیارد تومان است.واقعا این عدد کم است؟درسته عربستان کشور نفتیست ولی همین حذف درآمدی یکباره ضررش کم نخواهد بود 3-مگر ما ادعا نمی کنیم این مبارزات و مقاومت در منطقه را ما آغاز کردیم؟! آیا اگر ما عمره را که کاملا هم عمل مستحبی است، تحریم کنیم، ملتها از ما تبعیت نخواهند کرد؟؟؟ در پایان سخن بنده اینست که بهتر است تکلیف ما در مورد حرف و عملمان روشن شود.یا ما مدافع انقلابهای منطقه هستیم.یا مخالف اگر مدافعیم که باید روشهای عملی و موثر در پیش بگیریم و با بیانیه و سخنرانی و نامه نوشتن دردی دوا نخواهد شد یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جهاد را شروع کنیم . . . (کجا بودیم، کجا هستیم!!!) | مصباح | 3 | 1,760 |