|
فقط یک جمله (در شب احیاء چه دعایی بکنیم ؟)
|
|
۱۳:۰۸, ۲۳/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۳:۱۱ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر برادران و خواهران مهدی تالار و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک
آرام آرام اولین شب احیا از راه می رسد و می دانیم که این شب ، شب سرنوشت و تقدیر ما در یک سال آینده خواهد بود . با توجه به اهمیت دعا و تاثیر آن در زندگی انسان ، شما _ به غیر از دعاهای مفاتیح الجنان _ ذکر چه دعایی را به برادران و خواهران خود در این سه شب مبارک پیشنهاد می دهید ؟ اگر تمایل دارید لطفا دعای خاص و جامع خود را در یک سطر بنویسید . جواب شما رهکاری را پیش روی ما خواهد گشود تا با شعور بیشتری دعا بکنیم . استجابتش با خدا اولین اش را خودم عرض می کنم : یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حوّل حالنا الی احسن الحال |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۷, ۲۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۱۶:۰۷ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
برای درک بهتر لیلة القدر این حدیث امام صادق (علیه السلام) رو بخونید!
مدیونی فکر کنی برا تبلیغ تاپیکم گفتم!
|
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شب قدر شب بیدار شدن است ، نه بیدار ماندن دعا کنیم بیدارشویم!!!
|
|||
|
|
۳:۰۷, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر میخواین فقط و فقط با یک جمله ( به ویژه در این شب های قدر ) برای کل کائنات بهترین دعا رو بکنید این جمله رو بگید اللهم اعط خیرا بکل موجودات خدایا به تمام موجودات خیر عطا کن |
|||
|
|
۹:۱۴, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
*اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج* (۲۴/تیر/۹۳ ۱:۵۹)Reza2035 نوشته است: ای که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا من ببرد (۲۵/تیر/۹۳ ۱۴:۳۳)رهگذر... نوشته است: امام صادق (علیه السلام) ميفرمايند: القلبُ حَرَمُ اللَّهِ ، فلا تُسْکِنْ حَرَمَ اللَّهِ غَيرَ اللَّهِ دل ، حرم خداست، پس جز خدا را در حرم خدا جاي مده! دلی که نشد خانه ی یاس نرگس خراب است و ویران، صفایی ندارد (۲۵/تیر/۹۳ ۱۵:۳۲)ساجد نوشته است: آمین یا رب العالمین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |