کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات در جلسات خواستگاری
۸:۵۰, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: f6g0gfexk9v15truu7r7.jpg]

سلام خدمت همه دوستان!
چند وقت پیش توی یه تاپیکی من گفتم که توی 4 جلسه هم میشه فهمید که طرف به درد ازدواج میخوره یا نه!
رضوانه - که معرف حضور همه دوستان هستBig Grin - به من پیام داد و گفت بگین چه سوالاتی میپرسیدین که توی 4 جلسه میتونستین تصمیم بگیرین.
منم گشتم و سوالات رو پیدا کردم.
خواستم در ادامه تاپیک "چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری" بنویسم که همین جا جا داره به همه توصیه کنم اون تاپیک رو بخونن، اما دیدم اونجوری سوالاتی که نوشته میشه توی پست اول نیست که درباره اش صحبت کنیم...
این شد که بر این شدم یه تاپیک جدید بزنم و بعد از نتیجه گیری با اون تاپیک ادغامش کنم.
بریم سر اصل مطلب:

پرسیدن سوالات در جلسات خواستگاری واقعاً مهمه.
ما که ادعا داریم بهترین شیوه خواستگاری، خواستگاری سنتیه، باید براش یه راهکار ارائه بدیم که این شیوه نتایج خوبی هم داشته باشه.
البته نتایجش از بقیه شیوه های خواستگاری بهتره، اما هنوز 100% تضمین شده نیست.
در ادامه میخوایم سوالات و روشهای کنکاشی رو معرفی کنیم که امکان ورود به راهی اشتباه رو ازمون بگیره.
از همین جا هم اعلام میکنم، تاپیک گفتگو محوره...
یعنی سر هر کدوم از گزینه ها که بحث داشتین، با هم صحبت میکنیم...
یکسری نکات رو قبل شروع بحث بگم:
  • مهم تر از خود سوالات، اینه که هر سوالی رو در چه جلسه ای بپرسیم.
    مثلاً پرسیدن مسائل مالی در جلسه اول، کار خوبی نیست.
  • ان شاءالله که اولویت هاتون رو میدونین دیگه...
    من سوالاتی رو که دارم میگم، نسبت به اولویت های خودمه...
    یعنی با اولویت های متفاوت، قابل تغییره...
    برای من خانواده، اخلاق و تحصیلات در یک سطح اهمیت بودن.
    بقیه مسائل درجه اهمیتشون کمتر بود.
  • نکته دیگه این که سوالاتی رو که میپرسین، بعد از این که آقا پسر جواب داد، خودتون هم جواب بدین.
  • اینم توی پرانتز بگم که وقتی اولین خواستگارتون میاد، از خدا بخواین که اگه به صلاح نیست، شما توی دهنتون "نه" بیاد و رد کنین.
    بودن دوستانی که فکر میکردن توانایی "نه" گفتن ندارن و از خدا خواستن اونا "نه" بگن و بعدها افسرده شده که مگه من چمه!!
    انگار اون روز، روزیه که خدا به دهن شما و خواسته تون در این مورد نگاه خاصی داره...
  • جلسه اول بهترین کار اینه که زیاد صحبت نکنین.
    مدت زمان 30 دقیقه تا یک ساعت کفایت میکنه.
    بستگی به چونه طرفین داره که چقدر گرم بشه.
    دلیل هم داره و دلیلش اینه که جلسه اول تنها برای اینه که یه آشنایی کلی از ظاهر و پوسته ظاهری همدیگه پیدا کنین.
    صحبت کردن زیاد و نپسندیدن از طرف هر کدوم از طرفین، ناراحت کننده است.
    لذا جلسه اول باید در حدود نیم ساعت تا یک ساعت طول بکشه.

من توصیه ام اینه که توی جلسه اول سوالاتی کلی درباره خود پسر و خانواده اش بپرسین...
یک بیوگرافی کلی از خودتون بگین!
که شامل سن و سالش، رشته تحصیلیش، مقطع تحصیلیش، اوضاع کارش، تحصیلات پدر و مادر، خواهر و برادرها و تعداد خواهر و برادرها، عروس ها و دامادها، شغل پدر و مادر، خواهر و برادرها و ...
جواب ها هم تستی نیست...
بااااید توضیح کامل بخواین...
البته معمولاً آقا پسرها خودشون این چیزها رو با آب و تاب فراوون تعریف میکنن.
چون همونقدر که شما میخواین خوشبخت بشین، اونا هم میخوان که خوشبخت بشن.
لذا باید فرض رو بر این بذارین که هیش کدوم از طرفین دروغ نمیگن...
در این بین، اگه کسی دروغ بگه یا اخلاقیاتش طوری باشه که مد نظر شما نباشه، حتماً خودش رو لو خواهد داد.
پس یکم توکل هم لازمه...
یعنی از خدا بخواین که اگه طرف ناتو از آب دراومد، حتماً دستش براتون رو بشه.
سطح اجتماعی و شعور خانوادگی پسر از همین جلسه اول قابل حدس خواهد بود.
یعنی از دسته گلی که میارن، تا صحبتهایی که رد و بدل میشه، همه و همه راهنما خواهد بود برای شما.
منظورم این نیست که دسته گل باید گرون باشه، اما طبیعی و مصنوعی بودنش، آماده بودن یا چیده شدنش، انتخاب چه گل هایی و ... تا حدودی کمک میکنه...
سر موقع اومدن یا دیر اومدنشون...
کیا رو با خودشون میارن!
بعضی خاله ها یا خواهر ها هم میرن خواستگاری پسرشون...

مامان ها هم که دارن اون اتاق با هم صحبت میکنن، بعد از این که رفتن، صحبت ها رو با اطلاعاتی که مامانتون کسب کرده چک کنین که تناقضی توش نباشه...
چون اونا هم جلسه اول در مورد خانواده ها بیشتر صحبت میکنن.
توی جلسه اول خواستگاری، همون لباسی رو بپوشین که توی مهمونی های عادی میپوشین.
یعنی اجازه بدین پسر و مامانش ببینن که شما با چه پوششی و با چه تیپ لباسی میگردین.
یعنی اگه بلوز و شلوار لی میپوشین، همونجوری لباس بپوشین و روش چادر سر کنین.
خلاصه این که واسه جلسه اول خواستگاری زیاد تیپ نزنین.
خودتون باشین که بعداً گفته نشه، ما فکر نمیکردیم تو و خانواده ات اینجوری باشین!
یه 10 دقیقه و یه ربعی هم توی پذیرایی در کنار مامان ها بنشینین و خودتون باشین...
از اینجا میتونین یه ذره از روابط اجتماعی طرفین رو بررسی کنین...
هم مدل حرف زدن مامانشون و هم حرف زدن خود آقا پسر...
هم حرفهایی که میزنه و هم مدل حرف زدنش...
میوه خوردنش که چه میوه ای رو انتخاب میکنه!
مثلاً کیوی رو اگه انتخاب کرد، بدونین، زیاد براش مهم نیست آب از دستاش بچکه و ممکنه آبروش بره...
اما اگه خیار یا موز رو انتخاب کرد، بدونین براش مهمه که جلوی 4 تا غریبه کثیف کاری نکنه.
میتونین این جزئیات ریز رو تعمیم بدین و بعداً که قراره درباره اخلاقیات بپرسین، چک کنین و ببینین درسته یا نه!

مثلاً این که همینجوری که توی پذیرایی نشسته داره شر شر عرق میریزه یا داره تند تند جواب شما و مامانتون رو درباره بازار بورس میده...
البته منظور من تقبیح هیچ کدوم از این رفتارا نیست...
اما باید این نکات ریز رو مد نظر داشته باشین که مثلاً اگه پسر خجالتی و ماخوذ به حیا بود، فردا بهش غر نزنین که تو چرا روابط اجتماعیت ضعیفه...
چشماتون رو خوب و کامل باز کنین...
جلسات خواستگاری جای سختگیری و دقته و بعد از ازدواج جای آسون گیری و چشمها رو روی عیب همدیگه بستنه...
لذا قاطی نکنین که قبل از ازدواج آسون بگیرن و بعد از ازدواج بخواین همدیگه رو درست کنین!

حالا فعلاً در مورد جلسه اول صحبت بکنیم، اگه مشکلی نبود، جلسه دوم رو مطرح خواهم کرد...
پس ان شاءالله ادامه خواهد داشت...

جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mahdy30na ، یاســین ، Eve ، انتصـار ، رضوانه ، Mitsonary ، عشقم کربلا ، help me ، ELENOR ، مجتبی110 ، یا ابوالفضل ، DRiVeR ، Farzaneh ، اولولالباب ، حضرت عشق ، أین المنتظر ، مجید املشی ، سیمرغ ، السا ، یا زهرا ، elahe.sd ، nilooo70 ، علی املشی

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۱, ۱۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #91
آواتار
و اما جلسه آخر...
شما اگه با این شیوه خواستگاری دارین برای ازدواج جلو میرین، باید تا پایان جلسه سوم 70-80 درصد تصمیمتون رو گرفته باشین...
یعنی مثلاً 70-80 درصد جوابم مثبته...
حالا بذار جلسه آخر رو پیش ببریم...
اما اگه به نظرتون این درصد مثلاً روی 40-50 درصده، به نظرم بهتره که یا برای روشن شدن یکسری مسائل، باز هم زمان بذارین و صحبت کنین، و یا اگر نظرتون برنمیگرده، جواب منفی رو بدین...
بچه هایی که تا اینجا پیش اومدن، یعنی از نظر اخلاق فردی، خانواده و اخلاق ایشون به عنوان همسر، پسر رو پسندیدن...
یا پسرها دختر خانم ها رو پسندیدن...
این جلسه جلسه فاینانسه...
مسائل اقتصادی توی این جلسه مطرح بشه بهتره...
اگه آدمای مادیگرایی نباشین، این جلسه صرفاً یکسری اطلاعات به شما میده که باهاش میتونین از حالا زندگی رو متصور بشین و به اصلاح خودتون رو با شرایط مالی همسر آینده وفق بدین...
اما اگه مسئله مالی براتون مهمه این جلسه هم میتونه مثل جلسات قبلی باشه...
یعنی جلسه ای که هر آینه ممکنه جواب رد داده بشه...
البته من در این مورد به قول خارجی ها Judge نمیکنم و قضاوتی روی کسانی که مسئله مالی براشون مهمه نمیکنم...
بارها هم گفتم...
بهترین ازدواج اونیه که دختر و پسر از همه لحاظ هم کفو هم باشن...
از لحاظ مالی هم اگه هم کفو باشن که عالیه...
این برمیگرده به توان دخترها و پسرها در مدیریت مسائل مالی...

سوالاتی که توی این جلسه میتونه پرسیده بشه عبارتند از:
  • شما ماهانه چقدر حقوق میگیرین؟
  • وضعیت منزلی که میخواین همسرتون رو درش ببرین در چه سطحیه؟ استیجاریه؟ شخصیه؟
  • چقدر پول برای مراسم عروسی فکر میکنین بتونین کنار بذارین؟
  • چقدر پول برای مسکن میتونین کنار بذارین؟
  • استقلال مالی دارین یا این خرج ها رو پدرتون میکنن؟
توی این جلسه آق باباها هم حضور دارن...

چون این جلسه زیاد طولانی نیست و میشه تو نیم ساعت و 40 دقیقه جمع و جورش کرد...
اما یه نکته خیلی خیلی مهم...
واسه جلوگیری از تبعات بدی که ممکنه بعد از ازدواج گریبانتون رو بگیره، به هیچ وجه، نه دختر ها و نه پسرها در مورد مهریه، خودشون به توافق نرسن...
توی همین جلسه با حضور پدر و مادرها بهتره که این مسائل گفته بشه...
قبل از این که آقا پسر و خانواده اش هم بیان، عدد سکه ای که میخواین مهریه تون باشه رو به پدر و مادرتون بگین...
اگرم اونا موافقت نکردن، شما بگین که اونا یکبار حق انتخاب داشتن و انتخابشون رو کردن...
این بار نوبت شماست که انتخاب کنین...
چون الآن که بیشتر از 110 تا سکه رو نمیشه گرفت...
اما ممکنه پدر و مادرهایی باشن که بگن آبرومون تو فامیل میره و توی دفتر ازدواج باید رقم بالا باشه تا ما آبرومون حفظ بشه...
این حرفا تو این دوره و زمونه به هیچ دردی نمیخوره...
و یه خواهش دیگه...
خانواده داماد میخواد به شما مهریه و در واقع مبلغی رو به عنوان هدیه بده...
پس یه جوری رفتار نکنین که انگار اومدن برده بخرن...
هی عدد رو بالا و پایین نکنین که دور از شأن خانم ها میبینم این قضیه رو...
همونطور که گفتم قبلاً با پدر و مادر خودتون به توافق برسین، بعد با خانواده آقا پسر...
به نظر من بهتره که این جلسه توی خونه پسر برگزار بشه تا شما هم با خونه و زندگی اونا کمی آشنا شده باشین...

جلسه بعدی هم که خواستین بزرگای فامیل رو دعوت کنین، به طور صوری جلوی اونا هم در مورد مهریه توافق کنین که اونا هم حس بزرگ خاندان بودن بهشون دست بده و در واقع دلشون نشکنه...

من فکر میکنم این جلسه پتانسیل بحث کردن داره...
اگه سوالی بود، در خدمتم...

پ.ن:
کاشکی آدم بی وجدانی بودم و پیام های خصوصی ای که بهم زده میشد و ازم میخواستن که در این موارد صحبت کنم رو واسه بقیه میگذاشتم تا کسی فکر نکنه، چون خودش از این بحث ها خوشش نمیاد، واسه کس دیگه ای هم جذابیت نداره...

Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، mahdy30na ، help me ، Eve ، رضوانه ، Farzaneh ، nasimesaba ، ELENOR ، السا
۱۵:۴۹, ۱۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #92
آواتار
سلام
خیلی ممنون از موزه عزیز که وقت میزارن .در جلسه اخر به نکات خیلی خوبی اشاره شد.مخصوصا در مورد مهریه.
اقایون حتما در مورد مهریه با اهل فنش مشورت بگیرن چون گاهی اوقات قوانین عوض میشه،درسته زندگی عاشقانه این خرفا توش نیست اما کم نیستن اقایونی که سر این مسئله در زندان به سر میبرن.

در مورد اشتغال خانوما در پرانتز یه چیز بگم
البته نظر منه و ممکنه اشتباه باشه
بهترین جوابی که از یه اقا در مورد اشتغال خانوم میتونید بشنوید چیه؟
من ترجیح میدم کار کنم تا تمام نیازهای خانواده ام رو تامین کنم(طرف جنم داره،میشه روش حساب باز کرد)
البته همسرم اگه توانایی ایش رو داشته باشه برای تفریح اجازه میدم کار کنه(حق اشتغال رو نگرفته)
البته بعضی جاها مناسب کار برای خانوما نیست(خوش غیرته)
اما در کل دوست ندارم همسرم بخاطر مسائل مالی خسته شه.

امروزه خیلی از خانوما دوست دارن شاغل باشن.این دسته افراد خیلی حواسشون باشه که خودشون رو فدای کاری که بر عهده شون نیست نکنن،خیلی مهمه که مرد رو پولی که زنش درمیاره حساب باز نکنه،قبلا هم گفته بود،خود زن بیاره سر سفره یه بحث دیگه است.
چون یکی دیگه از دوستام سر همین مسئله دچار مشکل شدن که نون اور خونه زن بود،من باب تاکید بیشتر مطرح کردم.
یا یه جای دیگه خوندم (یه تالار دیگه)
که خانومه تازه زایمان کرده بود،از مرخصی ایش هم مونده بود،شوهرش بهش گفته بود قسطمون عقب میفته برو سرکار.

خلاصه خیلی دقت کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، سید ابراهیم ، mahdy30na ، help me ، Eve ، رضوانه ، Farzaneh ، nasimesaba ، السا ، elahe.sd
۱۷:۰۱, ۱۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #93
آواتار
سلام
دوستان گرامی و همکاران محترم و متعهد پاسخ هایی رو گفتن و راهنمایی هایی رو انجام دادن
فقط چند نکته در باره مهریه خدمت شما خواستم بگم :

1- همونطور که یاسین گرامی گفتن مورد مهریه حتما با اهلش یه مشورت بکنین ، ممکنه قواعدی تغییر کنه .
2- هیچوقتم به این فکر نکنین که مهریه یک سنبل و یک چیزی هست که فقط باید باشه ( اقایون دقت کنن) چون برگزدن شما هست حتی بگین یک سکه و یا یک شاخه گل باشه.پس بهتره فکر این رو بکنین که باید پرداخت کنین .
3- اگه بتونین مهر السنه رو رعایت کنین که چه بهتر Blush - پنجاه مثقال شرعي طلا
4- همونجور که موزه گرامی گفتن درباره زیاد بودن و حفظ ابروی هم زیاد فکر نکنین ، شما یه توافق برسین به دیگران عدد نجومی بگین. مهم زندگی خودتونه ( دختر خانم و اقا پسر محترم) وگرنه نه دیگری داره مهریه شما رو میگیره نه میده/ پس چشم و هم چشمی و بزارین کنار. 5 سکه قبول کردن کردن نکردن پاشید از مجلس.
هیچوقتم نگین حالا کی مهر رو داده کی گرفته ، اصلا نگین ، هم خوب نیست هم اینکه یه چیزایی داره که دیگه ارزو به دلتون میمونه. کلا به این فکر نباشین که از مهریه فرار کنین.

در کل تمام سوالاتی که دوستان در این 10 صفحه مطرح کردن رو یجا یاد داشت کنین و بعدش سوالای خودتون رو هم اضافه کنین
بعد تجزیه و تحلیل کنین که چطوریاس داستان
خان موزه هم گفتن که:
(۱۳/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۱)moze84 نوشته است:  پ.ن:
کاشکی آدم بی وجدانی بودم و پیام های خصوصی ای که بهم زده میشد و ازم میخواستن که در این موارد صحبت کنم رو واسه بقیه میگذاشتم تا کسی فکر نکنه، چون خودش از این بحث ها خوشش نمیاد، واسه کس دیگه ای هم جذابیت نداره...

Sad
این گونه بحثا متناسب با سطح درخواست هم هست . دیگه دوستان خودشون باید استقبال کنن این موارد رو .
به امید اینکه این مباحث گرچه ادامه داره ، برای دوستان مفید باشه
مباحثی که مطرح شد و باعث چالش شد هم برای این بود که بیشتر با بعضی زوایای ناپیدا و حتی 0درجه این موضوع رسیدگی بشه/
با تشگر از مشاورین محترم و همکاران گرامی اسم نمیبرم تا ریا نشه

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، help me ، یاســین ، رضوانه ، Farzaneh ، nasimesaba ، السا ، elahe.sd
۱۷:۲۰, ۱۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۲ توسط help me.)
شماره ارسال: #94
آواتار
ممنونم از خانم موزه و یاسین عزیز ...
ولی چقدر زود خواستگاری تموم شد!! جای بحث بیشتر نبود؟ صحبت یه عمر زندگیه ها!!
برای جلسه اخر هم با توجه به اون لینکی که اقای مهدی سینا زحمتش رو کشیدن یسری مسائل دیگه هم در لفافه پرسیده بشه بد نیست گرجه ضروریه ولی خب...
راستی کسایی که متاهلن و تمایل به مشاوره دارن اعلام امادگی کنن تا ما در وقت نیاز باهاشون یکم مشورت کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، mahdy30na ، رضوانه ، nasimesaba ، السا ، hossein2011s
۱۸:۱۶, ۱۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۸:۱۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #95
آواتار
راستی...
اینو میخواستم بگم، یادم رفته بود...
کسی اگه سوالی به غیر از اینایی که مطرح شد، براش مهم بود و یا تجربه داشته و قبلاً پرسیده و یا هنوز هم در خواستگاری ها میپرسه، اینجا بگه تا بقیه هم از تجربیاتشون استفاده کنن...

یه استادی آماری داشتیم، میگفت من هر کیو میخوام ازش خواستگاری کنم، میبرمش روی یه صندلی کثیف، ببینم چه عکس العملی نشون میده...
یکی محل نمیده و میشینه، یکی دستمال در میاره و تمیز میکنه و یکی هم میگه میشه اینجا نشینیم؟؟
یعنی اولی به مشکلات اهمیت نمیده، دومی حلشون میکنه و سومی ازشون فرار میکنه...
حالا استاد ما که - در مودبانه ترین حالت - درست نمیگفت،..Big Grin
اما اینم یه تجربه بود دیگه...
شما هم تجربیاتتون رو بگین...
نسوزه پدر تجربه...Big Grin

هلپ می جان!
من اعلام آمادگی میکنم...Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Eve ، mahdy30na ، رضوانه ، nasimesaba ، شیدا ، fatemeh ، السا ، یا زهرا
۱:۲۳, ۱۵/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۳ ۱:۲۶ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #96
آواتار
با تشکر از همه دوستان و خانم موزه گرامی که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن

البته این مسائل از من که گذشت اما به درد دوستان حتما میخوره
راستی یه چی بگم

مهریه من رو مادر همسرم مشخص کردن (نمیگم چقدر Wink ) بدون هیچ چونه و بالا و پایین کردن، ایشون یه تعدادی رو پیشنهاد دادن و همه پذیرفتن + خودم

البته از اون چیزی که مدنظر من بود بیشتر بود به همین دلیل قصد دارم انشاالله در آینده مابقی اون رو به همسرم ببخشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، زینب خانوم ، سید ابراهیم ، fatemeh ، mahdy30na ، السا ، سیمرغ
۸:۵۸, ۲۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۸:۵۹ توسط السا.)
شماره ارسال: #97
آواتار
حالا ک سوالا و بحثا تموم شده، من سوالام رو بپرسم Smile

اول اینکه توی تمام این سوالایی ک پرسیدیم، کجاش باید بپرسیم ک از لحاظ احساسات درون گراست یا برون گرا و میزان اون چقدره ؟؟
اصلا این سوال رو چطوری باید بپرسیم؟
اصلا باید بپرسیم یا نپرسیم؟

دوم اینکه برخورد یک خانوم با آقایون معمولا با برخوردی ک در واقعیت داره متفاوته
مثلا توی جمع خودشون Big Grin ولی در برخورد با آقایون Dodgy
خب الان روز خواستگاری و جلسات بعدش حتی اگه ی چیزی بین Big Grin و Dodgy باشه،
مثلا Smile باشه، خب رفتار و اخلاقش رو ب درستی نشون نداده دیگه!
دقیقا چطوری باید برخورد کنه ک از برخورد و رفتارش سوء برداشت نشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mitsonary
۹:۱۷, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #98
آواتار
من فکر میکنم درونگرا یا برونگرا بودن افراد بدون گفتنشون معلومه...
از انتخاب جمله هاشون، از جوابهاشون، از حرفهایی که میزنن...
اما خوب، توی همون روزهای اول که دارن در مورد خانواده صحبت میکنن، شما میتونین بفهمین با اعضای خانواده چطوری هستن...
معمولاً هم این چیزا دروغ نداره...
مثلاً یکی که شیطونه، نمیاد بگه، من اونقدر مظلومم که حد نداره...
یا برعکس...
اما من همیشه میپرسیدم که اگه با خواهر و برادرتون دعواتون بشه، میرین منت کشی یا نه!
طرف دیگه تا ته خط رو خودش توضیح میده که با خواهر و برادرم اینجوری رفتار کردم، با مامان و بابام اینجوری و دوست دارم که با همسرم اینطوری رفتار کنم...
اینو به پسرا میگم:
اگه به قول السا جان، دیدین دختری توی خواستگاری Big Grin ه، بدونین جلفه...
معلومه که باید جلوی غریبه آدم رفتار متمایزی داشته باشه...
و شما که تا حالا شوهر نکردی که بدونی با یه مرد دیگه باید چجوری باشی...
اونم تا حالا زن نگرفته و تا حالا با دختر مردم شوخی نکرده...
پس بهتره همون حجب و حیا رو رعایت کنین، اما از خاطراتتون با خانواده و رفتارهایی که با اونا یا دوستاتون دارین تعریف کنین که طرف بدونه قراره با کی ازدواج کنه...
من خودم خیلی خیلی بچه شیطونی بودم.
اینو توی همه مراسم ها هم میگفتم...
اما اونجا لزومی نداشت که شیطنت کنم که طرف رفتار منو ببینه...
اما بهش میگفتم که من فول آف انرژی هستم و در واقع خستگی ناپذیرم و شیطنتم هم زیاده...
همه این ها رو میشه توی جلسه اول که جلسه معارفه است مطرح کرد که طرف بدونه با خودش و شما چند چنده...
اما معمولاً پسرا از دختر شیطون بدشون نمیاد.
چنانچه این شیطنت هم فقط مال همسر و پدرشون باشه که دیگه نور علی نوره...
پسرا دیگه خیلی خیلی خوششون میاد.
اما اگه بدونن این شیطنت مال همه است، خوب شاید زیاد خوشایندشون نباشه...
البته پسرای خوبا!!!
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، یاســین ، رکن الهدی ، Mitsonary ، یا زهرا ، elahe.sd
۱۵:۱۰, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #99
آواتار
ببخشید می شه بپرسم چرا مسایل مالی رو باید بزاریم جلسه آخر؟!
هرچند در عرف و رایج جامعه هیچوقت نمی شه جلسه آخر پرسید !!!به نظرم اصلا چیز کم اهمیتی نیست ؟!مرد اگه تکلیفش با کارش و زندگی مالیش روشن نباشه که نباید رو هوا بره خواستگاری ...نمی گم همش مسایل مالی مطرح بشه اما به نظرم تو همون معارفه وجلسه اول پسر یه بیوگرافی هم اینجوری از خودش بده:
من. Nسال هست که سرکار می رم الحمدالله حقوق خوبی دارم (حالا بستگی به خودش داره یسریا دقیق می گن چقدر)از لحاظ مسکن یه فکرهایی کردم مثلا می گه با پدرم جایی رو در نظر داریم یا جایی رو قرار رهن کنیم یا جایی رو دارم واسه خودم....الان این گفتنش چه اشکالی داره واقعا غیر از اینه که دختر و خانواده اش بهتر وکاملتر می تونن فک کنن...شما فک کن یکی مثه خانواده من که اهل تین نیستن بزارن دختر توی. دوران عقد بمونه یه خواستگاری رو راه می دن طبق نظر دوستان می ذارن مرحله آخر از پسر می پرسن خب حالا که همه چیز خوبه وشما تفاهم دارین واسه خونه شروع زندگی برنامه اتون چیه ؟!بعد پسره بگه والا حاج آقا ما قصدمون اینه فعلا یه 2سالی عقد باشیم ببینیم خدا چی می خواد!!!!!!!!!!
اما اگه تو همون جلسه اول یسری چیزا سربسته گفته بشه بیخودی دوتا خانواده رو یه مدت نمی دازیم توی هول ولا...پسره می دونه خانواه دختر درچه محدوده ای انتظار دارن و خانواده دختر هم می فهمن پسره در چه حد توانمندی اداره زندگی رو داره...
البته اینم بگم ممکنه واسه یسری واقعا مهم نباشه می گن خب دخترمون عقد می کنه حالا تا هر وقت که شد بلاخره پسره یه کاری می کنه اینجور افراد هم هستن مثه دوست خودم که بعد از 2/5سال عقد آخر یه عروسی ساده گرفت وبابای دخترم بهشون خونه داد واینا رفتن سرزندگی...اما هرخانواده دختری این شرایط رو نمی پذیره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۵:۲۵, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #100
آواتار
آخه رکن الهدی جان!
اگه پسر خوبی باشه، ارزش داره که به خاطرش 2 سال هم عقد بمونی و به مامانت بگی که با بابات صحبت کنه و راضیش کنه...
اما اگه خونه داشت و پسر خوبی از آب درنیومد، ارزش یک لحظه وقت تلف کردن رو هم نداره...
لذا اول خوبیش رو بررسی کنین، بعد مال و منالش رو...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، یاســین ، سیمرغ ، السا ، یا زهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]