|
سوالات در جلسات خواستگاری
|
|
۸:۵۰, ۲۹/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام خدمت همه دوستان! چند وقت پیش توی یه تاپیکی من گفتم که توی 4 جلسه هم میشه فهمید که طرف به درد ازدواج میخوره یا نه! رضوانه - که معرف حضور همه دوستان هست - به من پیام داد و گفت بگین چه سوالاتی میپرسیدین که توی 4 جلسه میتونستین تصمیم بگیرین.منم گشتم و سوالات رو پیدا کردم. خواستم در ادامه تاپیک "چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری" بنویسم که همین جا جا داره به همه توصیه کنم اون تاپیک رو بخونن، اما دیدم اونجوری سوالاتی که نوشته میشه توی پست اول نیست که درباره اش صحبت کنیم... این شد که بر این شدم یه تاپیک جدید بزنم و بعد از نتیجه گیری با اون تاپیک ادغامش کنم. بریم سر اصل مطلب: پرسیدن سوالات در جلسات خواستگاری واقعاً مهمه. ما که ادعا داریم بهترین شیوه خواستگاری، خواستگاری سنتیه، باید براش یه راهکار ارائه بدیم که این شیوه نتایج خوبی هم داشته باشه. البته نتایجش از بقیه شیوه های خواستگاری بهتره، اما هنوز 100% تضمین شده نیست. در ادامه میخوایم سوالات و روشهای کنکاشی رو معرفی کنیم که امکان ورود به راهی اشتباه رو ازمون بگیره. از همین جا هم اعلام میکنم، تاپیک گفتگو محوره... یعنی سر هر کدوم از گزینه ها که بحث داشتین، با هم صحبت میکنیم... یکسری نکات رو قبل شروع بحث بگم:
من توصیه ام اینه که توی جلسه اول سوالاتی کلی درباره خود پسر و خانواده اش بپرسین... یک بیوگرافی کلی از خودتون بگین! که شامل سن و سالش، رشته تحصیلیش، مقطع تحصیلیش، اوضاع کارش، تحصیلات پدر و مادر، خواهر و برادرها و تعداد خواهر و برادرها، عروس ها و دامادها، شغل پدر و مادر، خواهر و برادرها و ... جواب ها هم تستی نیست... بااااید توضیح کامل بخواین... البته معمولاً آقا پسرها خودشون این چیزها رو با آب و تاب فراوون تعریف میکنن. چون همونقدر که شما میخواین خوشبخت بشین، اونا هم میخوان که خوشبخت بشن. لذا باید فرض رو بر این بذارین که هیش کدوم از طرفین دروغ نمیگن... در این بین، اگه کسی دروغ بگه یا اخلاقیاتش طوری باشه که مد نظر شما نباشه، حتماً خودش رو لو خواهد داد. پس یکم توکل هم لازمه... یعنی از خدا بخواین که اگه طرف ناتو از آب دراومد، حتماً دستش براتون رو بشه. سطح اجتماعی و شعور خانوادگی پسر از همین جلسه اول قابل حدس خواهد بود. یعنی از دسته گلی که میارن، تا صحبتهایی که رد و بدل میشه، همه و همه راهنما خواهد بود برای شما. منظورم این نیست که دسته گل باید گرون باشه، اما طبیعی و مصنوعی بودنش، آماده بودن یا چیده شدنش، انتخاب چه گل هایی و ... تا حدودی کمک میکنه... سر موقع اومدن یا دیر اومدنشون... کیا رو با خودشون میارن! بعضی خاله ها یا خواهر ها هم میرن خواستگاری پسرشون... مامان ها هم که دارن اون اتاق با هم صحبت میکنن، بعد از این که رفتن، صحبت ها رو با اطلاعاتی که مامانتون کسب کرده چک کنین که تناقضی توش نباشه... چون اونا هم جلسه اول در مورد خانواده ها بیشتر صحبت میکنن. توی جلسه اول خواستگاری، همون لباسی رو بپوشین که توی مهمونی های عادی میپوشین. یعنی اجازه بدین پسر و مامانش ببینن که شما با چه پوششی و با چه تیپ لباسی میگردین. یعنی اگه بلوز و شلوار لی میپوشین، همونجوری لباس بپوشین و روش چادر سر کنین. خلاصه این که واسه جلسه اول خواستگاری زیاد تیپ نزنین. خودتون باشین که بعداً گفته نشه، ما فکر نمیکردیم تو و خانواده ات اینجوری باشین! یه 10 دقیقه و یه ربعی هم توی پذیرایی در کنار مامان ها بنشینین و خودتون باشین... از اینجا میتونین یه ذره از روابط اجتماعی طرفین رو بررسی کنین... هم مدل حرف زدن مامانشون و هم حرف زدن خود آقا پسر... هم حرفهایی که میزنه و هم مدل حرف زدنش... میوه خوردنش که چه میوه ای رو انتخاب میکنه! مثلاً کیوی رو اگه انتخاب کرد، بدونین، زیاد براش مهم نیست آب از دستاش بچکه و ممکنه آبروش بره... اما اگه خیار یا موز رو انتخاب کرد، بدونین براش مهمه که جلوی 4 تا غریبه کثیف کاری نکنه. میتونین این جزئیات ریز رو تعمیم بدین و بعداً که قراره درباره اخلاقیات بپرسین، چک کنین و ببینین درسته یا نه! مثلاً این که همینجوری که توی پذیرایی نشسته داره شر شر عرق میریزه یا داره تند تند جواب شما و مامانتون رو درباره بازار بورس میده... البته منظور من تقبیح هیچ کدوم از این رفتارا نیست... اما باید این نکات ریز رو مد نظر داشته باشین که مثلاً اگه پسر خجالتی و ماخوذ به حیا بود، فردا بهش غر نزنین که تو چرا روابط اجتماعیت ضعیفه... چشماتون رو خوب و کامل باز کنین... جلسات خواستگاری جای سختگیری و دقته و بعد از ازدواج جای آسون گیری و چشمها رو روی عیب همدیگه بستنه... لذا قاطی نکنین که قبل از ازدواج آسون بگیرن و بعد از ازدواج بخواین همدیگه رو درست کنین! حالا فعلاً در مورد جلسه اول صحبت بکنیم، اگه مشکلی نبود، جلسه دوم رو مطرح خواهم کرد... پس ان شاءالله ادامه خواهد داشت... جلسه دوم جلسه سوم جلسه چهارم |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۰, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۸:۰۳)رکن الهدی نوشته است: خدا رو شکر داشتم نگران می شدم چون آدمه خیلی معقولی بود...حالا این نوع مزاجش یعنی چی یعنی گرمه(البته ببخشیدا)گفتین منم یخورده کنجکاو شدمسلام خوبه که ادم مزاجشو و مزاج طرف مقابلشو بدونه مثلا صفراویا ادمای عجول و پر حرارتی هستن اگه با یه ادم سرد و تر(بلغمی) ازدواج کنن،همیشه یکیشون واسه مهمونی سریع اماده میشه و باید کلی زمان تحمل کنه که طرف مقابلش اماده بشه و در این موارد عصبانی میشن.... البته قول های متفاوتی وجود داره بعضیا معتقدند که ادم باید با شبیه خودش ازدواج کنه،بعضیام میگن با مخالف خودش یه نکته ای هم که نباید فراموش کرد اینه که وقتی ادما تربیتشون صحیح باشه میتونن هر صفتی رو در خودشون ایجاد کنن،مثلا صفراویا زود عصبانی میشن،میتونه طرف به جایی برسه که خیلی حلم و بردباری داشته باشه پس اینا نطلق نیست و به تربیت خانوادگی هم خیلی ربط داره. این لینکو بخونید یکم از اخلاق های مزاج های مختلفه،باز اگه سوالی در سطح سواد بنده بود در خدمتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34993.html |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۷:۳۶)رکن الهدی نوشته است: ببخشید یکی از خواستگارای من ازم پرسید نوع مزاج تون چیه مثلا دموی و صفراوی ...اینا!!بعد گفت ماله خودش دموی هست مثه مزاج پیامبر...الان این یعنی چی به نظرتون ؟! انصافا این آقایون معلمشون کیه؟؟؟ چرا هرجا میرن خواستگاری این سوالو میپرسن؟ ![]() من که از هرخواستگار یکی درمیون شنیدم ![]() بابا در جلسات دوم سوم چهارم نه جلسه اول
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت دوستان گلم در بیداری اندیشه...به نظر من بعضی سوالات ریز و پیش پا افتاده به نظر میان اما در حقیقت تاثیر بسیار به سزایی در توی زندگی میتونن داشته باشن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ | MESSENGER | 126 | 88,745 |
۴/اسفند/۹۵ ۹:۴۲ آخرین ارسال: nafas |
|
| دعاها و اعمال قبل از ازدواج و خواستگاری ... | soshiant | 15 | 7,844 |
۸/فروردین/۹۴ ۰:۵۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| بهترین شیوه خواستگاری | زینب خانوم | 55 | 15,168 |
۲۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| اگر رفتگری به خواستگاری برود | soheyl68 | 32 | 12,791 |
۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۸ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: f6g0gfexk9v15truu7r7.jpg]](http://8pic.ir/images/f6g0gfexk9v15truu7r7.jpg)
- به من پیام داد و گفت بگین چه سوالاتی میپرسیدین که توی 4 جلسه میتونستین تصمیم بگیرین.