کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات در جلسات خواستگاری
۸:۵۰, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: f6g0gfexk9v15truu7r7.jpg]

سلام خدمت همه دوستان!
چند وقت پیش توی یه تاپیکی من گفتم که توی 4 جلسه هم میشه فهمید که طرف به درد ازدواج میخوره یا نه!
رضوانه - که معرف حضور همه دوستان هستBig Grin - به من پیام داد و گفت بگین چه سوالاتی میپرسیدین که توی 4 جلسه میتونستین تصمیم بگیرین.
منم گشتم و سوالات رو پیدا کردم.
خواستم در ادامه تاپیک "چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری" بنویسم که همین جا جا داره به همه توصیه کنم اون تاپیک رو بخونن، اما دیدم اونجوری سوالاتی که نوشته میشه توی پست اول نیست که درباره اش صحبت کنیم...
این شد که بر این شدم یه تاپیک جدید بزنم و بعد از نتیجه گیری با اون تاپیک ادغامش کنم.
بریم سر اصل مطلب:

پرسیدن سوالات در جلسات خواستگاری واقعاً مهمه.
ما که ادعا داریم بهترین شیوه خواستگاری، خواستگاری سنتیه، باید براش یه راهکار ارائه بدیم که این شیوه نتایج خوبی هم داشته باشه.
البته نتایجش از بقیه شیوه های خواستگاری بهتره، اما هنوز 100% تضمین شده نیست.
در ادامه میخوایم سوالات و روشهای کنکاشی رو معرفی کنیم که امکان ورود به راهی اشتباه رو ازمون بگیره.
از همین جا هم اعلام میکنم، تاپیک گفتگو محوره...
یعنی سر هر کدوم از گزینه ها که بحث داشتین، با هم صحبت میکنیم...
یکسری نکات رو قبل شروع بحث بگم:
  • مهم تر از خود سوالات، اینه که هر سوالی رو در چه جلسه ای بپرسیم.
    مثلاً پرسیدن مسائل مالی در جلسه اول، کار خوبی نیست.
  • ان شاءالله که اولویت هاتون رو میدونین دیگه...
    من سوالاتی رو که دارم میگم، نسبت به اولویت های خودمه...
    یعنی با اولویت های متفاوت، قابل تغییره...
    برای من خانواده، اخلاق و تحصیلات در یک سطح اهمیت بودن.
    بقیه مسائل درجه اهمیتشون کمتر بود.
  • نکته دیگه این که سوالاتی رو که میپرسین، بعد از این که آقا پسر جواب داد، خودتون هم جواب بدین.
  • اینم توی پرانتز بگم که وقتی اولین خواستگارتون میاد، از خدا بخواین که اگه به صلاح نیست، شما توی دهنتون "نه" بیاد و رد کنین.
    بودن دوستانی که فکر میکردن توانایی "نه" گفتن ندارن و از خدا خواستن اونا "نه" بگن و بعدها افسرده شده که مگه من چمه!!
    انگار اون روز، روزیه که خدا به دهن شما و خواسته تون در این مورد نگاه خاصی داره...
  • جلسه اول بهترین کار اینه که زیاد صحبت نکنین.
    مدت زمان 30 دقیقه تا یک ساعت کفایت میکنه.
    بستگی به چونه طرفین داره که چقدر گرم بشه.
    دلیل هم داره و دلیلش اینه که جلسه اول تنها برای اینه که یه آشنایی کلی از ظاهر و پوسته ظاهری همدیگه پیدا کنین.
    صحبت کردن زیاد و نپسندیدن از طرف هر کدوم از طرفین، ناراحت کننده است.
    لذا جلسه اول باید در حدود نیم ساعت تا یک ساعت طول بکشه.

من توصیه ام اینه که توی جلسه اول سوالاتی کلی درباره خود پسر و خانواده اش بپرسین...
یک بیوگرافی کلی از خودتون بگین!
که شامل سن و سالش، رشته تحصیلیش، مقطع تحصیلیش، اوضاع کارش، تحصیلات پدر و مادر، خواهر و برادرها و تعداد خواهر و برادرها، عروس ها و دامادها، شغل پدر و مادر، خواهر و برادرها و ...
جواب ها هم تستی نیست...
بااااید توضیح کامل بخواین...
البته معمولاً آقا پسرها خودشون این چیزها رو با آب و تاب فراوون تعریف میکنن.
چون همونقدر که شما میخواین خوشبخت بشین، اونا هم میخوان که خوشبخت بشن.
لذا باید فرض رو بر این بذارین که هیش کدوم از طرفین دروغ نمیگن...
در این بین، اگه کسی دروغ بگه یا اخلاقیاتش طوری باشه که مد نظر شما نباشه، حتماً خودش رو لو خواهد داد.
پس یکم توکل هم لازمه...
یعنی از خدا بخواین که اگه طرف ناتو از آب دراومد، حتماً دستش براتون رو بشه.
سطح اجتماعی و شعور خانوادگی پسر از همین جلسه اول قابل حدس خواهد بود.
یعنی از دسته گلی که میارن، تا صحبتهایی که رد و بدل میشه، همه و همه راهنما خواهد بود برای شما.
منظورم این نیست که دسته گل باید گرون باشه، اما طبیعی و مصنوعی بودنش، آماده بودن یا چیده شدنش، انتخاب چه گل هایی و ... تا حدودی کمک میکنه...
سر موقع اومدن یا دیر اومدنشون...
کیا رو با خودشون میارن!
بعضی خاله ها یا خواهر ها هم میرن خواستگاری پسرشون...

مامان ها هم که دارن اون اتاق با هم صحبت میکنن، بعد از این که رفتن، صحبت ها رو با اطلاعاتی که مامانتون کسب کرده چک کنین که تناقضی توش نباشه...
چون اونا هم جلسه اول در مورد خانواده ها بیشتر صحبت میکنن.
توی جلسه اول خواستگاری، همون لباسی رو بپوشین که توی مهمونی های عادی میپوشین.
یعنی اجازه بدین پسر و مامانش ببینن که شما با چه پوششی و با چه تیپ لباسی میگردین.
یعنی اگه بلوز و شلوار لی میپوشین، همونجوری لباس بپوشین و روش چادر سر کنین.
خلاصه این که واسه جلسه اول خواستگاری زیاد تیپ نزنین.
خودتون باشین که بعداً گفته نشه، ما فکر نمیکردیم تو و خانواده ات اینجوری باشین!
یه 10 دقیقه و یه ربعی هم توی پذیرایی در کنار مامان ها بنشینین و خودتون باشین...
از اینجا میتونین یه ذره از روابط اجتماعی طرفین رو بررسی کنین...
هم مدل حرف زدن مامانشون و هم حرف زدن خود آقا پسر...
هم حرفهایی که میزنه و هم مدل حرف زدنش...
میوه خوردنش که چه میوه ای رو انتخاب میکنه!
مثلاً کیوی رو اگه انتخاب کرد، بدونین، زیاد براش مهم نیست آب از دستاش بچکه و ممکنه آبروش بره...
اما اگه خیار یا موز رو انتخاب کرد، بدونین براش مهمه که جلوی 4 تا غریبه کثیف کاری نکنه.
میتونین این جزئیات ریز رو تعمیم بدین و بعداً که قراره درباره اخلاقیات بپرسین، چک کنین و ببینین درسته یا نه!

مثلاً این که همینجوری که توی پذیرایی نشسته داره شر شر عرق میریزه یا داره تند تند جواب شما و مامانتون رو درباره بازار بورس میده...
البته منظور من تقبیح هیچ کدوم از این رفتارا نیست...
اما باید این نکات ریز رو مد نظر داشته باشین که مثلاً اگه پسر خجالتی و ماخوذ به حیا بود، فردا بهش غر نزنین که تو چرا روابط اجتماعیت ضعیفه...
چشماتون رو خوب و کامل باز کنین...
جلسات خواستگاری جای سختگیری و دقته و بعد از ازدواج جای آسون گیری و چشمها رو روی عیب همدیگه بستنه...
لذا قاطی نکنین که قبل از ازدواج آسون بگیرن و بعد از ازدواج بخواین همدیگه رو درست کنین!

حالا فعلاً در مورد جلسه اول صحبت بکنیم، اگه مشکلی نبود، جلسه دوم رو مطرح خواهم کرد...
پس ان شاءالله ادامه خواهد داشت...

جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mahdy30na ، یاســین ، Eve ، انتصـار ، رضوانه ، Mitsonary ، عشقم کربلا ، help me ، ELENOR ، مجتبی110 ، یا ابوالفضل ، DRiVeR ، Farzaneh ، اولولالباب ، حضرت عشق ، أین المنتظر ، مجید املشی ، سیمرغ ، السا ، یا زهرا ، elahe.sd ، nilooo70 ، علی املشی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۶, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #41
آواتار
دوستان انگار سوء تفاهم شد...
بابا من نگفتم که خواهر یا مادر اون آقا پسر به تنهایی نرن
من با این رفتنه مشکلی ندارم
مشکل من با مدل برخورده
یکی میاد میشینه صحبتشم میکنه
سوالاشم میپرسه
هیییچ مشکلی هم پیش نمیاد
مطمئن باشید آقای مهدی سینا اگر معمولی هم صحبت کنن میتونن به همه مواردی که گفتید پی ببرن
البته خانم ها این بخش صحبت من رو بهتر متوجه میشن...

بحث من اینه که این زل زدنه و لام تا کام حرف نزدنه زشته!
خیلی زشته!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، Eve ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، nilooo70
۲۲:۰۱, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۲۰:۰۶)رضوانه نوشته است:  دوستان انگار سوء تفاهم شد...
بابا من نگفتم که خواهر یا مادر اون آقا پسر به تنهایی نرن
من با این رفتنه مشکلی ندارم
مشکل من با مدل برخورده
یکی میاد میشینه صحبتشم میکنه
سوالاشم میپرسه
هیییچ مشکلی هم پیش نمیاد
مطمئن باشید آقای مهدی سینا اگر معمولی هم صحبت کنن میتونن به همه مواردی که گفتید پی ببرن
البته خانم ها این بخش صحبت من رو بهتر متوجه میشن...

بحث من اینه که این زل زدنه و لام تا کام حرف نزدنه زشته!
خیلی زشته!!!
سلام
نه سوتفاهم نیست
من یکم جنبه های خشن رو هم در نظر میگیرم که همش بحث ملایم نباشه.وگرنه یکی میاد هم حرف میزنه هم انتخاب ولی یکی میاد فقط ریزگیری کنه و ... .

خانم موزه ، شاید دوستان از این کلاس میخوان نهایت استفاده رو ببرن و زودتر به برنامه های بلد مدتی که دارن برسن .
لطفا به کسی برنخورهCool
راستی اینجا چون هم مجرد و هم متاهل داریم هم اینکه از دوسو پسر و دختر هستن یکم تو بحثها میشه نتایج خوبی گرفت و هم اینکه دوستان کمی با واقعیتهایی که دیدن رو اینجا بهتر به اشتراک میزان تا با ضریب خطای کمتر به نتایج رسیم. البته همونطور که دوستا گفتن این پاسخها مسی و از موقعیتی با موقعیت دیگه فرق میکنه.
خدا همه رو عاقبت به خیر کنه.Blush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، زینب خانوم ، عشقم کربلا ، رضوانه ، nilooo70
۸:۲۸, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
خوب!
دیگه دختر خوبی شدم و پایین پست های همه تشکر میزنم،Big Grin اما جا داره اینجا هم به صورت کتبی از همه دوستان بابت حضور در این هم اندیشی تشکر کنم...
دیگه وقتشه که جلسه دوم رو بررسی کنیم...
جلسه دوم زمانیه که باید پسر و خانواده اش و روابط خانوادگی اش بررسی بشن...
این جلسه اگه 3 ساعت هم طول بکشه ایرادی نداره، به شرط این که ساعت مناسبی برای آمدن انتخاب بشه...
یعنی مثلاً حول و حوش 5 بعدازظهر که 8:30 - 9 تشریف ببرن که به سیاهی شب برخورد نکنن که راهزنا جلوی راهشون رو بگیرن...Big Grin
توی این جلسه خواهید دید که پسره چقدر قیافه اش با دقعه قبل فرق داره...
چون دفعه قبل خیلی کوتاه ایشون رو دیده بودین...
و همین جا هم ذکر کنم که کسی رو به خاطر قیافه جلسه اول رد نکنین...
شاید در ملاقات های بعدی چهره اش در دل شما بنشینه...
بهتره واسه این جلسه یه سری وسایل پذیرایی دو نفره اونجایی که میخواین صحبت کنین بذارین که کسی مثل پیامهای بازرگانی هی نیاد میوه و شیرینی بده...
توی آنتراک مامان گلتون یه چایی میارن و دوباره بقیه بحث ها...
داخل پرانتز هم یه چیزی بگم روحیه تون شاد بشه:
بابای من وقتی میخواست بره خواستگاری مامانم، کتاب آیین همسرداری علامه امینی رو خونده بود...
رفته بود طبق اون کتاب سوال میپرسید، میدید خانم هم داره طبق همون کتاب جواب میده...ب
عداً فهمیده بود که مامانم هم اون کتاب رو خونده بوده...HappyHappy
حالا ممکنه حکایت شما بشه...
اگه رفتین یه جایی دیدین دختره داره این سوالا رو میپرسه، یا پسره جواب این سوالا رو تند تند میده، بدونین هر دو این تاپیک رو خوندن...Big Grin
آشنایی ندین تا بعد عقدBig Grin
و اما سوالاتی که باید پرسیده بشه رو به صورت کلی مینویسم که همونطور که قبلاً گفتم با فرهنگها و اولویتهای متفاوت سوالات ممکنه فرق کنه...
بهتره توی این جلسه از خود آقا پسر شروع کنین...
یعنی شناخت اخلاقیات آقا پسر:
  • اعتقادات مذهبی تون در چه حده؟ واجبات یا مستحبات یا مکروهات؟
  • اهل موسیقی و فیلم هستین یا نه؟
  • اهل دوست و رفیق هستین یا نه؟
  • خسیس هستین یا دست و دلباز؟
  • اخلاق بدتون که همه تو خونه ازش مینالن چیه؟
  • اخلاق خوبتون چیه؟
  • اهل گردش و تفریح هستین یا نه؟
  • روابطتون با پدر و مادر و خواهر و برادر چجوریه؟
  • با عمو و عمه و خاله و دایی چی؟
  • مهمونی هاتون چجوری برگزار میشه؟
  • فامیل تون اهل حجاب هستن یا لاقیدن؟
  • اهل محبت کردن به مادر و خواهرتون هستین؟
  • از کدوم رفتار مامان و باباتون تو زندگیشون خوشتون اومده که دلتون میخواد شما هم انجام بدین؟
  • از کدوم رفتارشون بدتون اومده که به خودتون گفتین هرگز انجامش نمیدم؟
  • ببخشید اینو میپرسم، اما به نظرم لازمه، دوست دختر داشتین قبلاً؟
  • تا حالا مشروب خوردین یا سیگار کشیدین؟
  • وقتی عصبانی میشین چی کار میکنین؟
  • اهل قهر هستین؟
  • اهل منت کشی چی؟
  • خوش خوراکید یا بد غذا؟
همونطور که قبلاً هم گفتم، این سوالات طبق اصولی که من براش اهمیت قائل بودم طراحی شده...
مثلاً پسری بود که خیلی هم پسر خوبی بود، اما یه بار یه قلپ مشروب خورده بود که ببینه مستی چجوریه؟
من هم گفتم آدمی که یه بار این خلاف رو امتحان کرده، شاید یه بار هم بخواد نعشگی رو تجربه کنه و اونوقت منو بیچاره کنه...
به همین دلیل رد کردم...

یه نکته دیگه این که تمام این سوال و جواب ها قبلاً در حیطه خواهر و برادر و پدر و مادر امتحان شده و قبلاً نه دختر شوهر داشته که بدونه چطور باید با شوهر رفتار کنه و نه پسر زن داشته که بدونه چطور باید با زنش رفتار کنه...
حواستون باید به این نکته باشه...

حالا سر هر کدوم از سوالا که براتون شبهه ایجاد شد، سوال رو نقل قول کنین که من توضیح بدم که از هر سوال قراره چیو بفهمیم...
اما در کل این جلسه جلسه ایه که باید توش از خود پسر و اخلاقیاتی که براتون مهمه شناخت پیدا کنین...
مثلاً یه دوست تازه واردی داشتیم به نام بهسا که خواستگاری داشتن که اومدن و گفتن:

نقل قول:
تو جلسه خواستگاری حرفمون به خیانت در زندگی زناشویی کشیده شد

ازشون سوال کردم اگر خانمی به شما بگه همسرش بهش خیانت کرده و دیگه نمیتونه باهاش ادامه بده شما چی بهش میگید؟

ایشون گفت اتفاقا یه خانمی از اطرافیان(حالا این ادم کیه بوده و چرا از همه جا از این آقا نظر خواهی کرده خدا میدونه) بهم این مشکل رو گفته و منم گفتم مقصر خودت بودی که نیازهای همسرت رو براورده نکردی

بهشون گفتم شما قبلا با کسی ارتباط داشتید و اون گفت نه

گفتم من ادمی هستم اگر متوجه بشم همسرم با کسی ارتباط داشته حتما رابطه رو بهم میزنم

پرسید در هر سطحی از ارتباط باشه

گفتم در هر سطحی باشه

گفت اما مردها خیلی براشون سخته چون نیازهاشون از خانم ها قوی تره

و این رو هم گفت که آدم ها جایز الخطا اند

ایشون از بچه های تالار مشاوره خواسته بودن که بچه ها هم تا حدودی نظراتشون رو گفتن و ایشون به آقای شهاب مرادی معرفی شدن...
اینجا قصد راهنمایی و مشاوره رو نداریم...
اما اینو از یه روانشناس معروف نقل میکنم که اگه مردی توی خواستگاری از نیازهاش و مزاجش و ... صحبت کرد، بلافاصله رد کنید...
این کار بسیار زشت و ناپسندیه...
حالا دیگه بقیه سوال و جواب ها بسته به خود طرف، میتونه باعث به هم خوردن جلسات یا ادامه روند بشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، اولولالباب ، رضوانه ، السا ، elahe.sd ، nilooo70
۹:۲۸, ۳۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۹:۲۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #44
آواتار
بعد خانم moze84 به نظرتون بیایند همینطوری بپرسند که شما اخلاقتون خوب هست یا بد آیا؟ یا مثلا خسیس هستید یا دست و دلباز ؟بعد هم انتظار داشته باشیم کل حقیقت را بفهمیم. بعید میدونم این نحوه پرسیدن سوالهای مستقیم کار درستی باشه. آن دسته از اخلاقیات را باید در روش ها و آداب طرف ببینیم که اون هم در یکی دو جلسه اول روشن نمیشه. منظوم را متوجه شدید؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، زینب خانوم ، یاســین ، mahdy30na ، Eve ، اولولالباب ، رضوانه ، یا زهرا ، nilooo70 ، fafa*
۱۰:۱۱, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
فکر کنم منظور خانوم موزه کلیت مبحث بود،نه اینکه رک و راست بپرسیم شما خسیسید یا نه
چون ادمای خسیس خودشون مقتصد میدونن و حقیقت رو نمیدونن
اینا کلیت بود که با ترفندهای مستقیم یا غیر مستقیم باید سوال دیگه ای پرسید که این روشن شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، mahdy30na ، سید ابراهیم ، عشقم کربلا ، رضوانه ، nilooo70
۱۰:۱۶, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
خب نظر بنده اینه که تا الان که اومدیم جلو و اینگونه داریم مصداقی بحث میکنیم، چقدر خوب میشد که طبق عنوان همین تاپیک سوال های پیشنهادی هم ارائه بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، mahdy30na ، Eve ، عشقم کربلا ، رضوانه ، elahe.sd ، nilooo70
۱۰:۳۲, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
میدونین؟
فرض کنین یکی از من این سوال رو بپرسه، من اینطوری جواب میدم:
من میانه ام...
البته نه این که همیشه میانه رفتار کنم، اما بنا به موقعیت رفتار میکنم...
یعنی اگه 500 تومن پول داشته باشم، همیشه 100 تومنش رو واسه روز مبادا پس انداز میکنم، بعد اگه موقعیت ایجاب کنه همه اون 400 تومن رو خرج میکنم و اگه لزومی نداشته باشه، شاید همه اون 400 تومن رو هم پس انداز کنم...
کلاً اهل خرید اتینا نیستم...
بیشتر ملزومات میخرم...
اما سعی میکنم ملزومات جنس خوب بخرم تا هی مجبور نباشم خرج کنم...

حالا سوال ها که تستی نیست...
باید مثال بزنن طرفین براش...
توضیح بدن...
مثلاً من یه موقعیت فرضی ایجاد میکنم، واسه شرایطی که تا حالا داشته...
نه واسه همسر و نامزد نداشته اش...
یعنی میگم مثلاً فرض کن با مامانت رفتی بیرون، ناهار شما میخری یا مامانت میخره؟
میدونین؟
گفتم که...
اولویت های من فرق داشت...
من برام خیلی مهم بود همسرم به مامانش احترام بذاره...
شنیدین "من لم یشکر الخالق، لم یشکر المخلوق"؟
حالا همین جا هم صدق میکنه...
پسری که به مامانش با این همه زحمتایی که واسه اش کشیده احترام نذاره، میخواد به من هفت پشت غریبه احترام بذاره؟
مثال های ملموس براش میزدم...
از میون حرفایی که از یه سوال که ازش میپرسیدم میزد، جواب خیلی سوالای دیگه ام رو درمیاوردم...
بعد که از طرف اون سوال رو مستقیم میپرسیدم، معلوم میشد که راست میگه یا دروغ...
یعنی مثلاً میپرسیدم واسه تشکر از زحمات مامانت چی کار میکنی؟
سوال در واقع شیوه احترام به مامانه، اما در خودش جواب به همین سوال خسیسی یا دست و دلبازی هم داره...
اینا رو به عنوان مثال گفتم...
از روی تجریه هم بگم خدمتتون...
اصولاً کسی که خواستگاری معمولی میره، دروغ نمیگه...
اگه عشق و عاشقی در کار باشه شاید، یا اگه پدر طرفین پولدار باشه...
اما مادامی که خواستگاری معمولی باشه و توی جلسه اول هم از مال و اموال سخنی به میون نیومده، معمولاً کسی دروغ نمیگه...
مردم اعصابشون رو از سر راه نیاوردن که دروغ بگن، فردا جنگ اعصابش شروع بشه...
یعنی همونقدر که دختر میخواد خوشبخت بشه، پسر هم میخواد...
یه مزیت دیگه ای هم که این رک گویی داره، اینه که فردا نمیشه زد زیرش...Smile
یعنی جواب واضح و مبرهن داده شده و یادتون باشه که هر جوابی که میدین بعداً ممکنه بر علیه خودتون ازش استفاده بشه...
اما اگه دروغ بگین بدتره...
بهترین کار اینه که راستشو به هم بگیم و منتظر باشیم ببینیم طرف از این اخلاق ما خوشش میاد یا نه!
اگرم اخلاق بدیه، بهتره که کنارش بذاریم تا مردم رو تو دردسر نندازیم...
بعدشم به قول یاسین جان، اگه طرف گفت من مقتصدم، بدونین خسیسه...
والاBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، سید ابراهیم ، Eve ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، اولولالباب ، رضوانه ، السا ، nilooo70
۱۳:۲۲, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
مثلا اگه بخواید ببینید طرف اهل مشروب هست یا نه میشه اینطوری پرسید:
شما دوستی داشتین که اهل مشروب باشه رابطه تون باهاش چطوره؟ یا اگه یه دوست معتاد یا مشروبی داشته باشین چه برخوردی باهاش خواهید داشت؟

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، رضوانه ، nilooo70
۱۴:۲۹, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
یه سوال دارم واسه جلسه اوله :

پسر هم باید با لباس هایی که به صورت دیفالت تنشه بره یا نه باید لباس رسمی بپوشه؟

جلسات بعدی چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، mahdy30na ، یاســین ، شیدا ، عشقم کربلا ، رضوانه ، fafa*
۱۴:۳۴, ۳۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۱۴:۳۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #50
آواتار
آقای ساجد!
پسرا معلومه که اگه کت و شلوار نپوشن، چی میپوشن...
اما مال دخترا معلوم نیست...
70 مدله...
پس شما بهتره که کت و شلوار بپوشین...
اما قانون نیست...
توی این گرما، پیراهن آستین کوتاه با شلوار پارچه ای هم مناسبه...
ترجیحاً نانو که اگه چایی روش ریخت، نسوزین...Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، یاســین ، شیدا ، help me ، عشقم کربلا ، رضوانه ، alisan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]