کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 20 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سامی یوسف
۱۳:۱۳, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۰:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 4pcde1r30aysctur3lyj.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم :

بیوگرافی سامی یوسف

سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانواده‌اش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد.
سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانه‌هایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده می‌کند.
عده‌ای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپ‌هایی که از آهنگ‌هایش ساخته می‌شود، می‌دانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمان‌گرایانه و اعتراضی ترانه‌ها و آهنگ‌هایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بی‌تأثیر نیست.
او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است.

او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد.

آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدان‌های «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشه‌‌های شرقی‌اش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودی‌ها، آهنگ‌ها و نماهنگ‌‌هایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینه‌ای شد تا بتواند فرهنگ‌‌های مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آواز‌های فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودی‌‌های افغانی را یاد بگیرد.

[تصویر: xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg]
این جوان 26 ساله انگلیسی، در 23 سالگی (2003) آلبوم اول زیبایش، «المعلم» را به بازار‌های جهانی عرضه کرد که شکلی مدرن‌تر و بسیار جذاب تر از همان تواشیح خودمان است به زبان‌‌های انگلیسی و عربی. اهل فن می‌گویند که این آلبوم، انقلابی در اناشید انگلیسی بوده است. بعد از کت استیونس (یوسف اسلام)، خواننده مسلمان بریتانیایی، حالا نوبت به سامی یوسف رسیده است که آواز‌‌های اسلامی‌اش به صدر جدول فروش آلبوم‌‌های اروپا و آمریکا برسد؛ فراموش نکنید که موسیقی پاپ در این کشور‌ها برای خودش بروبیایی دارد. بسیاری به محض اینکه صدای مسحورکننده‌اش را شنیدند به خریدن آلبوم‌‌هایش روی آوردند تا جایی که تعداد فروش آن در روز اول به طور متوسط به 40 نسخه در هر فروشگاه رسید. یکی از معتبرترین روزنامه‌‌های اروپا در خصوص آلبوم او نوشته است «آثار این هنرمند به قدری زیباست که قلب‌‌ها را تسخیر می‌کند». در کشور‌های عربی البته استقبال نسبتاً بیشتری نسبت به آلبوم سامی یوسف شد. درست همزمان با حلول ماه مبارک رمضان در یکی از کشور‌های عربی تعداد فروش متوسط آلبوم وی در هر فروشگاه به۷۵۰ نسخه رسید. سامی توانست در مدت یک سال تحول عظیمی در عالم موسیقی و سرود دینی ایجاد کند. اولین آلبومش جزو پرفروش‌ترین‌‌های خاورمیانه و اروپا شد. نماهنگ «المعلم» به مدت 21 هفته در مصر و 12 هفته در ترکیه در صدر جدول آلبوم‌‌های پر فروش بوده است.آلبوم «معلم » او 2000000 نسخه توانست فروش جهانی کند.

در سال 2005 آلبوم عالی‌اش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمان‌گرایانه، معترض و عدالت‌خواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت.

سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد.

مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند.

سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند.

سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است.

انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90):

سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند.

تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید
حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم

در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد :

سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید.

من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود.

[تصویر: 9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg]
یکی از اولین کارهایی که من کردم این بود که به یکی از دوستان تلفن زدم و از او پرسیدم که فکر میکند ماجرا چیست. مضطرب بودم. در یک لحظه کاملا به یاد دارم که از دوستم شنیدم: “من نمیدانم ماجرا چیست، سامی. اما فقط دعا میکنم که مسلمانان ارتباطی با این قضیه نداشته باشند!”

سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند.

یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند.

هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد.

سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟

کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟!

تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد.



دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم

I pray for a day when there’ll be

من برای روزی دعا میکنم که در آن

Justice and unity

عدالت و اتحاد باشد

When we put aside our differences

روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم

Fighting makes no sense

جنگیدن بی معنا شود

Just a little faith

فقط کمی ایمان

To make it a better place

برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم

We’re here for a day or two…

ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود…

Let me show my way

بگذارید من روشم را نشان دهم:

Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom

درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما

سامی

منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف

ادامه خواهد داشت
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، m.hossein ، Mohammad Trust ، Amir ، Abasaleh ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، soldier ، Aleyasin ، ario65 ، t.kam67 ، rastin ، yeganeh ، هدهد ، peimane ، Alberto ، رضا میزانی ، سید محمد مدنی ، یاشار ، Prana ، a.l.? ، ضرغامیان ، یاوران مهدی ، mahsan ، یا رب العالمین ، انديشه نو ، Aryha ، fiftynine

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۱, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۲۲:۵۱ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نمیدونم باید واسه این موضوع پستم تاپیک جدیدی باز کنم یا نه ولی خب ترجیحا فعلا این جا قرا میدم بعد ناظران محترم اگه صلاح دونستن پست رو تو تاپیک جدیدی قرار بدن

این هم یک کلیپ خوب از سامی یوسف در جواب فیلم و کاریکاتور های موهن:
[تصویر: press.jpg]
[/b]
بنا به گزارش فارس نیوز:
نقل قول:به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه رسمی سامی یوسف، این خواننده اسلامی و مشهور جدیدترین کلیپ موسیقی خود را با عنوان «این یک بازی است» منتشر کرد.

بنابر این گزارش، ویدئو کلیپ جدید سامی یوسف به صورت انیمیشن ساخته شده و به گفته سامی یوسف از سال 2007 طرح آن ریخته شده بود.

بر اساس نوشته سایت رسمی سامی یوسف این ویدئو کلیپ در پاسخ به کاریکاتورهای موهن و ضداسلامی طراحی شده اما وقت مناسب آن پیش نیامده بود تا اینکه با توجه به حوادث اخیر ضرورت انتشار آن احساس شد.

این پایگاه نوشته است: سامی یوسف که دارای شهرت جهانی است از طریق این ویدئو کلیپ تلاش کرده تا اندیشه‌ای جدید را بر اساس ارزش‌های هنری اصیل ارائه دهد که همانا نیاز بشر به احیای ارزش‌های صلح و محبت و تسامح است.

این پایگاه افزوده است: از طریق این کلیپ تلاش شده تا با کینه‌ورزی‌ها علیه اسلام مقابله شده و بر تفاهم و اعتدال و معرفت و احترام عمیق بین انسان‌ها تاکید شود و این ترانه به ما یادآوری می‌کند که نباید بخشی از بازی‌ئی باشیم که اقلیتی کوچک آن را به راه انداخته‌اند.

بنابر این گزارش، از طریق این انیمیشن نمونه و زیبا تلاش شده همه سنت‌های مقدس در جهان یگانه نشان داده شود و به زبان‌های مختلف اجرا شود.

سامی یوسف این ویدئو کلیپ را در آلبوم جدیدش به نام «سلام» قرار داده است که به زودی و در نوامبر آتی در بازار توزیع خواهد شد.

این هم از کلیپ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۰۷, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
[تصویر: Sami-Yusuf-It-s-a-Game-HD.jpg]
به نوشته ظهور۱۲ به نقل از مصاف با شیطان : آخرین اثر سامی یوسف خواننده ایرانی الاصل که در محکومیت توهین به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده شده و موضوع آن دوستی مسلمین و پیروان سایر مذاهب جهان است را برای شما آماده دانلود کرده ایم.
سامی یوسف که دارای شهرت جهانی است از طریق این ویدئو کلیپ تلاش کرده تا اندیشه‌ای جدید را بر اساس ارزش‌های هنری اصیل ارائه دهد که همانا نیاز بشر به احیای ارزش‌های صلح و محبت و تسامح است.
سامی یوسف در پیغامی که در رابطه با پخش این کلیپ در سایت رسمی خود منتشر کرده بود افزود: این ویدئو کلیپ در پاسخ به کاریکاتورهای موهن و ضداسلامی طراحی شده اما وقت مناسب آن پیش نیامده بود تا اینکه با توجه به حوادث اخیر ضرورت انتشار آن احساس شد.
پس از استقبال بسیار عالی و بازدید بیش ۱۰۰ هزار نفر در ۳ روز اول پخش این اثر در سایت یوتیوب سامی یوسف از طرفدارانش خواسته است که در جواب به پخش فیلم موهن به پیامبر گرامی اسلام تعداد بازدید این ویدئو را در یوتوب به چندین ملیون برسانند و هر کجا که می توانند آنرا به دوستان خود به اشتراک بگذارند.
.: متن ترانه :.
It’s a game
That they play
What a shame
What they say
Where are you in my dreams?
You feel so close but so far
When all I want is to see
Your face in front of me
You make me chase around
Shadows in the moonlight
Only for the sunrise
To open my eyes
Makes me jump to my feet
Walk around the city streets
Hoping that I’ll find you
By my side
Then I feel your sunlight
Beautiful and so bright
Feeling I’m in your arms
For a while
Hours pass like a breeze
Moving through the palm trees
Hand in hand you and me
With your smile
What a shame
What they say
Sen benim nazli yarimsin
Sen benim gozbebegimsin
Sana gonulden baglanmisim ben
Sen en sevdigim sevdicegimsin
Ben seni bir gul gibi koklar¦m
Ask¦nla tutusur ask¦nla yanarim
Hep seni arar seni sorarim
Sana varmak icin hayal kurar¦m
What a shame
What they say
I need you in my life
Like the air with which I breathe

So let them say what they want to say

It’s the same game they always play

I’ll turn my ears the other way

It makes no difference either way

It’s a game they’re always going to play
Let them say what they want to say

It’s a game, It’s a game
It’s a game, It’s a game
It’s a game, It’s a game
They’re always going to play
Play, play, play, play
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، revenger
۹:۳۸, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #13

[تصویر: 02728361592107037205.jpg]
زمانی که نژادهای مختلف در کنار هم قرار می گیرند، وقتی پیر و جوان، مؤمن و کافر، مرد و زن، هم صدا می خوانند "اسپیریتیک" می درخشد
دوستداران و حامیان سامی یوسف و موسیقی های اصیل و از همه مهم تر اسپیریتیک بشتابید ...!
بهمن ماه سال 1391 بود که ایده ی ساخت موزیک ویدیوی سلام که در نوع خود کم نظیر است توسط دو تن از طرفداران دکتر سامی یوسف ارائه شد و در سایت رسمی
ایشان
هم مورد استقبال قرار گرفت.

گفتنی است که این موزیک ویدیو در حدود 8 کشور مختلف جهان از جمله ایالات متحده،کانادا،اندونزی،پاکستان ،آذربایجان و ایران
در حال فیلم برداری می باشد.

در این راستا ما نظر دکتر یوسف را در مورد این پروژه جویا شدیم و با استقبال گرم ایشان هم روبه رو شدیم.
گفتنی است ازاهداف اصلی ما در این پروژه اشاعه فرهنگ و مفهوم اسپیریتیک (گردهم آوری مردم)است.
شما هم میتوانید در این پروژه ی عظیم به ما بپیوندید:

www.facebook.com/syomembersmusicvideo


www.modernfa.com/salaam

برای حمایت از ما به صفحه فیس بوک ما سر بزنید و اخبار این پروژه عظیم را با دوستان خود به اشتراک گزارید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po
۹:۴۵, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #14

در این مستند کوتاه سامی یوسف در مورد بریتانیا (کشوری که در آن زندگی کرده است) ، درمورد سبک موسیقی اش و از خاطرات کودکی خود می گوید

aparat.com/modernfa






نکاتی از سامی یوسف در دفاع از تابعیت بریتانیایی اش:

در سال 2006سامی یوسف در پاسخ به انتقاد های خانم ویون ریدلی(روزنامه نگار و سیاستمدار انگلیسی حزب احترام و همسر سابق فرمانده قبلی گروه لبنانی فتح) که چرا سامی یوسف با توجه به جنایت های کشور بریتانیا به تابعیت بریتانیایی خود افتخار می کند نکاتی رو ارائه نمود که در ادامه برای شما قرار داده ایم:

سامی یوسف:

موضوع مهم هویت وفرهنگ است ....ما کیستیم و برداشتمان از خود چیست و برای چه چیزی ایستاده ایم..اجازه بدهید تا یاداوری کنم که مسلمان و بریتانیایی هستم و به هر دوی آن افتخار می کنم چون اسلام گفته به دین و وطن خود وفادار باشید...در سراسر تاریخ اسلام هر جا که مسلمانان در سرزمینی اقامت می کردند به بهترین نحو و بر اساس تعالیم اسلام در بافت آن ترکیب و با فرهنگ بومی آن دیار تطابق پیدا می کردند

دکتر فاروق عبدلله روشنفکر برجسته آمریکایی در کتاب "اسلام ...فرهنگ حاکم "می نویسد: در سراسر تاریخ تمدن اسلامی اسلام برخورد اسلام با فرهنگ های بومی مانند رودی شفاف بوده که اسلام (آب جاری در رودخانه )شفاف وخالص وبدون هیچ آلایشی بستر رود (فرهنگ بومی )را انعکاس می دهد...بدین دلیل اسلام در چین ...چینی ..و در مالی ...افریقایی به نظر می رسد...و این وابستگی فرهنگی پایدار به اشخاص و مکان ها و زمانهای متفاوت است که زمینه ساز موفقیت پایدار و دراز مدت اسلام به عنوان تمدنی جهانیست
در زمانی که متفکران و اندیشمندان مسلمان در حال دستیابی به مراحل نهایی در تبلور نظریه های شهروندی ویکپارچگی مثبت و فعال در جامعه های غربی می باشند ..هر بحثی درباره انکار بخشی از هویت خودمان مضحک و خطرناک و نابودگر بویژه برای آنهایی که تنها یک وطن دارند می باشد
آیا در تاریخ اسلام نخوانده اید پیامبر اسلام علی رغم رنجوری و ناراحتی که از مردم مکه به خاطر ظلم وستم هایشان داشتند در هنگام ترک مکه و هجرت گریان واشک ریزان بودند...بریتانیا وطن من است ...در آنجا بزرگ شدم تحصیل کردم و اکثر دوستانم ـ مسلمان و غیره ــ بریتانیایی هستند و خاطرات شیرین من در انجا ریشه دارد.

آیا بریتانیایی بودن ...

معنی افتخار من به ظلم وستم دولت بریتانیا به مردم کشور های مستعمره می باشد؟

معنی حمایت من از تهاجم به عراق وافغانستان می باشد؟

معنی حمایت من از یورش و اقدامات سرکوبگرایانه پلیس انگلیس علیه مسلمانان است؟

معنی حمایت من از خدشه دار شدن آزادی های مدنی و حقوق بشر می باشد؟

نه این طور نیست

اما خانم ویون ...با منصف باشیم..

فراموش نکنیم بزرگترین تظاهرات ضد جنگ دنیا ـ سند وجدان بیدار مردم انگلیس ـ در همین بریتانیا بود

من در چنین تظاهراتی نارضایتی خود را سیاست های خارجی دولت بریتانیا ابراز نمودم.

گرچه ما به عنوان مسلمان تحت اقدامات نژاد پرستانه ...اسلام فوبیا(ترس از اسلام) ..و تبعیض هستیم و هیچ راهی برای دستیابی به زندگی در جامعه آرمانی(مدینه فاضله) نداریم..اما هنوز باور دارم که جامعه بریتانیا تساهل گرایانه و آزاد و باز و چند فرهنگی و جامع ترین در بین جوامع دنیاست...جای دوری نرویم ...در همین قاره اروپا مسلمان به آزادی ها و فرصت های موجود برای مسلمانان بریتانیا غبطه می خورند....

برای اینکه هویت مسلمان غربی / اروپایی/ بریتانیایی را شکل دهیم ودر مسیری درست گام برداریم به اطلاعات واقعی از جامعه مسلمانان نیاز داریم و به نظرم اقدامات و فعالیت هایم یک همکاری کوچک در این راستاست

شما از اینکه گفتم پلیس شامل مسلمانان می شود انتقاد کردید.به خدا همه برای حفظ امنیت خیابان و خانه نیاز به پلیس داریم .بله هیچ شکی نیست که پلیس لندن دارای اشتباهات فاحش می باشد و باید در قبال اعمالش پاسخگو باشد ...اما به عنوان یک مسلمان بریتانیایی و متدین ومتعهد باید به حفظ امنیت و مصونیت جامعه بریتانیا کمک کنیم.

سوالات جدی در مشارکت مسلمان در متن جامعه مدنی وجود دارد . ما به عنوان یک جامعه اقلیت ۳ رویکرد را در پیش داریم :

۱ـ جذب این جامعه شویم و فرهنگ و نژاد و ریشه های مذهبی خود را از دست بدهیم

۲ـ از جامعه دوری کرده و با آن برخورد افراطی داشته باشیم

۳ـ با جامعه مشارکت فعال ومثبت داشته در حالی که به دین و وطن خود وفادار باشیم
من به مانند غالب مسلمان رویکرد سوم را برمی گزینم .ما نیاز داریم موسسات مدنی را باور کنیم و با آنها همکاری کنیم .این روش منجر می شود که از عضوی از جامعه باشیم که در تمام سطوح از پلیس تا ورزش ...از دانشگاه تا هنر ...از اقتصاد و تجارت تا رسانه مشارکت داشته تا حق اختلاف عقیده و انتقادات خود را حفظ و آن را ابراز کنیم و به جیان مدنی شهروندان در ساختن جامعه ای امن و صلح دوست ..برد بار در برابر عقاید دیگر و مردم گرا که متضمن آزادی و عدالت باشد بپیوندیم
من شما را به خاطر مشارکت (کاندیدا توری) در انتخابات متعدد(اروپایی ...محلی ..شوراها)به منظور ابراز عقیده مدنی و شنیدن صدایتان از این طریق می ستایم و امیدوارم در انتخابات بعدی موفق باشید.برخورد فعالانه و مثبت با جامعه راهیست ـ که بدون هیاهو ـ باید در آن گام برداریم.

درست است که دنیای اسلام در غم و رنج می باشد آیا مستلزم آن است که ما در سوگواری و سیاهپوشی ابدی باشیم ؟ پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علی رغم اینکه رنجور و دلگیر از ظلم وستم کافران بود ..همیشه زمانهایی را برای جشن و شادی مانند ازدواج ..تولد ..عید .غیره پیدا می کرد . همانطور که حسن ابن ثابت صحابی پیامبر نقل می کند :پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)زمانه یی را برای استماع و لذت بردن از شعر و حتی سرودن اشعار شخصی اختصاص می داد. ( توجه رسول خدا به عواطف واحساسات انسانی)

میانه روی واعتدال کلیدی برای نجات در زمان های خطر می باشد.افراط گرایی و تندروها در اسلام و جوامع مدنی جایی ندارند . و این سنت (گفته ) مشهور پیامبر است که: "تندروها هلاک می شوند". افراط گرایی فقط مشکل اسلام نیست .هر مذهب ..روش و ایدوئولوژی دارای افراطی هایی است که می خواهند آدین و ایدئولوژی را با نگاه خود تفسیر نادرست کنند. پس هیچ تفاوتی بین تروریست ها و تندروها و انهیی که بذر نفرت به نام اسلام در دلها می کارند وجود ندارد

انکار نمی کنم که مسلمانان در عراق و فلسطین ..کشمیر ..چچن هر روز سرکوب می شوند . مسلمانان جهان و دنیای غرب با دلبستگی بیشتری به انسانیت باید مسایل را حل کنند . دولت های غربی باید دریابند که به اکثریت مسلمانان زخم خورده از اقلیت تندرو کمک کنند . باید به ریشه کنی تحقیر روزانه مسلمانان در هر گوشه ای از دنیا کمک کنند.

شما حق دارید در این موضوع بامن و یا هر کس دیگری موافق نباشید و به آن انتقاد داشته باشید . من همیشه پذیرای انتقادات و توصیه های سازنده بر آنچه نقص و کوتاهی من است هستم و یک جمله خردمندانه قدیمی میگوید "خدا رحمت کند کسی که عیبم را نشان دهد و این بهترین هدیه می باشد". بهر حال در سنت اسلام ادب و اخلاق انتقاد و اعتراض وجود دارد

بیایید به عنوان جریانی مسلمان و بریتانیایی برای ساختن آینده بهتر جامعه خود و بشریت کار کنیم . تلاش کنیم تا جهانی امن و پر از صلح و بردبار و سعادت مند داشته باشیم



گروه خبری مدرن فا: مصطفی آذر پیما
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، عبدالرحمن
۱۹:۵۷, ۷/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۲ ۲۱:۵۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #15
آواتار
با سلام
مدت چندانی از انتشار آلوم قبلی سامی یوسف با نام "هرکجاکه هستی" نگذشته بود که الان فهمیدم یه آلبوم جدید با نام "سلام" داده بیرون
رفتم به سایت رسمی خودش،قیمت این آلبوم جدیدش 14 دلار بود در حالی که درگاه فروشش با سیستم بانک ایران سازگار نیست!
برای همین،بهتره که مثل همیشه دانلودش کنیمBig Grin
[تصویر: Sami-Yusuf-Salaam.jpg]

[تصویر: Sami+Yusuf.jpg]
دانلود آلبوم جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی سامی یوسف به نام سلام


MP3 128 دانلود کل آهنگهای آلبوم در یک فایل زیپ : DirectLink
01 Happiness.mp3
3.0M
02 Salaam.mp3
4.3M
03 Smile.mp3
3.6M
04 The Source.mp3
3.4M
05 Dryer Land (feat. Ustadh Babak Radmanesh).mp3
4.1M
06 It’s A Game.mp3
3.3M
07 To Guide You Home.mp3
3.4M
08 Forgotten Promises.mp3
3.9M
09 Ala Bi Dhikrika.mp3
3.1M
10 I’m Your Hope.mp3
2.5M
11 All I Need.mp3
3.3M
12 Hear Your Call.mp3
4.1M

14 Wherever You Are (Acoustic).mp3
3.6M
15 Without You (Acoustic).mp3
4.4M
16 To Guide You Home (Instrumental).mp3
2.3M

یا علی



و این رو هم اضافه کنم که من اینو در حالی پیدا کردم که در حال پیدا کردن آذوقه ای برای سفر مناطق جنگی (راهیان نور) بودم که امشب میخوایم راه بیفتیم!
و الان هم که دارم گوش میدم فهمیدم که ترک یازدهم (ALL I NEED) یه تیکه فارسی هم دارهSmile
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، vahrakan ، heaven
۲۱:۳۸, ۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
اتفاقا فقط رفتم اون 13دهمی رو گوش کردم Big GrinHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۸:۳۶, ۲۹/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۲ ۲۰:۱۹ توسط Amir.)
شماره ارسال: #17

[تصویر: yq5pcctjpzbvcbtn92rz.jpg]
مصاحبه سید سجاد موسوی(نماینده تیم سازنده ویدیو کلیپ سلام) با گروه خبری مدرن فا

خود را به صورت کامل معرفی کنید؟
هوالحبیب
من سید سجاد موسوی هستم،17 ساله و یکی از طرفداران سامی یوسف و در شهر اصفهان زندگی میکنم.
در ابتدا بگویم که من نماینده ای از تیم بزرگ سازنده این اثر هستم و جا دارد که همینجا از همه ی دوستان تشکر کنم.

هدف یا انگیزه شما از تولید این اثر چیست؟
هدف ما آشنایی بیشتر مردم تمامی ملل با دکترسامی یوسف و کارهای ارزنده ایشان و اشاعه مفهوم اسپیریتیک است.

ما میخواهیم ملل و فرهنگ های مختلف را در کنار هم گردآوری کنیم و ضمن آن حمایت خود را از دکتر یوسف نشان دهیم.


این اثر در چه کشورهایی در حال ضبط می باشد؟
دوستانی از کشورهای ایران، ایالات متحده،کانادا،آلمان،ترکیه،تونس و اردن در این پروژه به ما کمک میکنن

در تولید این اثر چند نفر به صورت مستقیم یا غیر مستقیم سهیم می باشند؟
در حال حاضر بیش از 50 نفر در این پروژه مشارکت دارند.


هزینه تولید این اثر از چه منبعی تامین می گردد؟
تا کنون تمامی هزینه ها به وسیله طرفداران دکتر یوسف و به صورت شخصی پرداخت شده است و در حال حاضر شرکت یا موسسه ای به ما پیشنهاد پشتیبانی مالی نداده اند.


این اثر تحت حمایت چه نهادها و ارگانهایی تولید می گردد؟
شرکت بین المللی مدرن فا و زیر مجموعه های آن و همچنین مجموعه رستوران های بن اپتی با ما همکاری خوبی داشته اند.
همچنین با شرکت ETM international نیز در حال صحبت و مذاکره هستیم.
انجمن طرفداران سامی یوسف در اندونزی هم کمک زیادی به ما داشته داشته اند.


نظر سامی یوسف در مورد این اثر چیست؟
نظر ایشان پیرامون طرح موزیک ویدیو سلام مثبت بوده و ایشان هم از این طرح استقبال نمودند همچنین از تمامی تیم سازنده تشکر نمودند.یکی از دغدغه های ما مسئله کپی رایت و استفاده از آهنگ ارجینال سلام بود که با رضایت شخص سامی یوسف نگرانی ما در این زمینه برطرف گردید.


آیا ما می توانیم نسخه فیزیکی این اثر را به صورت اورجینال در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی خریداری کنیم؟
باید روی آن فکر کرد! اما به احتمال زیاد به دلیل حقوق ناشرین این امر امکان پذیر نیست اما اگر شرکت ETM international همکاری کند شاید بتوان این مهم را به انجام رساند.

برنامه شما برای آینده چیست؟آیاپروژه های دیگری در زمینه حمایت از سامی یوسف در دست تولید دارید؟
هنوز بر روی پروژه های بعدی برنامه ریزی قطعی انجام نشده است،اما امیدوارم بتوانیم با انگیزه ای که دوستانمان دارند پروژه های بزرگ تر و متفاوت تر را در آینده در صورت حمایت مالی تولید کنیم.همه ی این ها در گرو موفقیت پروژه سلام می باشد.

درخواست شما از دوستداران سامی یوسف و رسانه ها چیست؟
من به نمایندگی از تیم سازنده از تمامی دوستداران سامی یوسف برای مشارکت در این پروژه دعوت می کنم تا ما را در این پروژه یاری دهند. زیرا با همکاری تمامی دوستانمان در سراسر دنیا ما به هدفمان که شناخت بیشتر دکتر یوسف می باشد دست خواهیم یافت.

خواسته ما نیز از رسانه ها همین است؛ من از تمامی رسانه های تصویری،شنیداری و نوشتاری درخواست می کنم که ما را در اطلاع رسانی این پروژه یاری دهند.

جهت ارتباط با تیم سازنده آدرس های اینترنتی زیر قابل دسترسی می باشند:
[www.facebook.com/syomembersmusicvideo
www.modernfa.com/salaam
Salaammusicvideo@yahoo.com

تیم بین المللی مدرن فا به عنوان تنها حامی فعال و ساختار یافته سامی یوسف در ایران و خاورمیانه تا چه اندازه شما را در تولید و انتشار این اثر یاری می نماید؟
تیم بین المللی مدرن فا و زیر مجموعه های آن تا کنون ما را در طراحی پوسترها،تبلیغات در فضای مجازی یاری داده اند.


آیا درخواستی از سامی یوسف دارید؟ اگر درخواستی دارید آن چیست؟
درخواست شخصی من از سامی یوسف برگزاری کنسرت در ایران و انتشار رسمی آلبوم سلام در ایران است.

اما درخواست تیم سازنده از سامی یوسف،تلاش روزافزون برای اشاعه اسپیریتیک است.
در صورت امکان اسامی افرادی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم در تولید این اثر سهیم می باشند را نام ببرید.
کار سختی است!!! من از دوست خوبم آقای امیر توسلی از کانادا و آمریکا ،آقای محمد اینان از ترکیه و خانم ها فیریتانی یاامیر از اندونزی،ایروم مکی از کانادا ،و همچنین آقای علی مصلی نژاد مدیر محترم تیم بین المللی مدرن فا برای مشارکت صمیمانه شان تشکر نمایم.


کلام آخر شما چیست؟
امیدوارم زحمات دوستان ما بی پاسخ نماند و ما همچنان در ادامه ی راهمان با گامهای استوار قدم برداریم.

همچنین از گروه خبری مدرن فا که ما را مورد لطف و محبت خود قرار دادند تشکر و سپاسگزاری نمایم.
[تصویر: mfanews.gif]
گروه خبری مدرن فا:فرزاد سامانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، emj
۱۱:۲۹, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #18

جوابهایی شبه ناکی داده انگار که یکی از سیاستمدار های انگلیسی دار ه حرف میزنه من خودم چند وقته که به سامی یوسف مشکوکم تازه شنیدم که چند سال پیش در استادیوم ومبلی یک کنسرت برگزار کرده دولت انگلیس به هرکسی اجازه برگزاری کنسرت تو ومبلی رو نمیده اون هم یک مسلمان
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، دل خسته
۲۲:۵۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۱۳ توسط Amir.)
شماره ارسال: #19

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۱۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #20

[تصویر: 26h09tuhvh4nhslro05.png]
[تصویر: 12535932228899728765.png]
تک آهنگ شب آرزوها اولین آهنگ و محصول مشترک سامی علی(Sami Ali) و مونیک (Monique) در عرصه اجرای موسیقی می باشد. امیدواریم از شنیدن این اثر زیبا لذت ببرید

لینک دانلود:
http://www.uploadbaz.com/lfk3ns0mdrzb/sami ali & monique - night of dreams(single).3ga
حجم:
1مگابایت
گروه خبری مدرن فا
[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، سجاد313
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  طرفداران یوسف: چرا «سامی یوسف» در «اسرائیل» کنسرت برگزار کرد vahrakan 3 2,487 ۹/مرداد/۹۴ ۰:۵۲
آخرین ارسال: فدايي ولايت
  آلبوم جدید سامی یوسف // songs of the way فدايي ولايت 8 2,832 ۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۲۱
آخرین ارسال: فدايي ولايت

پرش در بین بخشها:


بالا