کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سامی یوسف
۱۳:۱۳, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۰:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 4pcde1r30aysctur3lyj.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم :

بیوگرافی سامی یوسف

سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانواده‌اش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد.
سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانه‌هایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده می‌کند.
عده‌ای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپ‌هایی که از آهنگ‌هایش ساخته می‌شود، می‌دانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمان‌گرایانه و اعتراضی ترانه‌ها و آهنگ‌هایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بی‌تأثیر نیست.
او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است.

او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد.

آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدان‌های «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشه‌‌های شرقی‌اش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودی‌ها، آهنگ‌ها و نماهنگ‌‌هایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینه‌ای شد تا بتواند فرهنگ‌‌های مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آواز‌های فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودی‌‌های افغانی را یاد بگیرد.

[تصویر: xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg]
این جوان 26 ساله انگلیسی، در 23 سالگی (2003) آلبوم اول زیبایش، «المعلم» را به بازار‌های جهانی عرضه کرد که شکلی مدرن‌تر و بسیار جذاب تر از همان تواشیح خودمان است به زبان‌‌های انگلیسی و عربی. اهل فن می‌گویند که این آلبوم، انقلابی در اناشید انگلیسی بوده است. بعد از کت استیونس (یوسف اسلام)، خواننده مسلمان بریتانیایی، حالا نوبت به سامی یوسف رسیده است که آواز‌‌های اسلامی‌اش به صدر جدول فروش آلبوم‌‌های اروپا و آمریکا برسد؛ فراموش نکنید که موسیقی پاپ در این کشور‌ها برای خودش بروبیایی دارد. بسیاری به محض اینکه صدای مسحورکننده‌اش را شنیدند به خریدن آلبوم‌‌هایش روی آوردند تا جایی که تعداد فروش آن در روز اول به طور متوسط به 40 نسخه در هر فروشگاه رسید. یکی از معتبرترین روزنامه‌‌های اروپا در خصوص آلبوم او نوشته است «آثار این هنرمند به قدری زیباست که قلب‌‌ها را تسخیر می‌کند». در کشور‌های عربی البته استقبال نسبتاً بیشتری نسبت به آلبوم سامی یوسف شد. درست همزمان با حلول ماه مبارک رمضان در یکی از کشور‌های عربی تعداد فروش متوسط آلبوم وی در هر فروشگاه به۷۵۰ نسخه رسید. سامی توانست در مدت یک سال تحول عظیمی در عالم موسیقی و سرود دینی ایجاد کند. اولین آلبومش جزو پرفروش‌ترین‌‌های خاورمیانه و اروپا شد. نماهنگ «المعلم» به مدت 21 هفته در مصر و 12 هفته در ترکیه در صدر جدول آلبوم‌‌های پر فروش بوده است.آلبوم «معلم » او 2000000 نسخه توانست فروش جهانی کند.

در سال 2005 آلبوم عالی‌اش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمان‌گرایانه، معترض و عدالت‌خواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت.

سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد.

مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند.

سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند.

سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است.

انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90):

سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند.

تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید
حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم

در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد :

سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید.

من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود.

[تصویر: 9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg]
یکی از اولین کارهایی که من کردم این بود که به یکی از دوستان تلفن زدم و از او پرسیدم که فکر میکند ماجرا چیست. مضطرب بودم. در یک لحظه کاملا به یاد دارم که از دوستم شنیدم: “من نمیدانم ماجرا چیست، سامی. اما فقط دعا میکنم که مسلمانان ارتباطی با این قضیه نداشته باشند!”

سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند.

یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند.

هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد.

سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟

کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟!

تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد.

دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم

I pray for a day when there’ll be

من برای روزی دعا میکنم که در آن

Justice and unity

عدالت و اتحاد باشد

When we put aside our differences

روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم

Fighting makes no sense

جنگیدن بی معنا شود

Just a little faith

فقط کمی ایمان

To make it a better place

برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم

We’re here for a day or two…

ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود…

Let me show my way

بگذارید من روشم را نشان دهم:

Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom

درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما

سامی

منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف

ادامه خواهد داشت
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، m.hossein ، Mohammad Trust ، Amir ، Abasaleh ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، soldier ، Aleyasin ، ario65 ، t.kam67 ، rastin ، yeganeh ، هدهد ، peimane ، Alberto ، رضا میزانی ، سید محمد مدنی ، یاشار ، Prana ، a.l.? ، ضرغامیان ، یاوران مهدی ، mahsan ، یا رب العالمین ، انديشه نو ، Aryha ، fiftynine

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۱, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #81
آواتار
شما در این صفحه خود را به آب و آتش زدی که بگوئی اینجا دیکاتوریست

و خوب میدانی اینطور نیست

توهین شما به استاد رائفی پور که اکثر کاربران به ایشان احترام می گذارند بی احترامی به آنهاست

به پیامبران هم چنین توهین هایی میشد

اینشتین درست گفته بود تا حدودی....
Cool باید مصداق صحبت های برادر آلبرت رو هم پیدا کنید!!!

البته امثال شما همیشه این بحث ها را به تشنج می کشند.

انقدر مسخره بازی می کنید تا چیزی به شما بگویند و بعد بگوئید آـــــــــــــــی منو زدن! آی منو بن کردن

حداقل نزاکت و ادب را (اگر هم ندارید برای ظاهر سازی هم که شده) در این تالار که کاربران آن مودبند رعایت کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، شاهد ، fiftynine ، درست پسند
۱۷:۳۹, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #82

(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است:  1- سخته باورش که کسانی یافت بشن که هنوز فکر کنن تمام سانسورها بخاطر تحریک جنسی صورت میگیره!!
یعنی برای اینکه یه محتوا نامناسب باشه لزوماً باید دارای تحریک جنسی باشه؟!!
ممکنه یه پوشش اشکال داشته باشه، بعضی مواقع بخاطر گناه‌آمیز بودن، و بعضی مواقع بخاطر فرهنگ‌سازی غلط.
اینجا بحث فرهنگ‌سازی غلط مطرحه، ولی حتی در بسیاری از مواردی که بحث گناه‌آمیز بودن مطرح باشه هم باز اصلاً مسئله تحریک جنسی نیست، و از این جهت مطرح شدن چنین حرفی درباره‌ی این موارد خیلی مشمئز کننده میشه. خواهشاً متوجه شدت مذمومیت بکار بردن چنین عبارتی برای مواردی که مسئله این نبوده بشید.
خوب شد معنی فرهنگ سازی رو هم فهمیدیم! خیلی احمقانست که فکر کنیم روسری سر کردن این دختر بچه ها فرهنگ سازیه!
کسی که سانسور می کنه یعنی از فرهنگ فقط نوشتنش رو بلده.

(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است:  به قول مقاله‌ای که در بالا از Christian Science Monitor آورده شده، ابعاد قضیه تا بدان‌جاست که (با عرض معذرت و شرمندگی) دختربچه‌ی 5 ساله چیزی ابری به سینه‌ی خودش می‌بنده تا شکل بدن زنان رو تقلید کنه(حالا اصلاً ساخته شدن چنین چیزی برای دختربچه‌های کوچک برای خودش قضیه‌ی دیگری است!(و البته اثبات میکنه که شدت دادن به این روند ویرانگر سیستماتیک هست)).
اونها دارن از اون طرف بام می افتند ما از این طرف!
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است:  2- مسئله اصلاً سانسور تصویر نیست، بلکه این مراحل تذکر الگوی مطلوب برگزاری کنسرت به برگزارکنندگان هست تا اصلاحش کنن. یعنی اگه بشه بهش گفت سانسور، سانسور نحوه‌ی برگزاری کنسرت هست، نه این تصویر.
3- بحث ما این نبود که یه جا یه نفر اشتباه سانسور کرده(که تازه این مورد هم صحت نداشت)،
بلکه این بود که سانسور در ایران در بسیاری موارد بشدت زیرپا گذاشته شده،
و اینکه همه‌جور سانسور در مورد مطالب خلاف ارزش در همه‌جای دنیا وجود داره.
اگر با هرکدام از این دو حرف موافق نیستید، بگید تا اثباتشون کنم.

این مسلم هست که هر محتوایی که هر منحرفی تولید کنه لیاقت این رو نداره که مورد استفاده قرار بگیره، و باید بترسیم که روان پاک و مستعد کودکانمون رو به دستشون بسپاریم، پس نیاز به استفاده‌های خیرخواهانه‌ی سانسور انکارناشدنی است.
[تصویر: ((asal-0003)).gif]
خدایی خیلی وقت بود چنین تفکراتی رو ندیده بودم. شماها هنوز وجود دارید؟
۱۷:۴۰, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #83
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۶)110 نوشته است:  راستی پیشگویی اســـــــــــــــــــتادتون (!) چی شد؟ ملک عبدالله رو می گم! [تصویر: ((asal-0002)).gif]

مگه استاد رائفی پور نوستراداموسه ؟؟؟
آدم خوبه یکم منطق داشته باشه .
تاحالا بدون سند و مدرک حرفی از ایشون شنیدی ؟
سه جلسه راجع به شهادت حضرت زهرا س صحبت کردن هرجلسه از 1ساعت و نیم ،یک ساعت و ده دیقه فقط داشت سند میخوند .
همین سخنرانی های روایت عهد اسطوره های صهیونیزم مگه بی سند بوده که میگی توهم؟
شما دلیل نمیشه دوتا سخنرانی قدیمی دیدی بیای کسی رو نقد کنی بگی فلانی متوهمه.

برید سخنرانی هارو گوش کنید.

پیشنهاد میکنم از اینا شروع کنید :شجره ملعونه،نهضت عاشورا،همایشهای ارض موعود،باید ها و نبایدهای دشمن شناسی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، fiftynine ، درست پسند
۱۷:۴۲, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #84

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۰)faateme-313 نوشته است:  مگه استاد رائفی پور نوستراداموسه ؟؟؟
آدم خوبه یکم منطق داشته باشه .
تاحالا بدون سند و مدرک حرفی از ایشون شنیدی ؟
سه جلسه راجع به شهادت حضرت زهرا س صحبت کردن هرجلسه از 1ساعت و نیم ،یک ساعت و ده دیقه فقط داشت سند میخوند .
همین سخنرانی های روایت عهد اسطوره های صهیونیزم مگه بی سند بوده که میگی توهم؟
شما دلیل نمیشه دوتا سخنرانی قدیمی دیدی بیای کسی رو نقد کنی بگی فلانی متوهمه.

برید سخنرانی هارو گوش کنید.

پیشنهاد میکنم از اینا شروع کنید :شجره ملعونه،نهضت عاشورا،همایشهای ارض موعود،باید ها و نبایدهای دشمن شناسی.
از سند حرف نزنید که خندم می گیره!

خوبه مثال آوردم ازش . شما انگار حرفهاش رو در مورد ملک عبدالله نشنیدید! در هر حال اینجا جاش نیست من مصداق های دیگه ای رو بیارم وگرنه فراوونه!
۱۷:۴۷, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #85
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۲)110 نوشته است:  خوبه مثال آوردم ازش . شما انگار حرفهاش رو در مورد ملک عبدالله نشنیدید! در هر حال اینجا جاش نیست من مصداق های دیگه ای رو بیارم وگرنه فراوونه!

شما هم انگار فقط "حرفهای ایشون در مورد ملک عبدالله" رو شنیدید.

آیا تا به حال "حرفهای ایشون درباره حضرت زهرا (سلام الله علیها) "رو شنیدید؟

حرفهای ایشون درمورد امام صادق(علیه السلام) رو چطور؟

درباره اهل بیت را چطور؟

درباره دشمن شناسی را چطور؟

...و در باره امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را چطور ؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، fiftynine
۱۷:۵۰, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #86

ادامه ندید خواهشا اینجا جاش نیست. و رائفی پور یجورایی خط قـــــــــــــــــــــ[تصویر: ((asal-0068))%20(5).gif]ــــــــــــــــرمز محسوب می شه

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۱)تلمیخا نوشته است:  شما در این صفحه خود را به آب و آتش زدی که بگوئی اینجا دیکاتوریست
[b]و خوب میدانی اینطور نیست

توهین شما به استاد رائفی پور که اکثر کاربران به ایشان احترام می گذارند بی احترامی به آنهاست
به پیامبران هم چنین توهین هایی میشد
اینشتین درست گفته بود تا حدودی....Cool باید مصداق صحبت های برادر آلبرت رو هم پیدا کنید!!!
[/b]
البته امثال شما همیشه این بحث ها را به تشنج می کشند.
[b]انقدر مسخره بازی می کنید تا چیزی به شما بگویند و بعد بگوئید آـــــــــــــــی منو زدن! آی منو بن کردن

حداقل نزاکت و ادب را (اگر هم ندارید برای ظاهر سازی هم که شده) در این تالار که کاربران آن مودبند رعایت کنید.
[/b]
تو راست می گی دوست عزیز! [تصویر: [Avin]%20(060).gif]
۱۸:۰۲, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #87
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۵۰)110 نوشته است:  ادامه ندید خواهشا اینجا جاش نیست. و رائفی پور یجورایی خط قـــــــــــــــــــــ[تصویر: ((asal-0068))%20(5).gif]ــــــــــــــــرمز محسوب می شه[تصویر: [Avin]%20(060).gif]

دوست گرامی

شما که دنبال سند و مدرکی منم بهتون سند و مدرک دادم که برید گوش بدید و با خودتون قضاوت کنید .

یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد
۱۸:۱۶, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #88

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۱)110 نوشته است:  
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است:  و البته جامعه‌ی ایشون هم «انگلیس» نیست، بلکه «جامعه‌ی مسلمانان انگلیس هست»، یعنی اگه خدای نکرده یکی‌شون ریاکار باشه، رفتارهایی رو بروز نخواهد داد که در میان همفکرانش مذموم تلقی میشن(مثل روابط منحرف)، و به رفتارهایی گرایش نشان خواهدداد که پسندیده تلقی میشن(مثل ریش گذاشتن).
آیا حالا مشکوک هستید اینکه سامی یوسف روابط منحرف نداره و ریش میذاره بخاطر ریاکاری هست؟
اگر به نظرتون لازمه بگید که بگیم در میان مسلمانان انگلیس این کارها محبوب نباشه تا شائبه‌ای در مورد ریاکاری کسی نباشه!

تناقض بسیار بزرگی بوجود میاد در این تفکر که: «اگه ارزش‌ها برای مردم مهم باشن، باعث میشه یه عده در موردش ریاکاری کنن».
این اوج توهم شما رو می رسونه!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یه استدلال منطقیه، نه یه گزاره در مورد واقعیت!!!
این سؤال‌ها در مورد سامی یوسف مصداق‌سازی توهم شما در مورد ریاکاری افراد مؤمن داخل ایران هست.
بقیه‌ی اشکالات تفکراتتون در مورد علت ریاکاری رو هم همونجا نوشته‌ام که.... شما با هوشمندی تمام...

واااااااااااای. من چرا وقتم رو میذارم برای بحث کردن با کسی که حتی اینقدر با دقت نمیخونه که فرق استدلال رو با گزاره‌ای در مورد واقعیت بفهمه، و حتی اینقدر از روی فکر حرف نزده بوده که بعداً بتونه در میان بحث تشخیص بده که بهشون کنایه زده شده و رد شدن؟

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۱)110 نوشته است:  در ضمن قرار نیست نامه ی متوهمانه ی چند صفحه ای شما رو بخونم! وقتی به جایی می رسم که شما چنین نظری رو دارید باید خیلی احمق باشم که وقت بزارم نظرات شما رو بخونم.
واقعاً متأسفم.
حالا که مثل خودتون جر و بحث کردم پی قضیه رو گرفتین، ولی اونجا که منطقی بحث کردم میگید "قرار نیست بخونم"!!!!
فکر کردید همه مثل خودتون پا میشن یه چیزی رو دو دقیقه‌ای برای جدل بی‌نتیجه مینویسن؟
این ارسال‌های تند و بدون فکر هیچ کاری نداره.
ولی بشر! اونها که این همه ریز به ریز توضیح میده، بعضی مواقع روی هر جمله چند دقیقه فکر میشه.
اون وقت میگه حتی قرار نیست بخونم!!!Big GrinBig GrinBig Grin
میگه باید خیلی احمق باشم که بخونم!!!Big GrinBig GrinBig Grin
نخیر، بلکه باید خیلی احمق باشین که نخونینDodgy
این یعنی همون که گفتم: شما فقط با جدل بی‌نتیجه سازگاری دارین و در مواجهه با سخن منطقی Error میدین.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۱)110 نوشته است:  در هر حال کسی که 24 ساعت گوشش به یک متوهم بنام رائفی پور باشه بیشتر از این نمی شه ازش انتظار داشت!
من خودم از وضعیت خودم آگاهم که الآن یه ماه هست که صدای این فرد محترم رو نشنیدم(فرصت ندارم) و قبلش هم حدود 10 تا سخنرانی بیشتر ازشون ندیده‌ام.
پس میتونم با اطمینان کامل به شمایی که چنین حسابی میکنید بگم: متوهم!!!

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۱)110 نوشته است:  استناد کردن به "ریش " مضحک ترین استدلالی بود که می تونستم ببینم! در هر حال شما جامعه ی خودتون رو هم خوب نمی شناسید چه برسه به جامعه ی مسلمانان خارج از کشور!
استناد کردن به ریش؟؟؟
آی‌ی‌ی‌‌ی‌ی‌ی‌ی!!Big Grin
من چرا با این آقا بحث میکنم؟
برید دوباره بخونید تا شاید بفهمید که داشت به نظر خودتون کنایه میزد که میگید «در ایران بخاطر اینکه مردم روی این قضایا حساس هستن در موردش ریاکاری میشه»

میگفتم: نداشتن روابط منحرف و داشتن محاسن در میان مسلمانان خارج از کشور هم پسندیده محسوب میشه، پس طبق این تفکر شما باید به ریاکاری سامی یوسف در مورد این کارها شک کرد!
این اشکالی هست که داره به تفکر متناقض شما وارد میشه!

دوستان ببینید چطور براشون به تقصیل شرح میدیم تا شاید بفهمن.

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۱)110 نوشته است:  انیشتین حرف خوبی می زد:
دو چیز پایانی نداره: "حماقت افراد و کائنات البته رو دومی مطمئن نیستم"
اینها کار خدا هست که شما اینقدر برای من کمک فکری میدین که بفهمم قضیه چیه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهد ، Reza2035
۱۸:۲۲, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #89

به بعضیا تنها چیزی که می شه گفت اینه: باشه بابا تو راست می گی [تصویر: [Avin]%20(060).gif]
۱۸:۲۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #90

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۲۶)110 نوشته است:  
(۱۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۶)درست پسند نوشته است:  ما میگیم: در مورد محرم و نامحرمی اشتباه میکنه، و باید برحذر باشیم از هم‌نشین شدن با چنین کسی.
شما میگید: خیلی‌ها در این مورد اشتباه میکنن، پس اشکالی نداره، طبیعیه، عادیه!
الان بهت بخندم؟ واقعا خودت نمی خندی! Big Grin
به کجاش؟ (ببینید یاد بگیرید بحث منطقی چطوری هست، وقتی یه اشکالی میخوان بگیرن میگن کجاش اشکال داره، و اگه طرف هم متوجه نبود که باید بگه، می‌پرسن که کجاش اشکال داره)

باز هم دوباره میگم: اینکه دلیل نمیارید فقط به من میگه که توانایی بحث منطقی ندارید و دلیلی ندارید که درجواب ارائه بدید.
میگم که متوجه باشید که این کارتون در نظر ما چقدر تابلو هست.
ممکنه امیدوار باشیم که طرف بحث حرف منطقی رو قبول کنه، ولی کسی انتظار نداره که وقتی قبول نکرد، و جوابی نداشت بیاد بگه کم آوردم.
نخیر، کم آوردن رو از رو آوردن طرف به جدل بی‌نتیجه متوجه میشن. شاخ و دم هم نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]