کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا هنوز هم خریدن نوکیا حرام است؟
۱۹:۲۵, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان عزیز

میخواستم بدونم بعد از این که مایکروسافت سهام نوکیا رو خرید باز هم خریدن محصولات نوکیا مشکل داره؟

ممنون.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، ضحی ، hessam ، help me

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۴, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۲)bidel نوشته است:  علم تولید سی پی یو، علم غنی سازی 70 درصد اورانیوم نیست که!Smile
چیزی که می گین از کارسوق های مک کارتی بود که هر شش سال یه شش سال برگزار می شه و از دهه ی 1890 اولین کارسوق شروع شد. لطفا نازی رو اینهمه باد نکنید. یه وقتی می ترکه می بینید فقط آب توشه.
آندروید صاحب نداره. تحت لایسنس GNU هستش و کسی حق نداره بابت عرضه ی این محصول مبلغی بگیره.
گوگل فقط حامی این سیستم عامل هستش و هیچ درآمدی از فروش آندروید نداره. درآمد گوگل توی آندروید از طریق سرور های Google+ هست که خلاصه می شن توی Google Play, Google magazine, google map,google store و Google wallet.
شما صرفا به خاطر داشتن آندورید پول نمی دی.
اون ویندوز فونه که باید لایسنسش خریداری بشه(که با محاسبات خودمBig Grin می شه حدود 300 هزار تومن)
بله...اندروید کلا بی صحابه Big Grin
اگه نبود که به تعداد موهای سرمون رامهای کاستوم وجود نداشت !
به حدی بی پدر مادره که یکی مث من میتونه واس گوشیش رام پورت کنه...اصن یه وضیBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۱۶:۴۷, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
نقل قول:بله...اندروید کلا بی صحابه [تصویر: biggrin.png]
اگه نبود که به تعداد موهای سرمون رامهای کاستوم وجود نداشت !
به حدی بی پدر مادره که یکی مث من میتونه واس گوشیش رام پورت کنه...اصن یه وضی[تصویر: biggrin.png]
آندروید صاحاب نداره اما صحابه دارهBeardBeard اون چجورش!
در کل به صاحب تاپیک بگم که اگه نمی خواد با گوشی شق القمر بکنه همین آندروید هم کافیه. من خودم آندروید دارم. پی دی اف می خونه. فیلم با کیفیت فول اچ دی! آهنگ هم پخش می کنه. اینترنت هم میره. بلوتوث هم دارهBig Grin کلا همه چی تمومه.
اوه اوه اوه!
تازه! آندروید یه چیزی داره سرت سوت می کشه آقا! می تونی باهاش زنگ بزنی! پیامک هم می ده!
گذشته از شوخی. وقتی گوشی آندروید می خری، در اصل فقط پول سخت افزار می دی. اما وقتی گوشی ویندوز فون می خری باید پول نرم افزار رو هم بدی. مثلا گوشی 1 تومنی آندروید بهتر از 1 تومنی ویندوز فون کار می کنه(سخت افزاری)
اگه از ظاهر ویندوز فون خوشت می یاد که هزار تا راه هست که بشه آندروید رو شبیه به ویندوز فون کرد(اما به نظر من محیط آندروید انعطاف پذیری بیشتری داره)
من دوستم یه جی ال ایکس آندرویدی خریده بود در کل ازش راضی بود. 600 هزارتومن خریده بود. اما یکمی ظاهر گوشیش خشن بود. انگاری برده بودتش قمه زنی. من خودم سامسونگ دارم واسه همین خجالت می کشم بهت بگم گوشی ایرانی بخر.Sad
نکته دیگه این که آندروید و ویندوز فون از نظر نرم افزاری با هم فرقی ندارن.(حتی در مواقعی ویندوز فون نرم افزار های بیشتری داره)
اما باز یه نصیحت می کنم. پایه و بیس (هسته) ی سیستم عامل های NT و یکپارچه ضعفی داره که راحت تر می شه براش ویروس نوشت. همین الآن یه ویروس افتاده به جان کامپیوترم که توی پارتیشن فایل های ذخیره ام قایم شده. هرجوری ویروس کشی کردم تلف نشد. هر چی فحش هم می دم از رو نمی ره. مشکل اینجاست که کل کامپیوتر های شهر رو هم گرفته! اگه از دستش خلاص شم دو روز دیگه میاد در کیسو می زنه می گه سلام عموAngry
واسه همین می خوام از ویندوز سون کوچ کنم برم یه یونیکس. در کل هسته های کرنل و یونیکسی هاش به خاطر مدیریت غیر یکپارچه سخت تره که براش ویروس نوشته بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، arman mohseny
۱۷:۳۶, ۲/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:مثلا گوشی 1 تومنی آندروید بهتر از 1 تومنی ویندوز فون کار می کنه(سخت افزاری)
چنین چیزی نه روی کاغذ و نه عملا امکان پذیر نیستBlush
گوشی 1 تومنی اندروید ، سخت افزار بهتری داره.اما ویندوزفونی با نصف اون سخت افزار ، همون کارکردو داره و حتی بهتر !

یعنی عملا توی بازار ، گوشی 700 تومنی وین فونی (مثل رده متوسط های لومیا) از لحاظ روونی قابل رقابت با گوشی های بالای 1 اندرویدی هستن و اتفاقا یکی از معدود دلایلی که ویندوزفون طرفدار داره ، همینه

نقل قول:(اما به نظر من محیط آندروید انعطاف پذیری بیشتری داره)
آخ آخ...گفتید...Big Grin
ینی من اندرویدو فقط واسه اینش دوست دارم که بری روت کنی کاستوم رام نصب کنی...بعدش هربلایی به ذهنت رسید میتونی سر سیستمت بیاری...یَــــک حالی میده که نگوBig Grin
ولی توی وین فون و آی او اس همه چی آمادست ، اصن حال نمیده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny
۱۷:۵۸, ۲/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۴ توسط arman mohseny.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۹)M912 نوشته است:  htc بگیر خوب :دی آره نخرید نوکیا حرامه دوس دارم گوشیم تک باشهWink

در ضمن گیریم تو یه نفر نخری نوکیا و شرکت از بین میره؟ صهیونیست نابود میشه؟؟؟ اصلا کاراتون کلا خنده داره بعضی وقتا فکر میکنم آدمای این سایت واقعی هستن یا رباتن؟؟؟

آخه قرار نیست نابود بشه قراره من کار حرام انجام ندم.
ببینم ما شراب نمیخوریم برا اینکه کارخونه شراب سازی از بین بره یا برا خداست که گفته نخورید؟

اقای بی دل میشه با اندروید انگری بیرد بازی کرد؟Big Grin
قبلا اندورید داشتم اماالان ازگوشی ساده استفاده میکنم که دیگه خواستم بخرم ...
البته از راهنماییتون متشکرم حرف شما هم درسته .
از بقیه دوستان هم تشکر میکنم

به قول آقای فدایی اسلام سرعتش بالا همین سرعتشه که خوشم امونده.
گوشی اچ تی سی ویندوز فونش خیلی قیمتش بهتره تا اندروید حتی سخت افزار بالاتری داره نصبت به خیلیاشون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، دل خسته
۱۸:۰۷, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
خداییش هر موقع اینجا میام بعد از رفتن اینجوری :> SurpriseSurpriseMatMatSilent برمیگردم !!
بعنی واقعا خنده داره !!!!
واسم سواله این پست واسه خنده و فان گذاشتین و واقعیه ؟؟؟!!!!!!!!
خدا رو شکر خارجی ها سایت شما رو شناسایی نکردن وگرنه سکته میزدن با این پست (الان میدونم میگین همه خارجی ها شناساییمون کردن )
واقعا به جای این کارا یه خورده به فکر مملکت باشین که داره اوضاعش خراب میشه نه که به این فکر کنین من نوکیا بخرم یا نخرم تا یه وقت پولش نره تو جیب اسرائیلی ها !!!!! اونا درآمدشونو دارن با این کارام ورشکست نمیشن خیالتون راحت...
راستی منم خودم NOKIA 5800 XpressMusic دارم CoolCoolBig GrinBig Grin
قراره یه samsung galaxy s5 mini بگیریم خدا کنه دلار ارزون تر بشه Smile
۱۸:۱۵, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۷)Yaser_h2011 نوشته است:  خداییش هر موقع اینجا میام بعد از رفتن اینجوری :> SurpriseSurpriseMatMatSilent برمیگردم !!
بعنی واقعا خنده داره !!!!
واسم سواله این پست واسه خنده و فان گذاشتین و واقعیه ؟؟؟!!!!!!!!
خدا رو شکر خارجی ها سایت شما رو شناسایی نکردن وگرنه سکته میزدن با این پست (الان میدونم میگین همه خارجی ها شناساییمون کردن )
واقعا به جای این کارا یه خورده به فکر مملکت باشین که داره اوضاعش خراب میشه نه که به این فکر کنین من نوکیا بخرم یا نخرم تا یه وقت پولش نره تو جیب اسرائیلی ها !!!!! اونا درآمدشونو دارن با این کارام ورشکست نمیشن خیالتون راحت...
راستی منم خودم NOKIA 5800 XpressMusic دارم CoolCoolBig GrinBig Grin
قراره یه samsung galaxy s5 mini بگیریم خدا کنه دلار ارزون تر بشه Smile
آقا یاسر ، جوابتونو از قبل دادن
نقل قول:آخه قرار نیست نابود بشه قراره من کار حرام انجام ندم.
ببینم ما شراب نمیخوریم برا اینکه کارخونه شراب سازی از بین بره یا برا خداست که گفته نخورید؟
قرار نیست اونا چیزیشون بشه.ولی ما که با حرام خوری کمک به اونا (شما اصن بگید 1 ریال ) که چیزیمون میشه ! نمیشه ؟؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، Mitsonary ، دل خسته
۲۱:۳۲, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:اقای بی دل میشه با اندروید انگری بیرد بازی کرد؟[تصویر: biggrin.png]

گوشی اچ تی سی ویندوز فونش خیلی قیمتش بهتره تا اندروید حتی سخت افزار بالاتری داره نصبت به خیلیاشون.
من توی گوشی اونقدری حرفه ای نیستم و اگه حرفی می زنم از روی محاسبه.
من قدرت پردازش وین فون رو با آندروید یکی گرفته بودم که دوستان گفتن غلطه.
اما شما بدون هرچی توی وین فون باشه توی آندروید هم هست( وبلعکس)
بیشتر به سلیقه خودتون و پول جیبتون مربوطه
به علاوه فریضه الهی(همین صهیونیست و ضرر و ... که دوستان توضیح دادن)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، arman mohseny ، فدايي ولايت
۱:۵۹, ۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۲:۱۰ توسط M912.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۸)arman mohseny نوشته است:  آخه قرار نیست نابود بشه قراره من کار حرام انجام ندم.

اقای بی دل میشه با اندروید انگری بیرد بازی کرد؟Big Grin

مطمئن باش کار حرام نیس ما داریم پول تکنولوژیشو میدیم از کجا معلوم با پول تو کمک میکنن به اسراییل شاید با پول تو حقوق کارمنداشونو میدن یا پول برقشونو مثلا مطمئن نیستی که از هر کی هم بپرسی میگه تو وظیفه تحقیق کردن نداری حالا برو هر چی دوس داری بخر شاید اچ تی سی اون پولو ورداره بده پسرش مشروب بهره خخخ حالا مثاله ها منظورم اینه شاید شرکتای دیگه به نوع دیگری به صهیونیست جهانی کمک کنن تنها گزینه شما میشه جی ال ایکس همین گوشی مثلا ایرانی ها اگه اسمشو درست گفته باشم اونم که فک کنم مورد داشته باشه و خالی از اشکال نباشه

راستی در مورد ویروس هم اصلا هیچ وروسی روش کار نمیکنه واسه همین تا حالا هیچ آنتی ویروسی براش درست نشده اینم در جواب اون دوستمون

(۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۰)sarallah نوشته است:  این طرز فکر واقعا خیلی بده.

نا امید کنندس...

افتضاحه....

SadConfusedAngry
Big Grin
باشه شما وقت کردی اصلا اینجوری فکر نکن مهم اینه واقعیته و مهم اینه توهم واقعیتمون رو داره از هم میپاشونه و قربانیاش هم متاسفانه همه افراد جامعه هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۳:۵۵, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام
بحث بحث استفاده نامشروع و مشروب و ... نیست ، بحث بحث آیه شریفه
" ولن يجعل الله للكافرين على المؤمنين سبيلا"
هست
بحث بحث سلطه است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، arman mohseny ، فدايي ولايت
۹:۰۴, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
دوست عزیز اگه نگران سلطه هستی بیا گوشی ایرانی بخر. بالاخره از بین بد و بدتر یکی رو باید انتخاب کنی.
یا اینکه راه دیگه ای نباشه. الآن خیلی چیز ها اطراف ما وارداتی هستن. از تلوزیون گرفته تا لیوانی که توش آب می خورم!
و من تفسیر آیه رو متوجه نمی شم. مضمون آیه خداست چه ربطی به مومن داره که بخره یا نخره؟ البته من مفسر نیستم و بحثی هم نمی کنم. همینجوری قبول دارم حرفی رو که می زنید( عدم سلطه ) اما نه طبق اون آیه.
نقل قول:
راستی در مورد ویروس هم اصلا هیچ وروسی روش کار نمیکنه واسه همین تا حالا هیچ آنتی ویروسی براش درست نشده اینم در جواب اون دوستمون
درسته. چون درحال حاضر وین فون کاملا بسته هست. اما سیستم عاملی که نرم افزاراش بر پایه xml باشن یکپارچه می شن و این خودش ضعف بزرگی هست. کافیه که اپ استور وینفون کارایش رو از دست بده و شما توی اینترنت دنبال نرم افزار بگردی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، فدايي ولايت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا