کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وداع با ماه مبارک رمضان (یک ماه گذشت، چه قدر تغییر کردی؟)
۴:۵۳, ۶/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #1
آواتار
وداع با ماه مبارک رمضان
یکی از کارهای مهم در آخرین روز ماه رمضان، این است که شخص سالک باید با ماه رمضان خداحافظی کند، و به خاطر تمام شدن آن ناراحت و اندوهگین باشد.
به جملاتی که برایت خوانده می شود گوش جان بسپار:

[b]شرط وداع و خداحافظی این است که شخص وداع کننده هنگام وداع غمگین و محزون باشد و در صورتی وداع غم انگیز است که وداع کننده با محبوب خود وداع کند، و شرط محبوب این است که محب، با او مخالفت نورزد، بلکه سعی کند در مورد چیزهایی که خواسته و منظور اوست مطیع و فرمانبردار باشد.

و اینک اولین ساعات آخرین روز ماه مبارک رمضان سال 1435 ه-ق می باشد!
الوداع ای ماه مبارک!
الوداع ای ماه عزیز!
الوداع ای ماه رمضان!
چه قدر زود دیر شد!!!!!!!!
چه قدر زود دارد سفره رحمت خاص الهی در این ماه جمع می شود!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای یا علیّ یا عظیم هایت!
ای ماه! دلم تنگ می شود دعاهای زیبای هر روزت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای مناجات و دعای زیبای سحرت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن خواندن روزی یک جزئت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای میلاد کریم اهل بیت(علیه السلام) در نیمه ات!
ای ماه دلم تنگ می شود برای وفات ام المؤمنین خدیجه (سلام الله علیها)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه و سینه زنی های امیر المؤمنین (علیه السلام)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای روضه ی کاسه های شیر یتیمان کوفه برای معالجه بابایشان علی (علیه السلام)!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای علی علی گفتن های شب قدرت!
ای ماه! دلم تنگ می شود برای قرآن به سرهای شب قدرت! برای بمحمد، بعلی، بفاطمه، بالحسن، بالحسین، بعلی بن الحسین، بمحمد بن علی، بجعفر بن محمد، بموسی بن جعفر، بعلی بن موسی، بمحمد بن علی، بعلی بن محمد، بالحسن بن علی، بالحجه القائم، گفتن های شب قدرت!یادت بخیر و نیکی!
[b]( ایشالا سه شنبه صبح عازم حرم امام رئوف علی بن موسی الرضا(علیه السلام) و نائب الزیارة عزیزان تالار هستیم.)
[تصویر: %D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D...%D9%86.jpg]
آماده خواندن دل نوشته هایتان در وداع با ماه مبارک رمضان هستیم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میرزا احمد ، شیدا ، انتصـار ، 135 ، لبخند خدا ، fiftynine ، aaaaa ، عشقم کربلا ، رهگذر. ، SAViOR ، یاســین ، سیمرغ ، help me ، رضوانه ، مصباح ، مجتبی110 ، حوریه سادات ، ali0077 ، Farzaneh ، آفتاب ، السا ، Bamdaad ، یاوران مهدی ، فدايي ولايت ، soshiant ، mahdy30na ، Anti gods ، فاطمه خانم ، مرتاح

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۲, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
چه غریبانه به کلبه درویشی من امدی و چه غریبانه تر رفتی ... ای رمضان ای مونس روزهای غریب Sad
شرمنده ام از تمام مهمان نوازی نکردن هایم ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، 135 ، حضرت عشق ، mahdy30na ، Anti gods
۱۷:۴۴, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

علامه ی بزرگوار جوادی آملی :

گفته اند پس از عید فطر، شش روز را از اوایل ماه شوال، به عنوان بدرقه روزه بگیرید.
زیرا اگر کسی دوست عزیزی را بخواهد بدرقه کند، چند قدم به همراه او می رود.
ما دوست مهربان و پربرکتی را از دست می دهیم. لذا به وحشت می افتیم.
از این رو بود که آخر ماه رمضان که می شد، اولیای خدا احساس غربت می کردند.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، محمدهادی ، میم.حسین.الف ، شیدا ، mahdy30na ، Anti gods ، حضرت عشق
۱۸:۵۸, ۲۶/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۴ ۳:۱۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #23
آواتار
به عنوان حاشیه ای بر پست کاربری محترم مصباح -دیدم لازم نیست یه تاپیک جدا باز بشه- عرض کنم که بحث روزه شش روز بعد از عید فطر مورد توجه عامه (اهل سنت است) و روایاتی که از پیامبر اکرم نزد اونها و به غیر از طرق روایی ما (که مربوط به اهل بیت روحی لتراب اقدامهم الفداء میشه) نقل میشه، برای ما اعتباری نداره -و روایت روزه شش روزه از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده و از طرق عامه- چون در دوران خلیفه اول تا زمان خلیفه اموی عمر بن عبدالعزیز (علیه ما علیه) کتابت حدیث مورد منع بود.
اما در روایات ما، نسبت به روزه بلافاصله بعد از عید فطر روی خوشی نشان داده نشده، و حتی مرحوم علامه مجلسی در مرآت العقول، ج 16، ص 363 فرموده: اخباری که بر استحباب شش روز روزه بعد از عید نقل شده، بر تقیه حمل میشن (یعنی اهل بیت از روی تقیه فرمودند، چون این روزه اهل سنته)
دو صحیحه داریم از امام صادق و دیگری از امام کاظم علیهما السلام که بنده هر جفتشو نقل می کنم، تبرکا:
به ابو الحسن امام كاظم (علیه السلام) گفتم: روز دوم و روز سوم شوّال را بايد روزه بگيرند؟ ابو الحسن گفت: براى تو روا نمى‏دانم كه اين دو روز را روزه بگيرى.
و امام جعفر صادق صلوات اللّه عليه هم فرمودند كه سه روز بعد از عيد قربان و سه روز بعد از عيد فطر روزه مگير كه ايام اكل و شربست.

برخی از علما اومدن، جمع کردند بین روایات و فرمودند شش روز بعد از سه روز گرفته بشه یا ...
مجلسی اول (قدس سره) هم چه زیبا فرموده:
عامه اهتمام به آن دارند از اين جهت تركش اولى است و فعلش بد نيست و اگر بعد از سه روز بگيرد اولى است.
شاید بخاطر همینه که استاد جوادی آملی (که سایه اش برسرمان مستدام باشه) فرمود: گفته شده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، شیدا ، میم.حسین.الف ، mahdy30na ، فاطمه خانم ، مصباح ، حضرت عشق
۲۰:۳۵, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام .

وقتی داشتیم به رمضان میرسیدیم با خودم گفتم خدا به همه روزه دارها صبر بده تو این گرما ...

وقتی رمضون شروع شد خودش صبر داد ، اما در کنارش لذت هم داد ، برکت هم داد و ...

نمیتونم بگم سخته یا آسون اما دل آدم واسه یه چیزهایی تنگ میشه .
سحرهای ماه رمضون رو تو هیچ سحری نمیتونیم ببینیم ، دعاهای قشنگی که داره ، لحظه های ناب دم سحری و افطار و ...

به هر حال هر مهمونی یه روزی میره ... چه شخص باشه چه ماه ...

امیدوارم خدا همه ماها رو بخشیده باشه .

یه تغییر اساسی تو این ماه در من رخ داد که به جرات میتونم بگم غیر از ماه رحمت تو هیچ ماهی نمیتونستم این تغییر رو انجام بدم ، حالا باید سعی در ادامه داشتنش رو داشته باشم .

مارم دعا کنید زیاد فرصت نداریم .

پاینده باشیدRose

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، mahdy30na ، mahpare ، فاطمه خانم ، آفتاب ، حضرت عشق
۲۰:۱۸, ۱۳/تیر/۹۵
شماره ارسال: #25
آواتار
وداع جانکاه:

امام سجاد علیه السلام در بخشی از دعای وداع ماه رمضان می فرماید: «اکنون این ماه بعد از آنکه پایانش فرا رسید، از ما جدا شد و تنهایمان گذاشت و ما این ماه را وداع می کنیم». وداع با این ماه، وداع جانکاه و دشواری است که اهل رمضان را دچار غم و اندوه می کند. اهل معنا، در این ماه خیرشان بیشتر شد و کسانی که گرفتار گناه بودند، کمتر به گناه آلوده شدند. پس با ماه مبارکی وداع می کنیم که رفتنش برای ما دشوار است و غمگینمان می کند. ماهی که ماه رحمت خداوندی بود و هر لحظه اش، خیری برای ما به ارمغان می آورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، آفتاب ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]