|
حرف دل هاي دوستانه
|
|
۱۶:۰۰, ۱۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۲ توسط صبا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان عزيزم
![]() برم سر اصل مطلب ،ميگن خيلي خوبه كه آدم چيزاي كه فكرشو درگير ميكنه و براش دغدغه است بنويسه ، باعث تخليه شدن فكر و روح ميشه ودر نتيجه آرامش بيشتر............... در ضمن خيلي وقتا دوست دارم اتفاقي كه برام افتاده رو بگم تا كسي كه بيرون ماجراست قضاوت كنه ونظرشو بده بنابراين تصميم گرفتم يه تاپيك راه اندازي كنم اگه همه موافق هستند بعد از اين حرف دل هاي دوستانمون رو اينجا بذاريم تا از همفكري و همدردي دوستانمون كمال استفاده رو ببريم بسم الله ![]() هركس موافقه زير پست بنده تشكر بزنه
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۷, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من میتونم به عنوان یه کوچیک تر یه نظری بدم؟
امیدوارم اصل مطلب رو بچسبین و به فرعیاتش گیر ندین... من به عنوان یه آدمی که تا مدت ها متمول بودم و دور و برم پره از این آدما، بهتون بگم... زندگی ای که شما فکر میکنین بی دردسره و راحت تره، خیلی خیلی خیلی سخت تر از زندگی یه آدم فقیره که تنها غصه اش نون شبشه... به این باور از صمیم قلب برسین که مرغ همسایه غازه... من همیشه حسرت اونایی رو میخوردم که باباهاشون می اومدن خونه و شبا با هم نون و پنیر میخوردن، اما سر یه سفره بودن و هر کی پی کار خودش نبود... من هر روز التماس خدا میکردم که خدایا! این بابای ما ورشکسته بشه، بلکه یکم به جای این و اون به زن و بچه اش نگاه کنه... شماها چون توی بطن زندگی اونا نیستین، نمیدونین بدبختی های اونا رو... اگه بودین، شاید چند صباحی خوشتون میومد، اما در نهایت اگه کمی وجدان بیدار داشتین، از این برنامه های تفریحی مسخره و نبودن در کنار هم خسته میشدین... خسته میشدین از این که تنها همدمتون دوستتونه یا تو فیس بوک یا تو پارتی... یه آدمی رو میخواستین که حکایت "تا پول داری رفیقتم، قربون بند کیفتم" نباشه... به زمین و زمان شک میکنین، اگه طرفتون بیاد... آیا این منو به خاطر خودم میخواد یا به خاطر پولم؟ در هر حال... از من به شما نصیحت... گاهی به مطب های روانشناسان سر بزنین و چند تا مورد بپرسین از مشکلات آدمای پولدار تا ببینین دنیای اونا چه جوریه! |
|||
|
|
۲:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خانم صبا این کلیپ رو ببینید (جواب سوالتون) http://host10.aparat.com//public/user_da...641325.mp4 |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۲۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۲ توسط صبا.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام به مامان زهرا خانوم
![]() نه مشكل پولدار بودن اونا نيست،مشكل همش گير بودنه اين آدم مقيدست در ضمن باشه همش درگير باشه،مشكل اينجاست كه آخرش حس ميكنه كه خداشم راضي نيست ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برادر بزرگوار ممنون از ارسال جوابتون اين سوالم هم جواب بديد لطفا از كجا بفهمه درست داره بندگي ميكنه ![]() ![]() ![]() ![]() اينكه همش داره چكش ميخوره يعني اينكه بنده خوبيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من از يه حس حرف ميزنم ،يه حسي كه بعد از يه عمري بندگي به آدم دست ميده و آدم احساس ميكنه تا الان نبوده اون چيزي كه بايد ميبوده |
|||
|
۱۷:۲۰, ۲۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۳)صبا نوشته است: برادر بزرگوار ممنون از ارسال جوابتونببین صباجان
به هر حال همین که بدونیم این از ناحیه خداونده باید برامون کافی باشه .
یک کم نارضایتی لازمه تا قدمت برای پیشرفت محکم تر باشه . تشکر |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۳۱ توسط صبا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ممنون خواهر عزيزم
فاطمه خانوم گلم![]() بنده ايم ديگه،واي بروزي كه بخواد كنارمون بذاره............................ واقعا شايد همه اين جوابا تو اعماق وجودمون نقش بسته باشه اما همينكه يكي ديگه ميگه واقعا و انصافا آروم كننده و آرامش بخشه التماس دعاي فراوان باقي دوستان بزرگوارم ![]() خوشحال ميشم نظر بديد كمك بزرگي به من و امثال من ميكنيد ممنون |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
صبا جان!
فاطمه خانم که کامل گفتن... اما هر وقت مصیبتی بهت وارد شد، حساب کن ببین خدا تو رو بیشتر دوست داره یا امام حسین (علیه السلام) رو؟ یعنی از امام حسین (علیه السلام) راضی نبود که اونهمه بلا سرش آورد؟ مثلاً حضرت رقیه رو میخواست چکش بزنه که چی بشه؟ حضرت علی اصغر (علیه السلام) رو چرا اونهمه عذاب داد؟ خدا بلد نبود بارون بفرسته یا امام حسین (علیه السلام) بلد نبود دعا کنه؟ شاید هر اتفاقی که میفته قراره 1400 سال بعد تاثیرش مشخص بشه... شایدم همین فردا... بلاخره ما از حساب و کتاب خدا سر در نمیاریم... یه بنده خدایی بود که 17 سال دوا و درمون کرد که بچه دار شه و آخرشم نشد... با همسرش قرار گذاشتن به عنوان آخرین راه، رحم کرایه کنن... شب قدر 3 سال پیش بهشون زنگ زدن که بیاین بیمارستان که این خانم میخواد زایمان کنه... رفت بیمارستان و بعد از 17 سال بچه خودشون رو تو دستشون گرفتن... 8 ماه بعد هم بچه خودش به دنیا اومد... یعنی بچه ای که توی رحم کرایه ای به دنیا اومد و بچه ای که خودش به دنیا آورد 8 ماه تفاوت سنی دارن و تصمیم گرفتن که به بچه ها بگن کوچیکتره، یکم زودتر به دنیا اومده... حالا این که خدا میخواسته با این کار بهشون چی یاد بده الله اعلم... اما خدا گر ببندد ز حکمت دری ز رحمت گشاید در دیگری... یا مثلاً حضرت ابراهیم (علیه السلام) چقدر گناه داشته و خدا داشته صیقلش میداده که تا 90 سالگی بهش بچه نداده بوده؟ من که تا حالا آدم خوب در رفاه ندیدم... هر چی مثال خوندم از آدمای خوب، توی بدبختی بودن... خدا همه جوره این دنیا رو براشون سخت میکنه تا جایی که حکومت توی این دنیا واسه شون از آب بینی بز بی ارزش تر میشه... خدا اینجور آدما رو واسه خودش میخواد... نه واسه آدمای دیگه... |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام زينب خانوم عزيز
![]() ممنون بابت مثالهاي قشنگتون ![]() درست ميگيد،ولي ما كجا اون عزيزاي كه اسم برديد كجا،واسه همينه كه كم مياريم واقعا ممنون كه خونديد وجواب داديد |
|||
|
۱۱:۰۴, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستانم
يعني ميخوام خودمو بكشم وقتي آدماي رو ميبينم كه حلال خدا رو حروم ميدونن بعدشم هر كي با نظر شون مخالفت كنه يعني حتما قعر جهنم جا داره ![]() مثلا :بابا گردي صورت حجاب لازم نداره اونوقت فتوا ميدن ابرو زنو نبايد مرد نامحرم ببينه و ...... شما چه رفتاري رو مناسب احوال اين دست آدمها ميدونيد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
۱۱:۴۳, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند دستور داده که زینت هاشون رو بپوشونن خانما ، لذا صورت و دست آرایش کرده جایز نیست که نمایش داده بشه ولی صورت و دست عادی رو اگر برای کسی مفسده داشته باشه اینجا دیگه وظیفه ی خانم نیست که بپوشونه بلکه وظیفه ی مرد هست که نگاه نکنه |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خدا خيرتون بده
به خدا ما هم همينو ميگيم ،دوستان بهشتي چنان فتوا صادر ميكنن كه ما گارد ميگيريم چه برسه به دختر 14 ساله كه انواع مختلف مدل ميبنه................ با اين اوضاع ميگن چرا جونا از حجاب گريزونن ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|