|
ژنتیک امام علی (علیه السلام)+تبرک +پیراهن پوسف+سادات
|
|
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یقینا با کرومزوم و ژنتیک و وراثت تا حدودی همتون اشنایی دارید .
هر انسان سالمی 23 جفت کروموزم داره. که یک جفت از مادر و یک جفت از پدرش به ارث میرسه. از این 23 جفت ،یک جفت کرموزم جنسی هستن .که صفات جنسی رو کنترل میکنندو باعث مذکر یا مونث شدن اشخاص میشن. علوم جدیدی اومده که میتونن کروموزم ها رو شناسایی کنند.اجزای اون رو وارسی کنند. *** خب قبل خوندن ادامه بحث ... یقینا داستان پیراهن یوسف و متبرک بودنش رو در قران خوندید؟ اگر الان یه پیراهنی بهتون بدن و بگن این پیراهن پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست چه حسی بهتون دست میده؟؟؟ صرفا جهت تبرک! [/b] من امروز میخوام با نوشتن این تاپیک یک کروموزم رو با یقین صد در صد رد یابی کنم. و اون کروموزم y امام علی (علیه السلام) هست. به دودمانه زیر نگاه کنید مربع نماد مرد هست و دایره نماد زن خط افقی نماد ازدواج و خطوط عمودی فرزندان حاصل از ازدواج ![]() ببینید در این تصویر از ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا (سلام الله علیها)که در بالا با رنگهای سبز نشان داده شدن فرزندانی متولد شده که در ازدواج فرزندانشون کروموزم های غیره مسبب ایجاد ناخالصی هایی شدن. ****** به طوری که رد یابی کروموزم های غیر جنسی و کروموزم x بعد گذر این همه نسل کار بعیدیه. اما کروموزم y چون در مردان اختصاصی هست و حتما از پدر به پسر منتقل میشه تنها کروموزی هست که میشه به یقین گفت به چه کسی برمیگرده و فقط هم این موضوع در اقایون صدق میکنه. یعنی کروموزم y تمام اقایون سید یک شکل هست و دقیقا (بیس اصلیش با چشم پوشی موتاسیون)همون کروموزم امام علی (علیه السلام) میباشد. میدانید این یعنی چه؟ یعنی وجود تبرکی از امام علی (علیه السلام) در تک تک سلول های یک شخص (مذکر )سید با اطمینان 100% !!!! و ما بقی کروموزم های x بدون توانایی شناسایی در افراد خانم و اقای سید و غیر سید پخش هست![ ***** /i]حالا یک سوال بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟چقدر این کروموزم ها شبیه به هم هستن؟ بماند که کروموزم yیکی از شگفت انگیز ترین کروموزمهاست. با پیچیدگی که یک کوروموزم داره و بلندی خیلی زیادش و اینکه بسیاری از موتاسیون ها باعث بیماری و حتی عقیم شدن فرد میشن میشه نتیجه گرفت که این بین کروموزهای جهش یافته اصولا به نسل بعد نمیرسن. یا بهتره بگیم کمتر میرسن.ویا شاید نه!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۱, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: منم همین سوال رو داشتمنه! دلیلش جهش های ژرملاین هست. هر فردی که به دنیا میاد چند جهش نسبت به پدر و مادرش داره. |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۳۹)bidel نوشته است: که اینجا به نام دین دارن تلقینات نژادپرستانه می کنن. ریشه نژاد پرسی اینجاست برادر (اسلام شما مشکل داره به من چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) [b] رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: « من رأی أولادی و لم یقم بین یدیه فقد جفانی،و من جفانی فهو منافق( هر كس یكی از فرزندان مرا ببیند و در برابرش( به احترام او)بپا نخیزد،در واقع به من ستم روا داشته است و كسی كه در حق من ستم نماید منافق است [/i]برای مطالعه بیشتر
|
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یعنی هر کی بچه نبی شد باید بهش احترام بگذاریم؟
پس این میر حسین موسوی رو کوبیدن و خراب کردن به این حدیث توجه نکردن؟ خوبه که عملمون با حرفمون یکی باشه. توی منبعتون هم اهل بیت رو سادات تلقی کرده در حالی که همه می دونن اهل بیت چه کسانی هستن. |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۷)bidel نوشته است: یعنی هر کی بچه نبی شد باید بهش احترام بگذاریم؟ حرف پیامبرتونه به عمل ما چکار دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۲۲:۳۷, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:حرف پیامبرتونه به عمل ما چکار دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توی منبعتون نوشته هرکی به سادات احترام بگذاره حقی بر گردن پیامبر می گذاره. نگفته حتما حتما حتما اونا رو بالادست بگیرید. نگفته اون رو بالاتر بگیرید که بهترن نگفته نژاد برتر نگفته سوسو نگفته گنی گنی نگفته فضلیت بالاتر یه کاری نکنید با این حرف ها یه جمعیت رو از اسلام فراری بدید. |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۷)bidel نوشته است: توی منبعتون نوشته هرکی به سادات احترام بگذاره حقی بر گردن پیامبر می گذاره. شما که مسلمونی وظیفتون دفاعه به من چکار دارید؟؟؟ این نژاد برتر نیست که اگه ما جهنمی بودیم باید در اتش پاک بشیم اونا در یخ؟؟؟ این تبعیض نیست؟ این نشاندهنده نژاد برتر نیست؟ |
|||
|
|
۰:۰۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:شما که مسلمونی وظیفتون دفاعه به من چکار دارید؟؟؟دفاع از عقاید اینچنینی؟ نقل قول:این نژاد برتر نیست که اگه ما جهنمی بودیم باید در اتش پاک بشیم اونا در یخ؟؟؟ این تبعیض نیست؟ این نشاندهنده نژاد برتر نیست؟منظورتونو خوب متوجه نمی شم. می شه بیشتر توضیح بدین؟ |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۳ ۰:۰۹)bidel نوشته است: دفاع از عقاید اینچنینی؟ چرا سادات گنهکار هم نباید به طور یکسان مانند سایرین در اتش جهنم پاک بشن؟ چرا این همه احادیث هست که باید سادات مورد احترام باشن؟ به نظرتون خدای متعال با وضع همچین قوانینی نمیخواد بین نسل بشریت تبعیض گذاشتن رو اموزش بده؟ حالا الله متعال در این نسل عظمتی قرار داده این گونه اینها رو مورد تمجید قرار داده. حتی جهنمی هاشون رو... خب این بشر هم متقابلا اگر برای نزاد سفید پوست که زیبایی بیشتری دارن قوانین دیگری وضع کنه . به سیاه پوستان قوانین احترام به سفید پوستان رو بده . خب این بشر با عقل ناقصش هم خواسته یه کاری بکنه که خدای متعال در سیستم الهی گری خودش داره انجام میده. درسته سفیدی از نگاه اسلام برتری نیست. اما سید بودن برتریه. چطور این روحیه دینتون رو که مطابق روحیه نژاد پرستیه هست رو توجیه میکنید؟ |
|||
|
|
۰:۳۳, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:عدالت مگه اما و اگر داره؟ نقل قول:روحیه دین من؟ این روحیه دین این تاپیکه. روحیه دین من گفت نه یحود نه غیر یحود گفت نه سیاه و نه سفید گفت نه عرب نه عجم فقط تقوا فققققط تقوا حالا چی؟ کسی که سیده اتومات تقوای ضریب دو داره؟ |
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۰/مرداد/۹۳ ۰:۳۳)bidel نوشته است: فقط تقوا اگه قراره ملاک تقوا باشه پس باید همه جا رو حرف خودش میموند میگفت اقا اصلا هر کی تقوا داره به اون بیشتر احترام بزارید. یا مثلا میگفت بین جهنمیا اگه کسی در طول زندگیش سابقه هر چند ساعت تقوا رو داره اونو میفرستیم تو یخ.... ![]() چرا اسلام شما رو حرف خودش نموند؟ چرا یه جا میگه ملاک تقواست که سر ملت رو شیره بماله بعد یه جا دیگه میگه باید به اولاد پیامبر احترام بیشتری بزارید؟ تو احادیث اصلا حرفی از تقوا نزده. نگفته سادات با تقوا. کلا گفته سادات. اگه میگفت سادات با تقوا حرف شما درست بود. چرا واقعا؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,558 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,359 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,245 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,948 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,690 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,582 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,703 |
۲۲/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۹ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134289518/%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg)
بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟