|
ژنتیک امام علی (علیه السلام)+تبرک +پیراهن پوسف+سادات
|
|
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یقینا با کرومزوم و ژنتیک و وراثت تا حدودی همتون اشنایی دارید .
هر انسان سالمی 23 جفت کروموزم داره. که یک جفت از مادر و یک جفت از پدرش به ارث میرسه. از این 23 جفت ،یک جفت کرموزم جنسی هستن .که صفات جنسی رو کنترل میکنندو باعث مذکر یا مونث شدن اشخاص میشن. علوم جدیدی اومده که میتونن کروموزم ها رو شناسایی کنند.اجزای اون رو وارسی کنند. *** خب قبل خوندن ادامه بحث ... یقینا داستان پیراهن یوسف و متبرک بودنش رو در قران خوندید؟ اگر الان یه پیراهنی بهتون بدن و بگن این پیراهن پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست چه حسی بهتون دست میده؟؟؟ صرفا جهت تبرک! [/b] من امروز میخوام با نوشتن این تاپیک یک کروموزم رو با یقین صد در صد رد یابی کنم. و اون کروموزم y امام علی (علیه السلام) هست. به دودمانه زیر نگاه کنید مربع نماد مرد هست و دایره نماد زن خط افقی نماد ازدواج و خطوط عمودی فرزندان حاصل از ازدواج ![]() ببینید در این تصویر از ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا (سلام الله علیها)که در بالا با رنگهای سبز نشان داده شدن فرزندانی متولد شده که در ازدواج فرزندانشون کروموزم های غیره مسبب ایجاد ناخالصی هایی شدن. ****** به طوری که رد یابی کروموزم های غیر جنسی و کروموزم x بعد گذر این همه نسل کار بعیدیه. اما کروموزم y چون در مردان اختصاصی هست و حتما از پدر به پسر منتقل میشه تنها کروموزی هست که میشه به یقین گفت به چه کسی برمیگرده و فقط هم این موضوع در اقایون صدق میکنه. یعنی کروموزم y تمام اقایون سید یک شکل هست و دقیقا (بیس اصلیش با چشم پوشی موتاسیون)همون کروموزم امام علی (علیه السلام) میباشد. میدانید این یعنی چه؟ یعنی وجود تبرکی از امام علی (علیه السلام) در تک تک سلول های یک شخص (مذکر )سید با اطمینان 100% !!!! و ما بقی کروموزم های x بدون توانایی شناسایی در افراد خانم و اقای سید و غیر سید پخش هست![ ***** /i]حالا یک سوال بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟چقدر این کروموزم ها شبیه به هم هستن؟ بماند که کروموزم yیکی از شگفت انگیز ترین کروموزمهاست. با پیچیدگی که یک کوروموزم داره و بلندی خیلی زیادش و اینکه بسیاری از موتاسیون ها باعث بیماری و حتی عقیم شدن فرد میشن میشه نتیجه گرفت که این بین کروموزهای جهش یافته اصولا به نسل بعد نمیرسن. یا بهتره بگیم کمتر میرسن.ویا شاید نه!!!
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بحث کروکوزوم yیه بحث جالبیه اما الان مطرح شدنش به چه دلیله؟ ![]() یعنی میخواید بگید علت اینکه فقط بچه ی یه مرد سید رو سید میدونن اینه؟
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۰:۲۹)بی نام نوشته است: بسم الله اون بحثش قبلا در تاپیک دیگه ای بود که یادم نیست کجا. نه بحث من اون نیست. چون اگه اون باشه سادات شناخته شدن همه دختر ها بی معنی میشه... دارم در مورد یک تبرک حرف میزنم. یک تبرکی که اطمینان توش هست. به نظر خودم که جالب اومد!!! گفتم برا بچه ها هم بنویسم ... |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مطلب جالبی بود
با این حساب من خوشحالم که سید نیستم فکر کن قسمتی از هر سلول بدنت ردی از امام علی هست اونوقت اگر گناهی با این بدن انجام شه چه حسی به آدم دست میده. |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
جالب بود..
ولی من خوشحالم که سیدم..یه درصد احتمال بده کروموزوم x ای که به من رسیده جهش یافته نباشه... ![]() سادات بودن خیلی خیلی حس خوبیه..
|
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ولی جدا یک سری شباهت های عجیبی بین سادات هست...
مخصوصا ساداتی که از یک جد هستند،کلا ویژگی های خاصی دارند. سادات علوی،حسنی یا حسینی،کاظمی،موسوی و ... . نمیدونم تحقیقی شده یا نه،منتها من همینطوری فقط با توجه به ظاهر و رفتار،احساس میکنم شباهت های محسوسی وجود داره. و یک نکته دیگه : مسلما چیزی که از طریق این کروموزوم y تداوم پیدا میکنه جسمه...جسم حضرت علی چیز شاخصی نبود.یک جسم معمولی بود.چیزی که موجب تبرک میشه و برای همه محترم و قابل احترامه و « مقام » رو باعث میشه،روح انسانه. مسلما مشخصات و ویژگی های روح از طریق کروموزوم y منتقل نمیشه
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۳)Ali#59 نوشته است: ولی جدا یک سری شباهت های عجیبی بین سادات هست... در مورد تکه اول صحبتتون اینکه یک سری خصوصیات خلقی هست که خب منم متوجه شدم اکثریت سادات دارن... ولی خب ادمای دیگه هم ممکنه داشته باشن. در مورد تبرک و این مسائل یقینا حرف شما درسته. این که حالا یه کروموزومه. چطور میشه که پیراهن یوسف اون قدر متبرکه که پدر نا بینا رو بینا میکنه؟ چطور میشه که آب و بلورهای یخ بسته به اینکه در کدام سرزمین باشن مکه یا .... متفاوت هست؟ چطور میشه که خواندن نماز یر تربت کربلا بالاترین فضیلت رو داره؟؟؟ حالا وجود یک کروموزم از متبرکترین فرد عالم هیچ تاثیری نداره؟؟؟؟ صرفا جالبه!!! |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۴ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ممنون خیلی جالب بود. بیش از پیش خوشحالمون کردی وخداروسپاس که به واسطه ازدواج بایک آقاسیدعزیز بچه هامونم به خودشون میبالن.(عروس سیدا شدن آرزوی قلبی من بود
)انشالله به خاطرهمین یه کروموزوم کوچولوی متبرک هم که شده آتش بربدن های مااثرنمیکنه البته انشالله که بتونیم بااعما شایسته ونیکو قلب مولارو ازدست خودمون شادنگه داریم.آمین.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,558 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,359 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,245 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,948 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,690 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|
| حسین علیه السلام آمد | عمار رهبری | 3 | 2,582 |
۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۱ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| قصه های قرآنی - حضرت هود علیه السلام | جواد مخبریان | 0 | 1,703 |
۲۲/بهمن/۹۳ ۱۰:۲۹ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134289518/%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg)
بعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟

)انشالله به خاطرهمین یه کروموزوم کوچولوی متبرک هم که شده آتش بربدن های مااثرنمیکنه
البته انشالله که بتونیم بااعما شایسته ونیکو قلب مولارو ازدست خودمون شادنگه داریم.آمین.