کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژنتیک امام علی (علیه السلام)+تبرک +پیراهن پوسف+سادات
۰:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یقینا با کرومزوم و ژنتیک و وراثت تا حدودی همتون اشنایی دارید .
هر انسان سالمی 23 جفت کروموزم داره.
که یک جفت از مادر و یک جفت از پدرش به ارث میرسه.
از این 23 جفت ،یک جفت کرموزم جنسی هستن .که صفات جنسی رو کنترل میکنندو باعث مذکر یا مونث شدن اشخاص میشن.
علوم جدیدی اومده که میتونن کروموزم ها رو شناسایی کنند.اجزای اون رو وارسی کنند.
خب قبل خوندن ادامه بحث ... یقینا داستان پیراهن یوسف و متبرک بودنش رو در قران خوندید؟
اگر الان یه پیراهنی بهتون بدن و بگن این پیراهن پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست چه حسی بهتون دست میده؟؟؟

صرفا جهت تبرک!

[/b]

من امروز میخوام با نوشتن این تاپیک یک کروموزم رو با یقین صد در صد رد یابی کنم.
و اون کروموزم y امام علی (علیه السلام) هست.
به دودمانه زیر نگاه کنید
مربع نماد مرد هست و دایره نماد زن
خط افقی نماد ازدواج و خطوط عمودی فرزندان حاصل از ازدواج
[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA.jpg]
ببینید در این تصویر از ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا (سلام الله علیها)که در بالا با رنگهای سبز نشان داده شدن فرزندانی متولد شده که در ازدواج فرزندانشون کروموزم های غیره مسبب ایجاد ناخالصی هایی شدن.
به طوری که رد یابی کروموزم های غیر جنسی و کروموزم x بعد گذر این همه نسل کار بعیدیه.
اما کروموزم y چون در مردان اختصاصی هست و حتما از پدر به پسر منتقل میشه تنها کروموزی هست که میشه به یقین گفت به چه کسی برمیگرده و فقط هم این موضوع در اقایون صدق میکنه.
یعنی کروموزم y تمام اقایون سید یک شکل هست و دقیقا (بیس اصلیش با چشم پوشی موتاسیون)همون کروموزم امام علی (علیه السلام) میباشد.

میدانید این یعنی چه؟

یعنی وجود تبرکی از امام علی (علیه السلام) در تک تک سلول های یک شخص (مذکر )سید با اطمینان 100% !!!!

و ما بقی کروموزم های x بدون توانایی شناسایی در افراد خانم و اقای سید و غیر سید پخش هست![
/i]حالا یک سوالHuhبعد گذشت 1400 سال چقدر موتاسیون (جهش) در کروموزم ها رخ میدهد؟؟؟
چقدر این کروموزم ها شبیه به هم هستن؟
بماند که کروموزم yیکی از شگفت انگیز ترین کروموزمهاست.
با پیچیدگی که یک کوروموزم داره و بلندی خیلی زیادش و اینکه بسیاری از موتاسیون ها باعث بیماری و حتی عقیم شدن فرد میشن میشه نتیجه گرفت که این بین کروموزهای جهش یافته اصولا به نسل بعد نمیرسن.
یا بهتره بگیم کمتر میرسن.ویا شاید نه!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، Aryha ، حوریه سادات ، فاطمه خانم ، Ali#59 ، شیدا ، نورالسادات ، رضوانه ، بیداری12 ، محمدهادی ، Mohammad Trust ، دل خسته ، zahra11 ، yektasepas ، am_po ، S.A.M ، عبداللهی ، حضرت عشق ، ضحی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۷, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم الله

سر این چیزا نباید دعوا بیفتیمااا

ملاک اول و آخر تقواس این مسلمه
همونطور که پیامبر به حضرت فاطمه گفتن اینکه
فرزند منی نمانع آتش نمیشه!

اما علت احترام به سادات هم اینه که از نسل پیامبر ص هستند

و خب احترام واجب

ولی تبعیض نه!

این مباحثو نباید قاطی کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، حوریه سادات
۱:۳۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۳ ۱:۰۷)بی نام نوشته است:  همونطور که پیامبر به حضرت فاطمه گفتن اینکه
فرزند منی نمانع آتش نمیشه!

اما علت احترام به سادات هم اینه که از نسل پیامبر ص هستند

و خب احترام واجب

ولی تبعیض نه!

این مباحثو نباید قاطی کرد
ممنون از ورودتون ب تاپیک ... اما گفته شده که سادات وارد اتش نمیشوند و که فکر کنم معتبره!!! باز جای بررسی داره.

خب بزکوار درجه شرایطی اسلام میگه احترام بزار؟

مثلا در بزاربر پدر و مادر. در بزابر عالم. خب حالا چرا؟ همینجوری گفت احترام بزار؟ چون من (خدا) دلم خواسته؟؟؟

یقینا خدا برای اون اشخاص یک علو و برتری قرار داده که میگه احترام.
مثلا علم عالم مهمه . یا پدر و مادر بخاطر قرار گیری در اون جایگاه دچار برتری میشن.

حالا سوال اینجاست .خدا چرا میگه به سادات احترام بزاریم؟ چرا براشون برتری قائله؟ در صورتی که بعد از گذر نسل ها اون ها هم مثل ما بقی ادم هان. ممکنه بیشتر هم خطا کنن. اما اسلام دستور داده احترام.
چرا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بی نام ، حوریه سادات
۱۱:۲۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۳ ۱:۳۹)مرهم نوشته است:  ممنون از ورودتون ب تاپیک ... اما گفته شده که سادات وارد اتش نمیشوند و که فکر کنم معتبره!!! باز جای بررسی داره.

خب بزکوار درجه شرایطی اسلام میگه احترام بزار؟

مثلا در بزاربر پدر و مادر. در بزابر عالم. خب حالا چرا؟ همینجوری گفت احترام بزار؟ چون من (خدا) دلم خواسته؟؟؟

مثلا علم عالم مهمه . یا پدر و مادر بخاطر قرار گیری در اون جایگاه دچار برتری میشن.

حالا سوال اینجاست .خدا چرا میگه به سادات احترام بزاریم؟ چرا براشون برتری قائله؟ در صورتی که بعد از گذر نسل ها اون ها هم مثل ما بقی ادم هان. ممکنه بیشتر هم خطا کنن. اما اسلام دستور داده احترام.
چرا؟

بسم الله

با فکر کردن که چیزی درست نمیشه باید با منبع و منطق سخن بگیم

یه بار با یکی از سادات نزدیک بود تو مدرسه دعوامون شه
ولی خب خداروشکر چنین چیزی نشد

اومدم خونه همین بحث احترام به سادات پیش اومد

پدرم گفت خوباشون که خوبن باید احترام کرد

بداشونم به حرمت جدشون باید احترام کرد

در ضمن این نسب اهل بودن یا در خانواده بودن تو قرآن با مثال حضرت نوح کاملا توضیح داده شده

وقتی خواستن پسر مشرکشون رو هم نجات بدن خدا گفتن اون از اهل و خانواده ی تو نیس

درحالی که چندین و چن نفر آدم موحد تو اون کشتی بودن

این چی رو میرسونه؟ اکرمکم عند الله اتقاکم

Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، حوریه سادات
۱۱:۳۴, ۲۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۳ ۲۱:۱۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #34
آواتار
به نام خدا

ببینید دوستان بحث احترام یه چیزه، بحث برتری یه چیز دیگه
ملاک برتری هم با معیارای خدا سنجیده می شه

ملاک برتری در اسلام، تقواست : ان اکرمکم عندالله اتقاکم
نه سن و سال برتری میاره، نه علم و دانش، نه سیادت و نه هیچ چیز دیگری جز تقوا (البته تقوای توامان با عمل و ایمان)

اسلام دینیه که به همه ی انسانا حتی غیر مسلمونا احترام می ذاره، اما :
  • برا مسلمونا و مومنا احترام بیشتری قائله
  • و در بین مومنا، احترام به منسوبین پیامبر و فرزندای حضرت زهرا (سلام الله علیها) یعنی سادات رو سفارش و تاکید کرده.

دلیل این سفارش و تاکید بر احترام هم همون آیه ی مودته که می گه :

بگو: من هیچ پاداشى از شما برای رسالتم درخواست نمى‏ کنم جز دوست ‏داشتن نزدیکانم

که این احترامه در مرتبه اول و به طور مستقیم، اهل بیت و عترت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستن و در ادامه ساداتی که فرزندای با واسطه ی حضرت زهرا (سلام الله علیها) هستن و نسبشون به یکی از ائمه (علیهم السلام) می رسه. ( به همین دلیله که توی احکام فقهی صدقه ی واجب یعنی زکات به همه ی سادات حرام شده مگه تحت شرایط ویژه و اضطرار)

از طرفی نگاه به سادات عبادته ولی تا وقتی که به قول امام رضا (علیه السلام) :

تا وقتی که از روش پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جدا نشده باشند و خودشون رو به گناهان آلوده نکرده باشند.

حالا با اینکه سادات به خاطر انتساب به پیامبر دارای احترام ویژه این ولی:

1- در انجام تکالیف و وظایف شرعیّ و اخلاقی همه ی امّت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مساوین و سادات، بر غیر سادات هیچ امتیازى ندارنو هیچ کس از انجام تکالیف الهیش، معاف نیستش. و هر بنده ای پرونده ای داره که روز قیامت با اون مورد محاسبه قرار می گیره .

2. سادات به خاطر شرف انتساب به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، مسئولیّت بیشترى دارن که رعایت احکام و تکالیف رو نسبت به اونا موکّدتر می کنه.

پس بحث احترام با برتری فرق داره
من پدر و مادر کافری دارم با این حال باید احترامشون کنم و در همه حال به حرفشون گوش بدم مگه اینکه منو به غیر خدا دعوت کنن. بازم تو این حالت با اینکه به حرفشون نباید گوش بدم، بازم این سرپیچیه باید با حفظ احترامشون باشه
تو این حالت ممکنه برتری برای پدر و مادر من نباشه ولی احترامه هست (البته برتری مد نظر خدا)

در مورد علما هم : اینکه من به علما احترام می ذارم، به خاطر صرفا علمشون نیست. ممکنه یکی علم داشته باشه، دانشمندم باشه ولی درخلاف راه خدا و بشریت به کارش بگیره. اینجا دیگه احترامی نداره
در غیر این صورت شیطان خودش یه پا علامس ولی هیچ احترامی نداره

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، سید ابراهیم ، بی نام ، شیدا ، مرهم ، حوریه سادات ، Havbb 110 ، السا ، میم.حسین.الف
۱۱:۳۷, ۲۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۱ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۳ ۱:۳۹)مرهم نوشته است:  ممنون از ورودتون ب تاپیک ... اما گفته شده که سادات وارد اتش نمیشوند و که فکر کنم معتبره!!! باز جای بررسی داره.
سلام خدمت دوستان
بنده یه همکار دارم که سید رضوی هستند و طبق گفته خودشون شجره نامه محکم و معتبری دارند اما متاسفانه به رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه (علیه السلام) توهین می کنند و بد تر از همه وجود مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو منکر می شوند!!!!!!!!!!!!!!
شراب می خورند و زنا می کنند و بخشی از درآمدشون از طریق ربا هست و با افتخار این کارها رو برای بچه ها تعریف می کنند

با وجود اینکه چند باری سر مسایل مذهبی با هم جر و بحثمون شد اما به حرمت آقام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) باهاش تندی نکردم

البته از نسل مستقیم ائمه هم مواردی شبیه به این داشتیم
مثل جعفر کذاب که پسر و برادر و عموی امام بود و ادعای امامت داشت

به نظر شما این اشخاص وارد آتش جهنم نمی شوند ؟!!!!!!!!!!!!!!Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مرهم ، حوریه سادات ، السا
۱۲:۰۱, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:مثلا در بزاربر پدر و مادر. در بزابر عالم. خب حالا چرا؟ همینجوری گفت احترام بزار؟ چون من (خدا) دلم خواسته؟؟؟

این مربوطه به حرمت. وقتی می گه به پدر و مادر احترام بزار چونکه بهشون بدجوری بده کاری
عالم هم همینطور. عالم برای جامعه اش منفعت داره. اگه مذهبی که بیداری و آگاهی می ده و اگه غیر مذهبی که داره توان علمی رو بالا می بره بش باز هم بهش بدهکاری
سید می شناسم که تو روم می گه چرا آزادی نداره کسی که می خواد هم جنس بازی کنه؟ همچین کسی لایق احترامه؟
منظورم اینه که فطرتشون با ما یکی هست.
نقل قول:و خب احترام واجب

ولی تبعیض نه!
احترام واجب با تبعیض چه فرقی داره؟
من اگه به حدیث شک کنم می رم سراغ قرآن.
حالا قرآن چی گفته؟
گفته تقوا. فقط تقوا.
مثال پدر مادر هم یه مثال دنیایی هست نه مثال دینی(بدهکاری و ...)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
۱۳:۱۵, ۲۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #37
آواتار
بسم الله الرجمن الرحیم
خب خیلی خیلی ممنونم از شرکتتون. بر سر بنده حقیر منت گذاشتید. جوابها و دفاع هاتون عالی بود.
دست اقای بی دل هم درد نکنه که باعث و بانی ادامه یافتن تاپیک تا این نقطه شد.
اما کم کم دیگه سادات محترم دان بنده رو چپ چپ نگاه میکنن . یه ذره دیگه پیش برم فکر کنم خیلی اوضاع خراب بشه Big Grin
خب حالا بریم در خانه بزرگان رو بزنیم و از ایشان بپرسیم

فلسفه احترام به سادات

[/font]
از محضر مرحوم «علامه طباطبایی» سؤال شد که:
آیا قبول دارید که حضرت محمد صلی الله علیه و آله و حضرت علی علیه السلام هر دو متذکر شده اند که ارزش یک انسان به اعمال و کردارش بستگی دارد نه اینکه فرزند کیست و یا از کدام خانواده است و چه رنگی دارد؟ بنابراین، چرا شیعه اولاد حضرت علی علیه السلام یا حضرت محمد صلی الله علیه و آله را تا هر نسلی که دامه پیدا کند بهتر و پاکتر از دیگران می داند؟
پاسخ علامه:
از نظر اسلام همه در برابر قانون و عدالت برابرند و از این جهت فرقی میان شاه و گدا و غنی و فقیر و قوی و ضعیف و زن و مرد و سیاه و سفید حتی میان پیغمبر و امام که معصومند و سایر مردم نیست و با استثنا و هیچ امتیازی نمی توان علیه کسی اعمال نفوذ کرد و آزادی قانونی را از وی سلب نمود.
ریشه اصلی احترام سادات آیه ای است در قرآن کریم که به موجب آن خدای تعالی به پیغمبر خود امر می کند که از مردم بخواهد با خویشاوندان وی معامله دوستی و مودت نمایند. (1)
و سرّ این درخواست پس از رحلت پیغمبر اکرم روشن شد و مردم با اولاد آن حضرت معامله ای کردند که در تاریخ با نسل هیچ رهبر و پیشوایی نشده است پس از رحلت، قرنها سلسله سادات هیچ گونه تأمینی نداشتند، کشته می شدند، سرهای بریده ایشان را به عنوان ارمغان از شهری به شهری می بردند، آنان را زنده زنده در زمین دفن می کردند، دسته دسته در پس ساختمانها و در لای دیوارها می گذاشتند، سالها در قعر زندانهای تاریک شکنجه می دادند، مسموم می کردند.
پس از قرنها که از هجرت گذشت و شیعه کم و بیش استقلال و آزادی مذهب پیدا کرد در برابر مظالمی که از اهل سنت به اولاد رسول و دوستدارانشان گذشته بود، عکس العمل نشان داده در احترام سادات می کوشند. (2)
......................

خاطره ای از این بزرگوار

دستتان را بدهید تا من به بوسم
«آیت الله میرزا جواد تهرانی» از عالمان ربانی و صاحب کرسی درس خارج بودند.
یک روز هنگام درس، سیدی سؤالی می کند، آقا پاسخ او را می دهند، ولی آن سید بزرگوار، جواب را قبول ندارند و آن مطلب را انکار می نماید، و آقا اصرار برصحت جواب دارند تا اینکه بحث داغ می شود، آقا کمی با صدای بلندتر پاسخ می دهند و آن سید جلیل القدر دیگر سکوت اختیار می کند؛ پس از اینکه درس تمام می شود، آقا نزد آن سید می روند و از او پوزش و عذرخواهی می کنند و به او می گویند:
«دستتان را بدهید تا من به بوسم که چرا من با فرزند زهرا (سلام الله علیها) با تندی صحبت نمودم.»
یک روز دیگر پای درس، شخصی که سید بود، چیزی گفت که بقیه، طلاب به حرف او خندید و او خجالت کشید و شرمنده شد، در آن موقع آقا طوری حرفهای او را تصحیح و توجیه کردند که آبروی سید نرود و او خجالت نکشد، از تمامی حرکات ایشان محسوس و معلوم بود که عشق و محبت و ارادتشان به فرزندان حضرت زهرا (سلام الله علیها) بسیار است. (13)
[font=Tahoma]....................................................................................................​
به به چه جوابهای درخوری ...

کلا ارتباط با سادات خیلی سخت هستا Dodgy خدا به دادمون برسه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، m.hossein
۱۳:۲۶, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
دوستان ببخشید فکر کنم تاپیک های زیر مناسب باشند

احترام به سادات + احادیث

تکریم سادات، علت آن و وظیفه سادات

من تاپیک اول را تا حدودی خوانده بودم اما تاپیک دوم را تازه امروز دیدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات
۱۳:۲۷, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:
به به چه جوابهای درخوری ...

کلا ارتباط با سادات خیلی سخت هستا [تصویر: dodgy.png] خدا به دادمون برسه .
من قانع نشدم.
این روایات از سر حب بوده. نه از تفاوت ذاتی.
موقع احترام گذاشتن باید بررسی کنم سید هست یا نه؟ گه اگه سیده باید فلان بشه و فلان باشه؟ حالا اگه این سید حرمت جد خودشو نگه نداشت چی؟ اگه بدتر از یه کافر بود چی؟ بازم احترام؟
خوب می دونم که اگه یه سید باشه که حرمت جدشو نگه داره قابل احترامه. اما همونجوری احترام می گذارم که به یه شیعه احترام گذاشتم( که اون هم حرمت ولی اش رو نگه داشته) نه بیشتر... نه کمتر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، السا
۱۳:۴۰, ۲۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول: عزیزم اون دودمانه رو بر اساس قوانین ژنتیک اگه ادامه بدی توجه موضوعی میشی.

هیچ خانم سیدی نمیتونه این ادعا رو کنه که حتما کروموزوم هاش و حتی یکیش همون کروموزم امام علی یا حضرت زهراست.

اینجا و بر اساس قوانین علمی ما فقط در مورد 1 چهارم ژنها میتونیم با اطمینان حرف بزنیم.
اون هم y در اقایون .

3 چهارم دیگر زن ها در بین انسان های سید و غیر سید به طور ناشناخته ای پخش هستن.

بله مرهم جان حرف شما رو قبول دارم،خودمم استاد ژنتیکم!واسه دوستام البته!(یچیز بدرد بخور از زیست یاد گرفتیم!Cool )
اون حرفمم از روی احساس بود.نه صرفا یه ادعای محکم که میدونم امکان نداره!Blush

جناب بیدل انگار شما دلتون برا تفنگ شکاری من تنگ شده ها!!!Big Grin
شوخی کردم.میدونم چی میگید، با خیلیا مثه شما برخورد داشتم ولی خب احترام به سادات حرف یه آدم معمولی نیست که بگیم تبعیض نژادپرستانه ست..خود منم مقیدم به احترام به سادات دیگه..

درضمن حرف درستیه که آتش بر بدن سادات حرومه اما ما به جای جهنم وارد زمهریر (از دو بخش زم=سرما + هریر=سخت‌کننده) میشیم ولی نه یخ معمولی! همین یخ دنیایی هم شما یه دقیقه بگیر تو دستت اونوقت خدارو شکر میکنی سید نیستی!Big Grin
چون از این نظر واقعا مزیتی نیست..هر دوش سوزاننده ست..

پ.ن: درگوشی با سادات:با لطف اطرافیان مغرور نشیم..همیشه یادمون باشه احترام بقیه به ما صرفا بخاطر جد بزرگوارمونه..

(۲۰/مرداد/۹۳ ۱۳:۲۷)bidel نوشته است:  من قانع نشدم.
این روایات از سر حب بوده. نه از تفاوت ذاتی.
موقع احترام گذاشتن باید بررسی کنم سید هست یا نه؟ گه اگه سیده باید فلان بشه و فلان باشه؟ حالا اگه این سید حرمت جد خودشو نگه نداشت چی؟ اگه بدتر از یه کافر بود چی؟ بازم احترام؟

محمد علی باب که بنیان گذار فرقه بهائیته، سید بوده!!
عقل آدمم قبول نمیکنه که به چنین شخصی احترام بذاریم!
خودتونم اشاره کردید که..:
نقل قول:خوب می دونم که اگه یه سید باشه که حرمت جدشو نگه داره قابل احترامه.

اما..:
نقل قول: اما همونجوری احترام می گذارم که به یه شیعه احترام گذاشتم( که اون هم حرمت ولی اش رو نگه داشته) نه بیشتر... نه کمتر
اینکه به احترام به سادات تاکید میکنن صرفا بخاطر جد ماست..همین..
حالا این احترامم نه اینکه شما بیای (باعرض پوزش) کفش ما رو واسمون جفت کنی! (بازم ببخشید اصلا قصد توهین ندارم)
همینکه تو حرف زدن با یه سید مراعات کنی صدات بالا نره میشه احترام
اگه اینجوره که شما میفرمایین پس چرا میگن ازدواج با خانوم سید مسئولیت داره؟!مگه چه فرقی داره؟!
فرقش فقط به جد ماست..وگرنه من از همه ی شماها تقوام کمتره..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]