|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست... باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه. من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم. یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه. یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره. یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ... باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین... توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم... کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم... صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم... به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم... اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم... اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم... وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه! به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم... بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم... مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه... اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین... من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم... دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه... حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه... حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم... در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه... قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین. حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه... بسم الله... 1. moze84 2.??? |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۱, ۲۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک به نظرم ملغمه ای از افکاریه که به هیچ مکتبی پایبند نیست دچار یک آشفتگی معرفتی عظیمیه که حکایت همون شعریست مولوی که میخواستن فیل رو داخل تاریک خونه توصیف کنن از سنت و مدرنیته یک سری افکار روازاده تا طبیبان نمایان سنتی و پزشکان به اصطلاح مدرن وحتی تبلیغات تلویزیونی و چرندیات کارشناسان وتغذیه و در آخر تجربیات خودتون را وارد کردید و به عنوان سبک زندگی رواج می دهید نمی خوام نا امیدتون کنم اما این مسیر بازی کردن داخل همون سبک زندگی مدرن هست و تا به معدن و مخزن اصلی نرسید همین آش و کاسه هست من اجمالی بحث رو خوندم یه نمونه میگم نقل قول:من هر وقت نوشیدنی گرم بخوام، شیر کاکائو داغ میخورم. نقل قول: اگه نیازه بیشتر توضیح بدم |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۰/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۳ ۱۹:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
آقای اولوالالباب
ممنون که بلاخره به این تاپیک ملغمه ما سر زدین. عارضم خدمتتون که.... بنده در سال یک بار یا دو بار هوس نوشیدنی داغ میکنم. اونم زبونمو میسوزونم و میره تا سال آینده. اما بعد از افطارها معمولا شیر گرم و نه داغ میخورم. بچه هایی که میان تو این تاپیک تا حدودی با خود من آشنا هستن که مدتهاست دور خیلی چیزها رو خط کشیدم. البته اشتباه از من بود که واقعا فکر کردم اونقدر شناس هستم که بچه ها منظور منو از خوردن شیر کاکائو داغ میفهمن. من معذرت میخوام. اما منظورم همونی بود که چند سطر بالا توضیح دادم. ضمن این که من سنم از شماها بیشتره و گاهی تجربیات دوران جوانیمو میگم. قهوه و نسکافه منو بیچاره کرد. من چای نمی خوردم. اما روزی دو سه فنجون نسکافه و قهوه. باردار که شدم ترک کردم که ماه های اول واااقعا با بوی یه ذره قهوه دست و پام شل میشد. حالا دیگه حتی نمیتونم بوش کنم و گاهی به خودم میگم من یه زمانی چجوری اینو میخوردم؟ شایدم از بس دخترم بوی وانیل میده و من هی میرم بوش میکنم از این بوها بدم اومده. |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من مشکلم شیرکاکائو نبود متوجه هستید که؟ عرضم این بود که اصلا بیس کار اشتباه هست شاخص هایی که میگه فلان ماده ی ایکس مضر است یا مفید مثلا شما میگید چایی نخورید؟ چرا نخوریم ؟ کی گفته ؟ متمایلم تاپیک مجزا زده بشه بحث علمی "منظورم علم تجربی و ابزاری نیست" راجع به سبک زندگی و ارکان هاش بشه بعد بیایید برای انجامش نسخه پیچی کنید این تاپیک هم مال خودم بود که رهاش کردم... |
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۲۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۲:۰۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
آقای اولوالالباب!
یادتونه ما همون اوایل ایجاد تاپیک بهتون پیام خصوصی دادیم که لطفاً تو این بحث شرکت کنین و دلایل علمیتون رو بگین؟ ما از خدامون بود که بچه هایی که اطلاعاتشون در این زمینه زیاد بود، به ما و بقیه بچه ها کمک میکردن. الآن هم بسیار خوشحال خواهیم شد که در این زمینه با هم بحث کنیم. ![]() تمام مواردی که مطرح شده، برگرفته از مقالاتی بوده که توی اینترنت بوده و یا هر کدوممون از پزشکی شنیدیم. مثلاً برای این که بگیم چای نخورین، مقاله دکتر روازاده معرفی شد و ادله ایشون مطرح شد. البته قبلاً خونده بودم که شما قبلاً از طرفدارای ایشون بودین و کم کم متوجه شدین که ایشون اشتباه میکنن. اما فقط ایشون نیستن که از مضرات چای گفتن. این که چای گیاهیه که فقط انسان میخوردش و حتی حیوانات هم نمیخورنش رو دکتر روازاده نگفته که... اصلاً باغ چای آفت نداره. پس هیچ حیوونی برای خوردن چای اقدام نمیکنه. یا مثلاً این که مصرف کافئین باعث تپش قلب و بی خوابی میشه، چیزیه که توی تمام مقاله ها به عنوان مضراتش مطرح شده. ضمن این که در دوارن بارداری هم بسیار توصیه میشه که خانم ها مواظب خورد و خوراکشون باشن. کاش این مواظبت ها همیشه عمر باشه. نه فقط در دوارن بارداری و شیردهی. اینم لینکایی که من بهش استناد میکنم. خوبه؟ مضرات چای از دیدگاه دکتر روازاده کافئین موجود در چای و قهوه چه مقدار کافئین باید مصرف کرد؟ کافئین باعث پوکی استخوان میشود |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۱:۴۷)زینب خانوم نوشته است: آقای اولوالالباب! عذر میخوام دیر پاسخ میدم درگیر امتحانات بودم و هستم بله!درست میفرمایید از اول گفته بودیم که متاسفانه به دلیل بالا نمی تونم زیاد نت بیام اما اینکه اگر واقعا اهل بحث منطقی هستید منم خوشحال میشم بحث کنیم یکسری لینک داده بودید که مطالعه کردم پیشنهاد میدم شما این لینک رو مطالعه کنید ناگفته هایی در مورد چای نقل قول:میشه بفرمایید کی گفته؟ البته من وارد ادله های خودم هنوز نشدم در مورد استدلال های روازاده و شاگردانش و اطرافیان فعلا اول این لینک رو مطالعه بفرمایید |
|||
|
۸:۴۶, ۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۳ ۹:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
دوست شمالی ای دارم که مزرعه چای دارن.
تو لاهیجان. آفت کش نمیزنن. میگه جوجو هم نمیزنه. یعنی چی؟ یعنی حیوانات از خوردن چای ابا دارن. عیب نداره. مشغله منم زیاد شده احتمالا منم نتونم زود زود بیام. همین الآن مقاله تون رو خوندم. اولا این که خیلی نفهمیدم چی میگه. فکر کنم خیلی تخصصی باشه. اما نظرم: کلا به نظر من کافئین چیز خوبی نیست. چه تو شکلات باشه و چه تو قهوه و چه تو چای. اما چون ایرانی ها چای رو بیشتر از دو مورد دیگه مصرف میکنن من اینقدر روش تاکید دارم. علی الخصوص این که خانم ها با خوردن کافئین به خودشون ضربه هایی میزنن که بعدا نمیشه جبرانش کرد. مثلا کافئین زیاد پوکی استخوان میاره. یا این که زیاد خوردنش بی خوابی میاره و الی آخر. من فکر میکنم مقاله ای که شما معرفی کردین فقط قصد داره فواید چای رو بگه و خیلی مغرضانه فقط دو تا ایراد جزیی از چای گفته. علی ایها الحال... اگه چایی فقط نصف مضراتی که در موردش میگن رو داشته باشه بازم من حاضر نیستم بخورمش. نه چایی و نه قهوه و نه دلستر و نوشابه. من فکر میکنم مصرف کافئین در دراز مدت چیز جالبی برای خانمها به ارمغان بیاره. توی یه قسمتی از آناتومی گری دکتره میگفت که بچه ها به هیچ وجه نباید قهوه بخورن. حالا چرا بزرگترا مجوز دارن که بخورن؟ رخوت و خوب رشد نکردن مغز واسه بزرگا اوکیه؟ بی خوابی واسه آدم بزرگا خوبه؟ پوکی استخوان و سقط جنین واسه خانوما ایرادی نداره؟ مگه خوراکی که ما میخوریم چقدر حاوی آهنه که این همه اش هم باید به لطف چای از بین بره؟ آیا یکی از دلایل فقر آهن در میان زنان ما همین چای خوردنشون نیست؟ ضمنا... من به شخصه تربچه رو به عنوان مدر و تصفیه کننده کبد ترجیح میدم. پ.ن اگه یه دیوونه به من بگه این لیوان توش سمه، من احتیاط میکنم و ازش نمیخورم. چون اگه بخورم ممکنه راست گفته باشه و اگه نخورم چیزی جز یه تفریح رو از دست ندادم. اینو که 100 تا آدم تحصیل کرده میگن. بنده خودم نه در دوران بارداریم و نه در دورانی که به دخترم شیر میدادم و نه حالا که خودش غذا میخوره مطلقا کافئین به بدن ایشون نرسوندم و الآن دارم لذتش رو میبرم. یکبار شب زنده داری نکرده. برخلاف بچه های دیگه ساعت 10 میخوابه... شیطنتهاش عادیه و خودم از پسش برمیام و احتیاج به یه تیم مراقبتی نداره. من 70-80 درصدش رو به خاطر عدم مصرف کافئین میدونم. آرامش و طبیعی بودنش به خاطر این موضوعه. پزشک خودم و پزشک خودش هم این قضیه رو تایید کردند. اما اونا 40-50 درصدش رو به خاطر این میدونن. اونا معتقدن نخوردن چیپس و پفک و آرامش خودم و شانس و قرآن خوندن من در دوران بارداری هم خیلی دخیله. درست نمیگم؟ |
|||
|
۱۱:۴۳, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
البته زینب جون اینکه هیچ حیوانی از چایی نمی خوره فقط بخاطره کافئینش هستا چون از همه گیاهان کافئینش بیشتره وگرنه چیزه دیگه ای نداره که باعث بشه حیوونا نخورن
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
وقتی میگم التقاط یعنی همین!! شما از روازاده لینک دادین لینک اولی منم لینک دادم دقت کنید از طب سنتی رو با طب سنتی جواب دادم در صورتی که شما به جای غلبه بر تعصب خودتون سخنان ایشون رو مغرضانه خوندید دکتر عبادیانی رو میشناسید؟؟ کتاب حکیم مومن رو خوندید؟ به غیر از دکتر روازده کسی دیگه ای رو طب سنتی میشناسید؟ مشکل ما همینه که بدون تحقیق و منبع حرف یکی رو قبول میکنیم و جالب ایشون هیچ رفرنسی هم نمیدن و خودشون رفرنسن کافئین مربوط به طب مدرنه نمیشه اینها رو التقاط کرد اول شما بگید که طب سنتی رو قبول کردید که نظرات متفاوتی داره و ممکنه روازاده اشتباه گفته باشه بعد میرسیم سراغ طب مدرن و کافئین و ... نقل قول:توی یه قسمتی از آناتومی گری دکتره میگفت که بچه ها به هیچ وجه نباید قهوه بخورن اینجوری بحث میکنن؟؟ منبع بدید درضمن بعید میدونم گری چنین چیزی گفته باشه |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۸/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۳ ۱۵:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
آقای اولوالالباب گرامی!
من به شخصه معتقدم بدن من که با انواع و اقسام مواد شیمیایی در روز مواجهه، نمیتونه با مثلاً گل گاو زبون و دم نوش فلان و بهمان خیلی پاک بشه. اینه که زیاد اعتقادی به طب سنتی ندارم. اصولاً زیاد اعتقادی به طب ندارم. یعنی مگه در حال مرگ باشم که به یه دکتر مراجعه کنم. چه برسه به پزشکان طب سنتی. اما ممکنه این نوع طب روی بدن بعضی ها پاسخ بده و من منکر خواص این نوع طب نیستم. بنده نه آقای روا زاده رو میشناسم و نه آقای عبادیانی. البته همونطور که قبلاً گفتم، اون تاپیک قبلی تون رو در مورد این که روا زاده چه اشتباهاتی میکنه رو خوندم. من نه عاشقشم و نه باهاش پدرکشتگی دارم. اما من اهل استنتاجم. نمیگم اخلاق خوبیه یا بدیه. اما من اهل نتیجه گیری هستم. من وقتی چای میخورم، نه سردردم خوب میشه، نه سرماخوردگیم رفع میشه... نه وقتی با شیر یا عسل میخورم حس خوبی بهم دست میده نه وقتی با شکر میخورم صبحانه رو لذیذ میکنه. نه وقتی سردمه، گرمم میکنه و نه هیچی دیگه... تنها خاصیتی که داره مدر بودنشه. پس نتیجه میگیرم این نوشیدنی در بهترین حالت نه سود داره و نه ضرر. پس نمیخورمش. حالا... شما قبول دارین که این ماده حاوی کافئینه؟ اگه قبول ندارین که هیچی دیگه... اما اگه قبول دارین که حاوی کافئینه، باید بدونین که من مضرات کافئین رو دارم میگم. در حالی که کافئین جز حس سرخوشی و خوشحالی هیچ فایده ای برای بدن نداره. اینه که من حتی المقدور همه، علی الخصوص خانم ها رو از خوردن یه ماده غذایی (که در بهترین حالت ممکنه فقط یکی دو تا ضرر داشته باشه) منع میکنم. ماده ای که سود آنچنانی ای نداره که بخوایم روی مضراتش چشم پوشی کنیم. بعدشم... بنده به اون آقاهه که اون مقاله رو نوشته بود توهین نکردم. ببینین! یکی تو آزمایشگاه کارش اینه که از توی خون فلا چیز و بهمان چیزو بکشه بیرون، یکی دیگه کارش اینه که میزان 4 تا چیز دیگه رو بررسی کنه. معلومه که دکتر روازاده فقط میخواد مضرات چای رو بگه و ایشون هم فقط میخواد فواید چای رو بگه. یعنی غرض ایشون از نوشتن این مقاله پاک کردن ذهن مردم نسبت به این همه بدی ایه که در مورد چای گفته میشه. خودشون هم اولش همچین چیزی گفتن. لذا مقاله ایشون به نظر مغرضانه درباره فواید چایه. یه نکته دیگه این که... این که چای سرد اول و ولرم دوم و بعداً کمی گرم و مال صفراوی ها نیست و مال بهمانی هاست و ... من نمیفهمم یعنی چی که... به نظرم کلماتی که ایشون انتخاب کردن برای یه پزشک یا کسی که با این اصطلاحات آشنایی داره، قابل درک تره. اما مقاله دکتر روازاده برای عوامه. اینه که انتظار داشتم شما چنانچه میخواین از این نوشته دفاع کنین، حداقل برای من معنی کنین که منم بفهمم چی میگه. در نهایت هم خدمتتون عرض کنم که با سواد کمی که بنده دارم، اینطور که من متوجه شدم، چای برای درمان برخی بیماری ها خوبه. یعنی خاصیت دارویی داره. اما این که در روز آدم ها 4 لیوان دارو بخورن، به قول ارسطو آیا کار خوبیست؟ در مورد آناتومی گری هم، منظورم فیلم آناتومی گری بود. نه کتابش. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,181 |
۱/فروردین/۹۷ ۲۲:۳۲ آخرین ارسال: سعدی |