|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست... باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه. من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم. یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه. یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره. یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ... باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین... توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم... کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم... صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم... به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم... اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم... اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم... وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه! به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم... بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم... مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه... اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین... من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم... دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه... حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه... حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم... در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه... قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین. حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه... بسم الله... 1. moze84 2.??? |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آقای درست پسند!
امیدوارم شوخی کرده باشین... چون خیلی سخته منظورم رو توضیح بدم و فکر میکنم با شناخت از من، باید میدونستین منظور من از نوشتن این جمله چی بوده... منظورم اینه که قرار نیست کارهایی که 1400 سال پیش گفته شده رو بخوایم تو زندگی های امروز پیاده کنیم... منظورم اینه که قراره کارهایی رو انجام ندیم که همین دیروز یا پریروز اثبات شد که ضرر داره... قراره اگه یه لاییک ایرانی هم اومد اینا رو خوند، بتونه انجام بده... قراره ایرانی ها از رخوت و سستی در بیان... اگه شیعه بودن که فبه المراد... اما اگه نبودن هم ایرادی نداره که هموطنامون، چه معتقد و چه بی اعتقاد، بدونن که دارن چه ضربه ای و از کیا میخورن... هدف آگاهی دادن و بالا بردن اراده در گرفتن ورودی هاست... هدف نصب آنتی ویروس روی مغزمونه... همین... |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۳۷)درست پسند نوشته است: خب همین میشه کار مذهبی دیگه! بله حق با شماست ولی فکر کنم منظور موزه جان چیز دیگه ای بود.. ببینین الان وضعی شده که تا اسم مذهب و دین میاد وسط ذهن اکثر جوونا میره سمت یه چیز خشک،4تا آخوند و سخنرانی های بعضا مسخره میاد جلو چشاشونو اصن تشویق نمیشن به اینجور برنامه ها.. همه ی حرفای شما درسته ولی در وهله ی اول نمیشه به کساییکه دل خوشی از دین ندارن بگیم این کارارو در راه رضای خدا انجام بده!طبیعیه که میخنده! نمیگم تمسخرش مهمه، نه واقعا اصلا اهمیتی نداره ولی اگه با زبون جوون جامعه -که عقیده ی غلطی داره از اینکه علم از مذهب جداست- وارد بحث بشیم، به زبون خودش حرف بزنیم و شیرینی یسری کارا رو برگرفته از دینمون به یه اسم دیگه بهش بچشونیم و بعد بگیم همه ی اینا که تجربه کردی از دین بوده، یهو میبینی از این رو به اون رو شد!به همین سادگی! ![]() موزه جان اگه اشتباه گفتم ببخشید دخالت کردم
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:منظورم اینه که قرار نیست کارهایی که 1400 سال پیش گفته شده رو بخوایم تو زندگی های امروز پیاده کنیم...مثلا ثابت شده ک حروم بودن گوشت خوک بخاطر تغذیه اون از مدفوعشه، همه مون پذیرفتیم بعد اومدن خوک رو توی قفسی بزرگ کردن ک زیر پاش توری بود، نتونست مدفوعش رو بخوره، بعد گوشتش حلال شد ... ![]() شوخی می کنم البته. موزه جان بنده هم با جناب درست پسند موافقم، مشکل اینجاست ک دین رو درست جا ننداختن برای من جوون، این ها رو جزئی از دینم نمی بینم ... موزه جان، اون چند تا موردی ک مثال زدی، قراره همه ش درباره همون ها باشه؟ بعد اونایی ک اینا براشون مشکل نیست، نیان توی این طرح؟ بیشتر توضیح میدین درباره کارایی ک قراره انجام بشه ... با تچکر
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۱)bidel نوشته است: خطاب به اونایی که گفتن هستیم. ریاضیاتم میخونیم!چی از این بهتر! ![]() دانش اگر در ثریا هم باشد، مردانی -فعلا که زنانی!- از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت.. ![]() هرجا کار علمی-مذهبی باشه من یکی پایه ام! |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
1-moze84
2-حوریه سادات 3- aaaaa 4- حسین14 5- فدایی ولایت 6- Bidel.s من هم هستم. فقط کارهاش سخت نباشه که کش می یام. |
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم 1-moze842-حوریه سادات 3- aaaaa 4- حسین14 5- فدایی ولایت 6- Bidel.s 7- نرگس مهدوی 8- ![]() فقط میشه خواهش کنم کارهای مذهبی هم بکنیم . البته هرجور خودتون صلاح میدونین.
|
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۳۷)درست پسند نوشته است: سلام حرف حق جواب نداره ... حالا هر کی میخواداین حرف حق رو بزنه... ای کاش بجای ................................ ای کاش کمی ................................... من حرف نزنم بهتره. به کارهای علمیتون بپردازید نقل قول: یعنی حق هم دارید 1400 سال پیش اون قدر چیزززززززززززززززززز گفتن که الان ما رومون نمیشه اسمشون رو بیاریم بگیم اسلااااام بگیم کارای اسلامی نقل قول: حوریه سادات عزیز که روی سر من جا دارید ببین عزیز دل حالا شما فکر کن با چهار تا مبانی دین که امروزه علم اثباتش کرده بیایم از خجالت اسم اسلام، اسم علمی رو بزاریم روش که بگیم ما روشن فکریم بیاید حرف ما رو گوش بدید؟؟؟ یعنی این حرف داره داد میزنه بابا من مذهبی نیستم بیاید به حرفم گوش بدید تو رو خدا ارزش داره. یعنی این قدر مسلمان بدبختی هستیم؟ این قدر ذلت زده شدیم؟ این قدر پست شدیم که برا جذب رومون نمیشه اسم اسلام رو بیاریم؟؟؟ دقیقا مثل اینه که من بگم دارم میرم یه جا برای تبلیغ اموزه های دین(نه خود دین) اما دارم میرم چادرمو در بیارم که ملت جذبم بشن!!!!!!!!! واقعا داره از وجود همچین تصوری بین بچه مذهبی ها گریه ام میگیره. وقتی اسم دین رو بر میداری یعنی از دینت خجالت میکشی. یعنی توش ضعف دیدی. یعنی نمیتونی با اقتدار سرتو بلند کنی بگی من مسلمونم و دینم رو با تمام ابعادش به شما سفارش میکنم. چون دینت رو نشناختی. اگه طرفت قبول نمیکنه نگو کار علمی . بگو کار دینی 1400 سال پیش که علم بیست ساله که بهش رسیده. البته لازمش اینه که دینتو خوب شناخته باشی از قبل. بزار از این کارت اگر طرف به نتیجه ای هم رسید اسم دین یادش بیاد نه اسلام . حرکت سجده ما رو برداشتن گذشت تو یوگا میگن علم کشف کرده . خاصیت زینون رو بروشور زدن تو جامعه اسلامی دارن پخش میکنن میگن علم کشف کرده تو علم پزشکی مورد زیاد دیدم استادام گفتم .. واقعا اون لحظه دوست داشتم سر کلاس داد بکشم اخه مسلمون بدبخت اینو که پیامبر تو 1400 سال پیش گفته بود... علم 100 سالتو به رخ بچه مسلمونا نکش |
|||
|
|
۱:۲۶, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۱:۳۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببینید بچه ها!
قراره کارهای روزمره مضری که همه انجام میدیم و فکر میکنیم، "ای بابا! یه ذره فلان چیز کسیو نکشته" رو به مدت یک هفته انجام ندیم... مثلاً یک هفته قند مصنوعی نخوریم... یا یک هفته چای ننوشیم... یا یک هفته یک مقداری از مسیر روزانه مون رو پیاده بریم... یا یک هفته گوشت قرمز نخوریم... یا یک هفته کافئین نخوریم... یا یک هفته موبایلمون رو خاموش کنیم... یک هفته توی اینترنت نریم... یک هفته تلویزیون نبینیم... یک هفته برنج نخوریم... یک هفته حتی المقدور به جای آب، شیر کم چرب بنوشیم... یک هفته غذای سرخ کردنی نخوریم... یک هفته ساندویچ و غذای بیرون نخوریم... یک هفته صبح ساعت 5 از خواب بیدار شیم و صبحانه بخوریم... و ... بعد چند تا کار رو با هم انجام میدیم... یعنی مثلاً ممکنه اون هفته ای که قراره گوشت قرمز نخوریم، موبایلمون رو هم خاموش کنیم... کم کم یک سری از کارها رو ضرورتش رو با دست خودمون از بین میبریم و کم کم اعتیادمون رو به همه چیزایی که دور و برمونه از دست میدیم و پاک میشیم... ماها روزه میگیریم که بفهمیم فقرا با نداری چی میکشن، بعد از افطار مثل اعیونا اونقدر میخوریم که دیگه نمیتونیم نفس بکشیم... هدف ما از این روزه گم شده... ما بدون این که روزه بگیریم، میخوایم حال محروما رو درک کنیم. به چند دلیل... آینده نگر باشیم و حدس بزنیم که به همین زودی ها ایران هم وارد جنگ میشه و اون موقع وایبر و بیسکویت لواکر به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره و بتونیم راحت ازشون بگذریم... الآن تمرین کنیم، که اگه این امکانات نبودن، میخوایم چه جوری زندگی کنیم... و در نهایت این که یکم از این رخوت و سستی بیرون بیایم و توانایی نه گفتن به همه امکانات و زرق و برق هایی که دورمونه رو داشته باشیم... به ولله قسم به نفع خودمونه که دلمون چیزای جدید رو نخواد... هم به لحاظ روحی و هم به لحاظ اقتصادی... اگه برنامه ای هم شما به نظرتون میرسه، همین جا میتونین اعلام کنین... اما بازم تاکید میکنم، اگه تعداد بچه ها کم باشه، این کار عملاً شدنی نیست... چون در پایان یک جامعه آماری قابل قبولی باید داشته باشیم که ببینیم این کارها روی زندگی هاشون چه تاثیراتی گذاشته... کلاً میخوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم... پ.ن: من فکر نمیکنم حدیثی باشه در مورد نخوردن قهوه و چای و یا مضرات اینترنت و تبلت... لذا با علم امروزی میخوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم... همین. فکر نمیکنم اونقدرها هم پیچیده صحبت کنما!!!
|
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
جریان این روغن پالم چیه! برای چی باید تحریم کنیم! |
|||
|
۱:۵۰, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۲/مرداد/۹۳ ۱:۲۶)moze84 نوشته است: من فکر نمیکنم حدیثی باشه در مورد نخوردن قهوه و چای و یا مضرات اینترنت و تبلت...میدونید چرا حدیث نیست؟؟؟ چون دینتون مشکل داره. یه دین مسخره ای که 1400 سال پیش اومده با خودش نگفته بابا ملت پیشرفت میکنن . باید مدام پیامبر به روز نازل بشه .... یعنی دینتون همین قدر نفهمیده. بعد هم خب مسلمه ادم های روشن فکر دین باید رو بیارن به کارای علمی ... من که قراره دینمو عوض کنم . شما رو نمیدونم دوست عزیز!!!! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,182 |
۱/فروردین/۹۷ ۲۲:۳۲ آخرین ارسال: سعدی |