|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست... باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه. من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم. یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه. یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره. یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ... باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین... توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم... کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم... صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم... به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم... اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم... اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم... وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه! به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم... بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم... مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه... اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین... من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم... دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه... حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه... حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم... در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه... قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین. حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه... بسم الله... 1. moze84 2.??? |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۲, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
موافقم...
اول بذارین ببینیم به حد نصاب میرسیم یا نه! بعدشم... شما خودت تمام نیازهای بدنت رو از انواع قرص ها بدست میاری... البته منم همینطورا... منظورم اینه که همه این روزا به صورت عجیب و غریبی خودشون رو میسازن دیگه... کاشکی یه پزشکی بود کمکمون میکرد که میدونستیم چطور میتونیم به صورت طبیعی این املاح رو به بدن برسونیم. ![]() ضمناً شما به عنوان رابط خانواده میتونی از گوشی تلفن منزل و یا ایمیل استفاده کنی به جای موبایل... نمیشه؟ وقتی هم میخوایم گوشت قرمز نخوریم، واسه اینه که اسید اوریکمون بالا نره و پایین بیاد... در واقع پروتئینمون رو باید کم کنیم... اگه پروتئین گیاهی بخوریم که به چه دردی میخوره؟ اگه گوشت قرمز قراره نخوریم، باید ماهی یا سینه بوقلمون یا بلدرچین یا مرغ رو جایگزینش کنیم... اگرم گوشت نباشه و نون و پنیر و سبزی باشه که فبه المراد... البته دائمیش خوب نیست... اما یک هفته در ماه فکر کنم عالیه... |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:یا یک هفته چای ننوشیم...این ها رو دیدم با خودم گفتم یواشکی چراغا رو خاموش کنم از لیست بزنم بیرون. لطفا اگه کاری رو در نظر بگیرید به ما اطلاع بدید تا بگیم که برای ما بعضی هاش حیاتیه. موبایل من زنگ خور نداره اما بالاخره این وسیله ارتباطی مورد نیازه. خودم تو فکرش هستم که بفروشم یدونه 1100 بخرم. یا بعضی ها(خیلی ها) هستن تو این تالار که شغلشون به اینترنت بسته است. تلوزیون رو موافقم. من از کنکورم تا حالا فقط یه فیلم رو کامل دیدم بقیه رو ده دقیقه نگاه می کردم می رفتم. نخوردن برنج در خانه ما به منزله شورش برعلیه ساحت مقدس مادران است! جدی می گم. مادرم می گه برنج نمی خوری؟ دست پخت منو دوست نداری؟... بعدش مگه لبنیات کشور حاوی روغن پالم نبوده؟ اونوقت به آب ترجیحش بدیم؟ غذای سرخ کردنی رو موافقم. باید کنار گذاشته بشن ولی سختی داره ترکش آخه من فقط نیمرو بلدم درست کنم ![]() فکر نکنم بچه های این تالار زیاد دنبال غذای بیرون باشن. شاید ماهی یه بار(یا کمتر) اون ساعت 5 بیدار شدن خیلی خوبه. دایی من اینجوریه! موبایل رو زنگ می زاره بعد خودش پا میشه موبایل رو هم بیدار می کنه! |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اقای الوالالباب فکر کنم بتونن در زمینه ویتامین و مواد معدنی کمکتون کنن
چون تصمیماتی که گرفته میشه یه متخصص چک کنه بهتره که با ایمان بیشتری جلو بره |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۱۰:۵۵ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ای بابا
آقای بیدل شما هم که مثل داداش من هستید!!!! یعنی تخم مرغ رو به هر غذایی ترجیح میدن!!! بابا تخم مرغ خوردن هم زیادیش خوب نیست... این تاپیک اگر باعث بشه یه ذره حتی یه ذره عادت های بد غذاییمون رو کنار بذاریم...معجزه کرده.. دیروز یکی از اطرافیان اومده بود خونمون میگفت توی این دو ماهه ۸ کیلو کم کرده!!! ![]() چه جوری؟ این جوری! گفتن توی این دوماه هر روز صبح با برادرش قبل از اینکه برادرش بره سر کار ساعت ۶ صبح تا ۷ یا ۷ و ربع یه مسافت طولانی رو پیاده میرفته پیاده روی معجزه میکنه به علاوه اینکه وعده شام حذف بشه به جاش عصرونه خورده بشه بله خیلی خوب میشه آقای اولوالالباب و آقا حامد نظرشون رو بفرمایند ....آقای مسنجر هم ای کاش شرکت میکردن در تاپیک... |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:ای بابامگه اگه غذای های چرب مادر رو نخورم باید خودم غذا درست کنم. خودم هم فقط نیمرو بلدم. من به خاطر علاقه ام تقریبا روزانه مسافتی حدود 4 مایل رو طی می کنم(اینو موبایلم بهم گفته خودم نمی دونم چقدره) توی ماه رمضون حدود 6 کیلو کم کردم به خاطر همین تغییر سبک زندگیم. این وزن رو هم نگه داشتم تا الان خوشبختانه یه وعده کامل توی سحری یه عصرونه هم توی افطار بعضی وقت ها فکر می کنم چی میشه وعده های غذایی ماه رمضون رو داشته باشیم. یعنی سحری بخورم و افطاری و بینشون فقط آب یا مثلا یه میوه کوچیک بخوریم. |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بلاخره این که سبک زندگی خودمون رو به تنهایی تغییر بدیم، به درد نخواهد خورد...هر کس اگه روی خودش یه تغییری ایجاد کنه، باید بتونه 4 نفر دیگه رو هم با خودش همراه کنه...
مثلاً قورمه سبزی که خودم عااااشقشم، تقریباً هیچ فایده ای نداره... سبزیجات همه سرخ شده که تمام خواصش رو از دست داده، گوشت که به مدت 4-5 ساعت باید بپزه تا خوش جا بیفته و اون هم تمام خواص خودش رو از دست داده... هیچی دیگه... فقط داریم تفاله گوشت و سبزی بدون هیچ خاصیتی میخوریم... بهتره که غذاهای اینچنینی توی برنامه غذاییمون کمرنگ تر شن... ورزش رو هم از کم شروع میکنیم و کم کم ان شاء الله میرسیم به روزی یه دور تمام ورزش های المپیک... ![]() آقای بیدل! شما باید کم کم روی مامانتون هم کار کنین که ایشون هم کمتر برنج بپزن... البته قبول دارم که نون تو شهرستان افتضاحه... ولی خوب برنج هم خعلی مضره... در ضمن... لبنیات پرچربن که روغن پالم دارن... کم چربا و یا بدون چربی ها بی خطرن (ان شاء الله اگه بعداً خبر ناسالم بودنشون رو نگن... والا )
|
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:یا یک هفته چای ننوشیم... موزه جان؛ اینایی ک گفتین خیلی خوبه اما خب دقت کردین ک بعضی وقتا مجبوریم ... مجبور ... :دی همین چند وقت دیگه تابستون تموم میشه و کلاسا شروع میشه ( گریه نکنین بچه ها )، خب برای ناهار یا باید غذای سلف رو بخوریم یا بریم بیرون ناهار بخوریم ...بعد این چیزهایی ک نخوریم، خب ی فکری هم بکنید برای کسانی ک دوست دارن وزن اضافه کنن ... خب این دوستانی ک دوست دارن لاغر بشن، قبول ... اونایی ک لاغرن، بعد از ی مدت محو میشن ک :دی ولی خب چیزهایی شبیه ب 5 صبح بیدار شدن و صبحانه خوردن رو خیلی قبول دارم داشتم ب این فکر می کردم ک خواب قیلوله رو هم اضافه کنیم، دیدم ک نمیشه! روال زندگی ماشینی ای ک الان توش هستیم، اجازه نمیده! با این اوصاف منم هستم ان شاء الله فقط بگم ک ی سری از این مواردی ک میگین و خواهید گفت، شاید با روال زندگی ما جور در نیاد، ب خاطر همین قول نمیدم کامل انجامشون بدم 1-moze84 2-حوریه سادات 3- aaaaa 4- حسین14 5- فدایی ولایت 6- Bidel.s 7- نرگس مهدوی 8-رضوانه 9-amirhq21 10- السا 11-
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۶ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:کاشکی یه پزشکی بود کمکمون میکرد که میدونستیم چطور میتونیم به صورت طبیعی این املاح رو به بدن برسونیم. من یه آقاییو میشناسم، پزشک نیستن ولی مطالعه و اطلاعات زیادی دارن از طب سنتی.. تو این تالار نیستن ولی هر وقت طرح شروع شد میتونم گفته هاشونو اینجا بذارم، واقعاااا مفیدن.. ![]() راستی با این گوشی خاموش کردن موافقم! من یه سال کنکورم موبایلمو خاموش کردم ، یعنی انقدر اعصابم آروم بود..
|
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
هر کس هر قدرشو که میتونه و براش مقدوره رو انجام بده...
مثلاً نخوردن قند مصنوعی... یکی میبینی دیابت داره یا فشارش افتاده، خوب این اگه در مواقع لزوم نخوره که میمیره... کلاً منظورم اینه که یکم به خودمون سخت بگیریم... اما اگه به سلامتیمون ضربه میزنه، ناجور میشه... من 2 سال توی دانشگاه، ناهار، از دم در دانشگاه با دوستم نون سنگک میگرفتیم و پنیر و گردو هم یکی در میون از خونه میاوردیم و میخوردیم... یه شیر کاکائو هم از بقالی میگرفتیم باهاش میخوردیم... من هرگز غذای سلف رو نخوردم... چون خیلی میگن که توش کافور میریزن... منم ریسک نکردم... برای ناهار در دانشگاه هم یه فکری کنین و از خونه نون و پنیر با خودتون ببرین... غذای بیرون مثل سمه... |
|||
|
|
۲:۰۸, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,186 |
۱/فروردین/۹۷ ۲۲:۳۲ آخرین ارسال: سعدی |
|
| نگاهمان را به زندگی تغییر دهیم! | AMINI | 0 | 855 |
۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: AMINI |
|
| تعهد برای تغییر سبک زندگی در 110 سال قبل! | عبدالرحمن | 1 | 1,744 |
۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)

یا بریم بیرون ناهار بخوریم ...
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)