|
این خانوم -فضانورد NASA- مسلمون نشده !!!
|
|
۱۷:۳۸, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۵ توسط اسکای. علت ویرایش: تکراری بودن بخشی از متن)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بدون مقدمه و حاشیه میرم سر اصل مطلب .زیاد نوشتم. حوصله داشتی بخون. یه خانوم هندی الاصل فضانورد هست به نام سونیتا ویلیامز متولد سال 1965 که فضانورد NASA بودن. از این لینک بیشتر از ایشون میتونید اطلاع کسب کنید. حالا قصه چیه ؟ بر طبق بیوگرافی این خانوم فضانورد که من تو این لینک مربوط به ناسا دیدم .از دسامبر 2006 تا ژوئن 2006 ایشون اولین تجربه ی فضانوردیشون رو داشتن. شایعاتی تو وبلاگ ها و سایت ها شد که ایشون اولین زن فضانورد هندی که به ماه سفر کردن (یه جا هم ماموریت فضایی اشاره شده)و با دیدن دو نقطه ی نورانی در حالی که همه جا تاریک بوده متعجب میشن.بعد تحقیق میکنن و میبینن که این دو نقطه ی نورانی مکه و مدینه هستش.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و وقتی از ماموریت برمیگردن مسلمان میشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این شایعاتی بود که دست به دست میچرخید.حوصله نداشتم ترجمه کنم.به بخش هایی که با رنگ قرمز هست توجه کنید. نقل قول:Sunita Williams (First Indian woman who went on a space journey few months back) accepted “ISLAM” Masha Allah, bcoz when they were on the moon, they saw towards EARTH, the entire EARTH looked dark, but 2 places on the EARTH GLITERED & looked like SPARKS (Roshni). They were shocked to see that and saw them with the help of telescope and came to know that those two places were “MAKKAH” and “MADINAH” Masha Allah!. Then they decided that after reaching to earth they’ll accept “ISLAM”. So be proud u’r a muslim. Allah Hafiz نقل قول:Sunita Williams, the 1st indian lady who went to the moon on 02/07/2007 said that from the moon, the whole earth looked very black and dark, except the two places which were bright and shining when she saw through the telescope. These places were MAKKAH & MADINA (Saudi Arabia). Also, at the moon all the frequencies failed but still she could listen to the AZAAN..s'allah 1) این خانوم به ماه سفر نکرده !!!!!!!!.بلکه به ایستگاه بین المللی فضایی ماموریتی داشته و ربطی به ماه نداره! هنوز خود اون سفر به ماه ابهام داره.!!! 2) ایشون اولین زن هندی نبودن .اولین زن هندی که به فضا رفته این خانومه . 3) این خانوم در مصاحبه هاشون با India Today میگه که در فضا Gita , Ganesha ازش محافظت میکردند. از خدای گانش اینجا میتونید بیشتر بخونید.یکی از معروفترین خدا در مذهب هندوییسم به الله ما هم هییییییییییییییچ ربطی نداره.!!!
این تصویر هم گویا پخش شده بود که بیایید ببینید که مکه و مدینه چقدر نورانی تره !!! اصل و فرع رو ببینید. ![]() ![]() ************************************************************************************* حالا باز این خانوم فضانورد محترم از جولای تا نوامبر 2012 باز یه ماموریت بهش میخوره !!!!!!! . ![]() حالا این بار شایعات جالبتر شده ![]() یک فضانورد هندی الاصل آمریکایی تبار است.
او پس از بازگشت از آخرین سفرخود در سال2011 از ایستگاه فضایی ناسا. به دین اسلام و مذهب برحق تشیع مشرف شد. دلیل این تصمیم را از این خانم سوال کردند. ادامش حواله کرده سایت دیگه در مدت حضورم در ایستگاه ناسا ، زمین را در تاریکی مطلق می دیدم. ولی هشت نقطه از زمین همیشه نورانی بود. و دیگر اینکه مدام و بلا انقطاع در آسمان بدون وجود کوچکترین فرکانسی، صدای اذان می آمد. وقتی به زمین برگشتم. موقعیت جغرافیایی هشت نقطه نورانی را با دقیق ترین دستگاه های مکان یاب بررسی کردیم. وآن هشت نقطه نورانی عبارت بود از' مکه. مدینه . قبرستان بقیع . کربلا.سامرا.کاظمین.نجف.مشهد. من هیچ راهی جز فرود آوردن سر تعظیم و تسلیم در مقابل اسلام و شیعه نداشتم. ************************************************************************************ شایعات رو میسازن و چرندیاتش میکنن. تو این دین ما مگه از علم و تحقیق و مطالعه صحبت نشده؟ هر کسی زیر این چرندیات و شایعه رو تو صفحات اجتماعی و سایت ها و بلاگ ها لایک کنه و تشکر کنه و صلوات !!!!!1 بفرسته و علی علی جانم فدا کنه . ادرس میدم بریم اسید پارتی !!!!!!!!!!!!!11 دور همی یه لیوان اسید بخوریم و بریم جهنم . خیلی سنگین تره. لطفا نزارید بازار چرندیات داغ بشه.چه کسی شایعه درست میکنه مهم نیست.تا خوندی تحقیق کن و اطلاع بده. بدجور دارن زیر اب خدا و دین رو میزنن . فردا نری بگی ما دینمون خیلی خوبه اینم مدرک ، این خانوم خوشگله رفته مسلمون شده.با ابروی دین اینجوری بازی نکنید. پ.ن اگر چرندیاتی من نوشتم .تحقیق کنید و خبر بدید. اگر منابع مشکل داره بگید.همین جوری نگید درسته. ما مسلمون نیستیم.مسلمون نما هم نیستیم .اصلا مشخص نیست شبیه چی هستیم . |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
یک دفعه من خواستم بنا به حرف یک آقای روحانی موضوع شق القمر که ناسا دیده رو به من گفته بود هدایت کنم به اسلام،رفتم توی صفحه ویکیپدیا که عکسش بود ، بهش لینکش رو دادم ، نگو معلوم شده بود اون عکس شق القمر نبوده عکس یک مسیر آبی بوده ، یک نفر عرب این شایعه رو پخش کرده بود ، هیچی دیگه آبرو من جلوی طرف رفت ، طرف هم حتما پیش خودش میگه اینا بر اساس یک سری چیزای الکی ایمان آوردند. |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش اعلام کردن (قضیه مال چند سال پیشه) که پاریس هیلتون مسلمون شده...
اولین بار هم یه سایت عربی این قضیه رو منتشر کرد... دوباره قبلترش اعلام شده بود آنجلینا جولی مسلمون شده... یه بارم که داشتم توی یکی از سایتهای عربی دنبال مدل لباس میگشتم، به طور کاملاً اتفاقی دیدم که تاپیکی در باره سینمای ایران دارن و توش عکس "امین زندگانی" رو انداخته بود که در نقش حضرت سلیمان (علیه السلام) بازی میکرد و گفته بود این ایرانی های کافر، دارن فیلم محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو میسازن و دارن شمایل حضرت رو هم نشون میدن... بعد هم گفته بود که کارگردان "مجید مجیدی"ه... در حالی که فیلم مجید مجیدی در مورد کودکی پیامبره... یه بخش عظیمی از این شایعات، تا اونجایی که خودم با چشم دیدم، مربوط به عربستانی هاست... علاقه وافری دارن که بگن همه مسلمون میشن... باتیستوتا هم از نمونه هایی بود که گفته بودن مسلمون شده، بعداً معلوم شد که نشده... به قول حسین رفیعی، اگه دروغ هم مثل خناق کشته میگرفت، الآن هیشکی روی زمین نبود... والا... |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شبیه همین ماجرا رو درباره ی یه فضانورد دیگه شنیدم
![]() ناموسا چه علاقه ای دارید به این که خارجی ها و این آدم های معروف مسلمون بشن؟! الان فردا صبح آنجلینا جولی مسلمان بشه تمام دنیا خبرش رو شیر میکنن،خب مسلمون بشن،چیزی به حقانیت دین ما اضافه میکنه؟ بعد جالبه که مردم از این طریق میخوان حقانیت دین هاشون رو اثبات کنن... انیشتین هم میگفتن شیعه شده آخر عمرش! اتفاقا توی این جهان امروز،هر چقدر بیشتر ضد اسلام داشته باشیم من یکی مطمئن تر میشم... . |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
متاسفانه گاهی وقتا این حرفا با نیت و هدف خاصی پخش می شه و نتیجه اش هم تخریب و سست کردن ایمان خیلی هاست .
بهترین راهکار که هم اعصابتون خراب نمیشه (به غیر از قطعی اینترنت )و وقتتون هم گرفته نمی شه . مطالعه و بازدید نکردن از سایت های زرد ایرانیه . |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
این مطالب هرچند دروغ یا راست. طوری بیان میشوند که انگار مسلمان شدن کسی باعث منتش به سر اسلام میشود!! یا حقانیته اسلام با مسلمان شدنه شخصه معروف ثابت میشود!! شد شد نشد نشد. سر این مسائل هیچ وقت مانور ندید و ازش به عنوان ارزش یاد نکنیم. هر از چند گاهی یکی از این افراد رو میچسباند به اسلام و مدام بازنشر. بعدش هم تکذیب! پس: مسلمان شدن کسی باعث حقانیت اسلام نیست! حقانیت اسلام از خداونده. نه از تایید کسی |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مسلمان شدنش به گردن اعراب! قبول دارم.
شیعه شدنش رو کی گردن گرفته؟ لابد این شایعه رو هم عرب های سعودی درست کردن؟ چند وقت پیش هم گفتن مستربین مسلمون شده. |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۲/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۲)دل خسته نوشته است: سلام سلام از کجا معلوم راه آبی بوده؟! آب کجا بود تو ماه 1400 سال پیش هم تو ماه آب نبوده (حالا خبر دقیق ندارم باید از جنها که سنشون زیاده پرسید )این چیزا بیشتر حدسو گمانه |
|||
|
۱:۴۵, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱:۴۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این پست منو یاد بحثی که درباره شان استون بود و انجا بیان داشتم این پست و پست دیگر را میگویم. نقل قول:ومطلب مهمتر این است کهدین اسلام وتشیع (چهارده معصوم وقران ) کامل است پس نمی توان به ان اشکال وارد کرد وما نباید کسی نماد ان کنیم چون هر انسانی جایز خطا می باشد و وقتی نماد اسلام شد با خطای او به اسلام شبهه وارد می کنند فکر کنم در جنگ صفین بود برای کسی شبهه شد باید توی سپاه چه کسی بجنگد از امام علی ع پرسید امام گفتند اول حق را یشناس سپس اهلش را می شناسی که فکر کنم البته خودم میگم بعد از 1400 سال هنوز حق رو نشناختیم وبا اسلام اوردن یک نفر می خواهیم اسلام رو معرفی کنیم که رسانه هایمان گرفتار این بازی دو سر باخت می شوند وباید بدانیم طرفداری از هر کس تا موقعی که تا تو مسیر اسلام وحق هست انجام می دهیم واگر همان فرد اگر روزی مسیرش عوض کرد مقابلش می ایستیم و استاد رحیم پور در سال 88 در بیت امام برای این موضوع سخنرانی بسیار زیبا یی دارد که به دوستان پیشنهاد می کنم اون سخنرانی رو گوش کننددراخ این ایه قران ومکروا مکرواالله والله خیر الماکرین یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Sunita_Williams_photo_hoax_01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134899142/Sunita_Williams_photo_hoax_01.jpg)
![[تصویر: 800px_Sunita_Williams_hoax_source_image.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134912626/800px_Sunita_Williams_hoax_source_image.jpg)
. 
![[تصویر: SunitaWilliams.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8134914284/SunitaWilliams.jpg)

)