|
آیا عاشورا ارزش پول خرج کردن دارد؟؟؟
|
|
۱۲:۰۷, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برنامه "دیروز، امروز، فردا" پنجشنبه شب گذشته با حضور حجتالاسلام والمسلمین واعظی، استاد حوزه و دانشگاه و نجفقلی حبیبی، رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی از شبکه سوم سیما روی آنتن رفت. متاسفانه در این برنامه که قرار بود به بررسی ضرورتهای فرهنگی جامعه بپردازد، سخنان نامربوطی از نجفقلی حبیبی در خصوص عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) بیان شد. نجفقلی حبیبی در این برنامه با اشاره عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) به این مضمون اظهار داشت:
«شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج می کنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پول ها خرج می شود بازده فرهنگیاش چقدراست؟ هیچی! چهارتا گریه و تمام میشود». ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شاید برای یادآوری بد نباشد که درباره بازده فرهنگی "چهارتا گریه" بر سیدالشهدا(علیه السلام) سخنی بگوئیم : ◀ امام خمینی (رحمة الله علیه) در جایی از سخنان خویش در خصوص ضرورت اشک ریختن بر مصائب امام حسین(علیه السلام) میفرمایند: «ما ملت گریه سیاسى هستیم، ما ملتى هستیم که با همین اشکها سیل جریان مى دهیم و خرد مى کنیم سدهایى را که در مقابل اسلام ایستاده است». (صحیفه امام، ج13، ص: 327 ) ◀ ایشان در جایی دیگر تاکید میکنند: «زنده نگه داشتن عاشورا با همان وضع سنتى خودش از طرف روحانیون، از طرف خطبا، با همان وضع سابق و از طرف توده هاى مردم با همان ترتیب سابق که دستجات معظم و منظم، دستجات عزادارى به عنوان عزادارى راه مى افتاد». (صحیفه امام، ج15، ص: 331 ) ◀ ایشان در جایی دیگر می فرمایند : اینکه در روایات ما براى یک قطره اشک براى مظلوم کربلا آنقدر ارزش قائلند، حتى براى تباکى- به صورت گریه درآمدن- ارزش قائلند، نه از باب این است که سید مظلومان احتیاج به این کار دارد و نه آن است که فقط براى ثواب بردن شما و مستمعین شما باشد. گرچه همه ثوابها هست، ... علاوه بر آن امور عبادیش و روحانیش، یک مساله مهم سیاسى در کار بوده است» (صحیفه امام، ج16، ص: 343 ) ◀ در حالی آقای حبیبی حرف از بازده فرهنگی خرج کردن ها برای مراسم عزای سیدالشهدا(علیه السلام) در ایام عاشورا میزند که هنوز خاطره گردانهای عاشورای رزمندگان جوان ایرانی در هشت سال دفاع مقدس از ذهنهای ایرانیان پاک نشده است. جوانانی که پای همین منبرها و روضهها بزرگ شدند و تا بستر شهادت در راه خدا را دیدند، به عشق مولایشان امام حسین(علیه السلام) مردانه در این راه قدم گذاشتند. در حالیکه بسیاری از آقایان روشنفکر که روضهخوانی را تحجر میدانستند در همان ایام در حال عیش و نوش در خارج از کشور بودند و بعدها هم با آرام شدن فضای کشور به ایران برگشتند و بازهم شروع کردند به بافتن مزخرفات روشنفکری خود در خصوص ملیگرایی و ایرانی بودن و آخر هم باز حمله کردن به هیأتهای عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام). ◀ آیتالله جوادی آملی چندی پیش در دیدار جمعی از سپاهیان و بسیجیان به نکته جالبی اشاره کردند و فرمودند: «بسیاری از شماها در متن جنگ حضور داشتید و مشاهده کردید که از 50 پرچمی که در دست این رزمندگان بود به غیر از شعار یا زهرا(سلام الله علیها)، یا حسین(علیه السلام) و یا حسن(علیه السلام) چیز دیگری یافت نمی شد. البته باید بگویم که دفاع از وطن و در این راه تا پای شهادت پیش رفتن از توصیه های دین ماست و این پرچم سه رنگ را همان پرچم یازهرا(سلام الله علیها) حفظ کرد». ◀ بد نیست برای فهمیدن خواص اشک بر سیدالشهدا(علیه السلام) نگاهی هم به توصیههای آیتالله بهجت(رحمة الله علیه) در این خصوص داشته باشیم. حجتالاسلام علی بهجت در گفتگویی در خصوص عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) در نگاه آیتالله بهجت(رحمة الله علیه) اظهار داشت: «پدرم گریه بر سیدالشهدا علیهالسلام را افضل مستحبات و حتی از نماز شب بالاتر میدانست. ایشان میگفت : این حرف چیست که میگویند گریه یعنی چه؟ خیلی از انبیاء از خوف خدا بکاء داشتهاند. آیا از شوق لقاء خدا بکاء نداشتند؟ گریه از شوق رسیدن به معشوق حقیقی عالم داشتهاند خود انبیاء برای امام حسین (علیه السلام) گریه میکردند. آنها وقتی عظمت کار امام حسین (علیه السلام) را درک کردند، اشکشان جاری شد و توسل پیدا کردند. این مسئله، تک بودن و عظمت کار امام حسین (علیه السلام) را نشان میدهد پدرم میگفت: خیال میکنم گریه بر سیدالشهدا (علیه السلام) از افضل مستحبات باشد است حتی از نماز شب. ایشان در وصیتنامه خود ذکر کردند که بعد از من از ثلث ماندههایم، مجلس عزا و روضه سیدالشهدا (علیه السلام) را اقامه کنید. ایشان میگفت اگر من در عمرم 50 سال مراسم گرفتم، کم است و بعد از من شما باز هم برایم مراسم روضه اباعبدلله (علیه السلام) را بگیرید». اینها تنها گوشهای از فضایل و برکات "چهارتا اشکی" است که اینگونه با بیحرمتی از آن دم میزنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۵, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:یه سوال دارم اینها رو فقط شما کشف کردی؟؟؟؟ فقط شما دیدی؟؟؟؟؟؟؟ فقط همینها بود؟؟؟؟؟؟ این همه اشک و ماتم و گریه رو ندیدی؟؟؟؟؟ این همه جوون که به عشق امام حسین (علیه السلام) از کار و زندگیشون می زنن و تو همین هیئت ها خالصانه اشک میریزن رو ندیدی؟؟؟؟؟ ندیدی این همه خودسازی و اصلاح نفس رو؟؟؟؟؟؟ ندیدی این همه فقیر رو که آرزو میکنن تا محرم بشه و بتونن بعضی از غذا ها رو که کل سال نمیتونن بخورند رو تو این ایام بخورند؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیز من از همین روضه ها و از همین عاشورایی که شما میگی داره هر روز جوانه های اسلام شکوفا میشه از همین هیئت ها مدافعان حرم بلند میشن میرن دفاع از مقدسات و مبارزه با استکبار بله هنوز هم همین عاشوراست که انقلاب را حفظ کرده همین روزهاست که حماسه نهم دی را آفرید و نظام را حفظ کرد همین عاشوراست و همین عزاداری ها که شما میگین...همینها بله آسیب هم هست اما خداییش آسیب ها بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟.... این همه رهبری فرمودند سیاه نمایی نکنید این شد که شما کل عزاداری ها رو زیر سوال ببرید همین رهبری نبودند که فرمودند جوون های الان ما خیلی بهتر از قبل هستند و مراسم اعتکاف و عزاداری ها رو مثال زدند.... |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:اینها رو فقط شما کشف کردی؟؟؟؟a-b<0 چیزی که دارم می بینم پسرفته. نمی گم کنار بگذارن عاشورا رو جای اینکه زیبایی هاش رو به رخ ما بکشی سعی کن آسیب هاش کمتر بشه. اگه به منه که دارم خیلی خوب زیبایی هاش رو می بینم. اما وقتی می بینم به بهونه زیبایی تمام زشتی ها فراموش می شه مجبور می شم گوشزد کنم تا یه وقت تصور نشه ده محرم ما خیلی خفنه. |
|||
|
۱۷:۲۲, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱۷:۳۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
باسلام
واقعا بایدبه حال این جورافراد زارزار گریه کرد. بااین موی سپید واین سن وسال ویک عمر دم ازآرمانهای امام زدن...!!!!!!!!!!!!! خدا عاقبت همه مارا ختم بخیر کنه. یا حسین (علیه السلام) خطاب به بی ارزش جلوه دهندگان عزاداران حسینی واشک وگریه درمصایب اباعبدلله: . بر منکر گریه ها شکایت داریم والله قسم میل شهادت داریم ما مردم ایران نه فقط عاشورا هر روز به گریه بر تو عادت داریم «السلام علیک یاقتیل العبرات» |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
تدبیری دیگر از طرفداران تدبیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همینها شدند مسئول دانشگاهها که این شده وضع دانشجوها و بی اعتقادی گسترده در میان آنها. |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:چیزی که دارم می بینم پسرفته.عزیز من: اولا زیبایی ها اینقدر هست که خود به خود آسیب ها به چشم نمیاد این رو از سلک و روش اولیای الهی و مراجع بزرگورامان میتونیم بفهمیم اینهمه که از زیبایی ها میگن... البته به آسیب ها هم اشاره می کنن اما به وقتش دوم: به هیچ وجه رو به پسرفت نیست همین که هر روز تو کشورهای مختلف از چین و آسیای شرقی گرفته تا قلب افریقا و آمریکا مردم هر روز بیشتر از گذشته دارن اهتمام خرج میدن برای عزاداری و الگوشون رو کشور ما قرار دادن خودش نشون دهنده پیشرفته سوم: این تاپیک درباره یک حرف نامربوطی بود که یه نفری زده بود ... به نظرتون تو دفاع از مرام حسینی (علیه السلام) و عاشورا باید اینجا بیایم و صحبت از آسیب های عزاداری با اون لحن کنیم؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله
هیچ چیز عاشورا بجز زیبایی نیست. هم نذری هاش هم هیئت های عزاداریش هم علمش... دیگه چه فرقی میکنه که کی نذری میده چه جوری میده، کی زیر علمو بلند میکنه و کی دنبال دسته راه می افته... مهم اینه که به حرمت محرم و عاشورا همه میخوان یه سهمی داشته باشن.. یه خودی نشون بدن... همونی لاتی که به قول دوستان میاد علم بلند میکنه، به نظرتون اگه زیر علم نباشه، چیکار میکنه؟ مسلما تاثیری که عاشورا روی ما داره هیچ چیز دیگه ای نداره. حال اینکه بعضی ها فرهنگ عاشورایی ندارن دلیل نمیشه که دسته های عزاداری(که من یکی از بچگی محرم رو با اون میشناسم) جمع بشه. این برمیگرده به همون تربیت نادرستی که تو ی یکی از تاپیک ها دربارش گفتم همون تربیتی که باعث شده بیشتر جوونا از ایمان فقط یه اسم شنیده باشن. به قول خانم موزه اگر هرکس به فکر اصلاح خودش باشه همه چیز درست میشه. انشاءالله که امام حسین(علیه السلام) خودش دست هممون رو بگیره... |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۷)مصباح نوشته است: «شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج می کنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پول ها خرج می شود بازده فرهنگیاش چقدراست؟ هیچی! چهارتا گریه و تمام میشود».ببین کار تلویزیون ما به کجا رسیده که هر عوضی ضد دینی به تلویزیون راه پیدا میکنه!!! اولا که به تو چه! ملت دارن از پول خودشون خرج عشق و علاقشون میکنن. تو و امثال تو در جایگاهی نیستید که کل مردم رو نقد کنید. هیچکس نمیفهمه جز تو؟ ثانیا میلیاردها تومن بودجه فرهنگی دولت الان چی میشه؟ خرج عاشورا که نمیشه. خرج هنرمندان بی دین میشه که دین تبلیغ بشه؟ ثالثا مشکل شما با گریه به خاطر سِلاحُهُ الْبُکاءُ است! از گریه ما هم می ترسید و باید بترسید رابعا می دونیم چرا عاشورا انقدر درد داره. چون 5 سال پیش از عاشورا شکست خوردید. به کوری چشم دشمنان امسال باید عاشورای تاریخی داشته باشیم ان شاء الله پروژه به موزه فرستادن امام حسین (علیه السلام) هم مثل پروژه به موزه فرستادن امام خمینی شکست خواهد خورد |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:دیگه چه فرقی میکنه که کی نذری میده چه جوری میده، کی زیر علمو بلند میکنه و کی دنبال دسته راه می افته...اگه به این منطق باشه که هر کسی لااله الا الله گفت مسلمونه دیگه چه فرقی داره دعاشی یا سنی یا شیعه؟ مهم اینه که می خواد توی اسلام سهمی داشته باشه نقل قول:دوم: به هیچ وجه رو به پسرفت نیستبزک نمیر بهار میاد...(توهین نشه) نقل قول:یه خودی نشون بدن...اگه ناظر بودم اصلاحش می کردم «خودنمایی و جلب توجه کنن...» رنگ بی سوادی به خودتون می زنید و ما رو نفهم تلقی می کنید. متنفرم از سیابازی نقل قول:سوم: این تاپیک درباره یک حرف نامربوطی بود که یه نفری زده بود ... به نظرتون تو دفاع از مرام حسینی (علیه السلام) و عاشورا باید اینجا بیایم و صحبت از آسیب های عزاداری با اون لحن کنیم؟؟؟؟؟من دیگه حرفی ندارم |: |
|||
|
۲۲:۴۷, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۰:۰۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده مطمئنا همچین حرفی نزدم.میخواستم بگم که محرم و عاشورا انقدر تاثیر گذارن روی ما که حتی کسایی هم که پرخطا واشتباهن هم سعی میکنن خودشون رو با فضای محرم یکی کنن. اگه حرفام کژتابی داشت شما ببخشید.منظورم کسایی هست که حد اقل برای محرم یه سری حد و حدود رو رعایت میکنن یه سری چیزی را کنار میذارن حداقل تو محرم سعی میکنن یه کار مثبت انجام بدن، هیئت برن، علم بلند کننو...نه اونایی که شما میگید:نقل قول:دیگه چه فرقی میکنه که کی نذری میده چه جوری میده، کی زیر علمو بلند میکنه و کی دنبال دسته راه می افته...اگه به این منطق باشه که هر کسی لااله الا الله گفت مسلمونه دیگه چه فرقی داره دعاشی یا سنی یا شیعه؟ نقل قول:حال اینکه بعضی ها فرهنگ عاشورایی ندارن دلیل نمیشه که دسته های عزاداری(که من یکی از بچگی محرم رو با اون میشناسم) جمع بشه. این برمیگرده به همون تربیت نادرستی که تو ی یکی از تاپیک ها دربارش گفتم همون تربیتی که باعث شده بیشتر جوونا از ایمان فقط یه اسم شنیده باشن. نقل قول:رنگ بی سوادی به خودتون می زنید و ما رو نفهم تلقی می کنید. متنفرم از سیابازیاگر میخواید فکر کنید من بیسوادم حرفی نیست ادعایی هم ندارم ولی قصد توهین به هیچ احد الناسی رو نداشته وندارم. آخه به نظر شما چه نفعی عایدم میشه که بخوام شما یا خودم رو سیاه کنم؟ چرا انقدر تند میرید برادر من؟ بهتر بود یکم صبر میکردید تا عصبانیتتون میخوابید تا انقدر منفی برداشت نکنید. هرکس حق داره نظرش رو بگه قصد مرافه که نباید داشته باشیم درسته؟ یا حق |
|||
|
۱:۳۸, ۲۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
آقای بیدل صحبتای شما چه ربطی به حرف های مفت این بی شرف(واقعیته فحش نیست شرافت نداره ذره ای) داره؟
آسیب شناسی عزاداری اونم با قرائت شما جای دیگس این عمله شیطان از یه جای دیگه درد داره و دیده تو این دولت راحت میشه از این حرفا زد و اومده یه .... . . . . ... قابل توجه مراجعی که هنوز که هنوزه طرفدار پر و پا قرص این دولتند و چشمشون رو روی همه چی میبندن افرادی که گفتن این دولت هم خودش روحانیه هم محتواش یا مراجع دیگه که روی خوش نشون دادن و میدن و حرفی هم نمیزنن اگر واقعا ادعاشون میشه در مورد شعائر حسینی باید بزنن تو دهن این .....ها که جرأت نکنن نطق بکشن همون قضیه لحاف ملاست بعدا میفهمه چندتا گریه چکار میکنه و بعدا آقایون باید جواب بدن بابت این همه دروغ گویی شون در دفاع از مکتب اهل بیت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

چرا انقدر تند میرید برادر من؟