|
آیا عاشورا ارزش پول خرج کردن دارد؟؟؟
|
|
۱۲:۰۷, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برنامه "دیروز، امروز، فردا" پنجشنبه شب گذشته با حضور حجتالاسلام والمسلمین واعظی، استاد حوزه و دانشگاه و نجفقلی حبیبی، رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی از شبکه سوم سیما روی آنتن رفت. متاسفانه در این برنامه که قرار بود به بررسی ضرورتهای فرهنگی جامعه بپردازد، سخنان نامربوطی از نجفقلی حبیبی در خصوص عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) بیان شد. نجفقلی حبیبی در این برنامه با اشاره عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) به این مضمون اظهار داشت:
«شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج می کنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پول ها خرج می شود بازده فرهنگیاش چقدراست؟ هیچی! چهارتا گریه و تمام میشود». ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شاید برای یادآوری بد نباشد که درباره بازده فرهنگی "چهارتا گریه" بر سیدالشهدا(علیه السلام) سخنی بگوئیم : ◀ امام خمینی (رحمة الله علیه) در جایی از سخنان خویش در خصوص ضرورت اشک ریختن بر مصائب امام حسین(علیه السلام) میفرمایند: «ما ملت گریه سیاسى هستیم، ما ملتى هستیم که با همین اشکها سیل جریان مى دهیم و خرد مى کنیم سدهایى را که در مقابل اسلام ایستاده است». (صحیفه امام، ج13، ص: 327 ) ◀ ایشان در جایی دیگر تاکید میکنند: «زنده نگه داشتن عاشورا با همان وضع سنتى خودش از طرف روحانیون، از طرف خطبا، با همان وضع سابق و از طرف توده هاى مردم با همان ترتیب سابق که دستجات معظم و منظم، دستجات عزادارى به عنوان عزادارى راه مى افتاد». (صحیفه امام، ج15، ص: 331 ) ◀ ایشان در جایی دیگر می فرمایند : اینکه در روایات ما براى یک قطره اشک براى مظلوم کربلا آنقدر ارزش قائلند، حتى براى تباکى- به صورت گریه درآمدن- ارزش قائلند، نه از باب این است که سید مظلومان احتیاج به این کار دارد و نه آن است که فقط براى ثواب بردن شما و مستمعین شما باشد. گرچه همه ثوابها هست، ... علاوه بر آن امور عبادیش و روحانیش، یک مساله مهم سیاسى در کار بوده است» (صحیفه امام، ج16، ص: 343 ) ◀ در حالی آقای حبیبی حرف از بازده فرهنگی خرج کردن ها برای مراسم عزای سیدالشهدا(علیه السلام) در ایام عاشورا میزند که هنوز خاطره گردانهای عاشورای رزمندگان جوان ایرانی در هشت سال دفاع مقدس از ذهنهای ایرانیان پاک نشده است. جوانانی که پای همین منبرها و روضهها بزرگ شدند و تا بستر شهادت در راه خدا را دیدند، به عشق مولایشان امام حسین(علیه السلام) مردانه در این راه قدم گذاشتند. در حالیکه بسیاری از آقایان روشنفکر که روضهخوانی را تحجر میدانستند در همان ایام در حال عیش و نوش در خارج از کشور بودند و بعدها هم با آرام شدن فضای کشور به ایران برگشتند و بازهم شروع کردند به بافتن مزخرفات روشنفکری خود در خصوص ملیگرایی و ایرانی بودن و آخر هم باز حمله کردن به هیأتهای عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام). ◀ آیتالله جوادی آملی چندی پیش در دیدار جمعی از سپاهیان و بسیجیان به نکته جالبی اشاره کردند و فرمودند: «بسیاری از شماها در متن جنگ حضور داشتید و مشاهده کردید که از 50 پرچمی که در دست این رزمندگان بود به غیر از شعار یا زهرا(سلام الله علیها)، یا حسین(علیه السلام) و یا حسن(علیه السلام) چیز دیگری یافت نمی شد. البته باید بگویم که دفاع از وطن و در این راه تا پای شهادت پیش رفتن از توصیه های دین ماست و این پرچم سه رنگ را همان پرچم یازهرا(سلام الله علیها) حفظ کرد». ◀ بد نیست برای فهمیدن خواص اشک بر سیدالشهدا(علیه السلام) نگاهی هم به توصیههای آیتالله بهجت(رحمة الله علیه) در این خصوص داشته باشیم. حجتالاسلام علی بهجت در گفتگویی در خصوص عزاداری سیدالشهدا(علیه السلام) در نگاه آیتالله بهجت(رحمة الله علیه) اظهار داشت: «پدرم گریه بر سیدالشهدا علیهالسلام را افضل مستحبات و حتی از نماز شب بالاتر میدانست. ایشان میگفت : این حرف چیست که میگویند گریه یعنی چه؟ خیلی از انبیاء از خوف خدا بکاء داشتهاند. آیا از شوق لقاء خدا بکاء نداشتند؟ گریه از شوق رسیدن به معشوق حقیقی عالم داشتهاند خود انبیاء برای امام حسین (علیه السلام) گریه میکردند. آنها وقتی عظمت کار امام حسین (علیه السلام) را درک کردند، اشکشان جاری شد و توسل پیدا کردند. این مسئله، تک بودن و عظمت کار امام حسین (علیه السلام) را نشان میدهد پدرم میگفت: خیال میکنم گریه بر سیدالشهدا (علیه السلام) از افضل مستحبات باشد است حتی از نماز شب. ایشان در وصیتنامه خود ذکر کردند که بعد از من از ثلث ماندههایم، مجلس عزا و روضه سیدالشهدا (علیه السلام) را اقامه کنید. ایشان میگفت اگر من در عمرم 50 سال مراسم گرفتم، کم است و بعد از من شما باز هم برایم مراسم روضه اباعبدلله (علیه السلام) را بگیرید». اینها تنها گوشهای از فضایل و برکات "چهارتا اشکی" است که اینگونه با بیحرمتی از آن دم میزنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۰, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
این تاپیک رو مجددا بخوانید
خدا لعنت که این نجفقلی مزدور رو و همچنین بت بزرگ رو که این عروسک های خیمه شب بازی منافق رو خط میده چرا برای امام حسین(علیه السلام) گریه کنیم؟ فکر نکنید یچیزی گفته از رو جهالت خوب میدونسته گریه چه اثری داره خدا لعنتش کنه ببخشید البته توهین کردم چون همه نظراتشون محترمه مثل اینکه!!! حتی نجفقلی |
|||
|
۲۱:۴۱, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
صحبتهاى حاج محمود كريمى درباره اظهارات نجفقلى حبيبى
حزب الله سایبر)اینان با صرف هزینه در هیات مخالفند چون خوب فهمیده اند که از همین هیات ها و مجالس روضه است که رزمنده تربیت می شود و رشد می باید. جالب اینجاست که مگر این افراد برای مجالس روضه از جیب نامبارک خود هزینه ای کرده اند که حالا غصه ی مال از دست رفته را می خورند؟! این مداح اهل بیت(علیه السلام) با اشاره به این نکته که کمک و هزینه کردن عاشقان اباعبدلله به هیئات موجب واکسینه شدن مجالس روضه نسبت به اراجیفی از این دست می شود ادامه داد:معمولا برخی افراد با مخالفت و هیاهو کردن مشهور می شوند ولی باید بدانند که محبوب نمی شوند. حاج محمود کریمی در پایان گفتگو با حزب الله سایبر اظهار داشت: ما بر حسب وظیفه عکس العمل نشان دادیم و حرف زدیم ولی عذرخواهی ایشان از مردم مشکلی را حل نمی کند. مجلس روضه سیدالشهدا (علیه السلام) صاحب دارد و از صاحب آن باید عذرخواهی کرد. |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۳۷ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول: بله بله بله یادش بخیر جناب نجفقلی، رئیس ستاد انتخاباتی میرحسین بودند خرج کردن برای میر حسین آری (بماند که چقدر بازده فرهنگی داشت، یکیش بی حرمتی به عاشورا بود) برای اباعبدالله الحسین، نه؛ چون بازده فرهنگی اش چهارتا گریه است که تمام میشه |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : اکثر نظرات رو خوندم . یکی از دوستان نقد داره به عزاداری ها و حقه ایشون هست که نقد داشته باشن . اینکه هر چیزی رو به یه چیز دیگه ربط بدیم ، میشه پاک کردن صورت مسئله . کاری که بعضا دوستان انجام میدن . اگه فکر میکنین آقای Bidel اشتباه میکنه ، ایشون رو قانع کنین . اینکه هر مسئله ی کوچیکی رو ربط بدین به حکومت و ولی فقیه خوب نیست . اثر منفی میذاره . خود آقا هم راضی نیستن . بنده ی حقیر هم به یه سری از کارهایی که توی عزاداری ها میشه ، نقد دارم . با اینکه خودم طرفدار دو آتیشه حسینیه و عزاداری ها هستم . aboutrab عزیز خوب میدونه !!! اما نقد رهبری و ریاست جمهوری کار بنده ی حقیر و دوستان نیست . اهلش باید نقد کنن . هر کی که از راه رسید که نمیشه نقد کنه . میشه سلیقه شخصی . اومد شما از بعضی از رفتارها و سخنان رهبری و رئیس جمهور خوشتون نیاد . این نیست که حتما اون کلام و یا رفتار اشتباه باشه . پس خود فرد نقد کننده باید تخصص داشته باشه . مثل اهالی ورزش که تا بهشون یه حرفی میزنی ، میگن عکس با شورت ورزشی داری !؟ یعنی چی ؟ یعنی اگه سر رشته ای از ورزش نداری ، حق نقد هم نداری . این از این . مورد دیگه اینکه دوست عزیزمون آقای Bidel راست میگن . یه سری کارها داره بدعت توی عزاداری میشه . مثل قمه زنی . مثل زنجیرزنی اونم با تیغ !!! اینا هیچ توجیهی نداره و متاسفانه یکی از شیوخ هم کارناوال قمه زنی راه میندازه که احوالات شون هم معلومه . اما آقای Bidel عزیز : بعضی از نقدهاتون وارد نیست . مثل هزینه ای که میفرمائین . هزینه کار فرهنگی که دولتها بودجه اختصاص میدن ، کجاها خرج میشه ؟ تو هیئت ها ؟ خیلی کم پیش میاد . اینجور هزینه ها معمولا از جیب خود مردم خرج میشه و هیچ ربطی هم به بیت المال نداره . همون مردمی که از 3 هزار میلیارد می نالن ، میان خرجی میدن . اتفاقا این شبها بیشتر فقرا و کسانیکه توان مالی خوبی ندارن ، مهمان حسینیه ها هستن . از قضا پولدار مذهبی و هیئتی خیلی کم داریم که همین نشون میده کار فرهنگی توی مملکت ما صفره . طرف باکس ـ باکس پول شامپاین و هزارجور کوفت و زهرمار دیگه میده ، اما یه قرون توی هیئت ها خرج نمیکنه . این چیزا لیاقت میخواد که به هر کسی نمیرسه . ظاهرا خود حضرت (علیه السلام) هم راضی نیستن . یکی از دوستان فرمودن که چرا به مستحقش نمیدن ؟ خب دوست عزیز ، از اون بی نوایی که این شبها برای یه غذا التماس میکنه ، مستحق تر هست ؟ اگه منظورتون مالی و کشورهای آفریقایی که ما واقعا کاری از دستمون بر نمیاد !!! محمود کریمی هم بهتره صحبت از عزاداری امام حسین (علیه السلام) نکنه . مداحی که روضه فروشی میکنه ـ اونم 10 ، 15 میلیون تومن برای یه شب ـ حق صحبت کردن نداره . اینم یکی دیگه از بدعت های عزاداریه . هیچ کسی حاضر نیست برای امام حسین (علیه السلام) بخونه . البته حاج حسن خلج و سید ذاکر رو نباید در موردشون کم لطفی کرد . همین آقای کریمی اومد توی برنامه زنده شبکه سه قسم خورد که پول نمی گیرم !!! ایشون که هیئتی هستن لابد فراموش کردن که حضرت امیر(علیه السلام) فرمودن سرمنشأ همه ی گناهان دروغه . تنها کسی که جرأتش رو داشت و صریح گفت که یه پولی میگیرم ، حاج مهدی اکبری بود . مصاحبه اش هم توی سایتها هست . تا حالا کسی رو ندیدم که به این واضحی بگه پول میگیرم . همه شون کتمان میکنن . رضا هلالی که به سیدالشهدا قسم خورد پول نمیگیره !!! بقیه مداحا هم اکثرا کتمان میکنن . الله اعلم . . . در مورد دوست آخرمون هم باید بگم که خدا عاقبت همه مون رو به خیر کنه . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
من متوجه شدم که اشتباه کردم و نقدی که وارد کردم نیم غلط بود. از طرفی جاش هم اینجا نبود. اینجا تاپیک محل محاکمه است.
بگذریم. من خودم می رم واسه برادر سید الشهدا زنجیر می زنم(بی تیغ و با یه پیرهن پشمی) حالا همینش هم بحث داره که زنجیر زدن درسته یا نه. چون موندم امسال زنجیر بزنم یا نه(باز هم جاش تو این تاپیک نیست) ***** من مطمئن هستم که دولت پولی(در حد لیاقت این واقعه) خرج نمی کنه. نه این دولت. بلکه همه ی دولت ها. خرجش از جیب عشاق بن علی میره. اونا هستن که لیاقت این پول خرج کردن ها رو دارن نه امثال آقای بُز امیدوارم که دولت(فقط و فقط دولت. نهاد های دیگه اصلا) امسال یه گشت عاشورا بذارن تو خیابون ها و با مردم اتمام حجت کنه. اگه واسه عزا اومدن سر وضعشون رو درست کنن(تا حداقل ممکن) واگرنه که برن یه جای دیگه خدا شاهده پارسال تو آستارا یه جلوی یکی از مساجد بزرگ شهر(مسجد آب روان) دختر ها و پسرا جمع می شدن و ... اسم سه راه جلوی مسجد رو هم گذاشته بود سه راه عاشقی وقتی می گم آسیب منظورم اینه پسر خاله هام منو گرفته بودن بیا بریم دختر بازی یاد بگیری(ببخشید). وقتی می گم آسیب منظورم اینه. کسی که دو سال پیش با من می یومد مزار شهدا گریه می کرد پارسال واستاده بود کنار خیابون دید می زد. اونم نه توی مهر و آبان. توی خود شب های عاشورا وقتی می گم آسیب منظورم اینه. میان تو مسجد ما واسه سینه زنی. این یه رسمه. تو آستارا ده تا مسجد هست که هر شب هیئت یکی میره مسجد یکی دیگه. اومده بودن سینه زنی اردبیلی می کردن. سینه زنی اردبیلی یه لم خاصی داره که بعضی جاها اونجوری سینه می زنن(دست خسته نمی شه، اگه شدت نگیره سینه هم درد نمی گیره) اما این سینه زنی رو یه جوری می زدن که من می گفتم الآن جرقه می زنن وقتی می گم آسیب منظورم اینه... |
|||
|
|
۱:۳۵, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۴:۲۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
مگه گریهای که صورت میگیره جز اشکی هست که پس از درک معرفت نسبت به آل محمد جاری میشه؟
سوره مائده، آیه 83: وَ إِذَا سَمِعُواْ مَا أُنزِلَ إِلَى الرَّسُولِ تَرَى أَعْيُنَهُمْ تَفِيضُ مِنَ الدَّمْعِ مِمَّا عَرَفُواْ مِنَ الْحَقِّ يَقُولُونَ رَبَّنَا آمَنَّا فَاكْتُبْنَا مَعَ یالشَّاهِدِينَ و چون آنچه را به سوى اين پيامبر نازل شده بشنوند، میبينى بر اثر آن حقيقتى كه شناختهاند اشک از چشمهايشان سرازير میشود. میگويند پروردگارا، ما ايمان آوردهايم پس ما را در زمره گواهان بنويس. ------ برای محرّمتون هم نقشه دارن. براتون زودتر هم نقشهاش رو ریختن... خنده به گریه میکنه زبوندرازی... میگن هر خندهای شادیه و خندهای نداریم که به دل زنگار بزنه. میگن هر گریهای غمآوره و گریهای نداریم که دلگشا باشه. همون کسی که 3 سال پیش فیلمی رو ساخت که بگه محرمونامحرمی پخمگی هست، و در نامهی استاد بهرامپور از بین تمام کارهای ارشاد و سیما، به عنوان یک مدرک جرم غیرقابلانکار برجسته شد. این شخص این بار، در ترویج کجفهمی موجود در مورد گریه. اینها مثل ما نیستند. کارهاشون روی حسابه. قضیهی مانتوی بدون دکمهست که از پیارسال توی سریال «خداحافظ بچه» دختر شریفینیا ازش استفاده میکرد و پارسال هم تن گداهای اون یکی سریال مسخرههه کردن(میگین چیکار کنن؟! مگه لباس پوشیدن گداها دست اینهاست؟!![]() همونطور که بازیگرهای بعضیها شب عروسیشون توی فیلم، علت نوع لباسی که پوشیدن اینه که آرزو دارن و دست سازندگان نیست![]() ).حالا این دو تا سریال فقط دو نمونهاش هست که من توجه کردم. میخوام بگم ببینین از کی داشتن برنامه میریختن واسه این یک قلم مانتوی بدون دکمه! یا مثلاً جوادهاشمی(که دیگه سید نیست) رو میفرستن برزیل تا بره توی عکس کنار دو تا زن نامحرم با سر و وضع افتضاح. این یکی اقلاً 20 بار توی فیلمها شهید شده و اون یکی توی سریال جانماز آب میکشه، اما توی ورزشگاه در کنار هم در نهایت اعتدال! در حال جیغ کشیدن و خوش گذراندن هستن! بلوایی که در مورد رفتن دخترها به ورزشگاه وجود داره رو هم به اینها اضافه کنید. ببینید با یک عکس چند تا پیام انتقال میدن؟ کی برسه روزی که طعنزنندگان به دین، پاسخ مناسبشون رو دریافت کنن: سوره توبه، آیه 12: وَ إِن نَّكَثُوٓاْ أَيۡمَـٰنَهُم مِّنۢ بَعۡدِ عَهۡدِهِمۡ وَ طَعَنُواْ فِى دِينِكُمۡ فَقَـٰتِلُوٓاْ أَٮِٕمَّةَ ٱلۡكُفۡرِۙ إِنَّهُمۡ لَآ أَيۡمَـٰنَ لَهُمۡ لَعَلَّهُمۡ يَنتَهُونَ (١٢) و اگر سوگندهاى خود را پس از پيمان خويش شکستند و شما را در دينتان طعن زدند، پس با پيشوايانِ کفر بجنگيد، چرا که آنان را هيچ پيمانى نيست، باشد که باز ايستند. (12) |
|||
|
|
۴:۰۳, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
چند روزی می شه که به خاطر مشکلی کم حوصله و کم طاقت شدم و نمی تونم مطالب رو کامل دنبال کنم . اما این چند روزه وقتی تو قسمت ارسال ها
آیا عاشورا ارزش پول خرج کردن دارد؟؟؟ رو می بینم . دلم نمی یاد نگم . هر چه که داریم/دارم از همین عاشورا است . ببخشید نمی دونم موضوع صحبت دوستان چیه . اما باید بگم واقعا ارزش خرج کردن داره . شرمنده به خاطر پست بی ربط |
|||
|
|
۴:۳۶, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۴:۴۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۱)mohammad-hadi نوشته است: بله بله بلهخودشون رو زدن به کوری، ولی برنامه ریختن که چیکار کنن. من میگم، چطور سال 88 که سبزها بودن، انقلاب مخملی بود... اونوقت سال 92 که همراهان ِ همین سبزها و بعضی از خود اون سبزها با بنفش اومدن، دیگه انقلاب مخملی نبود؟! جرا. انقلاب مخملی بود. و از نظر قانونی انجام شد. حالا مونده پیاده کردنش. اینها سعی میکنن نسبتاً ملایم عمل کنن، ولی آخه راهشون هم درازه! کارشون زیاده. سرشون شلوغه. خیلی چیزها هست که باید پایمال کنن. |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۱ توسط a.iman.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام .
به نظر من همه ی دوستان فقط یه تیکه از جملات ایشون رو دارن نقد میکنن که خیلی کار ناپسندیده ای هست . ایشون میگن اینهمه صدا سیما زمان و هزینه صرف واقعه عاشورا کرده ولی خروجی مطلوب ما نیست . مثلا یکی که شب یلدا داره درباره نحوه برش هندونه توضیح میده ، همون یارو رو میارن و برامون میگه : "سیر تکاملی بشر باعث بوجود آمدن وافعه کبیر عاشورا شد ... " یکی هم نیست بگه بابا خفه شو ! اینهمه عالم و نویسنده و محقق داریم هیچ کدوم نتونستن اینطوری تو کتاباشون بنویسن ... بعد مهمانی هم که میارن یه سری سوالا ی تکراری از قبل لیست کردن که قراره هر سال همونا رو بپرسن : عاشورا چه سالی بود؟ واقعا 72 نفر بودن ؟ شهادت حضرت علی اکبر به چه نحوی بود ؟ و .... " دو دقیقه فرصت نمیدن اون مهمون برنامه بیاد و یه روشن گری و چیز جدید یا اصلا همون قدیمی هارو توقالبی ارائه کنه نسل جدید خوششون بیاد و بیشتر به دلشون بشینه ... البته بیشتر مواقع این مهمانهاشون هم تکراری هستن ! از مداح های فلان فلان گرفته تا آخوندی که فامیل آقای بوق هستن ! یه بار نشد یه محقق درست و حسابی بیارن ، یه بار نشد بیان کتاب زیبای "حسین وارث آدم"(شریعتی) رو خلاصه شو بگن یا کتاب پربار "حماسه حسینی "(مطهری) رو بررسی کنن که ببینن بابا این بزرگت چی گفتن ؟! همشون دارن روی چند تا حدیث از امام ها که اونم معلوم نیست اسنادش درسته یا غلط ؟! اینه ! منظور ایشون این خرج ها بود ! نه خرج های هیئت ... که هیئت هم خب مثل هرچیزی انقاداتی بهش وارده ولی فکر کنم اینجا جاش نیست . ببینید دوستان ، صدا و سیما تو ایران یه تومور بسیار بزرگ داخلشه که نیاز به یه جراحی بزرگ داره و با کارای کوچیک درست نمیشه ... وقتی اخباری که داره میگه 60% کلمات تولید شده درباره سیل و توفان و تصادف دو کامیون تو کاستاریکا و امریکای لاتین هست ولی از رکود 6 ماهه بورس ایران که معادل یارانه کل افراد کشور به اندازه 3 سال رو میتونست تامین کنه چیزی نمیگن و یا اصلا همین استیضاح فرجی دانا . همیشه شبکه خبر مجلس رو پوشش میداد ، اون روز پوشش ندادن . خبرنگار شبکه یک هم اصلا حرفی درباره بورسیه های قلابی دوره های قبلی نداد و نظرات مخالفان رو هم کامل نخحوند(حداقل در حد نظرات موافقان هم نخوند) ... البته من وکیل و مدافع هیج طرفی نیستم . بنده فقط مشاهداتم رو ذکر میکنم . ولی اگر اینطوری پیش بره کشور به دو جناح تقسیم خواهد شد در هر زمینه ای ... و باعث اینکار کسی نیست جز رسانه ... همه ی فامیلای ما از دست این برنامه های صدا سیما رفتن ماهواره خریدن ... خدا وکیلی ادامی مومنی هم هستن ولی میگن حوصله ی چرت و پرتای اینا رو ندارن ... صدا سیما از اسلام و حکومت اسلامی یه پوسته ساخته همین . (۳۱/مرداد/۹۳ ۴:۳۶)درست پسند نوشته است: خودشون رو زدن به کوری، ولی برنامه ریختن که چیکار کنن.ببینید دوست عزیز شما مالک ایران نیستید ! مجبور هم نیستید که مردم رو بزور به بهشت ببرید ! پیغمبر نتونست ! وقتی نصف بیشتر یه ملت به یه چیزی رای میدن یعنی اونو میخان ! همین ! مگه رای با اکثریت نیست ؟! مردم سالاری دینی پس چیه ؟! خود پیامبرمون گفته : یه ملت با کفر میمونه ولی با ظلم نه " اگر خواست اکثریت ملت اتفاق نیفافته(حتی چیز غیر شرعی باشه) این میشه ظلم و اون حکومت باقی نمیمونه .. التبه ظلم از نظر اسلام نگفتم ، یه لحاظ دید اجتماعی عرض کردم . |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام . شما هر تیکه از حرفا رو که دلت خواست بردار و در موردش توجیه کن صحبت های این منافق کلا زیر سواله اما در مورد دکتر شریعتی اسم بردی باید یه مطلب خیلی کوتاهی رو بگم ببینید همه میدونن من نسبت به دکتر شریعتی نقد داشتم و دارم با دلیل اما یه ویژگی که ایشون داشت این بود که دو رو و منافق نبود حرفش رو میزد (برخی جاها غلط) جیره خور فراعنه و قارون ها نبود نامرد نبود ، دروغگو نبود من وقتی یه سری عباد الدنیا رو در این مملکت میبینم میگم دکتر شریعتی پیششون سروره پس خواهشا اسم ایشون رو در کنار این افراد لئیم و بدبخت نیارید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

حزب الله سایبر)

مگه لباس پوشیدن گداها دست اینهاست؟!