کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اوضاع زنان در آخرالزمان
۱۱:۴۹, ۲۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۲ توسط hadi22.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 1396983240_-0-108.jpg]
«تمام همت یک مرد شکم او خواهد بود، و قبله اش همسر او، و دینش درهم و دینار او.»
فتنه ی زنانه
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در توصیف مردان و زنان اهل آخرالزمان می فرمایند:
«بعد از عصر من هیچ فتنه ای برای مردان پیش نمی آید که زیانبارتر از فتنه ای باشد که از ناحیه زنان می رسد.»(1)

هم چنین می فرمایند:
«در مورد امت خود، از هیچ فتنه ای چون زن ها و مشروبات الکلی اندیشناک نیستم.»(2)

شاید اگر سالها پیش، کسی این احادیث را می خواند، درک معانی عمیق این سخنان برایش کمی مشکل بود اما شاید مردمان زمانه ما که اوضاع برخی از زنان امروز را در کوی و برزن می بینند، حتماً راحتتر به عمق این احادیث می رسند.

آیا رفتار و عملکرد برخی از زنان آخرالزمان، مانند حضور غیرضروری خانم ها در اجتماع با انواع آرایش و مدل مو و لباس و عشوه گری های نا به جای زنانه در خیابان و...، اثری جز از هم پاشیدن زندگی های آرام خانوادگی را به همراه داشته است؟ آیا این نوع رفتارهای زنان را نمی توان فتنه نامید؟

زن قبله ی شوهر
پیرزن با یک ساک کوچک گوشه ی امامزاده نشسته و از پسرش می گوید که او را از خانه بیرون کرده است. او می گوید عروسم با من بدرفتاری می کرد و تا امروز هم برای شستن کهنه های بچه اش و نگهداری از او مرا نگه داشته بودند و حالا که بچه بزرگتر شده، دیشب پسرم گفت که تو داری زندگی ما را به هم میزنی و برای خودت جایی را دست و پا کن.

رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، مردانی آخرالزمانی که بی چون و چرا از زنانشان تبعیت می کنند را این طور تو صیف می کنند:
«مرد از همسرش اطاعت می کند ولی پدر و مادرش را نافرمانی می کند و برای به هلاکت رسانیدن برادرش تلاش می کند، به همسایه اش ستم روا می دارد و پیوند خویشاوندی را قطع می کند و صدای فاجران بلند می شوند.»(3)

«تمام همت یک مرد شکم او خواهد بود، و قبله اش همسر او، و دینش درهم و دینار او.»(4)

«هنگامی که نابخردان بر سر کار باشند و زنها مورد مشورت قرار گیرند.»(5)

آنچه باید باشد
با مرور احادیثی که به وصف زنان آخرالزمانی می پردازد می توان دریافت که اطاعت بی چون و چرای مردان از زنان

به معنی ترجیح دادن نظرات آنان بر دستورات خداوند و معصومین(علیه السلام) است که باعث دور شدن مردان از مجموع اوامر دینی می شود.

شرایط جوامع در آخرالزمان، زنان را به این سمت سوق می دهد که از جایگاه زن بودن و مادر بودن دور شوند و شان مردانه و مناصب مردان را بر عهده بگیرند و جای زن و مرد عوض شود.

همان طور که امروزه نیز شاهد هستیم، بعد شهوانی و نفسانی زنان بیشتر از سایر ابعاد وجودی آنها خودنمایی می کند و این امر باعث ایجاد فساد در جامعه و انحراف مردان می شود و در روزهای آخر الزمان، زنان از طرق غیر معمول از چنان جایگاهی برخوردار می شوند که حتی در تصمیم گیری های کلان نیز دخیل می شوند.

همه ی مواردی که در بالا بیان شد، برای زن مورد پذیرش اسلام نیست و زنان در دین اسلام از جایگاهی خاص و ویژه برخوردارند و این شان ویژه را می توان در حقوق و احکام اسلامی مربوط به بانوان مشاهده کرد.

پی نوشت:
1. نهج الفصاحه جلد 2 صفحه 533
2. همان، صفحه 540
3. الزام الناصب صفحه 181، بشاره الاسلام صفحه 22 و 76 و بحارالانوار جلد 52 صفحه 263
4. بشاره الاسلام صفحه 132
5. بشاره الاسلام صفحه 44پ
منبع:http://www.qm313.com/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، kh-MAHDI ، عدالت ، فدايي ولايت ، aaaaa ، Ali#59 ، hamediran ، soshiant ، نرگس مهدوی ، mahramaneh ، anita30 ، آیات

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۰, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21

(۲۹/مرداد/۹۳ ۶:۲۲)aaaaa نوشته است:  من متنو خوندم ولی یه ذره دوزاریم کجه.
منظورتون از راه حل چیه؟
یعنی راه حلی که جلوی فساد مرد یا زن رو بگیره؟
.
.
.
در ضمن تقاضا میکنم تاپیک بسته نشه تا برای یک بار هم که شده به نتیجه برسیم

پ ن پ ینی راهه حلی که جلوی فساده ننه بزرگه خدابیامرزه منو بگیره..........WinkSmileSmile
بله دیگه.............الان که مشکلو میشناسیم پس باید دنباله راهه حلش بگردیم........اینکه بشینیم بگیم فقط تقصیره اینه تقصیره اونه که نشد کار...............وضع جامعه واقعا خرابه..........انقدر که من بعضی وقتا ترجیح میدم بشینم تو خونمونو بیرون نرم............باید فرهنگ سازی کنیم که نیاز به صبر و حوصله داره وگرنه که با ضرب و زور کاری درست نمیشه که بدترم میشه...............

درضمن با جمله ی اخرتونم خیلی خیلی موافقم............
۱۴:۰۶, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22

بسم ا... الرحمن الرحیم
نگاه جنسیتی داشتن به هر موجودی به نظر بنده بی انصافی است حالا روایاتی در این زمینه بیان شده همه زنان را در بر نمی گیرد همچنان که می بینیم در جامعه همه به یک رنگ نیستند انسان به گفته معصمومین حرمتش بالاتر از کعبه هست نباید رفتار را با انسانیت و موجودیت شخص یکی دانست چه بسا پشت خیلی از رفتارها نا آگاهی هست متاسفانه ما به جای اینکه در مورد روایات تفکر و تزکیه و تحلیل کنیم و راه حل پیشنهاد شود سریع موضع گیری و وارد بازی می شویم به نظر بنده وارد بازی شدن چیزی جز اهانت به نظر معصوم (علیه السلام) نمی باشد شیعه یعنی مشایعت و عمل و ره رو ایشان بودن و حداقل بدنام نکردن ایشان و هر چه آگاه تر شدن به سیره ایشان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، sarallah ، فاطمه خانم ، نرگس مهدوی
۱۷:۴۷, ۲۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۰۶)nasrin نوشته است:  بسم ا... الرحمن الرحیم
نگاه جنسیتی داشتن به هر موجودی به نظر بنده بی انصافی است حالا روایاتی در این زمینه بیان شده همه زنان را در بر نمی گیرد همچنان که می بینیم در جامعه همه به یک رنگ نیستند انسان به گفته معصمومین حرمتش بالاتر از کعبه هست نباید رفتار را با انسانیت و موجودیت شخص یکی دانست چه بسا پشت خیلی از رفتارها نا آگاهی هست متاسفانه ما به جای اینکه در مورد روایات تفکر و تزکیه و تحلیل کنیم و راه حل پیشنهاد شود سریع موضع گیری و وارد بازی می شویم به نظر بنده وارد بازی شدن چیزی جز اهانت به نظر معصوم (علیه السلام) نمی باشد شیعه یعنی مشایعت و عمل و ره رو ایشان بودن و حداقل بدنام نکردن ایشان و هر چه آگاه تر شدن به سیره ایشان.

به نام خدا

به نظر شما اگر پیامبر در دوران معاصر بودند،‌ به مقابله با این همه گناه از فساد جنسی تا فساد اقتصادی، بر نمیخواستند ؟؟؟؟؟؟؟ آیا حجب لااقل بر مردم ما تمام نشده که خیلی از گناهان را انجام ندهند ؟؟؟؟؟؟؟؟ بله اگر بر فرض راجب به مردم آمریکا حرف میزدید حرف شما قبول بود که دربی خبری هستند و باید روشنشان کرد ولی برای مردم ما که صبح تا شب دارن پیام مذهبی و اخلاقی براشون پخش میکنند آیا صحیح است که اینهمه گناه انجام دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برخی مواقع برخورد قهری کاملا واجب است. البته قبول دارم که نیمی از این مشکل تقصیر مسئولین به علت عملکرد غلطشان و حتی فاسد بودن خودشان است اما خداوند به همه عقل داده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا زهرا
۲۱:۱۱, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۰)Memory-X نوشته است:  پ ن پ ینی راهه حلی که جلوی فساده ننه بزرگه خدابیامرزه منو بگیره..........WinkSmileSmile
بله دیگه.............الان که مشکلو میشناسیم پس باید دنباله راهه حلش بگردیم........

یعنی واقعا راه حل نیست؟
کل بخش های این تالار پر است از مطالبی در مورد تقوا و پرهیز کاری.
علم هست ولی عمل نیست.(اول به خودم میگم بعد به بقیه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، یا زهرا ، saba
۲۱:۲۵, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25

(۲۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۱۱)aaaaa نوشته است:  یعنی واقعا راه حل نیست؟
کل بخش های این تالار پر است از مطالبی در مورد تقوا و پرهیز کاری.
علم هست ولی عمل نیست.(اول به خودم میگم بعد به بقیه)

اگه راهه حل هست پس چرا هنوز این مسائل وجود دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا حل نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا عمل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظرتون با حرف زدنه الکی مشکلی حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه برادره من اینکه بشینیمو به کسی که به تقوا و پرهیزکاری اعتقادی نداره هی بگیم برو تقوا پیشه کن برو پرهیزکار شو به هیچ نتیجه ای نمیرسیم.........................باید الگو سازی کنیم مثلا یه لباسی که هم زیبا باشه هم مطابق مد باشه هم پوشیده باشه......مهم تر از اون اینکه اون لباسو مد کنیم تو جامعه انقدر که اکثریت بخرن.........ینی هیچ کدوم از این طراحای لباس محترم نمیتونن این کارو انجام بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲۱:۳۰, ۲۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
راه حل داره بچه ها!
بارها هم گفتیم...
راه حلش هم مذهبی نیست...
فقط وجدانی است...
صادقانه بگم، یکم همکاری بین ما خانم ها شما آقایون رو بیچاره خواهد کرد...
اگه مذهبی نیستین، خدا رو روزی 100 هزار بار شکر کنین که ما خانم ها با هم به همین راحتی ها متحد نمیشیم...
که اگه بشیم، میتونیم 6 ماهه اوضاع مملکت رو عوض کنیم...
اما حیف و 100 حیف...Sad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m ، آیدا77 ، aaaaa
۲۲:۳۹, ۲۹/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:سوال من اینه که چرا انقدر موضع گیری شدید وجود داره؟
به نظر من به این خاطر که کلا یک نگاه یک طرفه به معضلات جامعه وجود داره. که اونم حالا اگه نگیم همش، ولی در اکثر مواقع فقط خانم هارو مورد حمله قرار میده.
اولا اینکه مشکل بزرگ جامعه ی ما این نیست که زن بی ایمان زیاد شده بلکه مشکل اینکه همه ی ما داریم از دین و ایمان فاصله میگیریم نسل به نسل که میگذره ایمان و اعتقاد برامون ناشناخته تر میشه. وقتی که پسر های جامعه به دنبال دوستی با همین دختر های هزار رنگن چه انتظاری باید از خواهر این پسر داشته باشیم؟
اصلا قصد دفاع از این خانم هارو ندارم و با اصل تاپیک موافقم ولی خواهشا نگاه تک بعدی نداشته باشین. به جای اینکه به دنبال مقصر باشیم دنبال راه چاره باشیم.Blush
۳:۵۳, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۲۵)Memory-X نوشته است:  اگه راهه حل هست پس چرا هنوز این مسائل وجود دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا حل نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا عمل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظرتون با حرف زدنه الکی مشکلی حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه برادره من اینکه بشینیمو به کسی که به تقوا و پرهیزکاری اعتقادی نداره هی بگیم برو تقوا پیشه کن برو پرهیزکار شو به هیچ نتیجه ای نمیرسیم.........................

خیلی خوب چرا کتک میزنیدSmile
مگه تقصیر منه
من یک کلام گفتم راه حل هست
حالا شما میگید نیست ،چشم ما هم میگیم نیست
۱۳:۲۱, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
همین جا ازکسانی که ناراحت کردم می گم ببخشیدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی
۱۳:۳۷, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #30

من نگفتم راهه حل نیست.............
میگم باید از راهه درستش وارده عمل شد..............Smileوگرنه جواب نمیده..............هممون باید باهم تلاش کنیم متحد بشیم............یه نفر که کاری از پیش نمیبره..........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hadi22 ، نرگس مهدوی ، aaaaa
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا