|
اوضاع زنان در آخرالزمان
|
|
۱۱:۴۹, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۲ توسط hadi22.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() فتنه ی زنانه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در توصیف مردان و زنان اهل آخرالزمان می فرمایند: «بعد از عصر من هیچ فتنه ای برای مردان پیش نمی آید که زیانبارتر از فتنه ای باشد که از ناحیه زنان می رسد.»(1) هم چنین می فرمایند: «در مورد امت خود، از هیچ فتنه ای چون زن ها و مشروبات الکلی اندیشناک نیستم.»(2) شاید اگر سالها پیش، کسی این احادیث را می خواند، درک معانی عمیق این سخنان برایش کمی مشکل بود اما شاید مردمان زمانه ما که اوضاع برخی از زنان امروز را در کوی و برزن می بینند، حتماً راحتتر به عمق این احادیث می رسند. آیا رفتار و عملکرد برخی از زنان آخرالزمان، مانند حضور غیرضروری خانم ها در اجتماع با انواع آرایش و مدل مو و لباس و عشوه گری های نا به جای زنانه در خیابان و...، اثری جز از هم پاشیدن زندگی های آرام خانوادگی را به همراه داشته است؟ آیا این نوع رفتارهای زنان را نمی توان فتنه نامید؟ زن قبله ی شوهر پیرزن با یک ساک کوچک گوشه ی امامزاده نشسته و از پسرش می گوید که او را از خانه بیرون کرده است. او می گوید عروسم با من بدرفتاری می کرد و تا امروز هم برای شستن کهنه های بچه اش و نگهداری از او مرا نگه داشته بودند و حالا که بچه بزرگتر شده، دیشب پسرم گفت که تو داری زندگی ما را به هم میزنی و برای خودت جایی را دست و پا کن. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، مردانی آخرالزمانی که بی چون و چرا از زنانشان تبعیت می کنند را این طور تو صیف می کنند: «مرد از همسرش اطاعت می کند ولی پدر و مادرش را نافرمانی می کند و برای به هلاکت رسانیدن برادرش تلاش می کند، به همسایه اش ستم روا می دارد و پیوند خویشاوندی را قطع می کند و صدای فاجران بلند می شوند.»(3) «تمام همت یک مرد شکم او خواهد بود، و قبله اش همسر او، و دینش درهم و دینار او.»(4) «هنگامی که نابخردان بر سر کار باشند و زنها مورد مشورت قرار گیرند.»(5) آنچه باید باشد با مرور احادیثی که به وصف زنان آخرالزمانی می پردازد می توان دریافت که اطاعت بی چون و چرای مردان از زنان به معنی ترجیح دادن نظرات آنان بر دستورات خداوند و معصومین(علیه السلام) است که باعث دور شدن مردان از مجموع اوامر دینی می شود. شرایط جوامع در آخرالزمان، زنان را به این سمت سوق می دهد که از جایگاه زن بودن و مادر بودن دور شوند و شان مردانه و مناصب مردان را بر عهده بگیرند و جای زن و مرد عوض شود. همان طور که امروزه نیز شاهد هستیم، بعد شهوانی و نفسانی زنان بیشتر از سایر ابعاد وجودی آنها خودنمایی می کند و این امر باعث ایجاد فساد در جامعه و انحراف مردان می شود و در روزهای آخر الزمان، زنان از طرق غیر معمول از چنان جایگاهی برخوردار می شوند که حتی در تصمیم گیری های کلان نیز دخیل می شوند. همه ی مواردی که در بالا بیان شد، برای زن مورد پذیرش اسلام نیست و زنان در دین اسلام از جایگاهی خاص و ویژه برخوردارند و این شان ویژه را می توان در حقوق و احکام اسلامی مربوط به بانوان مشاهده کرد. پی نوشت: 1. نهج الفصاحه جلد 2 صفحه 533 2. همان، صفحه 540 3. الزام الناصب صفحه 181، بشاره الاسلام صفحه 22 و 76 و بحارالانوار جلد 52 صفحه 263 4. بشاره الاسلام صفحه 132 5. بشاره الاسلام صفحه 44پ منبع:http://www.qm313.com/
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۲, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۴:۲۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۰۶)nasrin نوشته است: نباید رفتار را با انسانیت و موجودیت شخص یکی دانست چه بسا پشت خیلی از رفتارها نا آگاهی هستچرا نباید رفتار رو با موجودیت یکی دانست؟ چرا نباید ناآگاهی افرادی که تا چند سال پیش حق رو میدونستن و مطابقش رفتار میکردن رو به این دلیل قلمداد کرد که علاقه داشتهاند به برآوردن تمایلات نفسشون، و خودشون جهل رو برگزیدهاند، و با آگاهی دادن قابل درمان نیستند؟ سوره مائده، آیه 100: قُل لاَّ يَسْتَوِي الْخَبِيثُ وَ الطَّيِّبُ وَ لَوْ أَعْجَبَكَ كَثْرَةُ الْخَبِيثِ فَاتَّقُواْ اللّهَ يَا أُوْلِي الأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ بگو ناپاک و پاک برابر نيستند، هر چند فراوانی ناپاک تو را به شگفت آورد. پس ای خردمندان، از خدای بترسيد، باشد که رستگار گرديد. سوره فاطر، آیه 22: وَ مَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاء وَ لَا الْأَمْوَاتُ إِنَّ اللَّهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاء وَ مَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ و زندگان و مردگان يكسان نيستند. خداست كه هر كه را بخواهد شنوا میگرداند و تو كسانى را كه در گورهايند نمیتوانى شنوا سازى. سوره زمر، آیه 9: أَمَّنْ هُوَ قَانِتٌ آنَاء اللَّيْلِ سَاجِدًا وَ قَائِمًا يَحْذَرُ الْآخِرَةَ وَ يَرْجُو رَحْمَةَ رَبِّهِ قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَ الَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ آيا آن کس که در همه ساعات شب به عبادت پرداخته، در سجود است و در قيام، از آخرت بيمناک است و به رحمت پروردگارش اميدوار، با آن که چنين نيست يکسان است؟ بگو آيا آنهايی که میدانند با آنهايی که نمیدانند برابرند؟ تنها خردمندان پند میپذيرند. (۲۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۳۰)زینب خانوم نوشته است: راه حلش هم مذهبی نیست...باز یک چیزی رو از مذهب جدا کردید. هیچچیز آفریده نشده که از حق جدا باشه: سوره انبیاء: وَ مَا خَلَقْنَا السَّمَاء وَ الْأَرْضَ وَ مَا بَيْنَهُمَا لَاعِبِينَ (16) لَوْ أَرَدْنَا أَن نَّتَّخِذَ لَهْوًا لَّاتَّخَذْنَاهُ مِن لَّدُنَّا إِن كُنَّا فَاعِلِينَ (17) بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ وَلَكُمُ الْوَيْلُ مِمَّا تَصِفُونَ (18) و ما آسمان و زمين و آنچه را كه ميان آن دو است را به قصد بازی نيافريديم. (16) اگر میخواستيم لهوی(سرگرمی و بیهودهای) بگيريم، قطعاً آن را از نزد خود اختيار میكرديم، اگر قصد انجامش را داشتیم (17) بلکه حق را بر باطل میافکنیم، پس آن را در هم میشکند، آنگاه باطل بیدرنگ نابود میشود و وای بر شما از وصفی که میکنید(كه به خدا نسبت زناشويى و فرزند میدهيد) (18) هیچچیز در دنیا نیست که از مذهب جدا باشه. وجدان که جای خود داره. چطور میشه یک نفر به وجدانش گوش کنه و از آیین حق پیروی نکنه؟ سوره بقره، آیه 130: وَ مَن يَرْغَبُ عَن مِّلَّةِ إِبْرَاهِيمَ إِلاَّ مَن سَفِهَ نَفْسَهُ وَ لَقَدِ اصْطَفَيْنَاهُ فِي الدُّنْيَا وَ إِنَّهُ فِي الآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ و چه كسى از آيين ابراهيم روى میگرداند جز كسى كه سبكمغزى كند؟ در حالى كه ما او را در دنيا برگزيديم و در آخرت نیز مسلماً از شايستگان است. این سخن که کسی که مذهب رو نمیپذیره هم میتونه برای خودش وجدان داشته باشه، در حقیقت به معنی ناحق بودن حق هست، و مجوزی هست برای بیمذهب بودن. که البته چنین منظوری مسلماً در نظر شما نیست. نقل قول:شاعران در پاره ای از اوقات فرمودن : بی توجهیتون نسبت به حرفای بنده ....متأسفم برای ناظری که گزارشم رو خونده و اعمال نکرده، چون توی گزارشم کامل توضیح داده بودم مشکلش چیه. زندگی کردن بدون گوش باید خیلی تأسفآور باشه. آقایون جوونها و نوجوونها، چیزی که نمیدونید چیه و معنیاش چیه رو به صرف ِ اینکه شنیدید بکار نبرید. جامعترین و کاملترین توصیهای که میتونم برای اینگونه موارد بکنم اینه. |
|||
|
|
۵:۰۱, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
آقای درست پسند!
بلقیس رو میشناسین؟ یک ملکه خورشیدپرست و مشرک بود... اما وجدان آگاه داشت و توی حکومتش به هیشکی ظلم نمیشد... اون که مذهب نداشت... چرا انسان حق طلبی بود و ظالم نبود؟ آسیه همسر فرعون هم مسلماً خداپرست نبوده... اما زن خوبی بوده و زمینه خوبی ها توی وجودش نهادینه بوده... یک آتئیست، چرا امروز میریزه توی خیابون و داد و بیداد میکنه که فلسطینی ها رو نکشین؟ چون حق طلبه، با این که مذهب نداره... پس هر کی حق طلب شد و خواست که ستم نکنه و ظلم نکنه، لزوماً مذهبی نیست... اونوریش هم صادقه ها!!! یعنی هر کی مذهبی شد و کارهای مذهبی انجام داد، لزوماً انسان خوب و حق طلبی نیست... مثل نمونه هایی که امروز تو جامعه بسیار زیادن... لذا کاری که انجام میدیم، چه امروز و چه همیشه باید در درجه اول کار خوبی باشه... یعنی توش به کسی ستم نشه و حق کسی خورده نشه و فایده داشته باشه و به همه سود برسونه... ما خانم ها اگه همه با هم متحد شیم، چه بدکاره و چه مومنه... اگه با هم متحد شیم که فقط 6 ماه تو جامعه درست بگردیم و به خواسته های آقایون تن در ندیم، آمار ازدواج چنان بالا بره که از تعجب همه شاخاشون در بیاد... وقتی کسی به جز ازدواج، راهی برای نیاز جنسیش نداشته باشه، مجبور میشه و ازدواج هم میکنه... این راه حل انسانیه، نه مذهبی... یعنی زیباها به خاطر زشت ها، کافرها به خاطر مومن ها، خوش قد و بالا ها به خاطر چاق ها و ... در کنار هم متحد شن که آمار ازدواج همدیگه رو بالا ببرن... این در دراز مدت هم به نفع کسی هست که هم زیباست و هم خوش قد و بالاست... چون جلوی هرز شدن همسرش رو خواهد گرفت... چه مومن باشه و چه آتئیست... ربطی هم به مذهب نداره... |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۱ توسط moflehoon.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آسیه همسر فرعون موحد و یکتا پرست بودن وقتی قرآن برای تمام جهانیان مثال می زنه و می گه که از این فرد الگو بگیرید، (ایه11 سوره مبارکه تحریم) مطمءنا اون فرد باید تو تمام موارد و ابعاد مورد قبول خدا باشه. وقتی خدا برای ما از امراءه فرعون می گه و مثال می زنه، اگه این زن یکتاپرست نباشه، قرانی که منو به یکتاپرستی دعوت کرده، برای هدایتم از مصداق خوبی استفاده نکرده آسیه ای که به عنوان الگو برا جهانیان معرفی شده یه زن کامله ایشون جزو 4زن برگزیده ی عالم هستن، بعد شما برچه اساسی این حرفا رو در مورد ایشون می گید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! من نمی دونم که منظور شما از حق طلبی چیه ولی چیزی که می دونم اینه که اسلام حقه مشکل ماها اینه که اسلام رو با آدماش می بینیم و به همین خاطر می گیم که هر مذهبی حق طلب نیست. و اینجاست که شما تجویز می کنید تنها راه حل وجدانه نه مذهب!!!!! راه حلتون صد در صد غلطه. تنها راه خروج بن بست انسان از مشکلاتش، چه مشکلات فردی و چه اجتماعی همون دین و روش خدا هستش که اگه حرف شما درست بود خدا 124هزار پیامبر رو مبعوث نمی کرد و می گفت همگی که وجدان دارید برید با وجدانتون با مسایل کنار بیاید. اگه ما اسلام رو درست ارایه بدیم و از الگوهای اصلیش بهره بگیریم، جامعمون یه جامعه ی گل و بلبل می شه اینه که می بینیم جاهایی مشکل هست و شما وجدان رو سفارش می کنید، اینه که جواب نمی گیریم که اگه به جواب گرفتن بود غرب با وجدان و انسانیتش اینطور تو منجلاب دست و پا نمی زد. درضمن ازدواج راه حل دینه و فرقش هم با رابطه ی نا مشروع همون جمله ای که خونده می شه اصل هر دو عمل یکیه ولی نفسشون فرق داره و همون جمله هم باعث فرقشون میشه همین جمله هم خود خود دینه. |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۳ ۲:۲۲)درست پسند نوشته است: متأسفم برای ناظری که گزارشم رو خونده و اعمال نکرده، چون توی گزارشم کامل توضیح داده بودم مشکلش چیه. زندگی کردن بدون گوش باید خیلی تأسفآور باشه.میشه بفرمایید اصطلاح « تو حلقم » یعنی چی؟ با سند نه از روی حدس و گمان. |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دیگه دارین تالارو سریت می کنین با این تاپیک بحث هاش.
می گم اسم تاپیکو عوض کنیم به خنده حرام آخه این... کار به این چیزا نکشیده بود که کشیده شد. صلوات بدین ول کنید مشاجره رو صلوات هم ندادین بازم ول کنید مشاجره رو اصلا بیخیال شین... بگذرید. اصلا طرف مقابلتون مقصره کافره منکره *** هست شما یه Ctrl+w بزن قال قضیه رو بکن |
|||
|
۱۳:۳۰, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:من نمی دونم که منظور شما از حق طلبی چیه ولی چیزی که می دونم اینه که اسلام حقه خوب اینجا دوستان اتئیست میگن داری مغلطه ی اسکاتلندی واقعی میکنی . این چه دین خیالی هست که نمیتونه خودشو تو ابعاد زندگی نشون بده و دائما میگید ما ایراد داریم . این چه دین خیالی هست که قراره تنها راه خروج از بن بست باشه اما هنوز نتونسته بین شیعه و سنی تکلیف مشخص کنه.چجور میتونه راه حق برای همه باشه . این چه جور دینی هست که مسیحی و یهودی و مسلمون رو به جون هم انداخته.(سوریه-عراق-فلسطین...). دختر خانوم به دینت باشه، الان نباید بری مگر به ضرورت!! نباید با همکارای مردت حرف بزنی مگر به ضرورت، یه شوخی و خنده بین همکاران از هر چی ، یعنی تو به دینت عمل نکردی!! دو تا تار موت بمونه بیرون ، منتظر عذاب باش. دستور شوهر ، باید رعایت بشه. اصلا دختر خانوم، نباید درس میخوندی . دختر خانوم هر وقت دانمارک و هلند و سوییس بدنیا میومدی و بعد دینت رو خودت انتخاب میکردی .بعد بیا حرف بزنیم.تو فقط مسلمون زاده ای .همین .موروثی قبول کردی. از این حرفا زیاد شنیدم. اسلام چند وجهی ، کدوم وجهش رو درست دیدیم که الان میگید راه حقه . کجا ؟ کدوم کشور مسلمون ؟ داعش که به اسم الله سر میبره .زن افغان جلوی چشم بچش ،سنگسار میشه ، تو تعریف مذهبیون ، زن چون نگینی در آشپزخانه میشه و مریم میرزاخانی ها سنگ سیاه با جایزه ی ریاضیش میشن .وقتی نمیتونیم چند وجهی عمل کنیم.نیایید و دائما ناله کنید. نقل قول:هنگامی که نابخردان بر سر کار باشند و زنها مورد مشورت قرار گیرند.»(5) من مگه شعور ندارم که اگه کسی از من مشورت بخواد،نشونه ی اخر زمانه . دختر تحصیل کرده ی اقتصاد اکسفورد با دکتری تخیلی یه مرد مسلمان قابل مقایسه هست ؟؟؟؟ نقل قول:زنان در دین اسلام از جایگاهی خاص و ویژه برخوردارند و این شان ویژه را می توان در حقوق و احکام اسلامی مربوط به بانوان مشاهده کرد. تئوری ،رو کاغذ همه چی قشنگه .اجرایی چیزی ندیدیم . وعده ی بهشت ندید.!!! |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۵ توسط moflehoon.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا دقیق دقیق دقیق بفرمایید چه مغالطه ای صورت گرفته؟ اینکه بگم دینو با خودش و افراد اهلش(معصومین و بزرگان دین) ببینید نه من مسلمان تو کوچه و بازار، این مغلطس؟؟؟؟ اگه مغلطس، که مغلطه ی خوبیه!!!! تا باشه از این مغالطات!!!! کاربر محترم اینکه دین نمی تونه خودشو تو زندگی من و تو نشون بده، نه به این دلیل که ایراد از دینه و شما خیالی می خونیدش، به این دلیله که خود من نخواستم وارد زندگیم شه دین و عمل به دستوزاتش مطمءنا همیشه راحت نیستش و سختی هم به همراه داره، و در این حالته و به همین علته که پاداش صابرین بهشته وقتی من با دین گزینشی عمل کنم، یه جاشو بگیرم چون با مذاقم جور درمیاد عمل کنم بهش ولی یه جای دیگشو نه چون سخته، چون برام محدودیت ممکنه بیاره (البته این محدودیتا در قاموس دین اصل آزادیه ولی آدم با عقل محدودش اونو محدودیت می پنداره) اینه که دینو ت زندگیم راه ندادم اینه که خودم حصاری کشیدم دور خودم و زندگیم و یه تابلوی ورود ممنوع برای دین نصب کردم دین برای خروج شیعه و سنی راه خروج از بن بست رو داده نمونش هم شهید چندانی ها هستن نمونش روابط ایران وسوریس. البته نه ایران و سوریه ی الان که بگید چون اونا محتاجن الان باهامون دوستن. ایران و سوریه ی زمان 8 سال دفاع مقدس اینه که می گم دین رو با افرادی که ادعای دینداری دارن نبینید اینه که می بینید شیعه و سنی جاهایی باهم تو بن بستن به خاطر عنادیه که بزرگای فرقه شون (سنیا) دارن و نمی ذارن اون وسط وحدته ایجاد شه ایراد کسانی که به اسم دین نان می خورن رو پای دین نذارید. اینکه یک خانوم نباید با همکار مردش حرف بزنه، مگه به ضرورت مگه چیز بدیه؟؟؟؟!!!! مگه قراره اون وسط جز حرفای ضروری چیز دیگه ایم گفته شه؟؟؟؟ چه لزومی هست که یک خانوم با یک آقا حرف غیر1روری بزنه دین گیوتین نذاشته پشت سر آدم که کلا حق حرف زدن با جنس مخالفت رو نداری اینجا بحث سر محتوای مکالماته و اینکه تا چه حد ضرورت داره یه خانوم می ره بقالی تا حد ضرورت با آقای بقال در مورد خریداش حرف می زنه اینکه آقای بقال امروز فلانیو ندیدیو هوا چرا اینطوره، رنگ لباستون چرا اینه و ....(من باب مثال) اینجاست که این حرفا دیگه ضرورتی نداره درضمن هیچ جای دین نیونده که دختر و کلا خانونما نباید درس بخونن. شما پیدا کردید بذارید و : ببخشید اگه از این حرفا زیاد شنیدید، کسی مجبورتون نکرده بیاید دوباره بخونید مطمءنا هم توی ارسالم ننوشتم که همگی بیاید اینو بخونید به زیاد خوندن و دونستن هم نیست، به میزان عمل ما به زیاد خوندنمونه که اگه عمل می شد، این تعارضات رفتاری بوجود نمیومد اینکه تءوری رو کاغذ قشنگه خودمون چقدر عمل کردیم این وسط؟ ایراد گرفتن راحته و اینکه خودمون رو از جامعه جدا بدونیم مهم و اصل اینه که بدونیم ما هم این وسط تقش داریم و توی ایرادات همه به نوعی سهیمیم . و در جهت رفع بخشیش بربیایم لااقل اوت بخشش که مربوط به وظایف خود من می شه وگرنه همه می تونن از اوضاع بنالن |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۳ ۵:۰۱)زینب خانوم نوشته است: آقای درست پسند!مسئولیت بعد از اومدن هدایت میاد: سوره بقره، آیه 38: قُلْنَا اهْبِطُواْ مِنْهَا جَمِيعاً فَإِمَّا يَأْتِيَنَّكُم مِّنِّي هُدًى فَمَن تَبِعَ هُدَايَ فَلاَ خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلاَ هُمْ يَحْزَنُونَ گفتيم: همه از بهشت فرو شويد، پس اگر از جانب من برايتان هدایتی آمد، بر آنها که از هدایت من پيروی کنند بيمی نخواهد بود و اندوهگین نمیشوند. مسلماً هرکسی اگر خوب باشه، تا هر حدی که از حق آگاهی یافته، تا همون حد ازش پیروی میکنه. بلقیس خوب بود، چون وقتی حق بهش ارائه شد، از پیش ندونسته انکارش نکرد، و رفت تا به حقانیتش پی ببره، و زمانی که حق یافت، اون رو پذیرفت و به اون مذهب گروید. حضرت آسیه(سلام الله علیها) نیز به همین دلیل خوب بودن، و زمانی که حضرت موسی(علیه السلام) به پیامبری رسیدن بهشون ایمان آوردن و با ایمانشون جلوی فرعون ایستادند و بخاطرش زیر شکنجه شهید شدند. البته مثل هر انسان دیگری، پیش از اینکه از مذهب اطلاع پیدا کنن مذهب نداشتن. مثل حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): سوره شورى، آیه 52: وَ كَذَلِكَ أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ رُوحًا مِّنْ أَمْرِنَا مَا كُنتَ تَدْرِي مَا الْكِتَابُ وَ لَا الْإِيمَانُ وَ لَكِن جَعَلْنَاهُ نُورًا نَّهْدِي بِهِ مَنْ نَّشَاء مِنْ عِبَادِنَا وَ إِنَّكَ لَتَهْدِي إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ و اینچنين کلام خود را به فرمان خود به تو وحی کرديم. تو نمیدانستی کتاب و ايمان چيست ولی ما آن را نوری ساختيم تا هر که را بخواهيم از بندگانمان بدان هدايت کنيم و تو قطعاً به راه راست راه مینمايی. اما شما که میگید بلقیس و حضرت آسیه(سلام الله علیها) مذهب نداشتن، آیا قرار بود پیش از اینکه حق براشون بیاد بهش ایمان بیارن؟؟!! چرا اصلاً دقت نمیکنید؟ ![]() ضمناً برای شما آیهی 130 سوره بقره رو هم آوردم که کامل روشن میکنه کسی که سبکمغزی نکنه نمیتونه از مذهب پیروی نکنه. ولی انگار نه انگار! انگار که اصلاً نیاوردم! چطور میشه اینطوری تند و بدون دقت فکر کرد و استنتاج کرد؟؟! ![]() خیلی از افراد، از هر طیف ِ نسبتاً متدین و نسبتاً غیرمتدین، تا همین چند سال پیش چیزی که به عنوان دین اظهار میکردن(مثلاً حدود حجابی که قبول داشتن و رعایت میکردن) بیشتر از الآنشون بود. پس اینجا مسلّم میشه که اگر رعایت نمیکنن، جریانش این نیست که آگاهی ندارن. آگاهی دارن. حق براشون اومده. پس، اینکه چنین افرادی از مذهب فاصله میگیرن و نسبت بهش جبهه دارن، نمیتونه همراه با خوب بودن و داشتن ِ وجدان بیدار باشه. تصور میکنم شما قصد دارید کسانی که نسبت به مذهب جبهه میگیرن رو با صراط مستقیم همراه کنید. اگر افراد مورد نظر شما همین افرادی هستن که توضیح دادم که آگاهی دارن، و نه افراد ناآگاه مثل بچهها یا افرادی که در جوامعشون آگاهی نادرستی از مذهب بهشون داده میشه، در این صورت این فکر شما فقط خیال هست. در این خصوص آیاتی که در ابتدای ارسال قبل برای خانم محترم دیگری آوردم رو بخونید. تنها در یک صورت میشه حرف شما رو زد و گفت: میشه که یک نفر حق براش بیاد و ازش رویگردان باشه ولی همراهش وجدان بیدار داشته باشه و آدم خوبی باشه. تنها در این صورت که بگیم مذهب چیزی متفاوت هست از خوبی. (۳۱/مرداد/۹۳ ۵:۰۱)زینب خانوم نوشته است: یک آتئیست، چرا امروز میریزه توی خیابون و داد و بیداد میکنه که فلسطینی ها رو نکشین؟توجه بفرمایید که واژهها رو به همون معنایی که دارن بکار ببرین. مذهب یعنی مذهب، نه ظاهر مذهبی. وقتی یک نفر میخواد ظلم نکنه، تا هر حدی که ظلم نمیکنه، تا همون حد مطابق مذهب هست و مذهبی. برفرض که یک نفر که اظهار کفر میکنه، از ظلم ضهیونیستها دلش به رحم بیاد و به این خاطر بهش اعتراض کنه(البته نباید هرکسی که توی آمریکا و اروپا ببینیم رو کافر فرض کنیم). در این صورت کارش مطابق فطرتش و مذهب حقهی ما هست. اما از سوی دیگه انکار و کفر هم یک بخش خیلی خیلی بزرگ از ظلم هست. یعنی یک نفر اگر مقداری حقطلبی کنه و بقیهاش رو ظلم کنه، نمیشه «حقطلب». میشه «هروقتدلشبخواد حقطلب». یا اینکه شما در ظاهر به کارهای یک بشر نگاه کنید و ببینید ظاهرش مذهبی هست، این چه ربطی به مذهبی بودن طرف داره که یکیاش میکنید؟ کلمات غیردقیق باعث میشه نتیجهگیریها نادرست بشه. (۳۱/مرداد/۹۳ ۵:۰۱)زینب خانوم نوشته است: ما خانم ها اگه همه با هم متحد شیم، چه بدکاره و چه مومنه...چطور میتونید بدکارهها رو با مؤمنهها در یک جایگاه بدونید که در صراط مستقیم قدم بردارن؟؟!! ![]() یعنی چی که مؤمنهها رو با بدکارهها یکی میکنید که به خواستههای آقایون تن در ندن؟؟!! ![]() کجا ناپاک و پاک یکی هستن که شما یک جور روشون حساب میکنید؟؟!! ![]() مردان و زنان ناپاک منشأ فسادند، و مردان و زنان پاک به دنبال اینکه خدا بر اونها منّت بذاره. اگر طالب هدایت هستید قرآن بخونید. خیلی بده که از سخن خداتون بیاطلاعید، و بجاش میگید از فیلم هالیوودی درس میگیرید. ![]() چیزی نیست که ممکن باشه به فکر شما بخوره، اما توضیحی موافق یا مخالفش در قرآن کریم نباشه: سوره نحل، آیه 89: وَ يَوْمَ نَبْعَثُ فِي كُلِّ أُمَّةٍ شَهِيدًا عَلَيْهِم مِّنْ أَنفُسِهِمْ وَجِئْنَا بِكَ شَهِيدًا عَلَى هَـؤُلاء وَ نَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِّكُلِّ شَيْءٍ وَ هُدًى وَ رَحْمَةً وَ بُشْرَى لِلْمُسْلِمِينَ روزى كه در هر امتى گواهى از خودشان بر آنها برانگيزيم و تو را هم بر اين امت گواه آوريم، و اين كتاب را بر تو نازل كرديم كه بيانگر همه چيز است و براى مسلمانان رهنمود و رحمت و بشارتى است. امام رضا (علیه السلام): لا تَطلُبُوا الهُدی فی غَیرِالقُرآنِ فَتَضِلّوا هدایت را جز از قرآن مجویید که گمراه خواهید شد. بنابراین، از این به بعد اگر خواستید فکری کنید، از آیات قرآن کریم نشونهای بیارید. در غیر این صورت دینی جز این دارید. (۳۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۵)Ali#59 نوشته است: میشه بفرمایید اصطلاح « تو حلقم » یعنی چی؟ ![]() ![]() تمام ارزش انسان به تقوا هست، به اینکه دلش بلرزه از اینکه مبادا کار نادرستی انجام بده، و از چیزی که ممکنه نادرست باشه پروا کنه. وقتی من ابا میکنم از اینکه اون عبارت رو بیارم و میگم زشت هست، شما حیا نمیکنید از اینکه مبادا زشت باشه و تکرارش کنید؟ با پررویی تکرارش میکنید و سند میخواید که براتون اثبات کنم زشته؟ تا شاید اونوقت دلتون بخواد کمترین اهمیتی به حرف آدم بدید؟آخه بچه! برای یک عبارت بیادبی که رایج میشه مگه سند وجود داره؟ همکلاسیهای بنده به معنای زشت و رکیک استفاده میکردن، و بعضی از فامیلهام هم همینطور. اگر میخواید بگم توی نسخهی جدید لغتنامهی دهخدا واردش کنن تا مگر شما یک توجهی افاضه کنید!! ![]() خیلی خیلی کامل گفته بودم: (۳۱/مرداد/۹۳ ۲:۲۲)درست پسند نوشته است: چیزی که نمیدونید چیه و معنیاش چیه رو به صرف ِ اینکه شنیدید بکار نبرید. (۳۱/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۵)moflehoon نوشته است: درضمن ازدواج راه حل دینه و فرقش هم با رابطه ی نا مشروع همون جمله ای که خونده می شهجز همین یک تکه، با بقیه حرفتون کاملاً موافقم و چقدر عالی فرمودین. گمان میکنم واژههاتون رو در این موارد اشتباه بکار بردین: 1. اینکه بگیم فرق ازدواج و رابطهی نامشروع فقط همون جمله هست متفاوت هست با اینکه میفرمایید «نفسشون فرق داره». یعنی فکر میکنم در جملهی خط اول صحیح بود که میفرمودید: تفاوت "ظاهری" که این دو رو از هم جدا میکنه اون یک جمله هست. 2. در خط دوم تفاوت واژههای «اصل» و «نفس» هم درست مشخص نیست. (حداقل ازنظر معنایی بر کسی که میخونه(اگر مثل بنده باشه ) مشخص نیست)البته بنده لایق این نیستم که تذکر بدم خدمت شما، اما چیزی بود که به نظرم رسید.
|
|||
|
۲۰:۲۰, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۷)درست پسند نوشته است: برای یک عبارت بیادبی که رایج میشه مگه سند وجود داره؟ هر کلمه و اصطلاحی معنی خودش رو داره،ولو بی ادبانه باشه. حالا شما بفرمایید معنی این اصطلاح چیه؟ میخوام ببینم میدونید یا نه همینطوری احساس میکنید بی ادبانه ست؟ در واقع شما از کجا به این موضوع پی بردید که این اصطلاح بی ادبانه ست؟
|
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۰:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۳۱/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۰)Ali#59 نوشته است: ..... هر کلمه و اصطلاحی معنی خودش رو داره،ولو بی ادبانه باشه.میپرسید «از کجا پی بردهام؟» ؟ خب معلومه، برای گفتگوهای بیادبانهشون استفاده میکردن! اصلاً از معنیاش هم مشخصه. بنده معتقدم اینکه بعضیها توی این چند سال اخیر توی جامعه عباراتی مثل این یا مثل «سرویس کردن» رو بکار میبرن بخاطر اینه که به گوششون خورده، ولی هرگز پیش ِ اون کثافتمسلکهایی که این عبارات رو برای کاربرد خاصشون استفاده میکردن نبودن و نمیدونن جریان رواج این کلمات چیه. (۳۱/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۰)Ali#59 نوشته است: ب....واربنده از اینکه از این چیزها به بنده گفته بشه جداً خوشم نمیاد، چون حقیقتاً نیستم. اما شما اگر به حرفم وقعی بنهید، اون موقع متوجه میشم که برای حرفم ارزشی قائل شدهاید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1396983240_-0-108.jpg]](http://www.qm313.com/uploads/posts/2014-04/1396983240_-0-108.jpg)

) مشخص نیست)