|
هولوکاست الهی (سوختن 40 زندان بان صهیونیست + تصاویر )
|
|
۱۹:۴۹, ۱۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صبح روز گذشته آتش سوزی در منطقه جنگلی "کرمل" نزدیک حیفا (شمال نابلس و کنار دریای مدیترانه) رخ داد که 40 تن از زندانبانان صهیونیست به هلاکت رسیدند. به گزارش نقدنیوز روز گذشته هنگامی که یک دستگاه اتوبوس حامل افسران و زندانبانان "دروزی" عضو رژیم صهیونیستی عازم "زندان دامون" بودند تا اسرای فلسطینی رابه "زندان شارون" منتقل کنند در حلقه آتش گرفتار شدند که در این حادثه 40 تن از آنان در آتش سوختند.
به نقل از برخی رسانه های عرب زبان، "عیسی قراقع" وزیر امور اسرا و آزادگان فلسطین روز گذشته اعلام کرد: همه 500 اسیر فلسطینی به سلامت هستند. گفتنی است؛ حدود 11 تن از افسران این رژیم نیز به شدت دچار سوختگی شده اند که در بیمارستان بستری هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naghdnews.ir |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۴ توسط parisan.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۲۳:۳۷)وحید110 نوشته است: راستش بنده خیلی هم دلم برای ژاپنی ها سوخت .من دیگه از حرفای شما خسته شدم برو اون پستیو که نقد کردم درست نگاه کن تا بهتر منظورمو بفهمی بعد من ادب ندارم عزیز من هر کدوم از کلمات من که از نظر شما خلاف ادب هستو بگو اگه نتونستم دلیلشو بگم که خارج از ادب نیست از این سایت میرمو قبل از رفتنم از همه عذر خواهی میکنم اما اگه نتونستی باید دیگه به من بی خود گیر ندی ............................... بعد عقاید شما درباره یهودیا از کجا میاد از اون خیمه شب بازی که ایران هر سال را میندازه برام مهم نیست که کی از چه قومی بدش میاد یا زمان بوق زمانی که افسانه رو نمیشه از حقیقت جدا کرد چی گفتن من یهودیا رو بخاطر جنایتای وحشیانه جنگیشون و فلسطینام بخاطر وحشی گریشون در ترور محکوم می کنم اما میگم که همه حق دارن زندگی کنن ............. |
|||
|
|
۳:۲۶, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۰ ۲:۳۴)mehrdadx8 نوشته است:خیلی اوضاعت خرابه رفیق. خیلی.اگه دنبال حقیقت باشی(که شک دارم باشی چون داری با کینه و نفرت حرف میزنی)اینقدر برات از مظلوم بودن اون فلسطینی ها دلیل هست که توش غرق بشی و اینقدر از ظالم بودن اون صهیونیسم ها دلیل هست که کل دوستان و اطرافیانت توی اون غرق بشن.ولی افسوس که بی طرفانه به قضیه نگاه نمیکنی.افسوس(۱۰/خرداد/۹۰ ۲۳:۳۷)وحید110 نوشته است: راستش بنده خیلی هم دلم برای ژاپنی ها سوخت .من دیگه از حرفای شما خسته شدم برو اون پستیو که نقد کردم درست نگاه کن تا بهتر منظورمو بفهمی بعد من ادب ندارم عزیز من هر کدوم از کلمات من که از نظر شما خلاف ادب هستو بگو اگه نتونستم دلیلشو بگم که خارج از ادب نیست از این سایت میرمو قبل از رفتنم از همه عذر خواهی میکنم اما اگه نتونستی باید دیگه به من بی خود گیر ندی ............................... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۶:۲۷, ۱۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۷ توسط parisan.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
شما که اسمتون آنتی ماسونه که حتی شرط می بندم فلسفه فراماسیونی نمی فهمی به من به قول شما اوضا خراب بگو چه دلایلی داری که اونا مظلومنو اونا بدبخت اگه امروز فلسطینیا و سوریا دارن سر مرزای اشغالی درگیر میشن عاملش جنگی که خودشون شروع کردن اگه اسرائیل داره قتل عام می کنه ( که من شدیدا با اون مخالفم ) دلیلش جنگ های چریکی فلسطینیاس ...........................
بچه ها از بحث شیرین یهود و اسلام بیایم بیرون که من حوصله این جناب مدیرو ندارم ............... می دونین مشکل ما نه ببخشین شما مسلمونا چیه مشکلتون غروره که داره از داخل می خورتتون مشکلتون اینه که دیگرانو آدم نمی دوننین البته اینا از اسلامه تنها نمیاد نفتم مقصرها اما بازم بگذریم............. خوب من چرا دارم ساعت 6 صبح تو اینترنت برای شما حرف میزنم وقتی 100 درصد می دونم یکتون فردا کلی مزخرف بارم میکنه این همه آدم تو جهان می میرن تو ایالات متحده سال پیش 200 نفر تو آتش سوزی 3 ماه خوشک کشته شدن حالا 40 تام تو اسرائیل من براشون ناراحت شدیم همون جور که برای پاکستان شدم و ژاپن همون جور که با این که اون زمان برای بم و همون طور که برای قربانیان گردباد در آمریکا , آتش سوزی روسیه و بیماری ای کولای در آلمان و.... بگذریم حالا شما می خواین بگید خوشحالید ، خوشحال باش به من چه میخاد چی بشه اونا زنده میشن اگه من خودمو اینجا بکشم ........ اونا دوباره میمیرن اگه تو روی عقیاد افراطی خودت اشاره کنی نه اونا دیگه مردن و امیدوارم بستگانشون در آرامش و در شادی ازشون یاد کنن تموم ختم کلوم.... |
|||
|
۱۲:۲۴, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
پست ها را خوندم نحوه بحث کردن و استدلالهای عقلی و نقلی که دوستان داشتند بسیار جالب بود
کلی خندیدم بازم هم ممنون |
|||
|
۱۴:۰۱, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۸۹ ۱۹:۴۹)Ramin_Ghn نوشته است: صبح روز گذشته آتش سوزی در منطقه جنگلی "کرمل" نزدیک حیفا (شمال نابلس و کنار دریای مدیترانه) رخ داد که 40 تن از زندانبانان صهیونیست به هلاکت رسیدند. به گزارش نقدنیوز روز گذشته هنگامی که یک دستگاه اتوبوس حامل افسران و زندانبانان "دروزی" عضو رژیم صهیونیستی عازم "زندان دامون" بودند تا اسرای فلسطینی رابه "زندان شارون" منتقل کنند در حلقه آتش گرفتار شدند که در این حادثه 40 تن از آنان در آتش سوختند. به دَرَک.به جهنم.به خیلی چیزای بد دیگه
|
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
خداوند بر درجاتشان بيفزايد! (البته تو جهنم!) يا علي |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
هرچی به سر این موجودات مخالف با اسلام و قرآن بیاد، کمه.
|
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۴/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۰ ۲۲:۲۲ توسط parisan.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:باببا یه کم هم دلت به حال زندانبانهای گوانتانامو و ابو غریب بسوزه ادم دلسوز ....اخه اون بیچاره ها هم برا خرج زندگیشون مردم رو شکنجه میدن وگناه دارن به خدا ....این اراجیف چیه که میبافی نامسلمان اگه وقت کردی یه کم روی تفکرات این حرامیان صهیونیسم مطالعه داشته باش تا بفهمی که اینا انسان نیستند ...اینا حاظرند برای رسیدن به اهدافشان دروغی مانند کشتی گرفتن خدا با پیامبرشان را علم کنند ...اونوقت شما به اینا میگید همنوع ...اگه همنوعان ما اینا هستند بهتره در تبار شناسی خودمون بیشتر تحقیق کنیم ...چرا که اصلا تبار ما از نزاد سامی نیست ...ما ایرانیها از نزاد فرزند دوم جناب نوح هستیم که حام نام داره ...خدا نسل این صهیونیستها رو از رو زمین برداره... |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۶)Anti-satanism نوشته است: سلام |
|||
|
۸:۲۱, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
نمی دونم آخه چه فکری کردید که این رو معجزه الهی دونستید مگر آتش سوزی همه جا اتفاق نمی افته مگر زلزله همه جا اتفاق نمی افته . مگه اسرائیل هم یه نقطه از کره زمین نیست مگه از این زمین (حالا گیرم فلسطین) یعنی توی اونجا هر اتفاق طبیعی بیفته اتفاق الهی هست بعد اینجا توی بم این همه مردم بی گناه مردن حادثه شد طبیعی (خداوند ذهن هیچ کس رو بیمار نکنه من مطمئنم همین افراد زمانی که یه زلزله تو اسرائیل بیاد همینا میگن الهی بوده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ) چرا فکردید همه صهیونیست هستند کلا نشده یه بار نیایم این تالار با این نظرات خرافی و کورکورانه اعصابمون خراب نشه . من نمی دونم اگه قم یا مشهد زلزله بیاد شما چی میگین حتما میگین خدا می خواسته .![]() ![]() ![]() ![]() ما هم آتش سوزی داشتیم تو ایران کشته بده (گلستان) یعنی اینجا خدا شیعه دوازده امامی خودشد الکی الکی کشت.خیلی دیگه آدم باید پرت باشه که بره به خاطر یه آتش سوزی به آیات قرآن وصل شه . همین تهران یه روز زلزله میاد و فقط خدا میدونه چقدر کشته میده حالا هر جای دیگه حتی همین شهر من اون موقع که مردم توی بم و رودبار مردن هم سراغ قرآن میرفتین
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پمپی؛ شهری که گرفتار عذاب الهی شد+ تصاویر | mohammad reza | 3 | 3,161 |
۹/خرداد/۹۴ ۲۱:۳۳ آخرین ارسال: CiViLBAX |
|
| هولوکاست...از نقد تا مخالفت | imani | 10 | 5,266 |
۱۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: شاهد |
|
| تصاویر بسیار نادر از صهیونیست ها( این تصاویر رو از دست ندهید) | 1404 | 0 | 2,447 |
۱۸/بهمن/۸۹ ۲:۳۷ آخرین ارسال: 1404 |
|

![[تصویر: (7).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(7).jpg)
![[تصویر: (6).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(6).jpg)
![[تصویر: (1).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(1).jpg)
![[تصویر: (3).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(3).jpg)
![[تصویر: (5).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(5).jpg)
![[تصویر: (2).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(2).jpg)
![[تصویر: (9).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(9).jpg)
![[تصویر: (8).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(8).jpg)

خیلی ...افکر هستی این نماد خود نژاد پرستیه می گی چون ژاپنی ها بودایین انسان نیستند ... فکر کردی از دیگران بهتری فکر کردی چون دین تو در جهان یکم حرف برای گفتن داره بهتری نه بهتر بودن از انسانیت میاد نه از دینو فرهنگو نژاد یاد بگیر اول انسان باشی
)