کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تنفس کمی هوای پاک و سالم...... شبکه افق
۱۱:۳۰, ۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۱:۳۶ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسمه الله الرحمن الرحیم
[تصویر: IMG12531659.jpg]

یه چند روزی است روی شبکه افق زوم کرده ام. انصافا دارای برنامه های بسیار خوب و آموزنده ای است.
"افق" نام شبکه تلویزیونی جدیدی است که می خواهد درباره انقلاب اسلامی و همه موضوعات مرتبط با آن از جمله دفاع مقدس، صدور انقلاب، بیداری اسلامی و تاریخ انقلاب اسلامی فعالیت کند. این شبکه سیزدهم خرداد ماه با پخش برنامه‌های فرهنگی و دفاع مقدسی کار خود را به صورت آزمایشی در تهران آغاز کرد.

از آنجا که یکی از نقدهای جدی به تولیدات تلویزیونی در سالهای اخیر، ضعف در پرداخت هنرمندانه به آرمانهای انقلاب اسلامی بود، به نظر می رسد راه اندازی این شبکه بتواند به شکل اختصاصی و با رویکردی واحد، تا اندازه ای نقاط ضعف سیما در این حوزه را برطرف کند. هر چند نقد به تولیدات سایر شبکه های تلویزیونی در این خصوص همچنان وارد و پابرجاست.
وحید یامین پور گرامی هم چند روز پیش گفته بود:
من نگران افق هستم، وقتی یک شبکه خیلی خوب باشد آدم نگران میشود که نکند افت کند، نکند تقلیل پیدا کند؛ مخصوصا آنکه قرار است آنتن زنده هم به برنامه های افق اضافه شود و همین نگرانی هایم را بیشتر میکند.
[/font]
الان هم برنامه های خیلی خوبی مثل مسابقه بسیار زیبای فرمانده(امثال ابوطالب بیان و یاد بگیرنDodgy[font=Tahoma])، حق گمشده، ملاقات با داعش، کدام مسجد، و ... دارد.

فعلا هم با مشکل جدی بودجه ای مواجه است. متاسفانه. Sad
دوستان نظری دارند؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، سید ابراهیم ، یاســین ، هادی... ، ELENOR ، mahdy30na ، آفتاب ، حسن.س. ، مجید املشی ، شیدا ، rezamohammadi ، m.hossein ، السا ، hamediran ، fiftynine ، azade ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، MAHDI59 ، عقیق ، شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۹, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۶)نورالسادات نوشته است:  با سلام
پیرو پیشرفت روزافزون شبکه افق به تازگی مستند بسیار قابل توجهی تحت عنوان آرامش درشام ازاین شبکه درحال پخش است.

این مستند حساب شده از شروع فعالیت های گروهک تروریستی داعش درسوریه تاوضع فعلی آن را به تصویرکشیده است.

اساتید شاخصی مانند اقایان رایفی پور,یامین پور,کریمی,امیرخانی و...مسایل سیاسی مربوط رابررسی میکنند.

درخلال برنامه به اماکن تفریحی درتهران سرزده اند وضمن به تصویرکشیدن امنیت حاکم نظرمردم را راجع به کمک های دولت به ملل اسلامی همسایه جویا شده اندونکته جالب این است صحبت های مردم بدون سانسور وتاری تصویر نشان داده میشود.Wink

نکته جالب تر فیلمهای کوتاه ازجمع های خصوصی داعشی ها وابراز علاقه انها به ابوبکر بغدادی و بیان مکرراین شعار ازجانب آنها که:تا پای جانمان باتو میمانیم به امید برافراشته شدن پرچممان درتهران.

موسیقی متن و نماهنگ های زیبا ی دفاع مقدس و.......

خلاصه اینکه ارزش دیدن داره اگر براتون دسترسی به این شبکه مقدوره برنامه هاشو ازدست ندین.

یا علی.

سلام
به نظر من که شبکه ی بیخودیه(بهتون بر نخوره) چون از همین الان میتونم از حفظ واستون بگم چه برنامه هایی قراره پخش بشه..

اتفاقا منم این برنامه ای که شما نوشتی رو دیدم که در واقع تبلیغ این شبکه بود...

خداییش اونایی که میگن جناح بندی سیاسی و از این حرفا نداره خب وقتی میبینن افرادی مثل رائفی پور --یامین پور قرار کارشناس این برنامه باشن فکر کنم نظرشون عوض بشه.....

آخه شما توقع دارین از این صدا و سیما چی نشون بدن بهتون؟؟؟حقیقت؟؟؟!

شما که میفرمایید تصاویر مردم رو بدون تار کردن و این حرفا نشون میده....خب خانمی اون حرفایی رو که خودشون خوششون میاد میان به شکل سانسور نشده و با پشت صحنه بهتون نشون میدن اونوقت شمام فکر میکنی دیگه اصلا دست نبردن توی فیلم یا گزارش ........

این چیزا که کاری نداره وقتی فیلم و گزارش و تهیه و تنظیمش دست خودت باشه هر کاریش بخوای میتونی بکنی......

اینام روشی رو به کار بردن توی همین شبکه که خودشون شبکه های خارجی رو بهش متهم میکردن یعنی میان یکم از حقایق و واقعیت ها رو با مقدار بیشتری چیزهای خودساخته قاطی میکنن نشون بیننده میدن و معمولا بیننده هم تحت تاثیر اون قسمت که مثلا واقعیات جامعه رو نشون میده قرار میگیره و فکر میکنه پس هر برنامه ای پخش بشه درسته....

الان خود شما تعجب کردی که چطور حرف مردم رو بدون سانسور پخش کردن .......چون همچین کاری رو تا به حال توی صدا و سیما انجام ندادن شما با دیدنش احساس میکنین که مثلا این چه برنامه صادقیه که اینطوری بدون سانسور پخش میکنن و چه آزادی بیانی و از این حرفا.....این یعنی شما تحت تاثیر قرار گرفتی چون چیزی رو نشون دادن که شما تا حالا ندیده بودی و خلاصه احساس کردی خبریه.....
این یعنی همون حرف من.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۳:۵۱, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #22

(۲۴/آذر/۹۳ ۱۳:۳۹)یاســین نوشته است:  سلام امروز ساعت 5-5.30 عصر شبکه افق مستند جاده نمناک رو میده
سلام

من از اینترنت دور بودم و این رو دیر دیدم و نتونستم برنامه رو ببینم.
دنبال مستند توی اینترنت گشتم و یافتم.
با اینکه هنوز خودم ندیده‌ام، ولی گفتم پیوندش رو اینجا بذارم شاید افراد دیگری هم ندیده باشن و بخوان ببینن.

مستند جاده نمناک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، شیدا ، یاســین ، saloomeh ، رکن الهدی ، آیات ، عقیق ، mahdy30na
۱۶:۵۵, ۲۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
با سلام

ان شاءالله این شبکه با همین قوت و قدرت به راهش ادامه بده واقعا خلا یک چنین شبکه ای کاملا احساس میشد. تقریباً وقت زیادی رو از بنده میگیره و انصافا ارزش داره. پخش مستندهای قوی از افراد خوش فکری که تا پیش از این مهجور بودندحقیقتاً کار بزرگی است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، رکن الهدی ، عقیق ، سدرة المنتهی ، سید ابراهیم ، mahdy30na
۱۸:۳۴, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
بچه ها بزنید شبکه افق
افتتاحیه شبکه افقه که داره از ازمایشی درمیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، سیمرغ ، mahdy30na
۱۰:۳۴, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
شبکه خوبیه،فعلا میتونم بگم بهترین شبکه دولتی!
البته امیدوارم که به مرور زمان مثل خیلی شبکه های دیگه دچار محافظه کاری نشه (که بعیده نشه!)
و همینطور شاداب و سرحال باقی بمونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، سیمرغ ، mahdy30na ، مجتبی110
۱۳:۰۲, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
البته نمیدونم چرا حس میکنم دوران آزمایشی اش بهتر بود...Sad

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، mahdy30na ، مجتبی110 ، Ali#59
۱۹:۴۷, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۴/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۲)سید ابراهیم نوشته است:  البته نمیدونم چرا حس میکنم دوران آزمایشی اش بهتر بود...Sad
من پخش آزمایشی رو ندیدم،اما حدس میزنم به همین دلیل باشه.
دایره مخاطب ها که بزرگ میشه،یه جور نخوت توی رسانه های دولتی رسوخ میکنه.
کلا ویژگیشونه...

البته گفتم،امیدوارم این شبکه اینطور نشه...حداقل بیشتر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۲۰:۱۸, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
برنامه های ازمایشیش ادامه داره کنسل نشده که
فقط به برنامه ها اضافه شده
اقای نادر طالب زاده میگفت چهارسال داشتن مجتوا تولید میکردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، سید ابراهیم
۲۰:۴۴, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #29

شبکه افق برای کسایی که مستند دوست هستند این شبکه فوق العادست!

علی اقا لفظ "دولتی" به این شبکه نمیاد!
شبکه افق ساختار متفاوتی از ابتدا داشته و شبیه بقیه شبکه های صدا و سیما نیست! مدیریت شبکه هم همینطور!

با عوامل شبکه من از نزدیک صحبت کردم! آدمای دغدغه مند و کار بلدی هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، سید ابراهیم
۲۰:۵۱, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
یعنی چی دولتی نمیاد؟ Smile
شخصی که نباشه دولتیه دیگه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]