|
ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها
|
|
۱۲:۵۸, ۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۶ توسط طالب نور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی دو سال میشه که خیلی از زمین های اطراف مشهد و داخل مشهد فروخته میشه به یه عده ی خاص- به گفته دهیار روستاها و همسایه های مشهدی. مالکان جدید اکثرا شیعه نیستند. احتمال داره دوستان دیگه در شهر های دیگه کشور هم این موضوع رو دیده باشند. کسی نمیدونه اوضاع از چه قراره؟ضمنا اخباری که گفتم صحت داره چرا که پروانه ساخت خیلی هاشون رو خودم امضا زدم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۸, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲:۱۷ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۳:۵۲)Wachowski نوشته است: کاهش جمعیت شیعه هم دستاورد غرب نیست چرا که مسولین عزیز کشورخودمان این سیاست را به طور جدی در کشور پیگیری کردند و گرنه کسی از بیرون مرزها اسلحه به روی سر مسولان نگذاشته بود, طرحی جهانی بود که ایرانیان در آن به خوبی عمل کردند و اشتباه انجا بود که این سیاست به صورت دائمی اخذ شد و موجب این مشکل جدی در کشور شد .لطفاً دقت کنید، نوشتم: «غربگرایان» و نه غرب. عرض کردم: دشمن اصلی ما سکولاریزم و بیدینی است که توسط غربگرایان در کشور ترویج میشود، نه اقلیت اهل سنت. و مگر کاهش جمعیت شیعه دستاورد همین غربگرایان نیست؟! نقل قول:دانشگاه تهران سال 85 و برنامه ی راز با موضوع زمین خواری رسما توسط مسولین به وزارت اطلاعات هشدار داده شد که مراقب تحرکات وهابیت در شهرهای مرزی به خصوص مرزهای شرقی کشور باشند پس این صحبت ها سنی هراسی نیست , نکته ی بعدی کلان نگری به مسائل کشوری ایست : «تهدید مرزهای ایران، بحث در ارتباط با سکولاریزیم، مبارزه با بد حجابی» هیچکدام دلیل نمیشود که از پرداختن به مشکلات دیگر خودداری کرد .مهمترین دشمن ما آمریکا، شیطان بزرگ است و نه وهابیت. این سخن بنده نیست، سخن رهبر معظم انقلاب است که به تکفیریها گفتهایم که شما را دشمن اصلی نمیدانیم، ما شما را فریبخورده میدانیم! + ما در برخورد با وهابیت هم باید به قانون و شرع پایبند باشیم، چه برسد به اهل سنت مشهد! نقل قول: الان بافت ورودی حرم سمت میدون شهدا اصلا بافت شیعی نیست ، آدم یاد عربستان میافته.خوب، چه کنیم؟! جلوی فروش زمین به اهل سنت را بگیریم؟! این بر خلاف قانون اساسی و بر خلاف اسلام است. به یک سنی بگوئیم که تو وهابی هستی و نمیتوانی زمین بخری؟ دقیقاً با چه قانون و با چه فتوائی جلوی امری شرعی و قانونی را بگیریم؟ |
|||
|
۲:۲۷, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: چرا اصرار دارید که مسئله را به اهل سنت ارجاع بدهید ؟ این یک مسئله امنیت ملی در مورد مرزهای کشوری ایست و ارتباطی به اهل سنت ندارد , مگر از همان ابتدا ما با همین برادران عزیز در این کشور زندگی نکردیم ؟ چه شده که اکنون خطر تجزیه کشور مطرح است؟ اینقدر سهل انگارانه به مسائل نگاه نکنید . نقل قول: امریکا سر جای خود , وهابیت هم سر جای خود ! چون امریکا دشمن اصلیست پس باید اجازه بدهیم وهابیت کشور را تجزیه کند ؟ این برداشت شما از سخنان ایشان بوده ؟
|
|||
|
|
۲:۳۱, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲:۳۳ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا اصرار دارید که مسئله را به اهل سنت ارجاع بدهید ؟چون موضوع بحث همین است. در پست اول آمده: نقل قول:یکی دو سال میشه که خیلی از زمین های اطراف مشهد و داخل مشهد فروخته میشه به یه عده ی خاص- به گفته دهیار روستاها و همسایه های مشهدی. مالکان جدید اکثرا شیعه نیستند. نقل قول:این یک مسئله امنیت ملی در مورد مرزهای کشوری ایست و ارتباطی به اهل سنت ندارد , مگر از همان ابتدا ما با همین برادران عزیز در این کشور زندگی نکردیم ؟ چه شده که اکنون خطر تجزیه کشور مطرح است؟ اینقدر سهل انگارانه به مسائل نگاه نکنید .اگر بنده سهل انگارانه نگاه میکنم، از شما دوست گرامی خواهش میکنم به سؤال بنده پاسخ بدهید: چه باید بکنیم؟ جلوی فروش زمین به اهل سنت را بگیریم؟! این بر خلاف قانون اساسی و بر خلاف اسلام است. به یک سنی بگوئیم که تو وهابی هستی و نمیتوانی زمین بخری؟ دقیقاً با چه قانون و با چه فتوائی جلوی امری شرعی و قانونی را بگیریم؟ |
|||
|
۲:۵۸, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:چون موضوع بحث همین است. در پست اول آمده: بله آمده که عده ای از برادران اهل سنت در حال زمین خواری در مرزهای شرقی کشور هستند , خب سنی بودن که جرم نیست ولی زمین خواری جرم است , اگر شیعیان هم زمین خواری بکنند باید طبق قوانین مجازات بشوند . ربطی به مذهب ندارد . تحرکات مشکوک به زمین خواری و تجزیه کشور است نقل قول: چه باید بکنیم؟
در پست قبلی عرض کردم که باید پروژه کاداستر عملی شود : هدف از کاداستر چیست؟ شما نمی توانید یک موضوع را کاملا درک کنید مگر آنکه تاریخچه و فلسیفه وجودی آن را بدانید. برای نمونه کلمه “قلم خودکار” را می توان به ۲ صورت تشریح کرد تا مخاطب مفهوم آن را درک کند :
قطعا تعریف دوم در رساندن مفوم کلمه بهتر عمل میکند. تعاریفی که تا به حال در مورد کاداستر ارائه شده معمولا از نوع تعریف اول است. به عبارت دیگر وقتی صحبت از کاداستر است، اغلب بحث فنی آن مطرح می شود . این نوع تعریف کاداستر به هیچ وجه اشتباه نیست، اما برای درک صحیح، ابتدا باید فلسفه وجودی کاداستر را دریابیم. برای دانستن فلسفه بوجود آمدن کاداستر اگر نگاهی به تاریخ بیاندازید خواهید دید که چه در یونان باستان و چه در فرانسه عهد ناتپلئون، کاداستر جهت کسب مالیات و درآمد برای حکومت بوجود آمده. در حقیقت هدف اولیه و اصلی کاداستر، کسب درآمد برای حکومت است به نحوی که پرداخت های عادلانه صورت بگیرد. عدم پرداخت عادلانه مالیات، باعث ظلم بوده و این خود باعث نارضایتی مردم و سستی ارکان حکومت می شود. به همین جهت کاداستر بهترین وسیله برای کسب حداکثری درآمد از مردم است به نحوی که رضایت اکثریت را به دنبال داشته باشد. هدف ثانویه در کاداستر، تثبیت مالکیت است. با جمع آوریدقیق اطلاعات املاک و ثبت و نگهداری دقیق آن در یک سیستم، مالکیت اشخاص محفوظ می ماند. این هدف در مقابل هدف اول قرار دارد یعنی در ازای کسب درآمد، حکومت، تحکیم مالکیت افراد را تضمین می کند. در پناه حق
|
|||
|
۴:۲۳, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۴:۲۵ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:در پست قبلی عرض کردم که باید پروژه کاداستر عملی شود :دوست عزیز، بنده میدانم کاداستر چیست و برنامۀ مورد نظر «راز» در شبکۀ 4 را هم همان موقع دیدم. اما این چه ربطی به بحث الآن ما دارد؟ در همان برنامه گفته شده که طرح کاداستر با همت فعلی قوۀ قضائیه تنها 4% مساحت کشور را در بر گرفته و موضوع بحث ما هم این نیست که تعاریف کاداستر چیست! نقل قول:بله آمده که عده ای از برادران اهل سنت در حال زمین خواری در مرزهای شرقی کشور هستند , خب سنی بودن که جرم نیست ولی زمین خواری جرم است , اگر شیعیان هم زمین خواری بکنند باید طبق قوانین مجازات بشوند . ربطی به مذهب ندارد . تحرکات مشکوک به زمین خواری و تجزیه کشور استفرمودید: زمینخواری. کجا نویسندۀ مطلب اول چنین ادعائی کرده: نقل قول:یکی دو سال میشه که خیلی از زمین های اطراف مشهد و داخل مشهد فروخته میشه به یه عده ی خاص- به گفته دهیار روستاها و همسایه های مشهدی. مالکان جدید اکثرا شیعه نیستند. احتمال داره دوستان دیگه در شهر های دیگه کشور هم این موضوع رو دیده باشند. کسی نمیدونه اوضاع از چه قراره؟ضمنا اخباری که گفتم صحت داره چرا که پروانه ساخت خیلی هاشون رو خودم امضا زدم.ایشان از "فروش" و "صدور پروانه ساخت" برای ساکنین "غیرشیعه" میگوید. اگر اینها جرم است، که بفرمائید. اگر نه، قبول بفرمائید که این حرفها شایعاتی است که برای تفرقه و درگیر کردن مسلمانان ایرانی شیعه و سنی ساخته میشود تا ما را از سیل بنیاد برکن غربگرائی و بیدینی غافل کند. |
|||
|
۱۱:۰۳, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول: ارتباط کاداستر به بحث این است که زمین مملکت شناسنامه دار شده و این به قول شما شایعات دیگر تاثیری در تجزیه کشور نخواهد داشت و دوستان نگران پروانه ی ساخت برای هر قشری نخواهند بود ! تحرکات زمین خواری در شرق کشور هم توسط وهابیت پشتیبانی میشود و ارتباطی به سنی ها ندارد . |
|||
|
۱۶:۴۰, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۱ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۳)Wachowski نوشته است: ارتباط کاداستر به بحث این است که زمین مملکت شناسنامه دار شده و این به قول شما شایعات دیگر تاثیری در تجزیه کشور نخواهد داشت و دوستان نگران پروانه ی ساخت برای هر قشری نخواهند بود !عرض کردم، شما بفرمائید کجای فروش زمین به غیرشیعه غیرقانونی است که بعد ابزارهای مقابله با آن را بحث کنیم. بحث کاداستر در تاپیک جدائی قابل بحث است، اما وقتی خرید زمین قانونی باشد، کاداستر هم که بشود، باز هم سنیها میتوانند زمین بخرند و این چه اشکالی دارد؟ نقل قول:تحرکات زمین خواری در شرق کشور هم توسط وهابیت پشتیبانی میشود و ارتباطی به سنی ها ندارد .یک بار دیگر ارسال اول را مطالعه کنید: مسئله «فروش زمین در مشهد و اطراف آن» به «غیرشیعه» است. یعنی چه ارتباطی به سنیها ندارد؟! نقل قول:یکی دو سال میشه که خیلی از زمین های اطراف مشهد و داخل مشهد فروخته میشه به یه عده ی خاص- به گفته دهیار روستاها و همسایه های مشهدی. مالکان جدید اکثرا شیعه نیستند. احتمال داره دوستان دیگه در شهر های دیگه کشور هم این موضوع رو دیده باشند. کسی نمیدونه اوضاع از چه قراره؟ضمنا اخباری که گفتم صحت داره چرا که پروانه ساخت خیلی هاشون رو خودم امضا زدم. |
|||
|
۱۷:۵۸, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
گمان میکنم بحث با شما بی فایدست , موفق باشین
|
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب شیعه تنوری لطفا حساب برادران اهل سنت رو از وهابی ها جدا کنید. اگر استناد شما به پست اول این تاپیکه در پست اول ادبیات مبهمی به کار گرفته شده. ما با اهل سنت مشکلی نداشتیم و نداریم.... |
|||
|
|
۳:۴۵, ۱۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۳ ۳:۴۸ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۳ ۲۲:۱۳)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبله، اتفاقاً بنده هم بر این تفاوت تأکید دارم. و به همین دلیل هم معتقدم که اگر تخلف جدی ذیل جرم «زمینخواری» صورت گرفته باشد، باید برخورد بشود. ولی اینکه تعدادی سنی در شهر مشهد و اطراف زمین بخرند و مجوز ساخت مسکن بگیرند و خانه بسازند و ساکن بشوند، مشکلی ندارد و اتفاقاً باید به آنها احترام گذاشت و حتی از آنها حمایت کرد. برای طرح اتهام هم نیاز به سند و مدرک است و نمیشود به صرف شنیدهها از این و آن که سنیها در مشهد زمین میخرند، اتهامی به کسی زد. متأسفانه در برخی شهرهای مذهبی از جمله قم و مشهد، به دلیل فعالیتهای برخی آقایان مثل آقای شیرازی که احتمالاً معرف حضور هست، برخی جاها جو بدی بر ضد اهل سنت (و نه وهابیت) هست که گاهی در افواه به صورت برخی شایعات جلوه میکند؛ بنابراین نیاز به سند و مدرک است تا ادعا موجه و قانونی باشد. اما یک نکتۀ جالب هم خدمتتان عرض کنم: بسیاری از اهل سنت به اهل بیت ارادت دارند، اما گاهی این دلبستگی و ارادت به گونهای است که برخی از آنان از شهرهای دور به زیارت مرقد امام رضا (علیه السلام) میآیند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |