|
ب آرامی مانند فلسطین.فروش زمین های اطراف مشهد به غیر شیعه ها
|
|
۱۲:۵۸, ۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۱۶ توسط طالب نور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی دو سال میشه که خیلی از زمین های اطراف مشهد و داخل مشهد فروخته میشه به یه عده ی خاص- به گفته دهیار روستاها و همسایه های مشهدی. مالکان جدید اکثرا شیعه نیستند. احتمال داره دوستان دیگه در شهر های دیگه کشور هم این موضوع رو دیده باشند. کسی نمیدونه اوضاع از چه قراره؟ضمنا اخباری که گفتم صحت داره چرا که پروانه ساخت خیلی هاشون رو خودم امضا زدم. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۵, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
الان نگرانی واسه چیه؟؟
مثلا میترسید زمینهای اطراف مشهد رو بخرن بعد اعلام استقلال کنن کشور خراسان رو بسازن؟ ![]() دولت در کمتر از چند ماه تمام زمینها رو مصادره میکنه میره پی کارش!! بعدشم دوستان عزیز هرگونه خرید و فروش ملک یا ماشین که انجام بشه،یک رو نوشت از اون قول نامه به اداره دارایی اون شهر فرستاده میشه و اداره دارایی هم میدونید که!! با ارگانهای امنیتی کشور ارتباط مستقیم داره ![]() اگر خبر خاصی بوده و مشکل بزرگی بوده قبل از اینکه من و شما بفهمیم،اونها میفهمیدن! در مورد مشکل دوم که گفتید نرخ شیعه و سنی خب این بخاطر اینه که جمعیت روستا نشین و کلا غیر شهر نشین سنی در ایران بسیار بیشتر از شیعه هست میدونید که در روستاها معمولا تعداد فرزندان بیشتر از شهره! این مسئولان هم باید به جای اینکه به زور مردم وادار به بچه دار شدن بکنن یکم فرصت شغلی ایجاد کنند تا 4 تا جوون برن سرکار که بتونن ازدواح کنند و بچه دار بشن! الان فامیل خودتون رو ببینید چندتا جوون به سن ازدواج رسیده دارید که مجرده؟؟همینا عروسی کنند 2 سال دیگه منحنی رشد کشور از منحنی رشد قیمتها بالاتر میره
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
متاسفانه اسنادی که من باهاشون کارمیکنم مربوط به اشخاص میشه مثلا سند زمینه یا پروانه ساخته و... که شرعا و قانونا اجازه استفاده و انتشارشون رو ندارم. اما دوستانی که ساکن مشهد هستند میتونن یه روز به عنوان تفریح تشریف ببرن به روستاهای اطراف مشهد از جمله گرجی یا دوست اباد و... به راحتی میتونن تغییر فاحش بافت جمعیتی رو ببینند
دوستانی که فکر میکنن مشکل سر خرید زمین توسط اهل سنت هست کاملا در اشتباه هستند چرا که در همین مشهد کلی ملک وجود داره که هموطنان سیستانی خریداری کردند و فقط در ایام تابستان میان و ازش استفاده میکنند. و سالهاست که با همین روش میان و میرن و هیچ مسئله ایی هم تا الان پیش نبومده/ مشکل اینه که طرف میاد اصالتا و ذاتا ایرانی نیست اما شناسنامه وپاس ایرانی داره و کلی هم پولداره میبینی 5000متر زمین رو یه راحتی میخره پروانه میگیره میسازه هر خونه رو هم میده دست یه فامیلش یا یه زنش.. یه مدت میگذره مینینی یا خودش یا یکی مثل خودش میاد 5000متر دیگه یه جا دیگه میخره و.... چون تابعیت ایرانی دارن قانونی خرید و فروش میکنن ولی ایرانی الصل نیستند مذهبشون هم معمولا سنی و شیعه نیست امروز شما تو مشهد هر خیابون گه بری قطعا یکی دو نفر رو میبینی که شیعه نیستند. با اهل سنت هیچ گاری نیست همه اون عزیزان محترم هستند این مشکل رو شما در مرز ترکمنستان هم میبینید زمینهای شهرهای شمال شرق کشور کاملا ارام و بی صدا با سرعتی عجیب در حال فروش به افرادی غیر ایرانی با مذهبی نامشخص هستند |
|||
|
|
۲:۲۸, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
در ایتدا یه نکته ای را متذکر شوم ، وهابیت را زیاد نمی توان پاره ای از اهل سنت داست همانطور که می دانید فرقه های اهل سنت چهار گانه مالکی ، حنفی ، شافعی و حنبلی هستند و فرقه وهابیت در اواخر قرن 12 هجری وارد مکتب اهل سنت شد پس اگر در جایی مراد صرفا وهابیت است مطلوب است به صراحت کلام از لفظ وهابیت استفاده کنید و نه به طور کلی بگویید اهل سنت چرا که همانقدری که بهایت عضو شیعه محسوب می شود ویا کابالا عضو یهود محسوب می شود وهابیت هم پاره ای از تسنن می شود !!!
وقتی داشتم تایپک را مطالعه می کرد یاد روایتی افتادم درباره خروج دجال از خراسان (ویا سجستان و یا اصفهان) همیشه با خودم فکر میکردم آخر مگر میشود دجال از جایی که آرامگاه مقدس و ملکوتی امام رضا (علیه السلام) قرار دارد خروج کند شاید برای اصفهان و سیستان به طریقی توجیهی وجود داشت اما به خراسان اصلا چنین نظری وارد نبود در ذهن من . بعد از مطالعه این مطالب بیان کننده جولان وهابیان در خراسان بود چنین فکری از ذهنم گذشت که شاید منشا و مبدا دجال همین قماش کافر باشند که امروز طرحی برای آینده ما در آستین دارند البته از این طرریق قصد تصدیق و تایید روایت ذکر شده را ندارم چرا که آن کار علما است و دانشی عمیق و وسیع از اسلام می خواهد . حالا صرف نظر از ماهیت دجال که آیا شخص است یا جریان فکری می خواستم نظر دوستان آگاه و مطلع را جویا شوم آیا تحرکاتی که امروز شاهد آن هستیم ممکن است در آینده زادگاه دجال باشد یا فقط فکری بی اساس ناشی از ذهن بیمار من است و به نوعی پارانویا مبتلا شدم ؟؟؟ |
|||
|
۲:۳۶, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
دجال ماهیتی کاملا کافر رو داره
البته با فرض اینکه یک شخص است نه جریان مثلا یه زمانی بود (اوایل حمله ناتو به افغانستان) که این نظر در مورد سازمان شیطانی ناتو بود خیلی منطقی تره اون سفیانیه که ماهیت وهابی-صهیونی داره |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۶/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۴)LifeLover نوشته است: واقعا که!آدم میمونه چی بگه،دارین در مورد هم وطن هاتون حرف میزنید ها،فارق از سنی و شیعه و مسیحی و یهودی بودن،اول هم وطنتون هستن،افکارتون رو اصلاح کنید لطفا. سلام اگر هموطنان ما اقدام به خرید این زمینها کنند مشکلی نیست متاسفانه یه تفکر داره این کار رو میکنه و اون تفکر همون چیزیه که سالها پیش فلسطین رو گرفتار کرد تفکر صهیونیست چرا این مثلا هموطنان حالا به فکر خرید این زمینها افتاده اند و چرا دورحرم؟ در حالی که جاهی به مراتب بیدردسر تر و پر منفعت تر و دور از دید همگان رو نمی خرند. چرا جاهای استراتژیک داره خریداری میشه؟ زمینهای سرسبز شمال اطراف حرم رضوی و........ اگر پیگیری کنیم حتما جاهای دیگه هم هستند. چرا میگیم مسِئله حجاب،گرانی،فقر،فحشا و ....... بر رسی نمیشه اما به این موضوع رسیدگی بشه؟ همه اینها به خودی خودشون مهم هستند و باید بررسی بشه و این موضوع هم مهمه. اهل تسنن برادران دینی ما هستند و ما با هیچ کدامشون مشکلی نداریم. اما اون چیزی که مشکل سازه تفکر وهابیته که داره خودشو به اهل تسنن میچسبونه و با لباس اونها وارد معرکه میشه تا شناخته نشه و گرنه کی میاد علنی به وهابی ملک بفروشه؟ خرید و فروش ملک مهم نیست اون تفکری که داره این جریان رو هدایت میکنه خیلی خطر ناکه و باید براش فکری کرد. به خاطر همین ما نگرانیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |