کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیه ی 119 سوره ی نسا !!!!!!!!!!!!!!!!
۹:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
نقل قول:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...#pid301306

این تاپیک بسته میشه مهم نیست .
من بحثم روی این آیه و گذاشتن لینک هایی از بیماری ترنس هست . خواستید این تاپیک رو هم به انباری تالار اضافه کنید و یه قفل بهش بزنید .

بحثی که من واردش شدم برچسب زدن دیوانه به ترنس ها بود .

من درمورد ترنس ها نوشتم :

اختلال تی اس ها، اختلال در احساسات و هیجانات و تمایلات آنهاست. یعنی فردی که به لحاظ ژنتیک و ظاهر فیزیکی زن است، احساسات و تمایلات و رفتارهایش مردانه است و درباره خودش معتقد است که باید مرد می شد. یعنی احساس می کند که تمایلات و احساسات و روحیات مردانه اش در یک قفس زنانه گیر افتاده است. مثل مردها رفتار می کند و حتی پس از رسیدن به سن بلوغ، تمایلات جنسی شان هم مثل جنس مخالفشان است. و یا برعکس، شخصی که به لحاظ فیزیکی مرد است ولی احساسات زنانه دارد، احساس می کند در قفسی مردانه گرفتار شده است.

اینم دو جین لینک که ترنس ها بیمار هستن .

1

2

3

4

5

6

7

جواب جناب درست پسند !!!

دلیل کو؟؟!!
همینطوری بی‌دلیل روی هوا میگید: «اختلال در احساسات و هیجانات و تمایلات آنهاست» ....
دلیل کو؟؟!!
کجاست دلیل شما که کسی که چنین تمایلاتی داشته باشه، تمایلاتش نفسانی نیست؟؟!!
کجاست دلیل شما که این تمایل چیزی غیر از بیماری نفسانی هست؟؟!!
کجاست دلیل شما که گناه گناه نیست؟؟؟؟؟؟
دلیل ِ من اونهایی هست که در بالا آوردم.
کجاست دلیل شما که تغییر ِ آفریده‌ی خدا گناه نیست؟؟!!
دلیل من این هست که در پایین آوردم:

سوره نساء: لَعَنَهُ اللَّهُ ۘ وَ قَالَ لَأَتَّخِذَنَّ مِنْ عِبَادِكَ نَصِيبًا مَفْرُوضًا (118) وَ لَأُضِلَّنَّهُمْ وَ لَأُمَنِّيَنَّهُمْ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذَانَ الْأَنْعَامِ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ ۚ وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُبِينًا (119)
خدا لعنتش کند. و گفت بى‌گمان از ميان بندگانت نصيبى معين برخواهم گرفت. (118) و قطعاً سخت گمراهشان می‌کنم و قطعاً به آرزوهاى دور و دراز می‌اندازمشان و قطعاً فرمانشان می‌دهم تا گوشهاى دامها را بشکافند و قطعاً فرمانشان می‌دهم تا آفريده‌ی خدا را دگرگون سازند. و هر کس شیطان را به جاى خدا به دوستی گيرد قطعاً دچار زيان شده است، زیانی آشکار. (119)

فقه شیعی در مساله تغییر جنسیت، مبتکر و پیشتاز است

آیا تغییر جنسیت، تغییر در خلقت خدا نیست؟( پاسخ به ابهام سوره ی نسا ایه ی 119).

و واقعا نمیدونم چرا همین جوری آیات رو بدون تفسیر میارن و حساسیتی در این زمینه وجود نداره.

*************************************************************************************

شاید این تاپیک هم بسته بشه . مهم نیست. من هدفم این بود که حرفام رو بزنم و نزارم اگر یه ترنس وارد این تالار شد از خدا و قران بترسه . از دین وحشت کنه . به اندازه ی کافی بدبختی دارن ، با دلواپسی های دین نما !!!! نمک به زخمشون نپاشید .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، LifeLover ، فاطمه خانم ، bagheri4 ، سید ابراهیم ، السا ، Eve ، Aryha ، mahdy30na

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۰, ۱۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:داره شخصیت تراجنس‌ها رو از نظر روانشناسی بررسی میکنه، و هیچ نشونه‌ای نیست از اشاره به علت بروز تمایلی که جنسیت مخالف رو مطلوب میدونه.
بلکه برعکس! گفته نیمرخ شخصیت اونها با مردمان عادی تقریباً یکسان هست!!!
این دقیقاً خلاف ادعای شماست که میگید این مقاله اونها رو از نظر روانشناسی بیمار تشحیص داده!!!

چه جالب مقاله رو خوب خوندید .

این بخش آخر مقاله هست .

the personality profile of transsexuals was closer to the profile of subjects who shared their gender identity than those who shared their anatomical sex.

gender identity با anatomical چه فرقی دارن ؟ که ترنس ها به gender identity نزدیکترن ؟ من بیسوادم و دوستتون هم من رو چند بار رسوا کردن !!!!!!! شما بفرمایید .لابد من نگرفتم موضوع رو .

حجت الاسلام محمد مهدی کریمی نیا هم لابد دارن چرند میگن .

صفحه اعتبارتون حاوی توهین به من بود . خطاب به مخاطبی نوشتم که منو چند بار رسوا کرده .Smile گویا یادتون رفته شما گفتید دیوانه هستن نه من .

نقل قول:بنده گفتم اونها همه‌چیزشون مثل بقیه هست، و توی این مورد دست به گناه میزنن و دکترها الکی اسم اختلال روانی روشون میذارن، که اون مقاله هم اتفاقاً این موضوع رو تأیید می‌کرد!(البته شما نگران مقاله‌ای که آوردید نباشید، چون لازم نیست جواب بدید که چرا اون مقاله این رو تأیید می‌کرد، چون بنده اصلاً مقالات رو مطمئن‌تر از اونی که هستن حساب نمی‌کنم).

شما تحصیلات پزشکی دارید که میگید دکترا الکی میگن ؟ من نگران مقالاتی که گذاشتم نیستم.
۱۰:۳۹, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۰:۴۱ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
میتونم در حد یک پاورقی مطلب بگذارم.

خانم اسکای گرامی!
البته من خیلی گشتم در ارسال های درست پسند تا ببینم ایشان آنها را دیوانه خطاب کرده است که نیافتم، کجا گفتند؟ البته بالعکس در مطالب شما بود که آنها را از لحاظ روانی دچار بیماری و دارای اختلالات روانی خواندید و به نظرم این به دیوانه نزدیکتر است.

درست پسند در جایی تنها آنهارا گناهکار می خواند. که باید روی ان بحث و کار شود.

بحث خوبی است اگر بتوانیم با احترام به هم ادامه دهیم و وارد حواشی نشویم، به نتایج خوبی هم خواهیم رسید. ان شاالله
پ ن: دوستان دیگر هم خواهش میکنم که حاشیه الکی درست نکنید و بگذارید این دو بزرگوار بحث علمی و عقلانی انجام بدهند. پس خواهشا بدون داد زدن ادامه بدید.

یا علی مدد

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۱:۲۳, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۱۴:۲۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
آواتار
درست پسند در تاپیک قبلی که معجزه وار باز شد فرمودن :

1)

حالا می‌رسیم به transsexual.
اونها تک‌جنسیتی‌هایی هستن که «از نظر احساسی و روانی حس میکنن به جنسیت مخالف تعلق دارن» و میرن عمل میکنن و خصوصیات ِ ظاهری جنس دیگر رو ایجاد میکنن. با تغییر ِ میزان ِ هورمون‌ها، یک دسته تغییرات خودش اتفاق می‌افته، اما این دیوونه‌ها اصولاً دنبال یک بدن با خصوصیات ِ بارز ِ جنس مخالف هستن، پس به اون تغییرات ِ‌خودبه‌خودی اکتفا نمیکنن و عمل‌های زیبایی نیز میکنن. تا همین‌جاش به حد کافی مفتضحانه و حال بهم زن هست. و اما می‌رسیم به آخرین مرحله. یعنی عمل کردن ِ چیزی که به‌هیچ‌وجه با تغییر هورمون‌ها تغییر نمیکنه. یعنی آلت تناسلی. البته اونها هرگز نخواهند تونست به عنوان جنس مخالف باهاش تناسل کنن. فقط با جراحی به شکلی درش میارن که بتونن به عنوان جنس مخالف باهاش آمیزش انجام بدن.[تصویر: confused.png][تصویر: confused.png][تصویر: confused.png] بهش میگن sex reassignment surgery. یک عمل ِ مفتضحانه‌ی حال بهم زن.
به قول خودشون "تغییر جنسیت" میدن، ولی در حقیقت هیچ‌وقت نمیتونن تغییر جنسیت بدن، چون نمیتونن اندامهای داخلی رو تغییر بدن. چنین عمل‌هایی هم مسلماً صددرصد غیرشرعی هست. تنها جایی که میشه موافق ِ این دیوونگی‌های حال بهم زن فتوا داد، وهابیت هست.

***********************************************************************************
2) وقتی من از تحریر الوسیله میارم که بوسیدن لب شیرخواره حرام نیست از طرف شوهر پدوفیلیش . همه بسیج میشن و با توجیهات ،مثل قبیله ای ناشناخته که ممکنه این مساله در اون اتفاق بیفته ربط میدن .تهش میگن ما به سرچشمه ی فضل الهی وصل نیستیم . و بعد پست ها هم پاک میشه .چون باید رفت و از اهلش پرسید که این مسائل بسیار تخصصی هستن .

حالا این مساله که خود

حجت الاسلام محمد مهدی کریمی نیا، معاون پژوهش مرکز تخصصی قضا و مدیر گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار(علیه السلام)،به این مساله با تخصص دینی نگاه کردن و حتی اشاره میکنن امام خمینی برای ترنس ها هم مساله ی تغییر جنسیت رو بیان کردن ، آدم بد و رسوا شده من میشم . خیلی جالبه . Smile

از طرفی بازم گفتن این بیماران با چند پروسه تحت درمان قرار میگرن و در صورت نیاز جراحی هم ممکنه اتفاق بیفته . بازم جالبه .

با توجه به نگاه عمومی جامعه ما، پرداختن به این موضوع چه جایگاهی دارد؟

بیماران ترانسکشوال مبتلا به اختلال هویت جنسی هستند . یعنی جسم فرد با روح یا روان او متعارض است . بیمار ، از نظر جسمی مرد آفریده شده ولی در روح و روان ، خود را زن می داند . یا از نظر جسمی زن آفریده شده ولی در روان ، خود را مرد می داند . این افراد هنوز هم ناشناخته اند و شناخته شده ترین نوع بیماران ، دوجنسی ها - هرمافرودیت ها- هستند که در لسان فقه یا روایات ، از آنها به خنثی ها یاد می شود . آن چه که با ذهن اکثر مردم آشناست ، خنثی ها هستند که نظر عمومی هم بر این است که این بیماران می توانند تغییر جنسیت داده و از ابهام جنسی به یک جنس مشخص تبدیل شوند . برخی از مخالفان می گفتند که اگر قرار بر مجاز بودن تغییر جنسیت باشد ، باید در مورد خنثی ها این اجازه داده شود. اما در مورد افرادی که از نظر ظاهر ،سالم هستند و هیچ بیماری جنسی ندارند، خیر ؛ جالب است که امام خمینی در اولین مسئله ای که در تحریر الوسیله مطرح می کنند ، تغییر جنسیت را به معنای وسیعی در نظر می گیرند، به گونه ای که شامل دوجنسی ها و ترانسکشوال ها هر دو می شود .در حالی که عده ای فکر می کنند دیدگاه مرحوم امام خمینی در تحریر الوسیله، فقط مربوط به دو جنسی ها یا همان خنثی ها می شود امروزه نشریات در این زمینه به بحث پرداخته اند، اما ترانسکشوال ها را در ردیف دوجنسی ها و یاحتی همجنس بازان قرار می دهند! و متاسفانه هنوز تفکیک علمی در جامعه صورت نگرفته که به نظر ، ناشی از فقدان اطلاع رسانی صحیح است که مردم هم گیج شده اند و نمی دانند تفاوت دوجنسی ها با تی اس ها چیست و این دو چه تفاوتی با همجنس بازها دارند و اساسا چه کسانی مجاز به تغییر جنسیت هستند.

3) تاپیک رو ببندید . در طی یک حرکت معجزه وار ، تاپیکی که بسته شد ، باز شده .من اشتباه کردم که در حوزه ای که تخصص ندارم وارد شدم .

حتما درست پسند ، تحصیلات تخصصی در این زمینه دارن و از اشخاصی که در این زمینه صحبت کردن بیشتز میدونن

تاپیک رو ببندید و من هم از این بیشتر مزاحم تالار بیداری اندیشه نمیشم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski
۱۱:۳۴, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
خانم اسکای گرامی چرا فرا فکنی میکنید؟

من حقیقتا ناراحت می شوم. وقتی اینگونه مطالب را میخونم.

1- اگر منظورتون این تاپیکه که از اول هم باز بوده. الان هم می توانید به ادامه بحث بپردازید. فقط خواهشا در مورد همان بحث و به صورت مستدل. الان مثلا من ربط قضیه شیرخواره را به این مسئله و موضوع خاص این تاپیک نمی دانم چیست؟

2- شما به سواد طرف مقابلتان نباید کار داشته باشید. بچها و از جمله خود حقیر وقتی وارد این تاپیک می شویم حقیقتا میخواهیم از مطالب شما و طرف مقابلتان استفاده علمی ببریم نه اینکه شاهد دعوا باشیم!!!!

3- شما اصلا فرض کن طرف مقابلتان بی سواد ترین فرد، به خود بحث بپردازید خواهشا.

الان برای خود من این بحث خیلی جالبه که این میل افراد به خاطر اختلالات ذاتی شان هست و یا گناه می باشد.

تاپیک هم بسته نخواهد شد. Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، یاســین ، میلاد.م
۱۱:۴۴, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول: اگر منظورتون این تاپیکه که از اول هم باز بوده. الان هم می توانید به ادامه بحث بپردازید. فقط خواهشا در مورد همان بحث و به صورت مستدل. الان مثلا من ربط قضیه شیرخواره را به این مسئله و موضوع خاص این تاپیک نمی دانم چیست؟

تاپیک قبلی بسته شد. من این تاپیک رو ایجاد کردم . دیشب که اومدم این تاپیک اصلا تو لیست تاپیک های ایجاد شده از من نبود . گویا دیشب منهدم شد. الان ناگهان هر دو تاپیک ، ناگهان باز میشن .

ربط طفل شیرخواره و ترنس ها یه چیزه . تحریر الوسیله .

اگه طفل شیرخواره مجازه .اینم طبق صحبت های حجت الاسلام محمد مهدی کریمی نیا، معاون پژوهش مرکز تخصصی قضا و مدیر گروه فقه پزشکی مرکز فقهی ائمه اطهار(علیه السلام) درسته .

جالب است که امام خمینی در اولین مسئله ای که در تحریر الوسیله مطرح می کنند ، تغییر جنسیت را به معنای وسیعی در نظر می گیرند، به گونه ای که شامل دوجنسی ها و ترانسکشوال ها هر دو می شود

کارل سیکن میگه هرگز یه شخص مذهبی رو نمیتونی متقاعد کنی .خدا رحمتش کنه . به خدا باور نداشت اما راست میگفت. من از حجت الاسلام هم نوشته بزارم . فایده نداره .

وقت ارزش داره . من هم وقت دوستان رو در این تالار بیشتر از این نمیگیرم . و این اخرین نوشته ی من در این تالاره .

موفق باشید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski
۱۱:۵۰, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
اولا مسئولیت این تاپیک با منه و شما هم با هماهنگی بنده این تاپیک را زدید و من هم نه حذف کردم و نه چیز دیگری.

چه شما باشید و چه نباشید این تاپیک باز هست.

این نحوه بحث شما به شدت نکوهیده است. یعنی زمانی بحث با بچه مذهبی ها خوب است و منتج که حرفتان را بپذیرند؟؟؟؟

این چه نحوه رفتاری است که تا مخالفتی می شود و بحثی در می گیرد یا نغمه رفتن سر می زنید(برای چندمین بار) و یا دوستانتان را متهم میکنید آن هم به واسطه کارل سیکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای بار سوم تاکید میکنم به خود بحث بپردازید. یعنی اینقدر سخت هست که به دور از حاشیه و عدم توجه به طرف مقابل بحث کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، bagheri4 ، یاســین
۱۳:۵۲, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
با سلام
می شه در مورد شکاف دادن گوش حیوانات وتغییر خلقت توضیحات بیشتری بدهید
همیشه این آیه برایم سوال بود .
مطمنا می توان با علم ،چیزهای جدید وکاملتری را ثابت کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۵:۲۵, ۱۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۴ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من این تغییر جنسیت و احکام مربوطش رو خوندم.
نه فقط حضرت امام در تحریرالوسیله (حکم امام تو این کتاب کلیه و متوقف شده و جزئیات بیان نشده)، تمامی مراجع حال حاضر تو این زمینه نظر دارن و ریز به ریز جزئیات سوال شده و این بزرگواران هم جواب دادن.
بهتره که ما هم این نظرات رو ببینیم، اینکه دین ما جواب داره برای این مسائل یا نه :

خلاصه وار می شه اینکه، تغییرات جنسیتی توی 3 دسته تقسیم می شن :

• افراد دوجنسیتی فیزیکی یا همون هرمافرودیت که از لحاظ فقهی خنثی گفته می شن
  • افرادی که از لحاظ فیزیکی یه جنسیتی هستند ولی از لحاظ روحی و روانی خصوصیات جنس مخالف رو دارن یا همون ترنس ها
  • افرادی که فیزیکی و روحی تک جنسیتین ولی می خوان که خصوصیات جنس مخالف رو تو فیزیکشون ظاهر کنن (به نظر من اینا دیگه دیوانه ی به تمام معنا هستن!!!! خدا ان شاءالله هدایتشون کنه)

خب اول یه توضیحی در مورد عمل تغییر جنسیت برای سه دسته ی فوق بدیم بعد احکامش رو بیاریم (توضیح از همین آقای محمد مهدی کریمی نیا که توی تاپیک به حرفای ایشون استناد شد):

• فقهای شیعه بیان می کنند که تغییر جنسیت باید موجه باشد و یک دلیل قانع کننده برای تغییر جنسیت وجود داشته باشد. در واقع، بیماری شدید جسمی ( مثل دو جنسی ها) یا بیماری شدید روحی باید احراز شود. (احکامشو در ادامه میارم)
  • تغییر جنسیت باید واقعی باشد و صرفا یک تغییر ظاهری را تغییر جنسیت نمی دانیم
  • نوع دوم از تغییر جنسیت به منظور کشف جنسیت است.

خب حالا احکامش :

• احکام خنثی ها یا دوجنسی های فیزیکی:

مقام معظم رهبری :
آیا تغییر جنسیت برای دوجنسی‌ها و اشخاص خنثی که تغییر جنسیت در عمل برای آنان ممکن است تا آن‌ها را به یکی از دو جنس ملحق کنند، و همچنین زنان و مردانی که آثار مرد یا زن بودن به روشنی در آن‌ها دیده می‌شود و لکن در خود بعضی از آثار جنس مخالف و از جمله حرکات و رفتار و سکنات جنس مخالف را مشاهده می‌کنند، جایز است یا نه؟ و آیا تنقیص جنسیت حایز است یا نه؟ لطفا جواب را مشروحا بیان فرمایید.

ج: عمل جراحی مذکور برای کشف و آشکار کردن واقعیت جنسی آنان اشکال ندارد، به شرطی که این کار مستلزم فعل حرام و ترتب مفسده‌ای نباشد.

حضرت ایت الله گلپایگانی :
حکم تغییرجنسیت خنثی ، به مرد یا زن چیست؟
ظاهرا جایز می باشد وبعد از تغییر جنسیت ، باید به وظایف جنسی که تغییر پیدا کرده عمل نماید .

حضرت ایت الله اراکی
آیا تغییر جنس مرد به زن وبالعکس به وسیله عمل جراحی جایز است واز نظر وظایف شرعی واحکام مختص به رجال ونساء وظیفه چیست؟
اگر عمل جراحی ، واقع مقدر را کشف می کند، مانعی ندارد وترتیب آثار واحکام شرعی مختص به زن ومرد، تابع جنس واقعی است. پس اگر علم دارد که درواقع مرد است ، احکام مرد را دارد وبالعکس ، هرچند عمل جراحی نشده باشد.

آیت الله فاضل لنکرانی :
افرادی که دوجنسی و به اصطلاح خنثی هستند تغییر و یا اصلاح جنسیت در آنان اشکالی ندارد و در برخی از موارد واجب است. در خنثی مشکل چنانچه ابقاء آن موجب عسر حرج و یا اختلالات روانی باشد و تنها با معالجه و عمل جراحی درمان یابد با وجود امکانات مالی این عمل واجب است و در چنین فرضی حرمت نظر و لمس به جهت وجود ضرورت و اضطرار برطرف می‌شود و خلاصه آنکه در مورد خنثی مشکل به جهت لزوم معالجه و رفع عسر و حرج می‌توان فتوا به جواز و با وجود برخی از قیود فتوا به وجوب داد. در خنثی غیرمشکل از طریق ادله جواز معالجه و درمان می‌توان جواز آن را استفاده کرد.

حضرت ایت الله مکارم شیرازی:

تغییر جنسیّت و ظاهر ساختن جنسیّت واقعى (در افراد دو جنسى که یک جنس آنها غلبه دارد) خلاف شرع نیست؛ بلکه واجب است. ولى تغییر جنسیّت صورى و کاذب جایز نیست.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
  • احکام ترنس ها یا کسانی که از لحاظ روانی مشکل دارن :
مقام معظم رهبری :
برخی افراد در ظاهر مذکر هستند، ولی از جهات روحی و روانی ویژگی‌های جنس مونت را دارند و تمایلات جنسی زنان در آنان به طور کامل وجود دارد و اگر مبادرت به تغییر جنسیت نکنند به فساد می‌افتند. آیا معالجه آنان از طریق انجام عمل جراحی جایز است؟

ج: عمل جراحی مذکور برای کشف و آشکار کردن واقعیت جنسی آنان اشکال ندارد، به شرطی که این کار مستلزم فعل حرام و ترتب مفسده‌ای نباشد.

چنانچه قبلا هم گفته ایم تغییر جنسیت دو صورت دارد:

گاهی صرفا ظاهری وصوری است، یعنی اثری از آلت جنس مخالف نیست ، بلکه فقط یک جراحی صوری انجام می گیرد وچیزی شبیه آلت جنس مخالف ظاهر می گردد ، اینکار حرام است وباید بشدت از آن پرهیز نمود. واگر ازدواجی بر اساس آن صورت گیرد حرام وباطل است وحرمت شرعی دارد.

ولی گاهی واقعی است ، یعنی با جراحی کردن عضو تناسلی مخالف ظاهر می گردد، اینکار ذاتا جایز است ومحذور شرعی ندارد، مخصوصا درمواردی که آثار جنس مخالف د راو باشد، اما چون این جراحی نیاز به لمس ونظر دارد ، تنها درموارد ضرورت جایز است.

• احکام آدمای سالم جسمی و روانی ولی بی مخ که می خوان عمل کنن و تغییر جنسیت کامل ندن یعنی یه خورده ظاهرشونو تغییر بدن :

مقام معظم رهبری :

در فرض سؤال جایز نیست.

تغییر جنسیّت صورى و کاذب جایز نیست.

حضرت ایت الله گلپایگانی :

تغییر جنسیت به نحوی که فعلاً معمول است که تغییر واقعی نمی باشد جایز نیست.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
برای شخصی که سلامت کامل جسمی و روانی دارد، اقدام به آن حرام می باشد.

خلاصه اینکه باید از لحاظ شرعی یه دلیل قانع کننده برای تغییر جنسیت داشته باشن
از طرفیم تغییر جنسیت باید تغییر واقعی باشه تا شرعا اجازشو داشته باشه نه یه سری تغییرات ظاهری و محدود. و اگه بدونن احتمال تغییر واقعی وجود نداره، تغییر مجاز نیست.

.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، سید ابراهیم ، Mitsonary ، یاســین ، MohammadSadra ، Arash.j
۱۷:۱۷, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
من که به شخصه معتقدم ترنسها بهترین کار اینه که خودشون رو از لحاظ روحی درمان کنن...
اگر درمان نمیشن، حتماً توی مراکز مخصوص بستری بشن...
چون همونطور که مصباج جان هم اشاره کردن، نمیشه 100% تغییر جنسیتی از زن به مرد ایجاد کرد...
پس اون خانومایی که میخوان مرد باشن، بهتره خودشون رو هر چه سریعتر به یه روانپزشک حاذق نشون بدن...
من در عجبم!
اگه یه بیماریه، چرا شرایط تشدید این بیماری باید در دسترس باشه؟
یعنی اگه یکی ترنسه، باید بهش بها داد و عمل تغییر جنسیتی و گاهی هم مجوز برای لواط؟؟؟
اما یکی که معتاده، باید بخوابه و بهش مواد نزنن تا اثرش از بدنش بره؟
بیماری باید درمان بشه...
نه که باهاش کنار بیایم تا یه روز چشم باز کنیم و ببینیم جامعه شده عینهو قوم لوط...

پ.ن:
من یه خانم اینطوری دیدم، اونقدر ترسیدم که هرگز حاضر نیستم از این آدما دفاع کنم...
۱۸:۱۲, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
من یه بار بچه بودم کم مونده بود گیر یه مرد همجنس باز بیافتم فرار کردم.
این مرده مشکل روانی داشت.
به همه تعمیمش نمی دم
اما اگه مشکل روانی دارن که باید درمان روانی بشه
اگه مشکل جسمی دارن مگه نمی شه این مشکل جسمی رو با عمل درست کرد؟
البته یه نکته رو هم عرض کنم.
ما تو ایران چندین اقلیت جنسی داریم که دلیلش هم اینه که اسلام اونها رو مردود کرده.
مثل مازوخیسم و همین همجنسگرایی و یا بنگر ها(که خیلی خطرناک هستن)
از همه و همه و همه بیشتر مازوخیسم هست تو ایران.
اگه تو اینترنت بگردید تک و توک می بینید که مثلا یه مازوخیست، این تمایل خودش رو یه بیماری تلقی کرده، رفته روانپزشک و اون روانپزشک هم درمانش کرده. حالا اومده یه وبلاگ زده و تجربیات خودش رو با مشابه های خودش درمیان گذاشته(یا تو فیسبوک پیج گذاشته)
یه چند تا روش درمان جالبی اونجاها خوندم.
البته درمان که چه عرض کنم. بیشتر شبیه به سرکوب احساس بود.
باید در نظر داشت که خیلی از پزشکان این تمایل رو سرکوب می کنن که نتایجش خیلی زیان بار خواهد شد. مهمترین نتیجه اینکه اون فرد نه تنها تمایل جنسی اولیه از دست می ده، بلکه تمایل جنسی واقعی خودش(دگر جنس گرایی معمولی که اسلام قبولش داره) رو هم از دست می ده.
تبدیل می شه به یه انسان بدون جنسیت. یه انسان عقیم.
اگه فرصت کردم یکی از این روش ها رو بازگو می کنم تا بهتر بفمین
ترک اعتیاد رو خوب خیلی از پزشکان مربوطه بلد هستن
اما ترک تمایل جنسی تنها توسط پزشکان حاذق و کاربلد انجام می شه. اگه اشتباه کنن زندگی طرف و نصف دین بیمار می ره هوا
اما تو ترک اعتیاد اگه اشتباه بشه دوباره از اول شروع می کنند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا