کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون در مورد کلیپ اثبات وجود خدا در 3 دقیقه
۱۰:۱۹, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۲۱ توسط pelaq.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان

راستش نمیدونستم این تاپیکو کجا بزنم حالا مدیران هر جا صلاح میدونن انتقال بدن یا حذف کننBig Grin

من یه کلیپ ساختم با عنوان اثبات وجود خدا در 3 دقیقه

میخواستم ببینم نظر شما بزرگواران در این مورد چیه؟

این هم از کلیپ.

منبع: پلاک
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، Detector ، Wachowski ، یاســین ، آفتاب ، سید ابراهیم ، قلب ، MohammadMeraj ، حوریه سادات ، هادی... ، ghoran

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۳, ۲۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۲ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #21
آواتار
اولا ممنون که فکر کردید و زحمت کشیدید و اومدید اینجا که سنجش کنید.

یک چیزی مثال بزنید که ما به زبان می آوریم اما وجود ندارد ؟

الان من بهتون جواب بدم . همسر خدا Smile
لابد شما میگید که خدا وجود داره. همسر هم وجود داره. پس همسر خدا هم وجود داره.

بنا رو بزاریم به درست بودن جواب شما. پس خدایی هم که به این شیوع اثبات میشه به اندازه همسر خدا آبکیه.
....................................................................................................​..............................................

یه سوال . شما فکر کنید گاو پرست و خورشید پرست و اتش پرست بیان کلیپ شما رو ببینن؟
عکس العماشون چیه؟
یه کف و جیغغغغغغغغ هوراااااااااا

میگم قربون آدم چیز فهم ما هم که همینو میگیم.

اثبات وجود یک خدای آلوده به شرک چه ارزشی داره؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، pelaq
۱۴:۳۶, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام دوستان.

در پاسخ به جناب سید ابراهیم

بحث من صفات خدا نیست بحث وجود مطلق خدا است که ما فقط اثبات کنیم که خدایی وجود دارد چون ما میگوییم خدا. حالا صفات آن بماند.

اگر بحث صفات باشد که خیلی کار ساده تر است. خدا موجودیست بی نیاز. ایا صفت بی نیازی را در موجودی سراغ دارید؟

خوب خدا موجودیست که به هیچ وجه به چشم دیده نمیشود همه جا وجود دارد و در همه چیز وجود دارد در یک مکان نیست اما در همه ی مکان ها حضور دارد . حالا یک موجودی مثال بزنید؟ شاید بگویید هوا،
اولا زمانی که انسان ها با مفهوم خدا اشنا شدند و خدا به ذهن ما راه پیدا کرد اصلا انسان ها نمیدانستند هوا چیست.
دوما خوب هوا را با یک بادکنک میتوان دید و زندانی کرد. حالا با خدا نمی توان چنین کاری کرد پس این صفت خدا برگرفته از هوا نیست.
سوما هوا روی موجودات است و هر جا که خلعی باشد هوا است اما هوا درون موجودات نیست.یک تفاوت دیگر.

و موجودی مثال بزنید که در یک مکان حضور ندارد اما در همهی مکان ها حضور دارد.

این مثال ها در بخش صفات خدا بود. که شما اصرار دارید با صفات خدا را تعریف کنیم.

اما اگر وجود مطلق خدا را بخواهیم بگوییم ، باید گفت که ما از ماهیت خدا آگاهی نداریم در حالی که میگوییم خدا. و این خود اختصاص به خدا دارد که باعث اثبات این می شود که ما خدا را از چیزی اقتباس نکرده ایم.

در حالی که هر چیزی که ما می شناسیم در علوم مختلف قابل تبیین هستند و ما با ماهیت آنها آشنایی داریم.

در پاسخ به جناب مرهم.

اولا که بگویید همسر خدا یعنی خدا را قبول دارید پس در اثبات خدا بحثی نیست.

دومامنظور بنده یک موجود خاص و اختصاصی است نه اینکه برچسب هایی که ما به موجودات میزنیم. همسر یک برچسب و عنوان است. این که موجود نیست. بله عنوان همسر خدا قابل ایجاد است اما حقیقت دارد؟ نه . پسر خدا قابل ایجاد است اما حقیقت دارد ؟ نه.

حالا برگردیم به مسئله موجودات:

ققنوس قابل ایجاد است اما حقیقت دارد ؟ نه . پس از کجا ققنوس را اوردیم ؟ خودمان به وجود آوردیم؟ نه، بلکه پرنده ای اتشین فرض کردیم و اسم ان را گذاشتیم ققنوس. چون از قبل با پرنده و اتش به عنوان یک موجود و عنصر اشنا بودیم.

حالا همسر یک موجود است؟ یا یک عنوان؟

در مورد گاو پرست و و بقیه منظورتون رو نفهمیدم. در مورد شرک هم بگویید کجای کلیپ من باعث شرک میشه ؟

تشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، m.hossein
۱۴:۴۸, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
پلاک عزیز دقت نمی فرمایید.

ببینید بی نیازی که صفت وجودی نیست. صفت سلبی است یعنی کسی که نیاز ندارد. ما از این یه مفهومی میاد تو ذهنمون همین. نمیتونیم برای خدا اثباتش کنیم مگر به شیوه و برهان عقلانی.

من همچنان نظرم بر این است که خدا هم مثل ققنوس می باشد. در این زمینه. اگر ققنوس نیست به این علت که ذهن ما از ترکیب مفاهیمی به آن رسیده است، پس خدا هم نیست چون ذهن ما توانسته از مفاهیم ترکیبی که قبلا داشته باشیم یک همچین تصوری بسازیم. این خدای خود ساخته توسط ذهن همانقدر یکتاست که ققنوس.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، pelaq
۱۶:۵۰, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
شما فرمودید هر صفتی به خدا بدهیم قبلا نمونه اش را دیده ایم.

من صفاتی در خدا شمردم که مخصوص خداست. بی نیاز صفت هست یا نه؟

در این کلیپ فقط هدف اثبات وجود خدا است نه چیز دیگر.

کدام نیاز های موجودات را میشناختیم. تا وقتی که خدا را شناختیم که بی نیاز است. و در ان زمان با مفهوم بی نیازی آشنا شدیم که مختص خداست.

و در مورد این که همچنان نظرتان بر این اساس است که خدا مثل ققنوس است. دیگر من نمی دانم من با نصف این دلایل کسانی را قانع کردم . البته هستند کسانی به هیچ وجه قبول نمی کنند. که دیگر بر من تکلیفی نیست.

ان شا الله که با این کلیپ حد اقل یک نفر را هم کمی هدایت کرده باشم. همین قدر کفایت میکند.

در پست دیگری با اجازه شما کلیپ دیگری از خود می گذارم . اگر لطف کنید در مورد ان هم نقدتان را بفرمایید بسیار ممنون می شوم . و بسیار به من کمک میکند.

در پناه خدا یا علی.
۲۰:۰۲, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۰)pelaq نوشته است:  در این کلیپ فقط هدف اثبات وجود خدا است نه چیز دیگر.

یک سوال
اثبات وجود خدا چه قدر ارزش داره؟

از یه گاو پرست بپرسید خدا وجود داره؟ چی جواب میده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pelaq
۲۳:۲۱, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام

اثبات وجود خدا برای کسانی است که وجود خدا را انکار میکنند. مانند داروینیست ها و ...........

گاو پرست ها این که عالم خدایی دارد قبول دارند اما راه را اشتباه رفته اند........ که وظیفه این کلیپ این نیست. که بگویید خدا چیست.
۲۳:۳۶, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۱)pelaq نوشته است:  سلام

اثبات وجود خدا برای کسانی است که وجود خدا را انکار میکنند. مانند داروینیست ها و ...........

گاو پرست ها این که عالم خدایی دارد قبول دارند اما راه را اشتباه رفته اند........ که وظیفه این کلیپ این نیست. که بگویید خدا چیست.
این کلیپ به خاطر همین نقصی که داره موجب انحراف میش. همه انسانها فطرتا خدا پرستند ..
حتی داروینیسم ها هم شیطان رو با خدا اشتباه گرفتن و اون رو میپرستن..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pelaq
۹:۵۶, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
خیر داروینیست ها به هیچ وجه شیطان پرست نیستند.

من نمیگم این کلیپ بی نقص هست ولی این کلیپ نقصی که شما می فرمایید را ندارد.

بله همه فطرتا خدا پرست هستند. اما با اغوا شیطان اکنون به وجود خدا اعتقاد ندارند و این کلیپ سعی دارد که انسان ها را با یک سوال که نمیتوانند جواب دهند، به فطرت خود نزدیک کند و از خواب غفلتی که در ان به سر میبرند بیدار کند.

من در این کلیپ روی صحبتم با کسانیست که میگویند خدا وجود ندارد. مثل داروینیست ها که میگویند عالم خود به خود به وجود امده و ............
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]