کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
۲۱:۲۲, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم ...

[تصویر: jamyat.jpg]

تا الان هر وقت بحث از تعداد فرزند و فرزند آوری میشد، از دیدگاه مادرها و پدرها و جامعه حرف میزدیم ...
اینکه ممکنه توی هزینه هاش بمونه
اینکه با این اوضاع آب و وضعیت کار و ... این بچه قراره چیکار کنه
و ... و .... و .... Confused

این بار از ی بعد دیگه حرف میزنیم
از چشم ی فرزندی ک در این خانه و خانواده قراره بزرگ بشه Smile

ی کودک تنها نیازش خوراک و پوشاک و مسکن نیست ...
بعد روانی اون باید سالم و معتدل باشه تا بتونه توی جامعه نقشش رو درست ایفا کنه ...

بچه هایی ک تک فرزند خانواده شون هستن، خیلیییی هاشون ب صراحت میگن ک دوست داشتن یکی- دو تا خواهر و برادر داشتن ک باهاش بازی کنن
خواهر و برادری ک معمولا دوست دارن هم سن و سال هم باشن

بیاین بحث کنیم ...Smile
و دونه دونه شرایطی ک توی خونه های تک فرزند و خونه هایی با فرزندهایی بیشتر باهاشون مواجه میشیم رو بررسی کنیم ...

سوال اول اینکه :
شما از اینکه توی یک خانواده کم جمعیت یا پرجمعیت هستین راضی هستین؟
دوست داشتین خواهر و برادر بیشتری داشتین یا کمتر؟

سوال دوم اینکه :
معمولا گفته میشه بچه هایی ک توی خانواده های کم جمعیت هستن، روابط اجتماعیشون ضعیف تره و حساس تر هستن ...
شما ب عنوان ی فرزند خانواده کم جمعیت اینو تایید می کنین؟
یا اینکه اگه عضو خانواده پرجمعیت هستین این مورد رو چقدر و چطور دیدین دور و برتون؟

سوال سوم اینکه :
توی خانواده های پرجمعیت گفته میشه ک چون تعداد افراد خانواده زیاده، مادر و پدر فرصت رسیدگی عاطفی و تربیتی ب بچه ها رو پیدا نمی کنن ...

نظر شما چیه؟

سوالها ادامه خواهد داشت انشاء الله ...Blush

پ.ن : مخصوص اون دوستانی ک الان زل زدن وسط اون عکس ابتدای تاپیک Smile
چیز خاصی نبود! نوشته بود : با یک گل بهار نمیشه، فرزند بیشتر زندگی بهتر ...
ب صورت کاملا ناشیانه ای پاکش کردم Cool
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، زینب خانوم ، رکن الهدی ، شیدا ، حوریه سادات ، انتصـار ، Ali#59 ، رهگذر. ، Havbb 110 ، Farzaneh ، m.hossein ، مصباح ، یاســین ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، یاوران مهدی ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، fateme-m ، سیمرغ ، مجید املشی ، soshiant ، عبدالرحیم ، Hadiss313

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۵۸, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
نقل قول:شما از اینکه توی یک خانواده کم جمعیت یا پرجمعیت هستین راضی هستین؟
دوست داشتین خواهر و برادر بیشتری داشتین یا کمتر؟

خواهر السا من به اتاق خواب پدر و مادرم کاری نداشتم . خواهر و برادر کم و زیاد برای من معنی نداشت .

نقل قول:عمولا گفته میشه بچه هایی ک توی خانواده های کم جمعیت هستن، روابط اجتماعیشون ضعیف تره و حساس تر هستن ...
شما ب عنوان ی فرزند خانواده کم جمعیت اینو تایید می کنین؟
یا اینکه اگه عضو خانواده پرجمعیت هستین این مورد رو چقدر و چطور دیدین دور و برتون؟

اصلا نمیشه کلیت داد .

نقل قول:توی خانواده های پرجمعیت گفته میشه ک چون تعداد افراد خانواده زیاده، مادر و پدر فرصت رسیدگی عاطفی و تربیتی ب بچه ها رو پیدا نمی کنن ...

نظر شما چیه؟

نظر من اینه که مادر با سر و کله زدن با دو جین بچه ، شب چجور به آقاشون برسه Smile. اون مرد دل نداره ؟ نباید واسه 1 ساعت واسه همدیگه باشن .تازه مرد بچه زیاد دوست داشته باشه ، اون زن دیگه تا شب جونی نداره ، Smile. بعد طلاق عاطفی رخ میدهد .Cool( شاید هم رخ ندهد :coolSmile.

خواهر السا اون عکس اول تاپیک رو عوض کن ، طفلکی اون زن ؟

********************************************************************************

نقل قول:سرگذشت مرد مازنی با۲۶ زن و ۱۹۵فرزند و۲۰۰ نوه

Heart!!!!!!!!!!!!!!! حمایت از این مرد که حتی تو پیری هم به فکر گرفتن دختر جوون ( و بعضا 14 ساله !!!!!!!!!11) بوده چه معنی میده ؟
قرار نیست برای حمایت از سیاست های نظام و نشان دادن این شوق فراوان به ولایت و فرمانبرداری ، هر نوشته ای رو حمایت کنیم .
مردی که تو سن پیری دختر جوون میخواد ، پدوفیلی بیش نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خواهران و برادران مومن و مومنه ، اگر خیلی از این قصه مرد مازنی ، لذت بردید ، پس دست بکار بشید . یک شبه 3 زن عقد کنید و خواهران مومنه هم حسادت نورزند که حسادت کفر است .

نقل قول: یکی از آنها ماتابه بود که آن زمان ۱۴ سال بیشتر نداشت؛ «وقتی پدرمان می‌خواست این دو زن را به عقد خودش دربیاورد، یکی دیگر از دختران روستا هم از او می‌خواهد او را هم به‌عنوان همسر قبول کند. پدرمان هم قبول می‌کند

چه مرد خوبی !!! . دختری که به یه پیرمرد پیشنهاد ازدواج میده .مشخصه که چقدر بدبختی کسیده که حاضر شده به جای ازدواج با یه پسر جوون و شایدم خوش تیپ Wink بره با یه پیرمرد زندگی کنه .Confused

Heart خوب گویا حرف اشخاصی مثل ما خریداری نداره . برادر رائفی پور در مورد بحران آب و کشاورزی !!!! هم وارد شدن . میتونید با گوش دادن به حرفای ایشون متوجه بحران بشید. بلاد کفر رو هم با اینجا مقایسه نفرمایید . اونا حواسشون به آب هست . ما حواسمون تنها به اتاق خواب ملته .!!!!!!!!!!!!!!!!!

خداوند امثال من رو به راه راست هدایت فرماید .
خواهران و برادران دعا بفرمایید برای امثال ما .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، | جستجوگر | ، Bidel.s ، السا ، حوریه سادات ، Eve ، nasimesaba ، نرگس مهدوی ، Fatemeee
۱۲:۲۱, ۳۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۲:۲۱ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #72
آواتار
1- حاجعلی عاشق حضرت امیر بود
2- حاجعلی شیعه ی علی بود
3- حاجعلی واجب بود که از قرآن تبعیت کنه
4- قرآن گفته چهار زن بیشتر نگیرید(اون هم با تبصره هایی که اجراش غیر ممکن می شه)
5- حاجعلی26 تا زن گرفته
نتیجه ای که من از این سیر استدلالی می گیرم این که
26 از 4 کوچکتر استBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، Eve ، اسکای ، ballista ، نرگس مهدوی
۱۲:۴۶, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #73
آواتار
من خودم با این اقای حاجعلی موافق نیستم احتمالا خودش با فتحعلی شاه اشتباه گرفته بوده حرمسرا راه انداخته تا سن 95 سالگی هم فیلش یاد هندوستان می کرده وتوقع هم داشته ....تنها نکته مثبتش همونی بود که ما می گفتیم که بچه خودش روزیش رو میاری شما بیخودی حرص نزن خدا که می دونه شما حرص پولش نمی زنی حرص خوردن ملت واسه یه چیز دیگه اس
بعدم مگه ما می گیم 10تا بچه بیارید که مثلا زن بدبخت تباه بشه یا از زندگی با همسرش بیفتهExclamation
چرا همه چیز رو یا 0می بینیم یا 100 یا یکدونه بچه یا بالای 6تا
الان بحث اینه تعداد بچه ها رو از 1دونه 2 تا ببریم بالاتر شما کاری به سیاست نظام نداشته باش به فکر نسل و بچه های خودت باش....
بعدم این مسئله دخالت دولت تو مسائل شخصی رو زیادی بزرگ می کنید بزارید اول یه کاری بکنه بعد بیان همه جا رو پر کنید حالا خوبه اینجا چین نیست اگه اونجا بود چیکار می کردین دولت حتی تو بعضی موارد اجازه سونوگرافی نمی ده...نمی دونم اگه بچه دختر بود می تونی یکی دیگه بیاری به شرط پسر بودن ....
یخورده انصافم خوب چیزیه ...به قول زینب جون الان قشر اسیب پذیر جامعه از قشر متمول بچه بیشتر میاره احتمالا همشون در حال مرگن چون اینجا سومالیهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، السا ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی
۱۲:۵۶, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
(۳۰/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۱)Kol نوشته است:  گشنگان سومالی که هروز میمیرن روزی اونا رو کی میده؟؟؟؟

شما اینجا رو با سومالی مقایسه میکنید فقط به خاطر یه کویر این دو از هر لحاظ با هم فرق دارن دین،نوع آب و هوا،اعتقادات و.......اونوقت شما میگید.......واقعا که
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، نرگس مهدوی
۲۰:۱۶, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #75
آواتار
نقل قول: خواهر السا من به اتاق خواب پدر و مادرم کاری نداشتم . خواهر و برادر کم و زیاد برای من معنی نداشت .

نباید هم کاری داشته باشین Dodgy ( <-- البته شمای نوعی رو دارم میگم Blush )

نقل قول:اصلا نمیشه کلیت داد .

اما درباره اکثریت ک میشه حرف زد ؟

نقل قول:شب چجور به آقاشون برسه
اون مرد دل نداره ؟

مهم نیستSmile
بحث آقاشون باشه ی تاپیک دیگه ...

درباره مادر اون خانواده

نمیدونم چرا مادرشون نیست ... شما ب بزرگواری خودتون تصویر گر رو ببخشید ...
نیمه پر لیوان رو ببینینWink
ی نگاه ب زمینه سرسبز تصویر بکنین ... انتهای خاطره بازیه برای ما دهه 60-70 ها ...Smile
بچه های الان همه خاطراتشون با روبوت هاست و دنیای آهن و .... Confused

درباره حاجعلی گرامی!!

اون 195 تا بچه رو گرچه باهاشون غذا می خورده اما حاضرم قسم بخورم ک نصفشون رو اسماشون رو بلد نیست
چ برسه ب اینکه بخواد محبت پدری رو نسبت ب اونها داشته باشه و بهشون منتقل کنه ...

هدف این تاپیک افراط و تفریط نیست ... تبلیغ هم نمی کنیم ...
از واقعیات می گیم ...
وقتی میگیم فرزند بیشتر، منظور مسلما 100 تا بچه نیست ...... .... Dodgy

اینکه بچه ها، شاید دوست نداشته باشن ک خواهر و برادر داشته باشن، میتونه ب این دلیل باشه ک نمی تونن تصور کنن وسایلشون رو با کسی شریک بشن
درباره ما دخترها، می تونم بگم حس حسادتمون ب شدت گل می کنه

خودم رو میگم ک وقتی خواهر کوچیک من ب دنیا اومد، تا قبل از اون من همیشه شبا تو بغل مادرم خوابم میبرد، تو ماشین روی پای مادرم مینشستم، مادرم غذا میذاشتن دهنم و خلاصه اینکه مادرم فقط برای من بود، چون ته تغاری بودم ...
وقتی خواهر کوچیکم ب دنیا اومدن، واقعا تا یک هفته عزای عمومی داشتمCrying :دی ، گرچه مادرم از طرف این نی نی کوچولو برام کادو خریده بود ک بتونم راحت تر باهاش کنار بیام، اما اون حس انحصار طلبی و حسودی و .... من باعث میشد مامانم رو با کسی شریک نشم ....

این حس ها بچگانه بود، گرچه خیلی اذیتم کرد برای مدتی، اما الان واقعا دوست داشتم ی چند تا بچه کوچکتر از من هم بودSmile

ی سری از احساسات بعد از مدتی از بین میره، گرچه توی برهه خاصی ممکنه اذیتمون کنه و البته ممکنه تا همیشه ادامه داشته باشه ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، رکن الهدی ، | جستجوگر | ، فدايي ولايت ، اسکای ، 21200
۲۱:۵۱, ۳۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #76
آواتار
من خودمم بچه بودم چندان دلم نمیخواست که بغیر از یک برادرم ، دیگه برادر و خواهر دیگه ای داشته باشم! اما 12-13 سالگیم بود که فهمیدم چقققدددر در اشتباه بودم.از تنهاییم داشتم روانی میشدم و شدم! درد و دل های اون سالای من تو تالارو که بخونین ، متوجه میشید که حق ندارید زود و جای بچه ها قضاوت کنید.تنها داداشم که اون سالا ازدواج کرد ، از فرط کمبود های عاطفی و تنهایی به مرز جنون رسیدم.حالا 17 سالمه و هنوز بزرگترین آرزوم اینه که یکی کنارم باشه...که نیست! برا همینم چند وقتی هست که فکرم به سمت ازدواجه...
اونایی که میگن بچه ی بیشتر اخه و جیزه رو به خدا واگذار میکنم...
اگه بچتون 1 لحظه هم زجری مثل زجر های منو بکشه ، توی پدر و توی مادر اون دنیا باید جابگو باشی بابت این شکنجه. میفهمی؟

دوما ، فکر نکنید بچه ی بیشتر، وقت بیشتری از والدین میبره.خانواده ی تک فرزندیو میشناسم که والدین دارن خودشونو واسه بچشون میترکونن،درحالیکه اون بچه بی ادب ترین و ضعیف ترین فرد (از نظر اخلاقی و عاطفی) توی فامیله! از اونور چنو تا خانواده پپرررر جمعیت هم میشناسم که اگه از خود مادره بپرسی بهت میگه من وقت چندانی صرفشون نکردم و خودشون دور هم بزرگ شدن.اگه بنظر شما باشه پس این بچه ها باید مزخرف تر از مورد اول باشن! درحالیکه همشون الان دکترو مهندسن و از همه با ادب تر
حالا باز رو هوا حرف بزنید!
ان شالله فارسی بود دیگه؟ همه تونستن بخونن دیگه؟!! آخه بعضی اوقات یه عده خودشونو میزنن به خارجی بودن و حرفای فارسیو متوجه نمیشن...
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، رکن الهدی ، شیدا ، | جستجوگر | ، دل خسته ، السا ، نرگس مهدوی
۲۲:۰۴, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #77
آواتار
نقل قول:باید هم کاری داشته باشین [تصویر: dodgy.png] ( <-- البته شمای نوعی رو دارم میگم [تصویر: blush.png] )

بچه تو کار مادر و پدر نباید دخالت کنه . یادم نمیاد مادرم از بچگیم بگه چیزی میخواستم .کلا قانع بودم . به اتاق خوابشون و تعداد خروجی هاش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم کاری نداشتم .Smile.

خدای نکرده یه مرد بی عقل که از زندگیش سیر شده باشه و بیچاره بیاد منو بگیره و بعد چند سال بچه دار بشم و بچم زبون باز بکنه و بگه مامان ابجی یا داداش میخوام
. پسر باشه میفرستمش فال فروشی که خرج بچه دومی دربیاد .دختر هم باشه به جای عروسک میگم میشینی اینو بزرگ میکنی . به غلط کردن میندازمشون به فکر سومی نباشن . کلا 2 عدد بچه کافیه در زندگی مجهول آینده ی بنده .Smile

نقل قول:مهم نیست[تصویر: happy.png]
بحث آقاشون باشه ی تاپیک دیگه ...

خواهر السا شوخی میکنه ؟؟؟ آقای یه زندگی از بچه ها برای من مهمتره . بچه ها بزرگ میشن و میرن . اونی که میمونه همسر آدمه . Wink .

نقل قول:رباره مادر اون خانواده

نمیدونم چرا مادرشون نیست ... شما ب بزرگواری خودتون تصویر گر رو ببخشید ...
نیمه پر لیوان رو ببینین[تصویر: wink.png]
ی نگاه ب زمینه سرسبز تصویر بکنین ... انتهای خاطره بازیه برای ما دهه 60-70 ها ...[تصویر: happy.png]
بچه های الان همه خاطراتشون با روبوت هاست و دنیای آهن و .... [تصویر: confused.png]

اون تصویر که تبلیغات مضحک یه شرکت بود که تهش گفتن مادر داره استراحت میکنه واسه ششمی Dodgy.به خاطر همین نیست.

دهه شصتی ها خاطره زیاد دارن. مدرسه های شلوغ .سو مدیریت .بیکاری . کنکور . شکسته شدن مادر و پدرا برای غصه های جووناشون .زیاده .دهه شصت فقط زیر 7 سال خاطره نداره .

منتها مصلحت اینه یادمون بره یا ماس مالیش کنیم و بگیم پیش به سوی بچه ی زیاد و زندگی سوپر شاد و سراسر خوبی .SmileSmileSmile

نقل قول:درباره حاجعلی گرامی!!
اون 195 تا بچه رو گرچه باهاشون غذا می خورده اما حاضرم قسم بخورم ک نصفشون رو اسماشون رو بلد نیست
چ برسه ب اینکه بخواد محبت پدری رو نسبت ب اونها داشته باشه و بهشون منتقل کنه ...

هدف این تاپیک افراط و تفریط نیست ... تبلیغ هم نمی کنیم ...
از واقعیات می گیم ...
وقتی میگیم فرزند بیشتر، منظور مسلما 100 تا بچه نیست ...... .... [تصویر: dodgy.png]

دقیقا وقتی دوستان میگن فرزند بیشتر چه تعداد منظورشونه ؟؟؟؟؟؟

***********************************************************************************

نقل قول: شما کاری به سیاست نظام نداشته باش به فکر نسل و بچه های خودت باش....

عجب !!! .
۲۲:۱۹, ۳۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #78
آواتار
حالا یه چیزی هم خداییش بگم؟
داداش خوب نیست.
شاید باید گفت که داداش زیادش خوب نیست.
من همیشه دلم میخواست 3-4 تا خواهر داشته باشم.
با این که خواهرم هووم بود.
اما هووی همزبان بود.
من عاااشق این بودم که بابام برای خواهرم لباس نو بخره یا خرجی بکنه یا براش کیف و کفش خوب بخره.
یه همچین هوویی بود واسه من.
اما با داداشم همیشه دعوا داشتم.
الآنم که الآنه مادرشوهرم همیشه میگه، زینب خانوم! هیشوقت دعا نکنین پسر بخواینا! آدم سنگ بشه، اما مادرشوهر نشه.
راستم میگه بیچاره.
هم برادرای خودم و هم برادرای همسرم خوشی هاشون مال خودشون و همسراشونه و تو خوشی ها یادی از خواهر و مادر و پدر نمیکنن، اما خدا نکنه با خانومشون دعواشون بشه.
یه هفته همه باید تو تکاپو باشن که اینا رو آشتی بدن و باهاشون حرف بزنیم که این چه کاری بود تو کردی؟
چرا این حرفو زدی؟
حالا منظوری نداشت...
به هر حال.
هر وقت مامان و مادرشوهرم رو میبینم که از غصه پسراشون کمراشون قفل میشه و چارچنگولی راه میرن هر چی فحش بلدم به داداشامون میدم.
والا...
خدا هیچ خونه ای رو بی دختر نذاره.

پ.ن:
باور بکنین یا نه، من از این عشق پسر ها بودم. اما الآن خیلی خوشحالم که خدا نگاه نکرد به خواسته من و نگاه کرد به نیاز من.
۲۲:۳۴, ۳۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #79
آواتار
(۳۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۱۹)زینب خانوم نوشته است:  حالا یه چیزی هم خداییش بگم؟
داداش خوب نیست.
شاید باید گفت که داداش زیادش خوب نیست.
من همیشه دلم میخواست 3-4 تا خواهر داشته باشم.
با این که خواهرم هووم بود.
اما هووی همزبان بود.
من عاااشق این بودم که بابام برای خواهرم لباس نو بخره یا خرجی بکنه یا براش کیف و کفش خوب بخره.
یه همچین هوویی بود واسه من.
اما با داداشم همیشه دعوا داشتم.
الآنم که الآنه مادرشوهرم همیشه میگه، زینب خانوم! هیشوقت دعا نکنین پسر بخواینا! آدم سنگ بشه، اما مادرشوهر نشه.
راستم میگه بیچاره.
هم برادرای خودم و هم برادرای همسرم خوشی هاشون مال خودشون و همسراشونه و تو خوشی ها یادی از خواهر و مادر و پدر نمیکنن، اما خدا نکنه با خانومشون دعواشون بشه.
یه هفته همه باید تو تکاپو باشن که اینا رو آشتی بدن و باهاشون حرف بزنیم که این چه کاری بود تو کردی؟
چرا این حرفو زدی؟
حالا منظوری نداشت...
به هر حال.
هر وقت مامان و مادرشوهرم رو میبینم که از غصه پسراشون کمراشون قفل میشه و چارچنگولی راه میرن هر چی فحش بلدم به داداشامون میدم.
والا...
خدا هیچ خونه ای رو بی دختر نذاره.
زینب خانوم شما هم؟ یعنی توهین در این حد آخه؟؟! من دیگه حرفی ندارم...[تصویر: 168887.jpg]

والا من نمیدونم شما چه عجایبی دورو برتون دیدیم ولی ما هرچی برادر خواهر میبینیم میگن دعوا هاشونم شیرینه و خاطرستUndecided

در ضمن چیشد چیشد؟ تا همین دیروز مورد داشتیم بزرگترین آرزوشون پسر دار شدن بود ، یهو منفور شدیم ما؟

هرچی هس واسه دختراس ، ما پسرای بیچاره حتی 1 روز درست و حسابی هم به اسم خودمون نداریم ، حالا هم میخواین نسل مارو بربچینین؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ballista ، نرگس مهدوی
۲۲:۴۴, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
محض اطلاع من دو تا قمه زیر تختم دارم
اگه دعوا شد قمه ها رو بیرون بیارم بهتون بدم
نقل قول:هرچی هس واسه دختراس ، ما پسرای بیچاره حتی 1 روز درست و حسابی هم به اسم خودمون نداریم ، حالا هم میخواین نسل مارو بربچینین؟[تصویر: dodgy.png]
مگه پسر ها از نسل جدا هستن؟ مگه ما بز و گوسفند و شتر هستیم که نسلمون برچیده بشه؟
اصن مگه می شه تعیین کرد بچه پسر بشه یا دختر؟
ولی خانم زینب درست می گن
اوضاع خاله های من با دایی ام هم همینطور بود
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]