|
سالم تر زندگی کنیم
|
|
۲۰:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() همه میدونیم که امروزه بسیاری چیزها وارد زندگیهامون شده که سلامتیمون رو تهدید میکنه. گاهی مجبور به استفاده هستیم. اما گاهی هم نمیدونیم چجوری این چیزها رو از زندگی حذف کنیم و چیا رو جایگزینشون کنیم. توی این تاپیک میخوایم عادات اشتباهی که در زندگی انجام میدیم و باعث بیماری میشه رو بررسی کنیم و برای این کارها و چیزها جایگزین های مفید معرفی کنیم. از مشارکت شما به شدت استقبال خواهد شد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۰۰, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ان شاءا... فرق خورش کرفس و قورمه سبزی رو میدونین که عکس خورش کرفس رو به جای قورمه سبزی قالب میکنین دیگه؟؟
![]() قورمه سبزی خوبه، اما هر دو ماه یه بار.
|
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
شرمنده
من اون ته دیگ رو دیدم دیگه هوش از سرم پرید. کرفس ها رو هم دیگه ندیدم باز فرقی نمی کنه هر دوتاش یه مزه می ده... مزه ی قورمه سبزی اما دو ماه یه بار خیلی بده. اگه این مدل غذا ها نباشه دیگه چی باشه؟ غذای آپ پز هم که اشاره کردم: کله پاچه. هر چیز دیگه هم باشه باز همون کله پاچه می شه اگه این غذا ها رو حذف کنیم فقط فست فود برامون می مونه بعد من متوجه نمی شم. مگه ویتامین های سبزی کجا می رن که تو قورمه سبزی چیزی نمی مونه؟ اگه با گرما هست که دیگه غذای گرم رو باید تعطیل کنیم |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۳ ۹:۰۰)زینب خانوم نوشته است: قورمه سبزی خوبه، اما هر دو ماه یه بار. وسواس غذایی هم چندان خوب نیست ، دست کم رشته ای که من میخونم ، خیلی مرتبطه با این حوزه ها. مثلا بگیم چون چربی حیوانی از نوع ال دی ال هست و چربی بد محسوب میشه ، نخورید. در حالیکه علم میگه روغن مایع استفاده کنید ، من خودم و تجربیات خودم ، میگه که چربی جانوری باعث میشه بدن محکم و قوی بار بیاد ، شما بچه های روستایی و رو با شهری مقایسه اش کنید. یکی از اقوام آزمایش داده بودند ، چربی ایشون خیلی بالا بوده ، بعد ایشون هم بچه ی روستا ، رفته بوده از سر عصبانیت یک قوطی بزرگ چربی رو همینجوری خورده بوده ، خلاصه دفعه ی بعد تو آزمایش اثری از چربی نشون داده نشده بود!!! ![]() ![]() حتی دکتر ایشون خیلی تعجب کرده بودند... علم وحی منزل نیست ، امروز میاد ، فردا تکذیبش می کنند ، مثلا تا چند سال پیش می گفتند تخم مرغ بیش از دوتا در هفته به کبد آسیب می زنه ، ولی امروزه میگن هرروز یه دونه هم بخوری اشکال نداره. ![]() خلاصه این که وسواس رو بذارید کنار ، زندگی در جریانه... هرچقدر هم بدن رو آکبند و نو نگه دارید ، فوق فوقش 10 ، 20 سال به عمرتون اضافه می شه ، که تو این سال ها ثواب که هیچ ، یه کمی هم گناه به اون دنیا سوغات می بریم!
|
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بالاخره باید بکمی وسواس داشته باشیم
مادر بزرگ من هر وعده چهار پنج تا قرص می خوره. می گه خسته شده از قرص خوردن من خودم مستمر روی دو تا قرص می خورم برام عذاب آور هست به اندازه کافی باید یه مقداری وسواس غذایی داشته باشیم تا به سن سی سالگی رسیدیم، دکتر های داروخونه ها با ما رفیق نشن ولی این وسواس به حدی نرسه که کله پاچه و قورمه سبزی و قیمه و ... رو کنار بگذاریم یا بگیم دو ماه یک بار خیلی سخت می شه مثلا قورمه سبزی دو هفته یک بار خوبه کله پاچه جمعه صبح ها خوبه تخم مرغ هم هفته ای یه بار کافی هست. بیشتر از اون دیگه شیت می شه نوشابه هم بهتره حذف شه. عوضش دوغ خیلی بهتره چایی رو هم که حذفش کردیم قند مصنوعی هم که واسه چایی بود اونم حذف شد. اما من یه مشکلی دارم. این تاپیک به درد مادر ها و همسر ها می خوره چون ما بچه مچه ها نمی تونیم جلو قانون غذایی(بهتره بگم قضایی) قد علم کنیم. یه مادر و یا یه همسره که وقتی می ره خرید به جای چای، از این گل گاو زبون ها و ... می خره یا به جای خرید سوسیس و کالباس، ماهی می خره |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
قرمه سبزی بده ؟؟
یهو بفرمایید بزنیم تو کار خام گیاه خواری دیگه اتفاقا یه بار با دوستان رفتیم انجمن خام گیاه خواران یه چیزایی بهمون دادن که تا یه ماه از گیاهان عزیز بیزار بودیم البته من تو تهران یه دکتر میشناسم با خامگیاهخواری سرطان درمان کرده !! |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۳ ۶:۴۹)زینب خانوم نوشته است: اولاً این که گوگرد موجود در سبزیجات و یا همون تخم مرغی که فرمودین با دی اکسید گوگرد که به مواد غذایی میزنن فرق داره. من خودم خونه انجیر خشک می کنم ، درخت انجیر داریم حیاط خونمون ، ولی اونجور که خشک می کنیم ، مطلوب نمیشه ، تیره میشه من خوشم نمیاد. راه دیگه ای برای این که رنگ زرد داشته باشه به حالت طبیعی وجود نداره؟ نقل قول:اما قورمه سبزی نمیتونه سالم باشه، چون: در کل سبزی فایده ی چندانی برای بدن نداره ، چون ماده های مهم مورد نیاز بدن رو نداره ، چه در حالت پخته چه خام ، سبزی فقط الیافش می تونه مفید باشه و جلوگیری از سرطان روده و رفع مشکلات گوارشی افراد مسن... مثلا نیتروژن در گیاهان وجود نداره به آن صورت ، یک فرد وجترین یا به اصطلاح Veg بدنش این ماده رو به صورت کافی دریافت نمی کنه ، این ماده به وفور در مواد پروتینی مثل گوشت قرمز وجود دارد... ضمنا برای کسانی که گوشت قرمز رو نهی می کنند و میگن نخورید ضرر داره و ... براشون این حدیث رو می آورم... امام علی روزي از جلوي قصابي مي گذشت. قصاب به ايشان پيشنهاد كرد از اين گوشت بخريد. امام فرمود: پول همراه ندارم. قصاب گفت: نسيه مي دهم. امام فرمودند: برخوردن گوشت صبر مي كنم و نسيه نمي خرم. این یعنی که معصومین ما هم گوشت می خوردن ، قابل توجه بعضی ها... و...چنین« قُل مَنْ حَرَّمَ زینةَ اللّهِ الَّتی أَخْرَجَ لِعِبادِهِ وَ الطَّیِّباتِ مَنِ الرِّزْقِ قُلْ هِیَ لِلَّذینَ امَنُوا». «ای رسول! بگو چه کسی زینت خدا را که برای بندگان خود بیرون آورده و نیز روزیهای پاکیزه را حرام کرده است؟ بگو این برای کسانی است که ایمان آوردهاند.» نقل قول:2. سبزیجات برای این که خورش روغن بندازه، سرخ میشن که وجود روغن سرخ کردنی خودش مضره. ببینید نمی دونم کی این چیزهارو به شما گفته ، ولی بدونید ، ما دو نوع چربی داریم ، که فرق چندانی با هم نمی کنن ، متشکل از 3 تا اسید چرب و یک گلیسرول ، که همه ی این ها تو بدن تجزیه میشه و دوباره در روده تولید میشه بعد از عبور از جدار روده. و فرقی هم این بین وجود نداره ، ولی یک چیز دیگر که شما اشتباه متوجه شدید اینه ، افراط ، افراط تو هیچ کاری خوب نیست ، وگرنه روغن و چربی به خودیه خود مضر نیست ، چون 25 درصد بدن یک خانوم معمولی از چربی تشکیل شده یعنی یک چهارم. چربی جز ماده های ضروریه بدن هست. پس وجود روغن سرخ کردنی مضر نیست و اتفاقا لازم هم هست ، ولی افراط در استفاده از روغن و چربی و ... توصیه نمی کنم. از آب سالم تر هم داریم مگه؟ افراط در نوشیدن آب باعث میشه که غلظت بین سلول ها ومایع بین سلولی به هم بخوره و تبادل یون ها و مواد معدنی و ... بهم بخوره و باعث مرگ فرد بشه ، و خیلی ها بودند که در مسابقه های آب خوری آمریکا بخاطر افراد در نوشیدن آب مرده اند... افراط بده خانوم موزه...نقل قول:3. سبزیجات سرخ شده، خودشون هم سالم نیستن و حاوی ویتامین های سبزی نیستن. با این جملتون چندان موفق نیستم ، ویتامین داریم تا ویتامین مثلا ویتامین C رو نازشو هم بکشی آسیب می بینه ولی الباقی چندان نه ، در کل در گرما حدود 30 درصد ویتامین ها از بین می روند و الباقی موجوده... نقل قول:4. گوشت باید 4-5 ساعت توی قابلمه بپزه، که این همه حرارت هم باعث میشه تمام پروتئین گوشت از بین بره. تمام پروتئین گوشت؟! ببینید نمی دونم از پروتیئن سر در میارید یا نه ، ولی ما چند نوع پروتین داریم ، کلاژن ، پروتین های ساختاری انقباضی که کلا گوشت پروتیئنه ، اولا بافتی که گوشت رو به هم متصل می کنه پر از پروتئینه ، ثانیا ، پروتیئن گوشت اونقدری محکم خلق شده که ، به این راحتی ها از بین نمیره ، بعله اگر گوشت جزغاله شه صحیح ، ولی گرما باعث میشه گوشت نرم تر شه و کمی بافت هاش سست شه ، وگرنه منی که خام خوارم نه چیزی ، اگر نیتروژن موجود در پروتئین گوشت به بدنم نمی رسید الان باید هفت کفن پوسونده باشم. ![]() ![]() نقل قول:یعنی به قول یه پزشکی، قورمه سبزی عبارت است از تفاله گوشت و تفاله سبزی. متاسفانه دکترها از مواد غذایی سر در نمیاورند ، چون اصلا تقریبا یک واحد از این موادغذایی رو مطالعه می کنند همین. ولی من تقابل مواد غذایی بر داروها ، مواد غذایی بصورت جداگانه ، و مقداری دارو. پزشک عمومی های زیادی دیدم مثل دکتر روازاده که واقعا نمی دونم برچه اساس استدلال های خنده داری می آورند ، نمی دونم روغن چون میچسبه به کاشی آشپرخونه ، اگر بره تو روده چی میشه! ![]() نقل قول:خاصیتی به اون صورت نداره. در کل افراد مسن سال باید خیلی مراعات کنند ، بدلیل رسوب کلسترول در عروق و همچنین جمع شدن چربی دور ماهیچه ی قلب ، همچنین افراد مسن بدلیل این که اشتهاشون خوب نیست ، اغلب با کمبود ویتامین و موادمعدنی و ... مواجه می شوند ، بنده براشون داروی Oramin-F تجویز می کنم ، قبلنا فارماتون میگفتم ولی فارماتون شرکتش یک شرکت سوئیسی هست که اولا داروهاش معلوم نیست داخل ایران اصل باشه یا تقلبی ، ثانیا کپسول های این فارماتون خیلی گرون هستند. ولی داروی جایگزینی که اومده همین اورامین اف هست محصول شرکت کره ای ، که جنسینگ با ارزش رو با رویال ژل قاطی کرده و همه ی ویتامین هارو داره بعلاوه ی الباقی مواد لازم ، برای پیرها تجویز میشه اکثرا ، به دوستانی که میخرند ، بگم که نحوه ی مصرفش ، هر صبح یک عدد کپسول بعلاوه ی یک لیوان آب ، بسته ی 30 تاییش حدود 22 تومنه ، هر کپسول هفتصد تومن. ![]() ولی همین ویتامین ها رو شما جداگونه بخرید خ گرون تر در میاد. بخصوص برای خانوم ها هم توصیه می کنم ، به دو دلیل ، اول آهن ، دوم هم کلسیم ، چون اکثرا خانوم ها پوکی استخوان دارند... من الله توفیق...
|
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من که خودم دانشمند نیستم و مسلمه که از همه علوم هم سررشته ندارم.
من نتیجه بررسی و مقاله های موجود و موثق رو میگم. یه سرچ کنین تا ببینین توی اکثر مقالات موجود توی اینترنت چی در مورد گوشت قرمز، از نوع گاوی و گوسفندی میگن. تمام پزشکان و متخصصان تغذیه میگن گوشت اگه توی زودپز و با بخار آب و تحت فشار بالا پخته بشه، آهن و پروتئینش حفظ میشه، تا حد زیادی. اما حرارت به مدت زیاد، گوشت رو بی خاصیت میکنه. بعدشم من تا اونجایی که یادمه هیچ وقت نگفتم گوشت نخورین! حدیث هم داریم که گوشت زیاد نباید خورده بشه. قدیمی ها هم میگن خوردن گوشت زیاد، خوی آدم رو وحشی میکنه. گوشت برای بدن لازمه. پروتئین برای رشد ماهیچه ها لازمه. اما زیادش در طب اسلامی و سنتی زیاد توصیه نمیشه. مثلاً در احادیث داریم حضرت علی (علیه السلام) هفته ای دو سه بار چلو گوشت میخورده؟ یا در ازای این همه داستانی که داریم که ایشون نان جو و شیر و خرما میخوردن، داریم که ایشون گوشت آهو و بره و گاو میخوردن؟ اما در مورد انجیر. اصولاً مواد غذایی برای این که سیاه نشه، میشه به آبلیمو یا سرکه آغشته شون کرد. چه میوه هایی مثل سیب که سریع سیاه میشن و چه قارچ و چه میوه هایی مثل انجیر. میتونین با اسپری یکم بهش آبلیمو یا سرکه بپاشونین تا سیاه نشه. یکم ترش میشه، اما بدمزه نمیشه. اگه میخواین آبلیمو بریزین، بهتر هم هست آبلیموی تازه بریزین که مثل آبلیموهای موجود در بازار که در واقع اسید استیکه مضر نباشه. |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:بعدشم من تا اونجایی که یادمه هیچ وقت نگفتم گوشت نخورین! یجا خوندم منع کرده بودید ، گفته بودید بهتره به گیاهی روی بیارید ، پستش رو دیدم براتون می فرستم. ![]() نقل قول:حدیث هم داریم که گوشت زیاد نباید خورده بشه. مثال آب رو آوردم ، افراط هیچ جا خوب نیست ، چه گوشت چه میوه چه ... نقل قول:گوشت برای بدن لازمه. شما دارید ولی مسلمین رو با ما مقایسه می کنید ، بعله ایشون بخاطر جایگاهی که داشت ، قادر نبود مثل مرفهین گوشت و غذاهای گران قیمت بخورد ، یا لباس خوب بپوشد ، حتی روزی یکی از اصحاب امام ، خودش رو در تنگ نا قرار داده بودند ، نه غذای آنچنانی نه لباس و ... این خبر به گوش امام رسید ، امام عتاب کردند ، این شخص از امام سوال پرسید چرا پس خود شما این گونه زندگی می کنید ، ایشون جواب داده بودند من امام هستم وظایفی برگردن من هست. این که ایشون گوشت آهو و بره به وفور نمی خوردند دلیل بر این نیست که این مواد سم هستند و قاتل جان ما ، حدیث هم آوردم که امام از قصابی گوشت تهیه می کردند ، و این حدیث رو دوباره هم بخونید متوجه می شوید که بار اول نبوده که امام از قصابی گوشت تهیه می کرده است! و قبلا این عادت وجود داشته است... ![]() ولی افراط مردود است در دین... نقل قول:اگه میخواین آبلیمو بریزین، بهتر هم هست آبلیموی تازه بریزین که مثل آبلیموهای موجود در بازار که در واقع اسید استیکه مضر نباشه. خیلی ممنون ، ولی آبلیمو سیتریک اسید هست ، نه استیک اسید! و سرکه استیک اسید یا همون اتانوئیک اسید می باشد. ![]() سیتریک اسید رو واسه لواشک خونگی هم میزنن ، کسی میدونه چرا؟
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوستان بهتر نیست اول در مورد مسائلی که بر همگان بدیهیه کار کنید بعد دایره کارتون رو با تحقیق گسترده تر کنید
اینکه ما باید اصلاح تغذیه کنیم شکی نیست والا الان مادربزرگه من سلامتیش از مادرم،مادرم از من تو این سن(ماشالا) بیشتره تو یه سری مسائل که واقعا حرفی نیست مثل نخوردن نوشابه سوسیس و کالباس خوردن لبنیات غیرکارخونه ای(البته از جای مطمئن چون همونا هم تقلب میکنن) پرهیز از رب و ابلیمو و سرکه غیرخانگی اینو دیگه خودم تو تی وی شنیدم که ابلیمو اسید به علاوه اسانسه و در تهیه اش از لیمو استفاده نمیشه(بماند که خود اب لیمو که روش زدن پس یعنی تقلب) به جای شیرنی بیرون ،شیرنی خانگی تهیه کنیم که اقای پروفسور جعفری میگفتن ترانس روغن های شیرنی پزی خیلی بالا و خارج از استاندارده. یا اگه چای میخوریم هرزگاهی دمنوش های مختلف رو تست کنیم تا حداقل خاصیت اونا رو هم داشته باشیم هفته دوبار بیشتر گوشت نخوریم اقای مکارم مرغ رو غذای طیب نمیدونن،حالا هر کس مایل بود در خوردن مرغ کمی احتیاط کنه و خیلی نخوره و خیلی چیزای دیگه حالا تو محکمات اجرا کنیم،متشابهات رو بعدا دوستان میگن. حتی زمان خواب و بیداری خیلی مهمه که در طلوع و غروب بیدار باشیم،طلوع سخته اما گویا خیلی مهمه و تاپیک هم داریم براش خلاصه ببخشید تو کار دوستان دخالت کردم دیدم شاید کارتون جلو نره و تو حاشیه بحث بمونه گفتم شاید این به کار بیاد |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۱۹:۰۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ممنون از یاسین عزیز.
چون بحث منحرف شد، از همین تریبون دوباره اعلام میکنم من نگفتم قورمه سبزی نخورین. دارم میگم برای این که سالم تر و خوشمزه تر باشه، بهتره که سبزی هاش رو به صورت تازه بگیرین. چون توی فصل سرما شنبلیله پیدا نمیشه، این یه قلمش رو تو تابستون بگیرین و خشک کنین. بهتره که سبزی ها فریزری نشن. فکر میکنم این تیکه از حرف ها رو هم بیشتر خانم های خانه دار و اونایی که در آشپزی سررشته دارن، میفهمن. آقای بیدل! شما این اطلاعات رو به مامانتون منتقل کنین. شاید کارساز شد. بلاخره باید بپذیرین که سلامت و تغذیه هر خانواده دست خانوم اون خونه است. باید اطلاعات مامانا به روز بشه . حالا شما قورمه سبزی رو دو هفته یکبار بخورین. اما من برای ماه رمضون ها که لیست غذا درست میکنم که غذای تکراری درست نکنم، غذاهای برنجی فقط بیست و چند مورد میشه. یه 10 مدلی هم غذاهای نونی داریم. پس میشه ماهی یکبار قورمه سبزی. در مورد کله پاچه هم مادامیکه آبگوشت مغز نزنین و چشم نخورین، ضرری که نداره، به خاطر عصاره استخون ها و اون حالت غلیظ آبش برای استخون ها خیلی هم خوبه. باز نگین از کجا گفتی که چند تا پزشک تو خانواده داریم که اونا اینو میگن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترین اوقات خود را باید صرف چه چیز کنیم؟ (سبک زندگی الهی) | علی 110 | 14 | 31,166 |
۱۵/مهر/۹۶ ۱۵:۴۹ آخرین ارسال: Mohammadhajilu |
|
| نیاز به مشورت ؛ چه طوری انقطاعی زندگی کنیم؟ | ksaman | 8 | 1,818 |
۴/مهر/۹۶ ۱۲:۵۸ آخرین ارسال: قلب |
|
| با وسایل ساده،خانه و زندگیمان را زیباتر کنیم!(تزیین میوه) | Hadith | 88 | 41,371 |
۱۰/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

![[تصویر: %D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%B3%...%D9%85.bmp]](http://www.irinn.ir/sitefiles/13920412/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85.bmp)

ببینید نمی دونم از پروتیئن سر در میارید یا نه ، ولی ما چند نوع پروتین داریم ، کلاژن ، پروتین های ساختاری انقباضی که کلا گوشت پروتیئنه ، اولا بافتی که گوشت رو به هم متصل می کنه پر از پروتئینه ، ثانیا ، پروتیئن گوشت اونقدری محکم خلق شده که ، به این راحتی ها از بین نمیره ، بعله اگر گوشت جزغاله شه صحیح ، ولی گرما باعث میشه گوشت نرم تر شه و کمی بافت هاش سست شه ، وگرنه منی که خام خوارم نه چیزی ، اگر نیتروژن موجود در پروتئین گوشت به بدنم نمی رسید الان باید هفت کفن پوسونده باشم.