|
سالم تر زندگی کنیم
|
|
۲۰:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() همه میدونیم که امروزه بسیاری چیزها وارد زندگیهامون شده که سلامتیمون رو تهدید میکنه. گاهی مجبور به استفاده هستیم. اما گاهی هم نمیدونیم چجوری این چیزها رو از زندگی حذف کنیم و چیا رو جایگزینشون کنیم. توی این تاپیک میخوایم عادات اشتباهی که در زندگی انجام میدیم و باعث بیماری میشه رو بررسی کنیم و برای این کارها و چیزها جایگزین های مفید معرفی کنیم. از مشارکت شما به شدت استقبال خواهد شد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۷, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۲۰:۰۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:اینو دیگه خودم تو تی وی شنیدم که ابلیمو اسید به علاوه اسانسه و در تهیه اش از لیمو استفاده نمیشه(بماند که خود اب لیمو که روش زدن پس یعنی تقلب) من تاحالا دقت نکرده بودم ، چون سیتریک اسید معادل جوهرلیمو هست ، حالا یعنی واقعا جوهرلیمو باخود آب لیمو فرق داره؟ ![]() ![]() نقل قول:سوسیس و کالباس من دوستی داشتم تو کارخونه سوسیس کالباس کار می کرد ، یک باز ازش پرسیدم ، گفتم ، این که مثلا روش می نویسه 40% گوشت ینی چی؟ الباقیش چیه؟ گفت خمیر ، گفتم خمیر یعنی چی؟ خمیرِ چی؟ گفت خمیر پودر استخون مرغ استخوان های مرغ رو پودر می کنند میشه خمیر بعد ... البته سوسیس کالباس های گرون قیمت که مثلا 70% گوشت هست ، 30% الباقیش ادویه جاته. نقل قول:فکر میکنم این تیکه از حرف ها رو هم بیشتر خانم های خانه دار و اونایی که در آشپزی سررشته دارن، میفهمن. دست رو دلم نزارید خانوم زینب ، واقعا من یکی از مخالفین فریز کردن مواد غذایی هستم ، اولا که مثلا نخود و ... رو که میذارید فریزر ، آب هم بعد از یخ زدن افزایش حجم میده ، باعث میشه این بافت های نخود و ... بشکنه ، خلاصه اون خاصیت و شکل ظاهری و ... همش از بین میره. تازگیا شنیدم بعضی ها پیازداغ رو هم فریز می کنند ، آدم میمونه بگه آخه این یعنی چی؟ تنبلی تا چه حد آخه؟! ![]() نقل قول:ولی داروی جایگزینی که اومده همین اورامین اف هست محصول شرکت کره ای ، که جنسینگ با ارزش رو با رویال ژل قاطی کرده و همه ی ویتامین هارو داره بعلاوه ی الباقی مواد لازم ، برای پیرها تجویز میشه اکثرا ، ضمنا درمورد این رویال ژل یادم رفت بگم ، رویال ژل بهترین ماده ی غذایی در بین زنبورهای عسل هست ، و الباقی زنبور ها برای ملکه ی کندو میبرند که بخوره در دوران بارداریش حالا این که این ماده رو استخراج می کنند الله اعلم چطور...نقل قول:در مورد کله پاچه هم مادامیکه آبگوشت مغز نزنین و چشم نخورین من شنیده بودم چشم خوردن حرام هست ، به یک کسی گفتم اونم گفت ، مردمکش رو نخوری مشکلی نداره ، حالا کسی در مورد حکم این مورد چیزی میدونه؟
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۴ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:قورمه سبزی نمیتونه سالم باشه، دوستان از رایجترین اشتباهات در زمینه پخت غذا اهمیت درجه اول دادن به مزه هست!! که اصلن درست نیست مزه چیزی هست که ما با آن عادت میکنیم! ولی خب بعضی موارد مثل اشکلات در غذا هست که غذا رو بد مزه می کنه!!! مثل سوختن! نیمه پز بودن!زیادی شور یا ترش بودن! طعم گسی یا تلخی ،استفاده از مواد نامناسب و.... ولی اهمیت درجه اول رو باید به سلامت غذا داد نه مثلا اینکه دقیقا طبق دستور پخته بشه!! و اما قورمه سبزی!!کی گفته قورمه سبزی رو باید حتما با روغن زیاد پخت!!! تعجب نگنید همسر من تو سن جوونی چربی خون گرفت و من از همون ابتدا مجبور شدم تو روش پخت انواع غذا تغییر ایجاد کنم!! اتفاقا قورمه سبزی هم خیلی دوست دارن!! مگه حتما باید سبزی قورمه سبزی رو سرخ کرد !! من هیچوقت اینکارو نمیکنم حتی تو مهمونی خوشمزه هم می شه ، لوبیا قرمز یکمی سفته و باید بخیسه و حتی بپزه بعد که پخت تو قابلمه دیگه کمی پیاز رو با حرارت کم و روغن کم سرخ میکنیم و بعد گوشت و کمی زردچوبه بهش اضافه میکنیم کمی که تغییر رنگ داد سبزی رو اضافه میکنیم و البته چرخ میدیم با مواد تا یکم رنگش عوض بشه بعد آب رو اضافه میکنیم بعد دوساعت و تیم لوبیا و لیمو و صد البته زعفران رو اضافه میکنیم و نیم ساعت بعد آمادست خیلی هم خوشمزس دو تا قاشق هم بیشتر روغن نمی بره ! 4_ 5 ساعت هم پختش طول نمی کشه!! لازم به ذکره که اگه گوشت گوساله باشه این پروسه حتما باید در زودپز طی بشه والا گوشت نمی پزه! |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۳ ۱۹:۵۷)Mitsonary نوشته است: من تاحالا دقت نکرده بودم ، چون سیتریک اسید معادل جوهرلیمو هست ، حالا یعنی واقعا جوهرلیمو باخود آب لیمو فرق داره؟و صد البته به نکته عالیی اشاره کردین،نه نیست تو شبکه سلامت اقای دکتر اکبری ،دکتر دریایی(دکترای گیاهان دارویی داره) و اقای دکتر سلیمانی(مدرس طب اسلامی یا سنتی،دقیق یادم نیست) خلاصه یه برنامه داشتن(طب الرضا) خیلی عالی بودن اگه واسه دانلود گذاشتن حتما لینکشو میزارم یکی از بحث ها سر همین بود که ایا وقتی فلان ماده ایکس که میدونیم در درمان مثلا تیروئید اثر داره از گیاه ایگرگ استخراج کنیم میتونیم بگیم خواص اون ماده در گیاه در صورت مصرف خود گیاه رو داره؟حیف که متن دقیق حرفاشونو ندارم اما صراحتا گفتن خیر حتی قرص اسپرین رو مثال زدن که از پوست درخت بید تهیه میشه که مصرف خود اسپرین که برای رقت خون مصرف میکنن فلان عوارض ها رو داره که مصرف خود پوست بید نداره. اصلا من عاشق همینشم که خدا اون ماده ای که قرار داده یه مجموعه است،اگه از مجموعه جدا شه نه تنها اون اثر بخشی لازم رو نداره بلکه میتونه عوارض هم داشته باشه. و نمک رو مثال زدن که این همه در احادیث داریم ،من اینجاش رو متوجه نشدم که منبع نمک رو سنگ نمک معرفی کردن یا چیز دیگه اما گفتن که در نمک کامل کلی ترکیب دیگه هست که در اون مجموعه عوارض همدیگه رو به حداقل میرسونن و همگی متفق القول بودن که نمک فعلی کارخانه ای که کلرید سدیم هست واقعا باعث مرض میشه. حالا شما میگی من دوستی داشتم ..... اما دکتر خیر اندیش و بقیه سوسیس و کالباس رو بسیار سودا زا میدونن و به جز اینا نگهدارنده ها شون معمولا از حد مجاز بالاتره لینک اون برنامه رو پیدا کردم http://rasekhoon.net/media/5180/ همه رو ببینید البته من همه رو ندیدم اما فکر کنم اون برنامه که گفتم ترتیب غذا خوردن بود،حتما ببینید واقعا جالب بود |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
یه موضوع دیگه که خیلی حیاتی هست در مورد مصرف شیر و لبنیات هست که متاسفانه به بهانه های مختلف افراد رو از خوردنش منع میکنن یا می ترسونن!!! تقریبا تمام دکترای ارتوپد می نالن از وفور پوکی استخوان بر اثر کمی مصرف شیر و لبنیات !!! بچه ها ازتون خواهش میکنم این مسئله رو جدی بگیرید !!! پوکی استخوان مرگ اوره !!
به طور کلی صفحات استخوانی که باعث پر شدن استخوان می شه فقط تا سی سالگی عمل میکنه و بعد اون دیگه استخوان محکمتر نمی شه !! من خودم به هر کلکی هست روزی دو لیوان شیر به خورد بچه هام میدم!! و الحمد لله تا حالا هم شکستگی نداشتن !! و از نظر قد هم نسبت به همسالانشون بهتر هستند!!! |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۲۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۳ ۲۰:۴۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۳)zahra11 نوشته است: من خودم به هر کلکی هست روزی دو لیوان شیر به خورد بچه هام میدم!! و الحمد لله تا حالا هم شکستگی نداشتن !! و از نظر قد هم نسبت به همسالانشون بهتر هستند!!! من که شیر اصلا نمی خوردم قدم هست 187cm ![]() البته امید بر اینست که به 190 هم برسه. شیر خواهشا پاکتی ندید به خوردشون نه چربی نه ... هیچ چیزی نداره ، همش هم آبه ، سعی کنید شیر آزاد تهیه کنید ، از روستا تهیه کنید که چه بهتر. خانوم زهرا استخوان که خود به خود نمیشکنه. هرچند من یک دوستی داشتم پوکی استخوان داشت ، همینجور که داشت راه می رفت ، مثلا پاش می شکست :|گویا آمپول ایرانی ضد پوکی استخوان هم تولید شده است ، ایشون از اونا استفاده می کردند ، باز هم بپرسید ، دقیق اطلاع ندارم. |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یه نکته در مورد شیر و لبنیات بگم.
کلسیم موجود در لبنیات، باید جذب استخوان ها بشه که استخون ها سفت بشن. ویتامین D باعث میشه که این کلسیم جذب بشه. متاسفانه کمبود ویتامین D توی بعضی از شهرا و بیشتر توی خانم ها شایعه. شاید چون حجاب دارن، این آفتاب جذب بدن نمیشه. شایدم دلیل دیگه ای داره. اما توی خانم ها کمبود ویتامین دی زیاده. لذا اگه خونه تون آفتابگیره، حتماً روزی یک ساعت جلوی نور مستقیم آفتاب که حتی از شیشه هم نگذره بنشینین. بهتره که پوستتون در معرض نور مستقیم آفتاب باشه. حالا لزومی نداره سر ظهر باشه که پوستتون آسیب ببینه. اما اصولاً جلوی آفتاب بودن، اونم به صورت بی حجاب برای خانم ها لازمه. زهرا زیاد شیر نمیخوره. اما ماست و دوغ خیلی میخوره. دکتر زهرا هفته پیش میگفت چون زیاد زیر آفتاب میره، کلسیمش به میزان کافی و خوب رسیده. قدیمیا میگن جاهایی که آفتاب خوبی داره، بچه هاش زودتر دندون در میارن. منم به چشم دیدم. دختر یکی از دوستام توی یکی از روستاهای سمنان، توی 5 ماهگی دندون درآورد. اونایی که بچه دارن، میفهمن 5 ماهگی واسه دندون یعنی چی! بچه ها الآن توی 8 یا 9 ماهگی تازه دندون درمیارن. از این که کمی جلوی آفتاب باشین نهراسین. پوستتون خراب نمیشه. والا... خراب هم شد، عیب نداره. استخون مهم تره. |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم در مورد شیر ظاهرا برای تمامی طبع و مزاج ها توصیه نمیشه اما توصیه شیخ اینه که همراه با عسل باشه تا تمامی مواد شیر جذب بشه.البته از دلایل جذب نشدن کلسیم، مصرف نوشابه های گاز دار رو هم ذکر کرده اند. ابتدای کار بهتره مزاج خودمون رو تشخیص بدیم و بر طبق اون غذا هامون رو تنظیم کنیم. البته باز هم اگر چیزی رو دوست دارید بخورید می تونید از موادی دیگه ای که اصطلاحا مصلحات میگن استفاده کنید که مضرات ناشی از مزاج غذا رو کاهش میده. (دوستان عزیز دقت کنند! قرار نیست به هر قیمتی تو همه تاپیک ها شرکت کنند.) هر کسی هر چی دوست داره بخوره. عاقل رو اشارتی کافیه. یا حق |
|||
|
|
۶:۵۹, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
البته با اوضاع افتضاح مواد لبنی کارخانجات من خیلی خوشحال شدم که مصرف سرانه شیر کشورمون پایینه.
اینو بخونید یه مقاله با لحن طنز تلخه که داره واقعیت جامعه رو میگه روغن پالم اما شاید اینی که میخوام بگم به گوش مامان بزرگا اشنا و البته به گوش ما نسل جدید کمی عجیب و غریب بزنه. یکی از بهترین ها برای تامین کلسیم بدن پوست تخم مرغ محلی هست. خشک میکنید پودر میکنید و با دوز مشخصی هر روز با عسل میخورید،البته من چون تخم مرغ محلی نداشتم تست نکردم اما به زودی تهیه میکنم و تست میکنم. نحوه دقیق مصرفش رو از اقای دکتر علیان نژاد توی این سایت میتونید بپرسید. شیعه طب خلاصه در احادیث داریم که برای هر دردی خداوند 72 درمان گذاشته،که غنی و فقیر ،اقلیم های مختلف و مزاج های گوناگون... بتونن تهیه کنن. این مقاله رو هم یه نگاه بندازید تولید عسل بدون دخالت زنبور |
|||
|
|
۸:۲۳, ۲۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۳ ۹:۲۱ توسط آیات.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۳ ۰:۰۸)زینب خانوم نوشته است: ...بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام بله؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! قورمه سبزی جزء تک سالمترین غذاهای امروزی هست سبزی هایی مثل جعفری و شنبلیله بسیار پر خاصیت و لیمو عمانی ولوبیا همچنین گوشت گوسفند بهترین گوشت است که اگر گوشت رو از گوسفندانی که در طبیعت چرا کردند تهیه بفرمایید کاملا تبدیل به غذایی سالم تر از سالم خواهد بود سبزی رو آخر سر اضافه کنید تا خاصیتش از بین نره و سرخ کردن آن با روغن سالم مثل کنجد هیچ اشکالی ندارد گوشت هم بالاخره باید بپزد یا نه؟ شیر یا پلنگ که نیستیم دندان تیز داشته باشیم آدم هستیم!!!! : ))) فقط یک مصلح برای احتیاط آن هم اندازه یک بند انگشت مصطکی در آن بریزید عجیبا غریبا!!! به جای ارائه راه حل میگند نخورید سالم نیست؟ معنای جمله سالم نیست یعنی چه؟ قورمه سبزی فقط باید درست پختخ بشود همین از مزه اش هم کم نخواهد شد ونه از خواصش |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بچه ها!
من نگفتم نخورین. گفتم اون طوری که در عام پخته میشه، غذای سالمی نیست. شما سبزیشو سرخ نکنین، یا آخرش بریزین یا گوشتش رو بریزین توی زودپز. فقط تو رو خدا از حرفای من برداشت های شخصی نکنین . اصلاً هفته ای دو بار بخورین. به من ربطی نداره. والا... یه نکته دیگه که شاید یکم طولانی بشه رو باید بگم. غذاهای کبابی نسبت به غذاهای سرخ شده و پخته شده معمولاً سالم ترن. اما چرا؟ بهترین ظرف برای طبخ غذا ظروف شیشه ای هستن. چون هیچ تاثیری روی غذا ندارن. اما این ظروف یه سری بدی ها دارن. اولیش این که ظروف پیرکس که روی شعله مستقیم بشه گذاشت، اونم رو شعله زیاد، توی بازار نیست. دوم این که اگه بشه گذاشت هم باید خیلی مواظب تغییر دمای ظرف بود که اگه یه قطره آب یخ روش بریزه، ممکنه خرد و خاکشیر بشه. یه بدی دیگه این ظروف هم اینه که غذا بهشون میچسبه. اما پر مصرف ترین قابلمه های موجود در بازار قابلمه های تفلونه. دیگه کسی هست که ندونه تفلون چقدر برای سلامتی مضره؟ علی الخصوص اگه خراشیده هم بشن، که مگه میشه این لایه نچسب تا ابدالدهر سالم بمونه؟ همه دنیا به این نتیجه رسیدن این ظروف بده، اونوقت صدا و سیمای ما تااازه داره تبلیغ میکنه. ![]() این روکش تفلون که روی قابلمه ها میکشن، خودش سرطانزاست. اما خود قابلمه هاش از چیه؟ معمولی جنس قابلمه هایی که برای تفلون استفاده میکنن، از جنس رویه. باور ندارین؟ یه قابلمه تفلون که توی خونه دیگه ازش استفاده نمی کنین رو با سیم ظرفشویی بسابین تا ببینین به چی میرسین. عین ظروف قابلمه جهاز مادرامون میشه. اما این ظروف روی که قدیمیا بهش میگن روحی، در واقع بزرگترین عنصر تشکیل دهنده اش آلومینیومه. این ظروف معمولاً سبکه، اما آلزایمر و پوکی استخوان میاره. بعد یه سری ظرف ها اومد به نام قابلمه های چدنی. قابلمه های چدنی یه زیره از جنس فولاد داره که باعث میشه حرارت بهتر توی ظرف پخش بشه و در واقع غذا زودتر بپزه. اما این قابلمه ها جنسشون از چیه؟ متاسفانه توی ایران اطلاعات اجناسی که به دست مشتری میرسه، هیچ وقت روی جعبه اش درج نمیشه. قابلمه های چدن من مال ترکیه بود و روش نوشته بود که جنس قابلمه از آلومینیومه و روکش تفلون داره. اما بلاخره فلزات دیگه هم باهاش ترکیب کردن که حرارت رو بهتر منتقل میکنه و باعث میشه که غذاهای گوشتی توش توی 3 ساعت بپزه. همونی که زهرا خانم هم گفتن. من فکر نمیکنم قابلمه های چدنی جاهای مختلف دنیا با هم فرق داشته باشه. چه مارک دسینی باشه و چه مارک ایکس باشه، بازم از جنس آلومینیومه. قبلاً هم گفتم که آلومینیوم چه مضراتی داره. تازگی ها قابلمه های استیل و سرامیک وارد بازار شده. قابلمه های سرامیک تقریباً بی ضرره، اما یه بدی ای داره و اون اینه که به محض ضربه خوردن، لب پر میشه و روکش سرامیکش میشکنه که دیگه ظرف از حالت بهداشتیش درمیاد. اما قابلمه های استیل از چه جنسیه؟ قابلمه های استیل در واقع از جنس آهنه، با روکش نیکل و کروم. فعلاً که علم ثابت کرده اینا ضرری ندارن. اما این ظروف یه بدی ای هم دارن و اون اینه که آب غذا زود توش کشیده میشه و خیلی راحت در واقع غذا توش میسوزه. باید برای پختن غذا توی این ظروف آب زیادی توی غذا ریخت. یه بدی دیگه ای هم که داره اینه که کوشت توش حداقل 4-5 ساعت باید بپزه تا خوب نرم بشه. باز یه بدی دیگه ای هم که داره اینه که غذابهش میچسبه. اما باور کنین می ارزه که آدم با این قابلمه ها غذا درست کنه و یه نعل اسب آهنی یا حسوم کوچولو بذاره تو قابلمه که یون آهن وارد بدن بشه تا از مفصل درد جلوگیری بشه. لابد پیش خودتون میگین پس جای ظروف مسی کجاست؟ بعله! ظروف مسی جزو سالمترین ظروف هستن. قدیمیا میگن اگه غذایی توی ظروف مسی پخته بشه، اعصاب طرف رو آروم میکنه. امروزم ثابت شده که وجود یون مس در غذا هم باعث کم تر شدن مفصل درد میشه و حتی دستبندهاش هم اومده که وجودش روی دست هم مانع از بروز مفصل درد میشه. اما این ظروف یه بدی ای دارن و اون اینه که همیشه روی مس یه لایه قلع میکشن برای این که سیاه نشه. این قلعی که روی مس میکشن، با 4 بار شست و شو کمرنگ میشه و از قرار معلوم این مدل ظرف هم سالم نمیشه. پس اگه دم خونه تون مسگری هست که هر ماه بدین یه دور قابلمه هاتون رو قلع اندود کنن، اینجوری قابلمه ها هم خوبه. وگرنه میتونین، از این ظروف کوچولوی مسی بخرین و توی غذاهایی که توی ظروف استیل میپزین بندازین. حالا نیاین بگین، چرا میگی توی ظرف فلان غذا درست نکنا!!! من دارم مضرات و فوایدشون رو میگم. شما در انتخاب راه پخت و پز غذا مختارین. من خودم اکثر غذاهام رو کباب میکنم که نه چربی داشته باشه و نه اینجور دنگ و فنگ ها. اما خوب همیشه هم که نمیشه کباب خورد. ازتون خواهش میکنم، تمنا میکنم، التماس میکنم. اگه راهی بلدین برای سالم تر زندگی کردن، ارائه بدین، حتی اگه دستور پخت قورمه سبزی سالمه. اما از حرفای همدیگه تفسیر به رای نکنیم. تمام این چیزایی هم که گفتم لینکاش تو اینترنت هست. یه سرچ ساده قیمتشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترین اوقات خود را باید صرف چه چیز کنیم؟ (سبک زندگی الهی) | علی 110 | 14 | 30,245 |
۱۵/مهر/۹۶ ۱۵:۴۹ آخرین ارسال: Mohammadhajilu |
|
| نیاز به مشورت ؛ چه طوری انقطاعی زندگی کنیم؟ | ksaman | 8 | 1,769 |
۴/مهر/۹۶ ۱۲:۵۸ آخرین ارسال: قلب |
|
| با وسایل ساده،خانه و زندگیمان را زیباتر کنیم!(تزیین میوه) | Hadith | 88 | 40,638 |
۱۰/مرداد/۹۴ ۱۲:۰۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

![[تصویر: %D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%B3%...%D9%85.bmp]](http://www.irinn.ir/sitefiles/13920412/%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85.bmp)

استخوان های مرغ رو پودر می کنند میشه خمیر بعد ... 

البته امید بر اینست که به 190 هم برسه.
)