|
واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما«
|
|
۰:۳۶, ۲۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۰:۴۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جدی جدی پرسیدما
واقعا چه لزومی داره؟ همینجوری زندگی میکنیم دیگه .. بالاخره خوب یا بد. مگه اخر سر قرار نیست قیامت بشه نسل بشر از زمین برداشته شه؟ خب همین اتفاق رو همین انسانها ب کمک شیطان انجام میدن دیگه. همون کاری که انسانهای پیشین کردن بر اثر جنگ و خونریزی همدیگرو زدن کشتن نسلشون منقرض شد... 1100 ساله ملت بدون امام زمان دارن زندگی میکنن .. چیزی شد؟ قبل اون هم که حدود 6000 سالی پشت هم پیامبر و امام اومد ... اونا هم که بودن همین آش و همین کاسه بود.. جنگ بود... گرفتاری بود... آخه دلم برا امام زمان میسوزه خب این همه وقت منتظره... بابا ادم شدنی در کار نیست.. چهار تا بمب هسته ای بندازید خلاص .. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۱, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام .
توی پست اول فرمودین که لزوم وجود شخصی به نام امام زمان چیه ؟ سوال بسیار خوبیه ! اصلا ما چه نیازی به امام زمان داریم ؟ داریم زندگیمونو میکنیم دیگه حالا ایشون هم میاد دوباره زندگی میکنیم دیگه چه فرقی میکنه ؟ تمدن غرب مگه امام زمان داره که اینقدر پیشرفت کرده و همه جا رو گرفته ؟ خب این قبیل سوالات به خاطر اینه که شما خودتون رو بی نیاز از امام تعریف میکنید , فکر میکنید که کامل هستین و دیگه نیازی نیست کسی بیاد و همین زندگی رو برای شما دیکته کنه ولی اگه نگاهی به اسلام بندازین و احساس نیاز به اسلام کنید مسلما نیاز به مجری دین دارین که این روش رو در همه ی ابعاد در زندگی شما پیاده کنه ! تا وقتی شما نیاز به اسلام رو در خودتون نبینید مسلما نیازی به مجری اون هم نخواهین داشت . گناه اول چی بود ؟ تکبر ! خدا به خاطر تکبر ابلیس رو از درگاه خودش بیرون کرد , در مقابل اسلام هم تکبر کنیم رانده میشیم و مسلما دیگه نیازی به مجری دین و اسلام و بهشت و جهنم نداریم , چقدر سفارش شده از تکبر دوری کنیم حتما کتاب قلب سلیم ایت الله دستغیب رو مطالعه بفرمائید , کمکتون میکنه در پناه حق |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
مشکل ما هم همینه که نمیفهمیم فکر کنم نفهمی از همه چیز بدتره از ظهور امام زمان (علیه السلام) با نام قیامت صغرا هم نام برده شده یعنی همه موجودات اماده میشن برای قیامت بالاخره این چند میلیارد سال که موجودات مختلفی رو به خودش دیده که فقط یکی از انها انسان هست باید اماده بشن برای اخرت خب این یعنی قوانین عالم طبیعت عوض بشه ولی از اونجایی که خداوند کارهاشو یه دفعه انجام نمیده پس همه اماده میشن برای قیامت در ضمن امام زمان (علیه السلام) داره زندگیشو میکنه فقط در بین ما شناخته شده نیستن چون ما احساس نیاز نمیکنیم اگر شیعیان ما که خداوند انها را در طاعت خود موفق بدارد به اندازه یک لیوان آب ما را می خواستند غیبت ما اینقدر نمیشد. خوب با این حساب چون ما جاهل و نافهم هستیم اساسا وجود امام را درک نمی کنیم که حالا برایمان مهم باشد. برای شناخت امام باید فهمید که به خاطر اوست که ماهم وجود داریم و خداوند به خاطر او به ما لطف دارد امام مانند روح است و ما جسم براستی فرق میان روح و جسم چیست ![]() براستی امام چه موجودیست که اینقدر در نظام هستی مهم است و چه جایگاهی نزد خداوند دارد که تمام اعمال هستی به واسطه عمل امام پذیرفته میشود آیا جز این است که گناه ما به واسطه امام آمرزیده میشود آیا جز امام بنده دیگری هم هست آیا جز امام است که قادر به فهم خداوند است آیا جز این است که امام نجات دهنده موجودات است آیا جز این است که علم امام نجات دهنده ما از تاریکیهاست اساسا ما نمیفهمیم امام کیست. چند وقت پیش سمت خدا میدیم در تفسیر سوره ها همش میگفت امام کانالو عوض کردم گفتم این همش میگه امام حرف دیگه ای نداره حالا هر چی فکر می کنم میبینم خودم هم دارم میگم امام واقعا امام کیه
|
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۹:۰۱ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
البته ایشون هم به اندازهی همهی ما به منجی معتقدن من فکر میکنم و قصد افزایش اطلاعاته ...
![]() نقل قول:تمدن غرب مگه امام زمان داره که اینقدر پیشرفت کرده و همه جا رو گرفته ؟ حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مختص ما نیستن و متعلق به همهی انسانها هستن و همه میتونن از وجودشون بهره ببرن . اون دسته از همهی انسانها هم که الان اعتقاد ندارن، روزی به منتظران ملحق میشن . به نظر من، ما باید طوری به این سؤالات پاسخ بدیم، که هرشخصی با هر تفکری متقاعد بشه به ظهور منجی (نیازمند کمک اساتید هستیم توی این راه) نه اینکه برای خودمون که معتقد به اسلامیم دلیل بیاریم . انسان ذاتا کمالگراست . به همین دلیل هست که هیچوقت از حرکت نمیایسته و دست از تلاش برای پیشرفت برنمیداره. با توجه به این قضیه، آیا بشریت به کمال خودش توی حاکمیت، عدالت، علم و ... رسیده یا با همین روال خواهد رسید؟؟ دانشمندای زیادی توی تاریخ بودن که از نظر اخلاقی آدمهای مثبتی (ورای مسائل اعتقادی) محسوب میشدن، ولی اون دسته از دانشمندایی که هیچ گونه انسان دوستی و همنوع دوستی توی وجودش دیده نمیشده، چرا برای پیشرفت بشریت تلاش میکردن؟؟ شما فکر نمیکنید دلیلش توی همین نیاز ذاتی به پیشرفت تا رسیدن به کمال باشه؟؟ اگر نیاز به کمال نبود، انسانهایی که توی عدالت نسبی به سر میبرن (مثل همین دوستمون Wachowski) هیچ دغدغهای برای کسایی که توی عدالت به سر نمیبرن نداشتن . البته که ی بخشیش مربوط به خیرخواهی و انسان دوستی افراد میشه ولی ی بخشیش هم مربوط به همین نیاز درونی هست و ما توی ناخودآگاهمون به دنبال عدالت مطلق هستیم نه نسبی . شما فکر میکنید انسان عادی میتونه این عدالت مطلق یا علم مطلق رو به ارمغان بیاره ؟؟ (مختص معتقدین به دین اسلام) با این فرض که شما معتقد به کامل بودن دین اسلام هستید و با توجه به اینکه دین اسلام دارای جنبهی اجتماعی هست ( جنبهی اجتماعی با برپایی حکومت عدل الهی که منجر به همه گیر شدن مفاهیم دین میشه، به طور کامل به نمایش در میاد) آیا فکر میکنید ممکنه منجی ظهور نکنه؟؟ پ.ن : انصافا، از تبدیل خودکار ( ع ج ) به (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بسی لذت بردم، دم تیم مدیریت گرم ![]() ؛
|
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
انسان های بذبختی که نیاز به امام زمان دارن ...
انسانی که گرسنست نیاز به امام زمان دارد... برای همه گیر شدن دین نیاز به امام زمان داریم ... بیاید ما را از بدبختی نجات دهد کل عالم منتظر دیدن کسی هستن که بیاد و کون فیکن کنه العجل یا ژان وال ژان ... العجل یا مرد عنکبوتی ... از دوستان عذر میخوام ولی اونایی که حرف فراگیری دین رو زدن و به بعد دیگر انسانی نگاه کردن هم باز خواستن بگن یکی بیاد اوضاع رو جمع کنه .. حالا با نام الله هم بیاد ما بالاخره ذوق زده تریم .عقل من قبول نمیکنه 7000 سال بشریت تو اتش انسان بودن و نفهمیدن بسوزن و مچل بشن تا حالا قراره یکی بیاد دین رو فراگیر کنه و بشه خلیفه الله .. نعوذ بالله خدا عینک دودی بزنه به چشمش بگه دیدید بالاخره تونستم . هی شیطان با توهستما.. دیدی دیدی
|
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ببین رفیق. شما خودت میتونی 150 سال بعدو تصور کنی؟ همین الانش این همه بدبختی و فساد و ....
یکی باید اینارو جمع کنه دیگه مگه نه؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
۲۰:۲۹, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۳ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:عقل من قبول نمیکنه 7000 سال بشریت تو اتش انسان بودن و نفهمیدن بسوزن و مچل بشن تا حالا قراره یکی بیاد دین رو فراگیر کنه و بشه خلیفه الله .. نعوذ بالله خدا عینک دودی بزنه به چشمش بگه دیدید بالاخره تونستم ی سری مباحث وجود داره که به صورت تفسیر یا حدیث، کل خلقت و دلیل حلقت رو به وجود نازنین ائمه نسبت میدن . در مورد احادیث که نظر شخصی من این هست که این احادیث نشاندهنده ی مقام والای حضرت هست و نمیشه بگیم خلقت هیچ دلیل دیگهای نداشته . ظهور منجی هم بخشی از برنامه جهان هستی به سوی غایت هست . من فکر نمیکنم همهی جهان خلقت برای این ساخته شده باشه که برفرض منجی ظهور کنه، برعکس، حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از قدرتهای عینی خداست برای رسانیدن جهان به غایت . این رسیدن به غایت، بدون ظهور منجی، غیر ممکن هست و میشه گفت، با ظهور منجی، پروسه قیامت آغاز میشه با این وجود که ناگهانی بودن قیامت (به معنی اتفاقات ذکر شده در قرآن و احادیث) به قوت باقی هست . نقل قول:درست ... یه کورش کبیری یه مرد عنکبوتی .. بابا یکی بیاد جمع کنه کسی نیست؟ اهای ملت کسی نبود؟ کورش کبیر که بدون شک ی اسطوره تکرار نشدی تاریخ بشریت هست و بسیار بسیار مقام بالایی داره از نظر من . اما اون هم یک انسان به دور از عصمت و بدون الهامات ویژه الهی هست پس نمیتونه منجی باشه، ولی متیونه از یاران حضرت باشه . اما تشبیه کردن مرد عنکبوتی و ... (همه ی ابرقهرمانها) هرچند به منجی کار درستی نیست، ولی همهی اینها خودش اثبات این قضیه هست که مردم، نیاز به انسان کاملی دارن، که به کمکشون بیاد ... |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خب حالا مثلا امام زمان نیاد که چی؟!
![]() جدی دارم میپرسم ![]() از وضع زندگی فردی و جمعیتون راضی اید؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
جملات خفن تر از خفن
![]() بعضی وقت ها تعجب می کنم که چطوریه اینطوریه:1- امام زمان قراره بیاد تا لیاقت انسان بودن به همگان ثابت بشه... 2- امام زمان باید بیاد ما رو از این بدبختی نجات بده... 3- امام زمان می یاد چون که در انتها حق پیروز می شه و تنها ولی عصر هست که همراه حق خواهد بود... من یه چیزی بگم که تا حالا نگفتم: به نام حق
حق... آن لغت نانوشتنی که ملتی را در تاریخی سرگشته خود کرد. حق یک لغت نیست که اگر لغت بود من اولین کسی بودم که آن را می نوشتم حق چیست؟ حق یک سوال است... اما این سوال، بلعکس سوال ها داخل مغزم پاسخ دارد. یک پاسخ کوبنده و ثابت دارد. حق یک سوال است و وارث حق یک پاسخ است. تاریخ به سان لوحی که مردمان زمانه را به تصویر کشید. هر کدام آمدند و حق پرسیدند. ولی معدودی بودند که پاسخ حق را شنیدند. قسم به جانم که اگر من هم پاسخش را می دانستم، اولین کسی بودم که رستگار شده بودم. حق یک سوال است و پاسخش به کسانی است که گفتند حق نداریم. حق یک سوال است و پاسخش به کسانی است که گفتند حق پاسخ ندارد و اینچنین شد که حق بی پاسخ به نیستی گرایید - ورای آنکه پاسخش را نیافتند- این مصاف فراتر از فکر من است. این مصاف در میان کسی است که پاسخ حق را می داند و کسانی که حق را انکار می کنند. من در حد این مصاف نبودم و نیستم و نخواهم بود. این مصاف و این کل کل، مبارزه ای بزرگ و حجیم است که از شرق تا غرب را خواهد گرفت، از شمال تا جنوب را خواهد گرفت و یقیناً حق است که منکران را در هم خواهد کوبید. حق پاسخی و دارد و این پاسخ من را، تو را و او را دم خواهد داد... به امید آنکه حق گرایان پاسخگو باشند... (دست نوشته مرحوم بیدل اول) بگذریم خواستم بگم که ولی عصر مظهر کامل حق هست. این مظهر حق تنها برگ برنده ای خواهد بود که مباحثه گران، مبارزه گران، جستجوگران و دنباله روان حق از آن برای اثبات حرفشان استفاده خواهند کرد. بحث انسان و شیطان و فرشته و آخرت نیست. آخرت در قیامت. ولی عصر برای این دنیا هست. در هنگام قصاص، اولیای دم هستن که پایه از زیر پای مجرم می کشن. قاضی فقط نگاه می کنه. حالا یه سوال دارم: کی دلش می خواد خودش پایه از پای مجرم بکشه؟ کی دلش می خواد خدا خودش بیاد و پایه رو بکشه؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۲۱:۲۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این سوال ها رو داشته باشید که کلا تعریف ما از امام چیه؟؟ چی رو باید با امام ببینیم ؟؟ مگه اگر که امام باشه چیکار می کنند که باعث شده ماها لیاقت ایشون رو نداشته باشیم و ایشون در پرده باشن؟؟ یعنی اینکه امامان قبلی چیکار کردند که ماها با عقل مادیمون خوشمون نیومد و کارایی کردیم که خدا آخرین ذخیره ی خودش رو به پس پرده ی غیبت ببره؟؟ کلا نه فقط امام زمان، ضرورت وجود امام برای مسلمونا چی هستش؟؟ ************************************************************** اینکه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و کلا ائمه منجی بشر و مجری تمام و کمال قوانین الهی باشن، فقط یکی از نمودهای ضرورت وجود امام هستش نه کلا تنها ضرورت. همون ظهور انسان کامل و خلیفه الهی و نمود تمام و کمال حکومت الهی از امور قطعی هستش که خدا وعدش رو داده. وقتی که فرشته ها گفتن این انسان چیه که خلق کردی و خدا در جواب گفت می خواهم در زمین خلیفه قرار بدم، این خلیفه باید بروز کنه. اینی که می گیم بت من و اسپایدر من هم می تونن کمک کنن، اینجا فرقه، اینجا تفاوت توی ایدوئولوژی هامونه. بت من بیاد منو نجات بده که چی بشه؟؟ با چه هدفی ؟؟ حالا که بت من منو نجات داده، من می خوام چی کار کنم تو این آرامش و آسایشم؟؟؟ اینجاست که بین منجی ما با منجی های غرب فرق هستش. (=====> دقیقا مثل شرایط امروز عراق و سوریه که آمریکا با ائتلافش شدن داعیه داران مبارزه و نابودی داعش!!!! یه جوک مسخره!!!! خب اومدیمو آمریکا هم داعش رو نابود کرد، آخرش که چه؟؟؟؟ اچیزی که خودش ساخته رو می خواد از بین ببره، بعد از این که از بین برد، خب که چه؟؟؟ مثلا الان این کمک به مسلمونا بود؟؟؟ اینجاست که رهبری می گن ما با اینها برای نابودی داعش متحد نمی شیم آخه خودشون دشمن اصلی هستن!!!! =====> هیچ وقت نتیجه ی این کار امنیت و آسایش نیست!!!) توی مکتب اسلام، مجری قانون ما، نباید تحت تاثیر هواهای نفسانیش قرار بگیره، چون یه هدف والا داره. نباید مرتکب تحریف عمدی توی احکام و دستورات دینم بشه. در کنار تمامی اینها باید منو به بالاترین مدارج کمال راهنمایی کنه. آخه من که نیومدم دنیا که فقط بخورم و بخوابم و معاش و آسایش... همه ی اینها باید در خدمت اون اصل کاریه باشه. بت من می تونه منو به کمال برسونه؟؟؟ بت من می تونه دین رو تحریف نکنه در صورتی که خودشون غرق شهرت و شهوتن؟؟؟ *********************************************** این رو هم داشته باشیم که به وسیله ی ظاهر آیات قرآن نمی شه که همه ی احکام و مسائل رو استخراج کنیم. مثلا توی قرآن اومده که نماز بخونید ولی کیفیتش، تعداد رکعت ها و صدها واجب دیگه به عینه در قرآن نیومده. و معمولا خود قرآن هم درصدد بیان احکام و قوانین به صورت مفصل هم نیستش. اینجا خدا اومده تعلیم و تبیین این احکام رو به پیامبر و بعد از ایشون به ائمه سپرده. از طرفی پیامبر هم توی عمر مبارکشون فرصت بیان همه ی احکام رو نداشتن. از طرفی روز به روز مسائل جدیدی پیش میومد که باید احکام و قوانین مربوط بهشون مشخص می شد. این بود که بعد از پیامبر هم، وجود امام ضرورت پیدا کرد. از اونجا که تا پایان جهان هم، دین کامل همین اسلام هستش، پس باید تا آخرین لحظه بتونه برای همه ی نیازهای آدما جواب داشته باشه. این جواب ها و حقایق هم به طور کامل و تام به واسطه ی کسانی که به علم الهی وصل هستن به ماها می رسه. کسی که تحت تاثیر هواهای نفسانیش نباشه و حکمی رو جابجا نکنه و... . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,466 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,714 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,938 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,529 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!! | علی 110 | 50 | 23,471 |
۱۵/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,732 |
۱۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

![[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]](http://s2.picofile.com/file/7919449672/Flower_Yahoo_smiley.gif)

ولی اونایی که حرف فراگیری دین رو زدن و به بعد دیگر انسانی نگاه کردن هم باز خواستن بگن یکی بیاد اوضاع رو جمع کنه .. حالا با نام الله هم بیاد ما بالاخره ذوق زده تریم .
. هی شیطان با توهستما.. دیدی دیدی
. هی شیطان با توهستما.. دیدی دیدی