|
ضربالاجل محسنی اژهای؛وایبر، واتساپ و تانگو مسدود شوند...
|
|
۲۲:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
http://www.khabaronline.ir/detail/376354/ict/software
معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات اعلام کرد: در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو شده اقدام عاجل صورت پذیرد. به گزارش خبرآنلاین و به نقل از میزان، حجتالاسلام محسنی اژهای با اعلام مطلب فوق تاکید کرد: در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل میآورد. متن کامل نامه حجت الاسلام محسنی اژهای به وزیر ارتباطات بدین شرح است: جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکا به انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب مهم علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی علیه حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در هفتههای اخیر از طریق برخی شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولتهای معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی میشود و با عنابت به این که علی رقم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهمآوری امکان مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکههای موصوف و ارائه شبکههای اجتماعی داخلی هم سطح با شبکههای مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است. لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر ردهای طبق قانون برخورد خواهد نمود. غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضائیه -------------------- بدون شرح ![]() ![]() فی*ل*ترش کنین چی میشه فکر میکنین؟؟؟؟ همه دیگه استفاده نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به چه ایده ای !!! اونوقت ملت میرن دنبال فیـــــــــــــــــلتر شکن موبایل !!!!!!!! اونا هم تا میتونن اطلاعات ملت رو میدزدن !!! این فـــــــــیلتر شکن ها شدیدا سرقت اطلاعات و سرقت حجم دارن !!! ای خدا خودت به داد ما برس!!!! تازه ماه دیگه میخواستم گوشی اندرویدی بگیرم !!! ای بار نشد من جوون دلم خوش بشه از ایرانی بودن !!! الان میدونین چه جوی تو شبکه های اجتماعی میسازن ؟؟؟؟؟ دیگه این مورد نمیتونم ازشون حمایت کنم تو شبکه های اجتماعی !! خسته شدم بابا اینقدر طرفداری کردم باز یه کاری میکنن آدم پشیمون بشه ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۰, ۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۲:۳۵ توسط mohsen110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دقیقاآقای مصطفی
کار فرسایشی تو این مملکت و فاصله گرفتن مردم از نظام زمانی شروع شد که گفتن مردم شما شعور ندارید نمیفهمید نباید استفاده کنید واسه همین ما خودمون این چیزا رو ازتون میگیریم، این کار دقیقا همون فرار رو به جلوییه که هی تو اخبار به آمریکا میچسبونن ولی از خودشون غافلن، عبد الرحمان جان شما که میگی فیس بوک اشباع شده خودت باید خوب بفهمی که فی*ل*ترینیگ فایده نداره یه مثال کوچیک از این سیایست خانواده ست، هرچی والدین چاقو رو از دست بچه میگیرن باز بچه میخاد کار خودشو بکنه،این مثال واسه نوجوونا و جوونای خانواده هم صادقه و والدین هم هیچوقت جواب مثبت از کارشون نمیگیرن |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
فی*ل*تر واتس آپ و وایبر و فیس بوک و ... همش فقط توهین به شعور ملته!!!!
خیلی از سران مملکت ممنونم که واسه حرف رییس جمهور تره هم خورد نمیکنن!!!! |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بهترین راهی که میشه با اون به این مشکلات خاتمه داد راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و تولید و حمایت از برنامه های ایرانی هست.
متاسفانه نرم افزار گفتگو که توسط شرکت جی ال ایکس تولید شده بود و میتونست با برنامه های خارجی رقابت کنه به دلیل عدم حمایت مسئولین دولتی قطع شده و دیگه سرویس نمیده! قاصدک هم امکاناتش ضعیفه و باید بیشتر روش کار بشه. |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
نگید عدم حمایت مسعولین ، بگید وجود قدرت اپراتورهای تلفن همراه نذاشت.
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با جنگ نرم باید ب سراغ جنگ نرم رفت ولی متاسفانه ما بجای این کار، همیشه دنبال از بین بردن و کنار گذاشتن سخت افزار و نرم افزار و ب عبارتی بجای حل کردن مسئله دنبال پاک کردن صورت مسئله بودیم...ک خیلی وقتا هم نتیجه عکس داده و اتفاقا مردم حریص تر شدن!!
|
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:بهترین راهی که میشه با اون به این مشکلات خاتمه داد راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و تولید و حمایت از برنامه های ایرانی هست.من با ذات تاپیک مخالف نیستم ولی به حرف شما نقد دارم خیلی نرم افزار های گفتگو هستن که ظاهر مناسب و رو به رواهی دارن(منظورم از منظر مذهبی نیست. کلی می گم. فنی، هنری و ...) ولی چیزی که باعث دوام یه نرم افزار گفتگو می شه سرورش هست. چیزی که باعث می شه نرم افزار محبوب بشه ملحاظات فنی و مهندسی هست که سبب سرعت، امنیت و کیفیت کار بهتر می شه. دولت مجبور نیست از اینا حمایت کنه(یا هر نهاد حکومتی دیگه ای) ایده کار باید به قدری خوب باشه که جذب کنه مشکلی که من خودم به شخصه در نرم افزار های ایرانی می بینم «بهینه سازی» هست. بهینه سازی نمی کنن یا شاید توانایی این کار رو ندارن و همین مسبب عدم جذب مخاطب هست |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۳ ۲:۴۴ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۰) نوشته است: شبكه هاي اجتماعي باعث شده همكارتون فيلم بد ببينه؟؟؟آخرش چي؟؟؟ منظورم تنها فیلم بد نیست کاش فقط و فقط اینا بودن تاثیر مخرب این شبکه ها به اکثر اقشار جامعه هست از لحاظ بسیاری مسائل اجتماعی و فرهنگی و . . . که متاسفانه صداش مدت ها بعد که کار از کار گذشته در خواهد اومد . به عبارتی ارزش هامون دارن ضد ارزش میشن !!! گفتم که هر کی هم میخواد استفاده کنه لاقل بتونه هم خودشو حفظ کنه و هم تاثیر مثبت داشته باشه به نظرتون با این فرهنگ و حفظ اصالتی که داریم چند در صد از اعضای این شبکه ها استفاده صحیح دارن میکنن ؟! دوستان فقط جمع خودمونو ملاک قرار ندین . حالا بخواین نخواین و مخالف و منتقد باشین به جای خود ولی فرهنگ جامعه مون خیلی کم و کاستی و مشکلات داره . یه نگاهی به دور و بر خودتون بندازین و کمی عمیق به مسله نگاه کنین همون ویدئو وقتی محدودیتی نبود اندک افرادی داشتند و وقتی گفتن ممنوعه یهویی همممه به فکر تهیه ویدئو افتادن !!! و علیهذا ماهواره و . . . این یعنی چی ! تو همین عربستان به قول خیلی ها بیییییییب ! خودمون سال قبل که گوشت مرغ کمیاب و گرون شد دولت اعلام کرد کسی نخره . بعد چند روز کل مغازه ها پر شد از گوشت مرغ با قیمت ارزونتر. . . با چشمای خودم صف های طولانی خرید با با قیمت های خیلی بالای گوشت مرغ و حبوبات و خیلی چیزای دیگه رو دیدم ![]() استفاده نکردن از تکنولوژی صحیح نیست ولی استفاده درست از تکنولوژی هم فرهنگ میخواد . جامعه نداشته باشه ضررش بیشتر از خیر و منفعته شه یه مثال : چاقو رو اگه بدون فرهنگ و آموزش استفاده به کودک بدی احتمالش خیلی زیاده به خودش یا اطراف صدمه بزنه . اکثر تکنولوژی ها هم توی بسط جامعه حکم همین چاقو رو داره و قبل از ورودش به جامعه باید فرهنگ سازی بشه و بستر داشته باشه و بستر سازی این نیست که بشه تو یه برنامه مثلا تلویزیونی دو ساعته تمومش کرد برنامه ریزی بلند مدت و مسئول و محری متعهد و جامعه ی علاقه مند به ارتقای فرهنگ میخواد . حالا بیا و اینا پیش هم جمع کن تا بشه یه کاری کرد ! فرهنگ هم نه خریدنی هست و نه پیدا کردنی باید خودتون و خودمون بسازیم و اینکه فقط توی دین و مذهبمون خلاصه نمیشه . و دشمنامون از این خلاء های فرهنگی استفاده های زیادی میبرن |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
من یه سوالی از کاربر های وایبر و تانگو و ... دارم
من خودم قبلا وایبر و تانگو داشتم فکر کنم این کیک و بی تاک و ... هم همون وایبر باشه فقط رنگش کردن جای قناری غالب کردن من خیلی وقته که این وایبر و تانگو رو از گوشیم پاک کردم بلکل گوشی رو عوض کردم شما هم یه هفته این کار رو بکنید. ببینید چی می شه؟ واقعا نمی شه بدون وایبر زندگی کرد. اصلا یه بار امتحان کنید ببینید. مگه چقدر اس ام اس بازی می کنید که وایبر درد دوا کننده باشه؟ بگذریم جدا تهاجم فرهنگی و غیره این اعتیاد به این نرم افزار ها مضر هست. شما یه بار امتحان کنید. یه هفته. اصلا هر کسی این کار رو کرد من براش جایزه معنوی دارم(اگه جایزه معنوی من رو قبول داره) باز نیز بگذریم به امید آنکه جهان مملو از برنامه نویس شخصی بشود و شرکت های عظیم برنامه نویسی در هم کوبیده شوند(آمین یا رب العالمین) |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فی*ل*تر همه نرم افزارهای پیام رسان موبایلی جز وایبر اسرائیل! | علائم ظهور | 17 | 7,430 |
۲۴/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: Dido Armstrong |
|
| کفاره کاربران واتس آپ!(اونایی که توشبکه های اجتماعی هستن گوش | hed_gol | 0 | 1,497 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: hed_gol |
|