|
تو خودت دنبال چی بودی؟؟!!!
|
|
۱۲:۰۵, ۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۷:۳۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
آقایی افاضاتی کرده بود راجع به دفاع مقدس و در پاسخ به کسی که از او انتقاد کرده بود که چرا زمانی که هزاران کیلومتر از خاک وطن ات درگیر جنگ است تو در پی دفترچه ی مشق ات بودی؟ این آقای روشنفکرنما گفته است : زمانی که تو جوان ها را با فیلم هایت به جنگی بی مفهوم! می کشاندی تا کشته شوند من دنبال ارزش های انسانی بودم! بنده خطابی با این آقا دارم! آقای روشنفکرنما و طرفدار ارزش های انسانی! ◀ زمانی که سربازان اجنبی به خرمشهر حمله کردند و جنایات و تجاوزاتی غیر قابل توصیف به مردم کشورت داشتند٬ تو کجا به دنبال ارزش های انسانی می گشتی؟ ◀ وقتی که زنان و کودکان در شهرها و روستاهای کشورت با بمباران هواپیماها و موشک های دشمن کشته می شدند٬ تو کجا به دنبال ارزش های انسانی می گشتی؟ ◀ آن روزگار که یک حیوان صفت با بمب های شیمیایی مردم سردشت و حلبچه را می می کشت٬ تو کجا به دنبال ارزش های انسانی می گشتی؟ ◀ آن زمان که همه ی مردم مرزنشین بی خانمان و جنگ زده به دیگر شهرها فرار کردند٬ تو کجا به دنبال ارزش های انسانی می گشتی؟ ◀استقلال٬ آزادی٬ شجاعت٬ عزت٬ مردانگی٬ ایثار٬ برادری٬ اینها ارزش های انسانی است که در همین جنگی که برای تو بی مفهوم بود دیده می شد. . ![]() ![]() * کودک وطن من آن کسی نبود که تو در فیلمت ساخته بودی!!! * پسر بچه ی سرزمین من شناسنامه اش را دستکاری می کرد تا به جنگ برود٬ * پسر بچه ی سرزمین من لباس رزم و پوتین اندازه ی پایش نبود! * پسر بچه ی سرزمین من نارنجک به خود می بست تا تانک دشمن به تو نرسد و تو بتوانی در آرامش فیلمت را بسازی٬ ناموست در امان باشد و نان ات از فروش فیلمهایت به راه! *کودک سرزمین من از نویسنده ی داستان فیلم تو خیلی مردتر و فهمیده تر بود!!! این از پسر بچه هایش!!! و اما دختر بچه و ها و دیگر کودکانش : شهید حسین خرازی : ﻭﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ، ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ، ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ ۲۵ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ. ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰﺗﻤﯿﺰﺷﺪ. ﺣﺎﻻ ﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ. ﺑﭽﻪ ﻫﺎﺗﻮ ﺳﻨﮕﺮﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ… ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این هم نظر مقام معظم رهبری درباره ی سینما و هنر دفاع مقدس : ✔ "این میدان یک میدان بسیار وسیعى است و واقعاً هنوز بسیارى از بخشهاى آن کشف نشده است. نه اینکه انسان یا ذهنها نتواند آن را به دست بیاورد و بفهمد و بشناسد، نه، منعکس نشده. نباید تصور کرد که مضامین دفاع مقدس، مضامین تکرارى است. خیلى از مفاهیم و مضامین در مجموعهى این تلاش هشت ساله وجود داشته که هنوز دربارهى آنها کار نشده، فکر نشده..."
✔"دوستان هنرمند هم با شوق و امید، این کار را دنبال کنند. البته این کار افراد پا به رکاب و آماده و مسئولیت شناس لازم دارد؛ یعنى کسانى که حقیقتاً احساس مسئولیت کنند و حالت تنبلى و خوابآلودگى و اینها در انسان نباشد. یک چنین عناصرى میتوانند خوب در این عرصه و در این میدان نقش ایفاء کنند..." (24/6/88) ✔ "کار هنرمند این است؛ یعنى ظرافتها، زیباییها، ریزهکاریها، دقایق و حقایق غیر قابل دید با چشم غیرمسلحِ به هنر را با سلاح هنر و نگاه هنرمندانه، بیرون مىکِشد و نشان مىدهد. ... شما به عنوان کسى که دنبال زیباییها مىگردید، چطور مىتوانید زیباییهاى دفاع هشت ساله یک ملتِ دست خالى را از میهن خودش، از کشور خودش، از ملت خودش و از نظام خودش، در آن میدان دشوار نادیده بگیرد. الان چند سالى است که کتابهایى درباره سرداران و فرماندهان جنگ باب شده و مىنویسند ...این زیباییهایى که آدم در زندگى ...شهید همت و شهید خرازى مىتواند پیدا کند و یا اینهایى که حالا هستند، نظیرش را شما کجا مىتوانید پیدا کنید؟... سینماى معناگرا؛ خوب کدام معنا شیواتر و عمیقتر از احساس فداکارى و ایثار است. اینها زیبایى است، اینها را استخراج کنید... خیلى حرف دارید براى گفتن؛ شما سینماگران جنگ، پشت صحنه جنگ را چقدر تصویر کردید؟ چه شد که این جنگ شروع شد؟ کدام فیلم سیاسىِ بینالمللىِ پلیسى، مىتواند شیرینتر از این در بیاید که شما تصویر کنید - اسناد هم الان وجود دارد - چطور شد که صدام حسین به خودش جرئت داد و این گستاخى را کرد که به قصد تسلط بر ایران، به ایران حمله کند؟ و کدام کارخانجات به او سلاح شیمیایى فروختند؟ آنهایى که آن سنگرهاى هشتضلعى و پنجضلعى را درست کردند، چه کسانى بودند؟ کدام کشورها آن هواپیماها را به او دادند؟ آن مأمورین عالىرتبه سیاسى، امنیتى و نظامىاى که از کشورهاى مختلف - از جمله امریکا - به بغداد آمدند و با او و مردان او ملاقات کردند، چه کسانى بودند؟ شما به اینها نپرداختید. اصلاً شخصیت صدام کیست؟ اینها براى قصهنویسى جا دارد."
(بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعى از کارگردانان سینما و تلویزیون 1385/03/23 ) ✔ "در مقوله خاطرات و تاریخ جنگ، من میخواهم تکیه و تأکید کنم. ما همه این حجم کارى که انجام دادیم، در مقابل آنچه که باید انجام بگیرد، بسیار کم است... هم از لحاظ کمیت، بسیار کمتر از آن چیزى است که باید باشد، هم از لحاظ کیفیت - اگرچه بعضى از کیفیات آنها واقعاً خوب است - اما در مجموع، آن کیفیتى که باید نشان دهنده زیباییها، ظرافتها، لطفها، برجستگیها و درخشندگیهاى این دوران عجیب باشد، نیست و هنوز خیلى جا براى حرف زدن هست؛ خیلى. ببینید! وقتى گفته میشود که مثلاً ما ششصد یا هزار عنوان کتاب درباره دفاع مقدس نوشتهایم، بعضیها خیال میکنند که این خیلى زیاد است؛ نه، این خیلى کم است. جنگ یکى از مقاطع حساس تاریخ براى همه ملتهاست؛ چه در آن جنگ شکست بخورند، چه پیروز بشوند؛ بررسى این حادثه براى آن ملتها، سرشار از درس است. نه اینکه فقط افتخار کنیم؛ افتخار کردن، یکى از بخشهاى قضیه است؛ ...در دنیا روى جنگهایى که اتفاق میافتد، خیلى کار میکنند؛ ... من فقط این یک رقم را عرض بکنم: این جنگهاى داخلى امریکا - که معروف به جنگهاى انفصال است که تقریباً از سال هزار و هشتصد و شصت شروع شده و چهار سال هم طول کشیده؛ و در سال هزار و هشتصد و شصت و چهار یا شصت و پنج هم تمام شده است؛ ...یک نویسنده امریکایى میگوید: درباره این جنگها بیش از صد هزار عنوان کتاب نوشته شده است! براى چهار سال جنگ، آن هم جنگ بىافتخار - جنگ دو بخش از یک ملت با همدیگر افتخارى ندارد - ... دفاع مقدس، جنگِ سرتاپا افتخار است؛ ..." (بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در دیدار جمعى از رزمندگان، ایثارگران و فرماندهان دوران دفاع مقدس (1385/07/29 ) |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسیار زیبا بود
ممنون ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:کی این حرف رو زده؟
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
گفت عباس کیارستمی آن جنگ و دفاع
پیش من یکسره بی معنی و بی مفهوم است
ضمن ابراز ادب خدمت او میگوییم
بی ادب از نظر رحمت حق محروم است
معنی جنگ شرف بود و دلاورمردی
وین سخن پیش حقیقت طلبان معلوم است
جنگ مفهوم دفاع از وطن و ایمان بود
وطنی کاین همه در اوج شرف مظلوم است
اگر آن روز تو در معرکه غایب بودی
و نگفتی که تجاوز به وطن محکوم است،
دست کم حرمت خونهای فروریخته را
پاس میدار که جز این ستمی محتوم است
خانه دوست کجا بود؟ همان جا که در آن
مادری پیر به سوگ پسری مغموم است
آه از زخم زبانی که هدف میگیرد
شیمیایی شده ای را که تنش مسموم است
هرچه سیمرغ، نه صد مرغ بگیری بی شک
پیش یک قطره خون شهدا چون بوم است
چون که اسکار و نوبل مزد خیانت باشد
پیش مردان وطن فضله جغدی شوم است
از پس عینک تیره به جهان می نگری
زین سبب روز چو شب در نظرت مکتوم است
تو هنرمندی و استادی و حرمت داری
بیگمان طعنه و حرمت شکنی مذموم است
عذر میخواهم ازین گونه سخن گقتن خویش
سخن تلخ شرار است و ادب چون موم است
شاید از خشم سخن گفته ای و سهو و خطا
هیچکس نیست که از خشم و خطا معصوم است
وطنی را که تو از عمق دلت میخواهی
اگر امروز نه در پنجه روس و روم است،
علتش جنگ بزرگی ست که از فرط شکوه
در نگاه تو و امثال تو نامفهوم است!
«محمدرضا ترکی»
|
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۳ ۱۴:۴۴ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
جناب آقای جنتی، فرد اول مسئول فرهنگی جامعه ما در حرکتی بسیار شدید و با صلابتی تمام، در پاسخ به اظهارات کیارستمی گفت:
(این حرفی که ایشان زده قابل قبول نیست. ایشان میگوید جنگ نامفهوم!) ایشان در ادامه گفتند: دفاع مقدس که دیگر جزء حماسههایی است که همه آحاد ملت به آن معتقدند. دفاع مقدس، دفاع از سرزمین، دفاع از اسلام، دفاع از نوامیس بوده و دیگر کسی نمیتواند آن را زیر سوال ببرد. اقتدار را دیدید؟؟؟؟ من چی بگم دیگه
|
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
از کل دنیا جمع می شن تا فلسفه مقاومت ایرانی ها(بهتره بگم مسلمان ها) در این جنگ 8 ساله رو ببینن و هنوز چیزی نفهمیدن(کور هستن)
اونوقت میاد می گه جنگ بی مفهوم. بگذریم هر در از این باغ بری می رسد.... در آینده نه چندان دور منتظر استدلال های«کی بود؟کی بود؟ من نبودم!» استاد کیارستمی خواهیم بود
|
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۳ ۲۳:۵۷ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من از کیارستمی بابت این سخنان مفیدش تشکر میکنم
نفهمید چکار کرد! اما اینجا یه نتیجه خوبی هم میشه گرفت اینکه اصلا اسم و رسم افراد براشون عیار و ارزش نمیاره چون فلانیه پس هرچی گفت معیاره کیارستمی به عنوان نماینده و غول سینمای روشنفکری و نوکر جشنواره های کن و اسکار سطح شعور خودش رو به رخ همگان کشید هیچ موقع از این سینما توقع شاهکار نداشته باشید چون از از کوزه همان تراود که در اوست صد بار گفتم و بازم میگم از کوزه همان برون تراود که در اوست توقع نداشته باشید آثارشون شما رو به خدا برسونه |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین
نام های روشنفکری و هنرمند را به یغما برده اند حدیث نفس خود میکنند هنر در نزد ما باز خوانی سخنان امام خمینی در مورد هنر............ نقل قول:خون پاک صدها هنرمند فرزانه در جبهه های عشق و شهادت و شرف و عزتْ سرمایۀ زوال ناپذیر آنگونه هنری است که باید، به تناسب عظمت و زیبایی انقلاب اسلامی، همیشه مشام جان زیبا پسندِ طالبانِ جمال حق را معطر کند. تنها هنری مورد قبول قرآن است که صیقل دهندۀ اسلام ناب محمدی ـ صلی اللّه علیه و آله و سلم ـ اسلام ائمۀ هدی ـ علیهم السلام ـ اسلام فقرای دردمند، اسلام پابرهنگان، اسلام تازیانه خوردگانِ تاریخِ تلخ و شرم آور محرومیتها باشد. هنری زیبا و پاک است که کوبندۀ سرمایه داری مدرن و کمونیسم خون آشام و نابود کنندۀ اسلام رفاه و تجمل، اسلام التقاط، اسلام سازش و فرومایگی، اسلام مرفهین بی درد، و در یک کلمه «اسلام امریکایی» باشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر اسیر شدی با این چاقو خودت را بکش! | وحید110 | 1 | 1,938 |
۴/مهر/۹۰ ۱۵:۱۰ آخرین ارسال: bagheri4 |
|

![[تصویر: 80043135781557518732.png]](http://www.shiaupload.ir/images/80043135781557518732.png)
![[تصویر: 15-6-1391%5CIMAGE634824564837212869.jpg]](http://images.khabaronline.ir/Images/news/Larg_Pic/15-6-1391%5CIMAGE634824564837212869.jpg)
![[تصویر: %D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9_%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%B3.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8142976492/%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9_%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%B3.jpg)