|
دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی
|
|
۱۲:۴۴, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در زمینه پوشش متفاوت خانمهایی که ظاهرن در یک شوی تلوزیونی شرکت کردند و خیلی بحث برانگیز بود بحث دیگه ای به میون اومد که احساس کردم باید مطلب روشن بشه!!!
خدمت دوستان عرض کنم !! البته دوستان مذکر که بنده مونث هستم و هر فردی در این ضمینه مشکل داره که با نامحرم نباید صحبت اینترنتی کرد خودش سرشو بندازه پایین و داخل بحث نشه!!! ![]() واقعا جای بحث داره دوستی که در شبکه اجتماعی مطلب می ذاره یا در هر زمینه ی فکری نقد و نظری داره و ما ازون استفاده میکنیم دوست پسر یا مثلا دوست دختر ما حساب می شه فرض کنید یکی از اساتید هست که آقا هم هست و ما در هر زمینه ای قبولش داریم یا حداقل مطلبشون رو قابل خوندن میدونیم و ایشون قاعدتا باید دوست فیسبوکی ما باشن تا مطلبشون برای ما بیاد!یا دوست خانوادگی هستیم و از مطالب و عکسهای هم به این صورت خبر دار می شیم! یا صرفا یه جور آشنایی ساده هست تا از نقطه نظرات هم به شکلی باخبر شیم و بحث دیگه ای این وسط نیست!!! دوستان حرف دلتون رو بزنید و خواهشا مصلحت اندیشی رو کنار بزارید!!! آیا شما هر کس دوست غیر هم جنس فیس بوکی داره با کسی که دوستی دختر و پسری داره یکی می دونید؟؟؟؟ لطفا دلایلتون رو هم بگید باتشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۹, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
حد ارتباط با نامحرم این است که ما با هم داد و ستد عاطفی نکنیم.
یعنی به دنبال صید کردن دل یکدیگر نباشیم به قول قرآن : همه ی آدم ها نسبت به خود ، خودآگاهی دارند ولی مدام توجیه می کنند!! ✘گاهی روی مانیتور کامپیوتر بچسبانیم ورود شیطان ممنوع....✘ |
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۳:۱۴ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
رکن الهدی عزیز من هم مثل شما تمامی مسائل ( دختر چادری ٬ سگ) و ...مشکلات جامعه دینی و قبول دارم
اما من هیچ وقت منظورم از شناخت و آگاهی دادن رفتن به مدرسه دخترونه و....نبوده...( منظور من آگاهی و شناخت نسبت به اهل بیت بود)اتفاقا من با این شیوه های ضمخت مخالفم حتی با همون دین زندگی مابین کتاب های درسی مخالفم بچه فقط نمره میشناسه هدف یادگیری نیست فقط و فقط نمره اس بجای دو ساعت کلاس دین زندگی دوساعت کلاس صحبت دینی موثر تر نیست؟ درضم هر کس چادری دلیل بر اعتقاد محکم فرد نیست استفاده از چادر تحت شرایط خاص فرد هست بعضی ها به صورت تحمیلی ٬ اجباری ٬ بنا بر صلاح دید و یا بعضی ها هم با ی فکر ناب چادر سر میکنندبا افتخار ٬ ٬ پس چادری بودن معیار نیست. بله کارای ضد دینی داره صورت میگیره و ماهواره محور اصلی ارائه دهنده این مسیر ..بماند حالا اینکه چقدر آموزش پرورش و رسانه ووووو ضعیف عمل کردند٬ ما با خودمون چند چندیم٬ حالمون چطوریه با امام زمانمون من نوعی که نمازم ی خط در میون چطور هی انتقاد کنم نظر صادر کنم( به والله با خودمم به کسی بر نخوره)چرا اینطوری شد اونطوری شد٬ اول باید از خودمون شروع کنیم به خاطر خودمون و امام حی حاضر شاید یکم ازش خجالت بکشیم٬ اگه درس میخونیم ٬ غذا میخوریم ٬ رشد میکنیم برای مهدی فاطمه باشه ٬ راه رفتنمون٬ نفس کشیدنمون با مهدی فاطمه باشه اگه اینطوری رشد پیدا کنیم در آینده کاره ایم شدیم مهدی رها نمیکنیم مگه اونی که موندنی نیست...( وای به حال کسی که امام زمان رهاش کرده) |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ببین دوست عزیز حرفهای من و شما هیچ تناقضی باهم نداره شما داری از لحاظ شخصی و فردی به موضوع نگاه می کنی من از بعد اجتماعی پس این دو موضوع هم پوشانی دارن نه تضاد
مسلمه که برای این که بتونیم تو جامعه کاری بکنیم ابتدا باید خودمون و وروحمون رو اماده کنیم وسازندگی رو از خودمون شروع کنیم تا عملمون تاثیر داشته باشه چون در غیر این صورت میشیم عالم بی عمل وباز هم مسلمه که همه این حرفها تنها وتنها برای تحقق جامعه مهدوی وزمینه سازی برای ظهور حضور آقامون مهدی فاطمه عج هست وگرنه من برای چی باید درد تظاهر و بی دینی مردم رو داشته باشم تنها دلیلش اینه که بتونم بفهمم حضرت صاحب الامر در چه حالی هستند و ایشون چقدر غصه دارن.... خب بریم سر موضوع خودمون که دوستی های غیر دینیه...به نظر منم مهم ترین دلیل اینکه دوستی های مجازی صورت می گیره اینه که در فضای واقعی اون دختر یا پسر برای ارتباط با جنس مخالف حریمی قائل نبودن وهمین شوخی ها و خنده ها و صمیتی که در دنیای مجازی هست در دنیای واقعی هم وجود داره...اما مشکلات همونطور که گفتم مسلما ما از مخاطبمون در فضای مجازی اصلا اطلاع صحیح ودقیقی نداریم نمی دونم تا حالا شنیدین یکسری از خیانت ها در همین دنیای مجازی صورت می گیره منتها بیشتر در ازدواج هایی که بنیانشون از دوستی بوده به ظاهر علاقه بسیاری بهم دارن اما اعتمادشون نسبت بهم بسیار کمه البته این موضوع رو به هیچ وجه تایید نمی کنن اما با توجه با اتفاقاتی که شاهد هستیم می تونیم این بی اعتمادی رو به وضوح ببینیم من مثال ها وکیس های بسیاری دارم که ان شالله در ادامه بحث بهش می پردازم بیشتر هدف من از بیان این مسائل اولا یک روشن سازی دقیق و کامل دوما همفکری برای مقابله با این پدیده نوظهوره... درباره این موضوع هم که گفتین با اهل بیت اشنایی ندارن نمی تونی این رو ثابت کنی چرا که دین از ابتدا برای اونها جور دیگری گفته شده و اینکه فکر می کنن با گذشت1400تاریخ انقضاء اون به پایان رسیده و یا به بیان بهتر دین در حال به روز شدن می باشد پس مقایسه زندگی امروز با اون زمان از نگاه این افراد بعضا اشتباهه .... یادم میاد در جایی داشتم با چند نفر از اینها بحث می کردم موضوع رو کشوندم به حضرت زهرا یکیشون گفت پدرومادر حضرت زهرا چطور باهم ازدواج کردن تو محل کار اشنا شدن وحضرت خدیجه پیشنهاد ازدواج دادن تازه ازدواج این دوبزرگوار مهر تاییدی به این مساله هست که زن می تونه از مرد بزرگتر باشه بدون هیچ ایرادی خب من که دارم به این افراد می گم الگوتون خانوم فاطمه زهرا باشه نمی تونم بگم تو این موضوع چشم پوشی کنید یا مثلا این یک قضیه اسثنایی هست ونمی شه مقایسه کرد... خوشحال می شم تو این بحث شرکت کنید |
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۱:۳۱)رکن الهدی نوشته است: درباره این موضوع هم که گفتین با اهل بیت اشنایی ندارن نمی تونی این رو ثابت کنی چرا که دین از ابتدا برای اونها جور دیگری گفته شده و اینکه فکر می کنن با گذشت1400تاریخ انقضاء اون به پایان رسیده و یا به بیان بهتر دین در حال به روز شدن می باشد پس مقایسه زندگی امروز با اون زمان از نگاه این افراد بعضا اشتباهه .... دوست عزیز شما خودتون ثابت کردی که بااهل بیت آشنایی ندارن چرا که دین برای اونها جور دیگری گفته شده.... بچه شیعه بایدزرنگ و حواس جمع باشه خراب کردن هر بحثی یعنی تائید اعتقادات٬ غلط فرد٬ هر کسی را ه های فرعی ٬ توجیه های غلط و گاها به نفع خود و بلد هستن مثلا همین حدیث حضرت علی ( ع) ( فرزندان خود را برای زمان خودشان تربیت کنید) با استفاده از معنای ظاهری این حدیث همه رقمه به نفع خود با تفسیر دلخواه٬ اصل اسلام و نادیده میگیرن.... حالا برسیم به دوست اجتماعی یا دوستی های غیر دینی باز بر میگردیم به اینکه آقا کار نشده و ...بعضی از دختر پسر ها با هدف ازدواج ٫ بعضی ها برای اینکه از غافله تکنولوژی عقب نمونن٬ ٬ بعضی ها با یه فکر کثیف٬ برای بعضی ها هم که دنیای سرگرمی و پر کردن وقت شده حالا چه مجازی چه واقعی اونقدری که ابزارو وسیله برای گناه کردن و خارج شدن فرد از صراط مستقیم وجود داره ٬ از طرف مقابل هیچ مقابله ای وجود نداره یا خیلی جزئی هست |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
نکته همینه روش شما برای شناخت اهل بیت به این افراد چیه...شما فک کن (بلانسبت البته
)من یکی از اون افرادم. حالا شما ببا با من بحث کن ...وجواب سوالات من یا به قولی تفسیر های. به رای من رو بده اینجا محیط مناسبی برای تمرین این مباحثه...الان شما جوابت نسبت به موضوع حضرت خدیجه چیه؟!
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
برای افزایش آگاهی و شناخت نسبت به اهل بیت ... نمیشه رفت سراغ این افراد گفت بیا میخوام معرفتت و نسبت به اهل بیت بالا ببرم جز در شرایط خاص که بین افراد پیش میاد٬ با گفتگو
بالا بردن آگاهی فرد بایداز همون اول پی ریزی بشه٬ مدرسه٬ خانواده٬ جامعه و...( نه نوش دارو پس از مرگ سهراب).همون طور که االان هدف از بین بردن اعتقادات مذهبی افراد و هر سنی و تو برنامه خودش جا داده ٬ در عوض ما هیچ برنامه ای نداریم جز بی برنامگی حالا میرسیم به موضوع حضرت خدیجه: اول باید شفاف سازی میشد.... نمیشه ما فقط و فقط از بعضی از قسمت های این اتفاق مثل آشنا شدن در محل کار٬ بزرگتر بودن حضرت خدیجه٬ یا خواستگاری از طرف حضرت خدیجه به نفع خودمون استفاده کنیم اما شرایط و درک نکنیم 1- حضرت محمد و خدیجه فقط و فقط در محل کار آشنا شدن همین و بس٬ اما الان بعد از آشنایی ٬ دوستی ها٬ سر قرار ها٬ دل قلوه دادنا٬و........شروع میشه و حدود الهی رعایت نمیشه /به نظر شما شرایط متفاوت نیست ؟ پس این افراد نمیتونن از این مورد به نفع خود شون استفاده کنند ۲-بزرگتر بودن حضرت خدیجه:درست حضرت خدیجه از نظر سنی بزرگتر بودن اما حضرت محمد پیامبر خدا بودند و از نظر عقلی در در جه بالایی قرار داشتند٬ و گواه بر این امر زندگی با ثبات و خوبشون بوده...باید شرایط و سنجید٬ و با حضرت محمد و خدیجه مقایسه کرد ۳-خواستگاری حضرت خدیجه:از نظر شرعی اشکالی نداره پس حضرت خدیجه کار غیر شرعی انجام نداده- خواستگاری از طرف دختر خلاف عرف جامعه ما بوده وباعث تحقیر دختر میشه٬ درضم طرف مقابل حضرت خدیجه حضرت محمد بوده... .خواستگاری از طرف دختر میتونه پشیمونی به بار بیاره یادمه ی دختر خانوم دانشجویی از هم کلاسی اش خوشش اومده بود بعد دو سال علاقه از این آقا خواستگاری میکنه اما اون فرد بجای جواب مثبت یا منفی دادن ٬ ابروی دختر رو تو دانشگاه میبره ٬دختر بعد ی هفته خودکشی میکنه... رکن الهدی عزیز موضوع حضرت محمد وخدیجه ایرادی نداره که بگیم چشم پوشی کنید جواب کدام سوال و تفسیر ها؟ دوستان اگه حرفام مشکلی داشت راهنمایی بفرمایید ممنون میشم در پناه الله |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
عزیز شما می گی از اول وریشه ای باید اهل بیت رو شناسوند ...خب حالا که نشده الان به خیل زیادی از حوونها مواجهیم که دیگه اعتقاد چندانی به دین واصولش ندارن...پس شما مجبوری کاری فرهنگیت رو از همین شرایط شروع کنی چون این ها پدرومادر های آینده هستن
اما قصه خودمون ببین کلا آشنایی قبل از ازدواج که خود دختر وپسر همدیگه رو پیدا کنن بپسندن سنگها رو باهم وا بکنن بعد به خانواده ها بگن الان مد نظر بحث همون ازدواج سنتی وازدواج مدرن هست...البته من نمی گم هرکس تو محیط کار آشتا شد ازدواجش اشتباهه نع...اما این مدلی که الان رایجه صرفا آشنایی دورادور وبعد خواستگاری نیست طرف میاد جلو به دختر پیشنهاد آشنایی میده(دقت کنید آشنایی نه دوستی)دختره هم کارو تموم شده می بینه میره تو یه آشنایی طولانی که ما اسمش رو می زاریم دوستی من با یسری از اینها صحبت کردم اتفاقا اونا هم می گن خنده وشوخی درکار نیست فقط آشنایی برای شناخت رفت و آمد می کنیم تا قبل از این که بریم زیر یه سقف و مشکل پیدا کنیم الان بفهمیم خب من الان چطور می تونم بگم این رفت وآمد چون شما نامحرم هستید درش گناه ومفسده اس ...نی گه پس چطور همدیگه رو بشناسیم واینکه طرف می گه من به خودم مطمءنم شما به خودت شک داری که داءم فکرت روی گناه...مسءله بعد تفاوت سنی هست که متاسفانه اونم داره رایج می شه این که بگی پیامبر خیلی عاقل و مرد بودن واسه اون دخترم دوستش خیلی عاقل و پخته اس وبیشتر از اون می فهمه پس نمی شه با این دلیل اون رو از این کار منصرف کرد...خیلی هاشون می گن این چیزی که تو شناسنامه اس یه عدده صرفا وهیچ دلیل منطقی محسوب نمی شه ل آنکه ما حدیث داریم از امیر المومنین که مرد باید در قد علم وسن از همسرش بزرگتر باشد.... مساله خواستگاری اینجا منظور خوایستگاری دختر از پسر نیست بحث همون طرح دوستی ریختن برای جذب پسر مورد علاقه اس که در نهایت اونو مجبور به ازدواج کنه ... اوایل با خودم می گفتم به من چه یه عده زندگیشون رو به آتیش می کشن یا دوست ندارن اعتقاد داشته باشن من برا چی بیخودی حرص بخورم...چون واقعا فکر نمی کردم این مساله انقدر رو به رشد باشه اما الان می بینم اگه کاری نکنیم جامعه ای برای ظهور امام زمانمون نمی مونه بخواییم براش دعا کنیم... من دوست دارم بحث روی حجاب هم کشیده بشه...البته فعلا دوستی رو تموم کنیم |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز الان شما خودتون خواستین تو تالار گفت گوی بیداری اندیشه باشی بحث کنی از نظرات دوستان استفاده کنی٬ درسته؟ وگرنه میتونستین الان تو سایت های منحرف دیگه یا چت روم ها یا .....باشی
خودت مسیر تو انتخاب کردی خودت خواستی ٬ این دوستان هم تا خودشون نخوان امام زمانم نمیتونه براشون کاری کنه همه این حرفا آشنایی و ...همه و همه برای درست نشون دادن گناه ٬ و اینکه گفته میشه من به خودم مطمئنم فقط و فقط توجیه در ضم دوست عزیز بالا بودن سن حضرت خدیجه از حضرت محمد حرفیه که سنی ها گفتند و تو کتاب خودشون میشه اثبات کرد که اشتباه گفتن در رابطه با طرح دوستی از طرف دختر برای جذب پسر مورد علاقه٬و یا همون پسری که کشش داره نسبت به این دوستی ها٬به نظر من قضیه مثل در و تخته میمونه ٬ کبوتر با کبوتر باز با باز( زنان پاک برای مردان پاک.....) دوست عزیز شمام زیاد حرص نخور امام زمان خودش شاهد و از اعمال ما خبر داره٬ ما باید دعا کنیم امام زمان هدایتشون کنه٬ و هوای دل خودمون و داشته باشیم که منحرف نشیم فاصله نگیریم شما گفتین جامعه ای برای ظهور نمیمونه٬ امام زمان در شرایطی از زمان ظهور میکنه که ظلم به آخرین حد خودش میرسه ٫ شما دعا کن و امید وار باش |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
از دیشب که پست شما رو خوندم خیلی بهش فکر کردم پاسخ شما دقیقا مثل پاسخ خیلی از دوستان و حتی خانواده خودم بود که حرص بیخود نخور دین داری و بی دینی اونا ربطی به تو نداره تو بشین فقط برای ظهور دعا کن.....
حالا می گم که یاد چی افتادم یاد 8 سال جنگ که دشمن تا دندان مسلح از مرزها گذشت وپا گذاشت به خاک این ملت اون موقع فقط بحث بیرون کردن دشمن از خاک ملت بود اینهمه جوون جانشون رو کف دست گرفتن و خالصانه رفتن و جنگیدن و شهید شدن وتا اخرین ذره خاک رو پس گرفتن همون موقع هم ادمایی بودن که می گفتن هر کی انقلاب کرده هرکی داعیه داره حکومته بره بجنگه من برا چی زن و بچه ام رو به امون خدا ول کنم برم کی بدادشون می رسه اگه بمیرم کی هزینه هاشون رو تامین می کنه خلاصه کلی فلسفه می اوردن که همه رو توجیه کنن.... اما الان همون جنگه منتها بدتر اومده توی خونه هامون توی افکارمون ....جنگ نرم یعنی چی ؟یعنی اولا بدون جنگه صلح وصفا ومهرومحبت نیست ثانیا بدون اسلحه اشون تیرو تفنگ نیست یه چیزه بدتر وخونه خراب کن تره .... خب منه جوونه این دهه که ارزوی شهادت وجهاد در راه خدا وامام زمانم دعای ثابت نماز هامه این جنگ وقبول ندارم یا فکر می کنم کار از کار گذشته باید تسلیم شم؟ دوست خوب این جوونایی که می گی ولشون کن واسه درست شدنشون فقط دعا کن قرار پدرومادر بچه هایی باشن که پس فردا با بچه های منو شما هم کلاس وهم دوره می شن شما هرچقدر هم تربیتت عالی باشه نمی تونه فضای جامعه رو نادیده بگیری اگر خودت الان واسه امنیت جامعه کاری نکردی فردا واسه بچه ات انتظار نداشته باش... اما آقامون صاحب الامر از ما فقط انتظار دعا وندبه وزاری دارن؟یعنی همین برای ظهور کافیه!!!بشینیم همه جا رو فساد بگیره بعد که ایشون بیاد معجزه می کنن همه مومن می شن یا مثلا یه دعایی می خونن چند هزار سرباز از اسمون میاد کمکشون......... |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز همون هشت سال دفاع مقدسی که ازش دم میزی ٬ خود دولت ایران خواست از کشورش دفاع کنه و نقش مهمی تو پیروزی داشت٬ درست جونای مام از جونشون مایه گذاشتن ٬که اجرشون با خدا٬ اما اگه بین دولت و مردم اختلاف وجود داشت نسبت به این جریان٬ پیروز میشدیم؟
جریان جنگ نرم همین طور ٬ یعنی الان دولت جمهوری اسلامی ایران خبر نداره فساد تو جامعه زیاد شدنه ٬بی حجابی زیاد شده...جنگ ٬ جنگ نرم و ٬ اگه دیر بجنبه از جامعه اسلامی چیزی نمیمونه؟ نمی دونن؟ گفتم بازم میگم کار من و شما نیست ی جامعه رو اصلاح کنیم ما فقط مییتونیم از خودمون خانوادمون دوستان و...شروع کنیم ٬ دوست عزیز بر میگردیم به اهل بیت ٬ داشتیم افرادی و که کار اشتباه میکردن ٬ و خلاف با دستورات دینی عمل میکردن ٬ اما ایا معصومین با این که از طرف خداو برحق بودن میرفتن به سراغ این افراد و میگفتن چرا این کار رو کردی اشتباه ٬ درست اش اینه٬ دین ما این و گفته٬. این کار انجام میدادن نه به هیچ وجه٬ معصومین با رفتار درست شون سعی میکردن آموزش بدن٬ برای مثال همون داستان غلط وضو گرفتن فردی مقابل امام حسن ( ع)وامام حسین(علیه السلام)٬ امام آی ما چیکار کردن ؟ با رفتارشون با درست وضو گرفتن به اون فرد یاد دادند.معصومین با زندگی و راه و روش شون همه چیز به ما یاد دادن ٬ماییم که یاد نگرفتیم چرا یاد نگرفتیم چون گشت ارشاد درست میکنیم بره امر و نهی کنه خانوم روسری تو درست کن....نمیشه رفت سراغ این جوونا که پدر مادر نسل آینده هستند گفت دین این. گفته ..میفهمه درسته اما قبول نمیکنه توجیه میکنه و حتی به خاطر غرورش کوتاه نمیاد ٬ با این کارا فقط افراد و دین زده میکنیم درضم اون بچه ای که به اسم امام زمانه٬ بزرگ شده برای مهدی فاطمه علمداری کنه هیچ رقمه رنگ عوض نمیکنه ٬ مگر اینکه ما کوتاهی کرده باشیم و مشکل از ما باشه.... مسلما توقع امام زمان از ما ندبه و زاری نیست ٬ ( دعا کردن بی ارزش ندونیم٬ دعا کردن برای فرج عین یقین و ایمان و تسلیم در مقابل خداوند)ما خودمون باید مهدوی وار زندگی کنیم٬ و با رفتار درستمون باعث هدایت افرادی بشیم در رابطه با ارزوی شهادت خواستنتون ٬ مهدی میخواد بیاد اونوقت شما میخوای شهید بشی... بله وقتی مهدی فاطمه بیان معجزه میکنند٬ در زمان ظهور نه دیگه دعا میکنند که افراد مومن بشن و نه اینکه دعا کنند چند هزار سرباز براشون بیاد بعد ظهور عطوفتی در کار نخواهد بود... و در ضم طی چند سالی که امام زمان غایب بودن افرادی بودن که لیاقت بودن در رکاب مهدی داشتن ودر عصر حضور برای خدمت به مهدی(علیه السلام) با اراده خدا حاضر میشن .... و اگه همه عالم و آدم بر ضد مهدی باشن ٬ خدا فقط خدا برای مهدی فاطمه کافیه شما برسی کن چرا فساد زیاد شده٬ چرا ؟ |
|||
|
|
|
|